3DS Max 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval reggel van..., nekiugrom mégegyszer...
A mai nap alkalmából küldöm a következõ (alábbi) digi mikulást mindenkinek!
Frank
A mai nap alkalmából küldöm a következõ (alábbi) digi mikulást mindenkinek!
Frank
Srácok!
Valaki legyen szives mikulás nap alkalmából lepjen meg egy mûködõ haj pluginnal, vagy progival!
Nagyon fontos lenne!
Ha lehet 5-öshöz, de ha nincs jó a 4-es hez is, akkor majd azt is felteszem...
Elõre is köszönöm!
Am mai nap alkalmából külöm a következõ digi mikulást mindenkinek!

Valaki legyen szives mikulás nap alkalmából lepjen meg egy mûködõ haj pluginnal, vagy progival!
Nagyon fontos lenne!
Ha lehet 5-öshöz, de ha nincs jó a 4-es hez is, akkor majd azt is felteszem...
Elõre is köszönöm!
Am mai nap alkalmából külöm a következõ digi mikulást mindenkinek!

Lion kedves vagy, de ugy volt a megállapodás, hogy mindenki csak 1 képet ad. Nem azért, nekem kábelem van, lejönne, de azért még sokan nyomatják analógról is. Maradjunk annyiban, hogy kis kép, és link hozzá. Szerintem ez a legkorrektebb
Frank: szerintem ez azert nem jo, mer azon a kepen nem latnank sz*rt se...
Szerintem ugy kene, hogy mindenkinek kirakjuk egy 800*600-as kepet, mellette meg linkek a tobbi keperol (adott temaban). Ez igy nem lenne tul sok, mer szerintem max 10en vagyunk (ha nem, bocsi). Igy nekem pl szerintem nem lenne lassu, pedig nekem "csak sima" ISDN-em van (egyvonalas).
400*300 se rossz otlet vegulis.
Egyebkent en egesz jol haladok, szemely szerint csak 2 keppel fogok hozzajarulni.
Szerintem ugy kene, hogy mindenkinek kirakjuk egy 800*600-as kepet, mellette meg linkek a tobbi keperol (adott temaban). Ez igy nem lenne tul sok, mer szerintem max 10en vagyunk (ha nem, bocsi). Igy nekem pl szerintem nem lenne lassu, pedig nekem "csak sima" ISDN-em van (egyvonalas).
400*300 se rossz otlet vegulis.
Egyebkent en egesz jol haladok, szemely szerint csak 2 keppel fogok hozzajarulni.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Indi: Adj mail címet és elküldöm
Andrással Én is egyetértek!
Annak ellenére hogy nekem is adsl-em van.
Most ez így elég jól hangzik, de gondoljatok bele, egy 800x600 -as kép kb 200k, most ebbõl felteszünk mondjuk 10-et, 20-at, azt bárhogy is számolom nem kevés kb 2, 4 MB, még egy adsl-el is kb 1 perc lenne (minimum) mire bedobja az oldalt...
És mi lenne akkor, ha egy 800x600 -as képbe lenne belesürítve az összes kép vagy egy valamivel nagyobba, és még lenne egy link mellette, amin keresztül egy weboldalra jutnánk, ahol aztán teljesbe meglehetne nézni az összeset!?
Csak egy ötlet volt!
Üdv: Frank
Annak ellenére hogy nekem is adsl-em van.
Most ez így elég jól hangzik, de gondoljatok bele, egy 800x600 -as kép kb 200k, most ebbõl felteszünk mondjuk 10-et, 20-at, azt bárhogy is számolom nem kevés kb 2, 4 MB, még egy adsl-el is kb 1 perc lenne (minimum) mire bedobja az oldalt...
És mi lenne akkor, ha egy 800x600 -as képbe lenne belesürítve az összes kép vagy egy valamivel nagyobba, és még lenne egy link mellette, amin keresztül egy weboldalra jutnánk, ahol aztán teljesbe meglehetne nézni az összeset!?
Csak egy ötlet volt!
Üdv: Frank
Arra vajon gondolt e valaki hogyha beraktok több képet, akkor sokan elsem tudják érni majd a topicot???!!!Nem mindenkinek van adsl-je és én azt mondom hogy egy kép az oké, de ha mindenki ki akar rakni képet az igencsak igénybe fogja venni még az adsl-t is...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Ja ténleg, ki hogy áll az 1000.dik képel? Alakulnak a dolgok? Ja még annyi - bár gondolom ez egyértelmû, hogy a kép sarkába a logót nyomjátok már ki(mondjuk azt, ami a fórumlogo is)
ja, én max4-et használok. miben jobb az 5? érdemes áttérni? mert olvasom itt hogy nem túl stabil a brazillal meg hasonlók... szal miért érdemes max5-öt használni 4 helyett? (GI nem kell, azért van a brazil)
nekem meg egy fagyásnál tönkretette a max-filet amivel épp dolgzotam. persze mindenrõl volt az autobackben backup, csak arról nem, grrrrrrr
Ne tudd meg hogy amikor nekem csinálta, mit össze nem kinlodtam vele 😄DD!!!
Probálgattam mindent mondom hátha jo lesz, a material editorbol kivág, még vagy nyolcvan féle sikertelen probálgatás után lettetem rola hogy vissza tudom csinálni,amikor is jött egy kósza ötlet hogy betöltöm a fájlbol hátha.Olyan volt amikor megláttam hogy müxik, mint amikor egy hete nem tudsz szarni, aztán egyszercsak jönn minden😊)))
Probálgattam mindent mondom hátha jo lesz, a material editorbol kivág, még vagy nyolcvan féle sikertelen probálgatás után lettetem rola hogy vissza tudom csinálni,amikor is jött egy kósza ötlet hogy betöltöm a fájlbol hátha.Olyan volt amikor megláttam hogy müxik, mint amikor egy hete nem tudsz szarni, aztán egyszercsak jönn minden😊)))
Jé, ez tényleg mukodik!! Koszi Andras, az ongyilkossag utolso lepcsofokarol rangattal vissza 😊
Nem tudom most hogy vagytok vele, de megyek, belevetem magam a kepbe, amit az 1000.hez kene osszehoznom, javaslom tegyetek ti is igy (akinek mar megvan, az meg oruljon 😊 es legyunk tul rajta. Ezen nem erdemes osszeveszni.
Jo munkat.
Nem tudom most hogy vagytok vele, de megyek, belevetem magam a kepbe, amit az 1000.hez kene osszehoznom, javaslom tegyetek ti is igy (akinek mar megvan, az meg oruljon 😊 es legyunk tul rajta. Ezen nem erdemes osszeveszni.
Jo munkat.
jah, hát ha külön material van a szájon, akkor nem tudom lehet-e blendelni.
de szerintem nem érdemes, egyszerûbb mondjuk textporterrel 'kifeszíteni' az egész modellt és rárajzolni photoshopban egy db nagyfelbontású textúrát (meg bumpot meg ami kell)
de szerintem nem érdemes, egyszerûbb mondjuk textporterrel 'kifeszíteni' az egész modellt és rárajzolni photoshopban egy db nagyfelbontású textúrát (meg bumpot meg ami kell)
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, kicsit hülye vagyok a textúrázáshoz, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy két anyag egymásba menjen át?
A szájánál lenne ez jó!
Elõre is köszi!
Kellene egy kis segítség, kicsit hülye vagyok a textúrázáshoz, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy két anyag egymásba menjen át?
A szájánál lenne ez jó!
Elõre is köszi!
Persze nekem is brazil material volt az editorban, ne aggodj menni fog, mondom azt csináld hogy ne a maxba hozd be a jelenetet, hanem arrol a fájlrol inditsd a maxot amibe elmentetted a jelenetet és láss csodát menni fog!!
Kesz, nem tudok rednerelni se, plusz az osszes regi munkam is el van b*szodva, amiben volt brazil material. Asszem megyek es fobelovom magam.
Andras: ugyanezt csinalja, de csak akkor, ha van a material editorban brazil material. Es most igy minden hasznalhatatlan, amit eddig csinaltam. Mi? Hogy ne parancsikonrol inditsam, hanem directbe? Ezt nem egeszen ertem.
Man: en nem tom, animalashoz 4-be se ertek.
vik3d: allat karaktert csinaltal, szerintem toon materiallal kene.
Man: en nem tom, animalashoz 4-be se ertek.
vik3d: allat karaktert csinaltal, szerintem toon materiallal kene.
A fejemen nekem is csak a füleket kellene végre rendbe raknom. A helyük már megvan, csak a lényeget kellene megcsinálnom. 

