2111
Hirek a Max új verziójáról
-
vik3d #1580 akkor teszek ide aranyosat...;) -
vik3d #1579 naa fiatalok hát nemigazán tudom ,hogyiskell képet beszúrni ide ...valaki tud segiteni ? -
Bazz, ujratelepitettem, de mostsem jo. Most mi a szart csinaljak? Andras, azt mondtad, neked is volt ilyen. Te hogy oldottad meg?
Fejek egesz szepen alakulnak, csak igy tovabb. -
frank3d #1577 SaWo: Igazából elmondani nem tudom, de felnyomtam egy bemutató sorozatot a tárhelyemre! Ha leszedted írd vissza a kiterjesztést rar-ra (winrar3.0 -val csomagolva), jelenleg jpg kiterjesztés!
Én is ez alapján csináltam!
Én most a fülével szenvedek vagy egy órája!
A link fejmodellezés.jpg
Most itt tartok!
-

-
FRANK! Agész fasza az a fej. Én is most kb ilyen témácval szenvedek, én is box modelling-gel. De nekem a szája nagyon nem akar összejönni. Ha valakinek van vmi tippje, hogy hogy lehetne megcsinálni, akkor segítsen már. Ja és itt az az ominózus kép:
-
K.András #1573 245 mega. -
K.András #1572 Nekem megvan isoban a deep paint 3D 2.0-a söt van plugom maxhoz is meg rhinohoz is.. -
Apropó.
Deep Paint 3D-t nem tud valaki szerezni? -
Köszi a csomagod rendben megérkezett :).
Végre valahára egy fél év útán meg tudtam szerezni. Már nagyon vártam. Ezek után megőrűlnék ha valamiért nem működne...:)
Még1x köszi. -
K.András #1569 Ezt irtam a multkor,nekem is van ilyen és ezt a 4.26 nem csinálta. -
K.András #1568 Nén csak simán lementem a favoritomat, és telepités után bemásolom... -
Egy jótanács a rendszerújrahúzáshoz - bár nem teljesen témába vágó - de gondolom mindenki, mikor talál egy jó kis tutorial-t a neten, akkor hozzáadás a kedvencekhez menüpont, és már meg is jegyezte a gép. Igenám, de újratelepítéskor ez szépen elszálll :( Ezért én azt szoktam csinálni, hogy létrehozok egy url kiterjesztésű file-t melyben eltárolom a kedvenc webcímet, és így megmarad minden :))) -
Tokjo, beszart a MAXem. Mikor meg akarom nyitni a material editort, egyszeruen kidob a progibol. Aldarynnal sikerult annyira rajonnunk, hogy akkor, mikor egy materialt le kene renderelni elonezetbe. De hogy mitol?!...
Szoval ugy dontottem, most jott el az ido, hogy az egesz rendszert ujratelepitsem. Remelem utana nem fogja ezt csinalni, mer akkor az ediigi munkamnak sanyi. Na pl ilyen elmenyeim vannak az ujrakezdesrol... -
Akkor mostantól inkább ide irjatok, ne az 5-ösbe -
Persze, az is jó lenne.
Kösz.
[email protected] -
Gabo #1562 s:
Nézz meg néhány új mozifilmet, keres rá a 3DS Max szóra a neten és nézz meg néhány oldalt. Első sorban a gallériákat ajánlanám. A képek alapján azt hiszem meg fogod érteni, mire jó a Max. -
Azt javaslom, hogy inkább a max 5-ös fórumba látogass, vagy van egy még jobb ötletem: A max 4-es fórumban már egyszer valaki feltette pont ugyanezt a kérdést. Azt javaslom olvass vissza néhány (... jó néhány) hozzzászólást
Tutira emlékszem, hogy valaki már megválaszolta, és elég részletesen, csak már nemtom, hogy ki, és mikor ... Tehát jó helyen jársz, csak pár 100 sorral lejjebb. Jó keresgélést ... -
660 kb betömörítve. E-mailban átküldhetem? -
Rendben, de proxy mögül nem ilyen egyszerű...
WinCommanderrel nem jutok be, IE nem lép be...:(
Légyszi, akkor írj egy pontos linket, hogy flashgettel le tudjam tölteni...
