2111
Hirek a Max új verziójáról
  • K.András
    A digimation összes pluginje(meg másoké is szinte mind) ami megy a négyesel az megy az ötösel is...
  • SaWo
    Digimation Head-Designer! A www.tar.hu/rob_bal on fenn van, bár valami olyasmit mondtak, hogy a tar törölte a szerverről. Na mind1. Ha nem lenne meg, nekem megvan. Max4 alá, ha jólemlékszem. ha nyomacc egy ftp címet, akkorfeltöltöm neked. Pár mega csak
  • Waterhorse
    Szevasztok!!!!!
    A Max- ban vann sok kis pont h- fájl.
    Ezeket C- Ben meg lehet Hívni .
    E zekről kell nekem leírás. Kemény meló mi?
    Előre is kősz.
    (angol is jó.)
  • K.András
    Van icq-d?Ha igen akkor keres meg rajta 129307059...
  • youth #1674
    Köszi András!!! Csak az a bökkenő honnan vegyek le javítást? :((
  • K.András
    Mail ment...
  • youth #1672
    Sziasztok!!! Ha van valakinek MAX 4-hez crack-je légyszi írj be vagy az e-mail címemre és megdumáljuk hogy tudnád eljuttatni :) Fontos lenne!!! Előre is köszi!!!
  • SaWo
    Sziasztok! Nem akarok senkit sürgetni, de ki hogy áll az 1000. képpel? Jó lenne még idén kirakni.
  • SoftFX
    Köszönök nektek mindent.
    Kellemes ünnepeket mindenkinek.
    További hasonló, közös problémamegoldó évet mindenkinek.
  • ember
    degradation override gomb a képernyő alján

(kis kocka az ikonja asszem)
  • SaWo
    Had kívánjak először én boldog karácsonyt minden fórumozónak! Reméklem sok szép poligon volt a fa alatt ...
  • K.András
    Gyerekek nekem sem volt idöm dolgozgatni, a suli meg a karácsony elég huzos volt mostanság, szoval nem sok idöm volt a gép elött üln,i de lehet összerakok valamit majd gyorsan, csak gyors munkábol nem sok jo szokott születni...
  • LionTR
    ...ize, az idom veszi el...
  • LionTR
    Egybekent en se kesz munkat kuldtem, mivel meg egy darabig nem leszek vele kesz. Nekem meg ez az erettsegi-baromsag veszi el a kedvem.
  • LionTR
    Hat az tenyleg kellemetlen. Nem is akarok egyetemre menni! :)
    Andras?!
  • Nyiri
    sajnos nem tudok hozzaszolni a forumhoz, mert nincs kesz munkam :( en nem is lesz egy ideig mert vizsgaidoszak es gyakjegypot hegy van a nyakamom :(

Majd utana belemelyedek ujra a maxba.
  • LionTR
    Legfeljebb lesz egy 1000. hozzaszolas-kulonkiadas, a kimaradott egyeneknek :)
  • SaWo
    Mi van Nyiri-vel, meg K.Andrással? Ők is tősgyökeres fórumozók? Nem akarnak képet kűldeni?
  • SoftFX
    DEx-
    1000. hozzzászóláshoz:
    Ha nem késő akkor küldök neked 2 képet.
    Ha akarod berakod, ha nem nem.
    Azért jó lenne. :)
    Köszi.
  • LionTR
    akkor kuldd mááááááááááááááááááááár! :))
  • youth #1656
    Hát igen....
    Elismerem!
  • FREAK
    éééééééééééééén
  • DEx-
    már 7 kép van.
    Seri, én, aldaryn(jobbulást!), SaWo, Gabo, Lion, Frank.
    Ki szándéxik még küldeni?
  • SaWo
    Látod Youth nem hülyeség az a közmondás a türelemről, meg a rózsáról ... :D
  • youth #1652
    SaWo!
    Megvan! Az optionsban (UVW-ben) ki volt nekem pipálva az: Affect Center Tile. De most már jó.
  • SaWo
    Gyerekek a max 4 fórumba nem csinálunk valamit a 2000. beszólásra? csak vicc volt
  • Gabo
    DEx-:
    Levelet kaptál!
    A logos képet küldtem, mert újabb egyenlőre nincs. Sajnos mostanában nem jutott időm az alkotó munkára. De ami késik, az még lehet jó.
  • SaWo
    (c) Youth azért nem írtam, mert nem tudom, hogy miért csinálja neked, nekem rendesen berkaja a képet :( bocsi, én se tudhatok mindent, de biztos lesz itt valaki aki tudja a választ.

Emberek válaszoljatok az 1633.dik beszólásra!!!
  • youth #1645
    Sawa!
    Szevasz, nem néznéd meg a problémámat? Dec. 9-én írtam.
    Youth
  • SaWo
    Valaki kérdezte a másik fórumban, hogy hogy kell tankhoz lánctalpat csinálni! A world3d oldalán van egy high poly tank, na azt töltse le, és arról nézze meg, hogy hogy kell. Kűgyétek DEX-nek a milleniumi képeket!!!
  • FREAK
    adobe premiere
  • K.András
    Freak: on transform gizmo...:)
  • LionTR
    Freak: Transform Gizmo on! :))
  • FREAK
    ahhh, nem úgy megy az........ tudod, elvileg munka, tehát időre megy... most kell csak igazán rákapcsolni
  • K.András
    Nem lesz rossz.Csak lusta vagy befejezni mi???:D
  • FREAK
    ha érdekel valakit, így áll a 607-es

sok még a javítanivaló, de alig volt időm foglalkozni vele az elmúlt 3 héten..

• LionTR
    nzoli: Azert, mert mikor feltelepited a Brazilt, a vegen megkerdi, hogy inditsa-e, es ha elinditod, akkor megcsinalja magatol (persze mast nem indit el).
  • youth #1632
    SaWo!!!
    Csak annyi volt amúgy a problémám, hogy amikor Unwarp UVW-ben utána akarok igazítani egy-két vertexet, hát csak találomra tudom, mivel a kép, ami a testre van húzva az az Unwrap UVW-ben egy fekete képként jelenik meg. Ezt akarom átállítani, hogy az Unwarp UVW-ben színes képként jelenjen meg a kép...
    Ez a probléma, nem tudom, hogy kapcsolatban van a videokártyával vagy a max szorul egy kis beállításra. Ugyanis ha rá megyek a "show map" gombra akkor hozza ezt a feketeséget...
    Youth
  • LionTR
    Bemasoltad a crack filet (vagy mi a nyavalyat) amit a Brazil telepiteskor kreal egy progi a max rootdirectoryba?
  • SaWo
    (c) youth bocsi, de nem egészen értem a problémádat. Most mi fekete, vagy mi? Megpróbálom leírni, hogy én hogy csinálnám, és akkor abból hátha jó lesz.
    Szóval!
    Adott a fej. Páküldöm a cilinderes uwv map-et, majd ráküldöm a textporter-t. Akkor készít egy képet amin látszik a térháló. Na ezt a képet betöltöm a photoshopba. Ezwen a képen létrehozok egy új réteget. erre a rétegre megrajzolod a texturát, és értelem szerűen csak ezt a réteget mented el, a térhálót mögötte nem kell.
    Na ragyogó, most van egyképfile, amin meg van rajzolva a textura. Visszalépsz a max-ba, és fogsz egy ÚJ anyagmintát és a diffuse sávra berakod. Ezt az anyagot meg ráhúzod a fejre. Ennek működni kell.