2111
Hirek a Max új verziójáról
-
K.András #1679 A digimation összes pluginje(meg másoké is szinte mind) ami megy a négyesel az megy az ötösel is... -
Digimation Head-Designer! A www.tar.hu/rob_bal on fenn van, bár valami olyasmit mondtak, hogy a tar törölte a szerverről. Na mind1. Ha nem lenne meg, nekem megvan. Max4 alá, ha jólemlékszem. ha nyomacc egy ftp címet, akkorfeltöltöm neked. Pár mega csak -
Szevasztok!!!!!
A Max- ban vann sok kis pont h- fájl.
Ezeket C- Ben meg lehet Hívni .
E zekről kell nekem leírás. Kemény meló mi?
Előre is kősz.
(angol is jó.) -
K.András #1675 Van icq-d?Ha igen akkor keres meg rajta 129307059... -
Köszi András!!! Csak az a bökkenő honnan vegyek le javítást? :(( -
K.András #1673 Mail ment... -
Sziasztok!!! Ha van valakinek MAX 4-hez crack-je légyszi írj be vagy az e-mail címemre és megdumáljuk hogy tudnád eljuttatni :) Fontos lenne!!! Előre is köszi!!! -
Sziasztok! Nem akarok senkit sürgetni, de ki hogy áll az 1000. képpel? Jó lenne még idén kirakni. -
Köszönök nektek mindent.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
További hasonló, közös problémamegoldó évet mindenkinek. -
degradation override gomb a képernyő alján
(kis kocka az ikonja asszem) -
Had kívánjak először én boldog karácsonyt minden fórumozónak! Reméklem sok szép poligon volt a fa alatt ... -
K.András #1665 Gyerekek nekem sem volt idöm dolgozgatni, a suli meg a karácsony elég huzos volt mostanság, szoval nem sok idöm volt a gép elött üln,i de lehet összerakok valamit majd gyorsan, csak gyors munkábol nem sok jo szokott születni... -
...ize, az idom veszi el... -
Egybekent en se kesz munkat kuldtem, mivel meg egy darabig nem leszek vele kesz. Nekem meg ez az erettsegi-baromsag veszi el a kedvem. -
Hat az tenyleg kellemetlen. Nem is akarok egyetemre menni! :)
Andras?! -
Nyiri #1661 sajnos nem tudok hozzaszolni a forumhoz, mert nincs kesz munkam :( en nem is lesz egy ideig mert vizsgaidoszak es gyakjegypot hegy van a nyakamom :(
Majd utana belemelyedek ujra a maxba. -
Legfeljebb lesz egy 1000. hozzaszolas-kulonkiadas, a kimaradott egyeneknek :) -
Mi van Nyiri-vel, meg K.Andrással? Ők is tősgyökeres fórumozók? Nem akarnak képet kűldeni? -
DEx-
1000. hozzzászóláshoz:
Ha nem késő akkor küldök neked 2 képet.
Ha akarod berakod, ha nem nem.
Azért jó lenne. :)
Köszi. -
akkor kuldd mááááááááááááááááááááár! :)) -
Hát igen....
Elismerem! -
éééééééééééééén -
DEx- #1654 már 7 kép van.
Seri, én, aldaryn(jobbulást!), SaWo, Gabo, Lion, Frank.
Ki szándéxik még küldeni? -
Látod Youth nem hülyeség az a közmondás a türelemről, meg a rózsáról ... :D -
SaWo!
Megvan! Az optionsban (UVW-ben) ki volt nekem pipálva az: Affect Center Tile. De most már jó. -
Gyerekek a max 4 fórumba nem csinálunk valamit a 2000. beszólásra?
csak vicc volt
-
Gabo #1649 DEx-:
Levelet kaptál!
A logos képet küldtem, mert újabb egyenlőre nincs. Sajnos mostanában nem jutott időm az alkotó munkára. De ami késik, az még lehet jó.
-
(c) Youth azért nem írtam, mert nem tudom, hogy miért csinálja neked, nekem rendesen berkaja a képet :( bocsi, én se tudhatok mindent, de biztos lesz itt valaki aki tudja a választ.
Emberek válaszoljatok az 1633.dik beszólásra!!! -
Sawa!
Szevasz, nem néznéd meg a problémámat? Dec. 9-én írtam.
Youth -
Valaki kérdezte a másik fórumban, hogy hogy kell tankhoz lánctalpat csinálni! A world3d oldalán van egy high poly tank, na azt töltse le, és arról nézze meg, hogy hogy kell. Kűgyétek DEX-nek a milleniumi képeket!!! -
adobe premiere -
K.András #1641 Freak: on transform gizmo...:) -
Freak: Transform Gizmo on! :)) -
ahhh, nem úgy megy az........ tudod, elvileg munka, tehát időre megy... most kell csak igazán rákapcsolni -
K.András #1635 Nem lesz rossz.Csak lusta vagy befejezni mi???:D -
ha érdekel valakit, így áll a 607-es
sok még a javítanivaló, de alig volt időm foglalkozni vele az elmúlt 3 héten..
-
nzoli: Azert, mert mikor feltelepited a Brazilt, a vegen megkerdi, hogy inditsa-e, es ha elinditod, akkor megcsinalja magatol (persze mast nem indit el). -
SaWo!!!
Csak annyi volt amúgy a problémám, hogy amikor Unwarp UVW-ben utána akarok igazítani egy-két vertexet, hát csak találomra tudom, mivel a kép, ami a testre van húzva az az Unwrap UVW-ben egy fekete képként jelenik meg. Ezt akarom átállítani, hogy az Unwarp UVW-ben színes képként jelenjen meg a kép...
Ez a probléma, nem tudom, hogy kapcsolatban van a videokártyával vagy a max szorul egy kis beállításra. Ugyanis ha rá megyek a "show map" gombra akkor hozza ezt a feketeséget...
Youth -
Bemasoltad a crack filet (vagy mi a nyavalyat) amit a Brazil telepiteskor kreal egy progi a max rootdirectoryba? -
(c) youth bocsi, de nem egészen értem a problémádat. Most mi fekete, vagy mi? Megpróbálom leírni, hogy én hogy csinálnám, és akkor abból hátha jó lesz.
Szóval!
Adott a fej. Páküldöm a cilinderes uwv map-et, majd ráküldöm a textporter-t. Akkor készít egy képet amin látszik a térháló. Na ezt a képet betöltöm a photoshopba. Ezwen a képen létrehozok egy új réteget. erre a rétegre megrajzolod a texturát, és értelem szerűen csak ezt a réteget mented el, a térhálót mögötte nem kell.
Na ragyogó, most van egyképfile, amin meg van rajzolva a textura. Visszalépsz a max-ba, és fogsz egy ÚJ anyagmintát és a diffuse sávra berakod. Ezt az anyagot meg ráhúzod a fejre. Ennek működni kell.