Azért lenne jó http-sen mert onnan könnyebb leszednem...
Ha adnék egy www.tár.hu tárhelyet esetleg felraknád?
Sok kérés tudom, de már fél éve kéne :)
-
Softfx Nem kell jelszó, mweg semmi, csak kopizdd ezt a címet:
ftp://supergamez.hu/upload/SaWo
és illeszdd a webböngésződbe, majd megtalálod a "BMP"-t ... a shag hair.bmp-t :))) -
Légyszi probáld meg újra...
Nekem bejelentkezik...
Jó lenne ha egy helyen biztonságban meg lenne, mert lassú a letöltésem. -
És oda hogyan jutok be?
Felhasználói név:???
Jelszó:??? -
Megszereztem a Shag Hair-t! A supergames.hu-ra raktam fel, de átneveztem bmp-re, hogy így hátha nem törlik le majd ... betömörítve van. Visszak kell majd nevezni EXE-re.
szóval a cím: ftp://supergamez.hu/upload/SaWo
és a file-tmajd úgyis felismeritek. Bocs Softfx, hogy nem hozzád nyomattam fel a progit, de nem loggolt be az ftp-dre.
Ja és még valami. Még nem volt alkalmam kipróbálni a plugin-t, hogy jó-e, mert most húztam újra a gépet, és még nincs maxom. -
Nézdd már meg léci, kössz -
Chabee #1549 Hi SaWo! Azt hittem benne van, bocsi. Utánna nézek, mert olyan verzióm is van valahol. -
Bocsi, elírtam: Chabee -
Bocsi Chabage, hogy ennyit nyaggatunk téged, de ez a shag fur, azaz a pázsit generáló. nincs meg véletlenül neked a Shag Hauir, amivel a hajat lehet elkészíteni? -
Meg ez is az:
http://www.3dcafe.com/asp/tutorials/max/texturing/texturing.asp -
Nem olvastam végig ,de szerintem ez a tutorial pont erről a tájképgeenerálásról szól:
http://www.saunalahti.fi/ops/tutorial/landscape/landscape.htm -
Chabee #1543 SoftFx: Felraktam -
Chabee #1541 Hi! Hétfő reggel felrakom :) -
Ha feltölti Chabee akkor hónapokig is elérhető lesz, nem változtatom meg a jelszót :)
OK?
Ehhez már csak Chabee jótékonykodása hiányzik, amit remélhetőleg mihamarább megtesz :) -
Chabee:
Elképesztő!!!
Délelőtt 10-kor felrakod a shag hair-t, és hajnalra letörlik (pedig úgy siettwem a windows telepítéssel, de lekéstem ... :( Most már nem is merem kérni, hogy rakd fel még egyszer.
De még is
Rakd már fel léci a softfx ftp-jére. 1000× hála, ha megteszed
Softfx, téged meg arra kérnélek, hogy pár napig hagyd már meg ezt a jelszót, amíg letöltöm onnan a shag hair-t. Köszi mindenkinek -
Chabee, ha szépen megkérlek feltennéd a Shag Hair-t a lentebb lévő szerverre?
Azonosító: sman2
Jelszó: sman2x
Ftp: ftp.x3.hu
Akkor most szépen megkérlek: Szépen feltennéd a szép shag hairt, te szép ismeretlen :).
Előre is kösz, hálám + üldöz... -
Chabee #1536 SaWo:felraktam -
Akkor meg ide léci:
ftp://supergames.hu/upload/SaWo/ -
Chabee #1534 Azt írja nekem ki, hogy fullos a szerver :( nem tudtam felrakni ide. A 3ds max 5 fórumba írtam neked a fejjel kapcsolatban. -
Ha valki jártas fejmodellezésben, akkor segítsen már. Jaa egyébként boxmodelling ...

-
kiszolgáló: hlcompany.etowns.org:9000
(":9000" azért kell a végére, mert 9000-res porton van)
login: upload
passw: upload
ezzel csak feltölteni lehet, de ha akarsz leszedni is, akkor a hlc.warez.hu-n van a kód.
Írdd már majd ki a fórumba, hogy melyik könyvtárba raktad, mert nem fogom megtalálni, annyi cucc van. Előre is köszi