Hát igazábol mit csinál?Nekem ugy jelentkezett, hogy amikor kinyitottam a material editort, akkor pláccs egy hibaüzi, meg egy kilépés volt.Legtöbbször ezt akkor vettem észre, amikor crommal is kellett valamit csinálnom, mondjuk adtam neki egy environmentet, és ha utána kikapcsoltam vagy változtattam rajta, akkor a vége mindennek effect jött(de "csak ugy"is volt egy párszor).Igazábol nem találtam olyan megoldást ami mindig kiszürné ezt, de arra rájöttem hogyha kilép a material editor miatt és ha megint belépsz akkor szinte biztos ugyanaz jön,kivéve ha nem a maxot inditod el, hanem a fájlal inditod a maxot, nekem igy nem csinálja általában, bár egyszer kétszer elöferdül de nem vészes.Meg esetleg nem árt kikapcsolni az autobackup opciot sem, nekem az is genyozott ha rajta volt.
köszike 😉) nah ezen dolgozom de csak karakterterv ez még sehova nem vezet

a kapcsos zárójeleket majd cseréldd ki csibecsõrre 😊
{p}{img src="www.utvonal.jpg"}{/p}
Ha ezt beírod, akkkor itt látni fogod az aranyos képedet 😄
{p}{img src="www.utvonal.jpg"}{/p}
Ha ezt beírod, akkkor itt látni fogod az aranyos képedet 😄
akkor teszek ide aranyosat...😉
naa fiatalok hát nemigazán tudom ,hogyiskell képet beszúrni ide ...valaki tud segiteni ?
Bazz, ujratelepitettem, de mostsem jo. Most mi a szart csinaljak? Andras, azt mondtad, neked is volt ilyen. Te hogy oldottad meg?
Fejek egesz szepen alakulnak, csak igy tovabb.
Fejek egesz szepen alakulnak, csak igy tovabb.
SaWo: Igazából elmondani nem tudom, de felnyomtam egy bemutató sorozatot a tárhelyemre! Ha leszedted írd vissza a kiterjesztést rar-ra (winrar3.0 -val csomagolva), jelenleg jpg kiterjesztés!
Én is ez alapján csináltam!
Én most a fülével szenvedek vagy egy órája!
A link fejmodellezés.jpg
Most itt tartok!

Én is ez alapján csináltam!
Én most a fülével szenvedek vagy egy órája!
A link fejmodellezés.jpg
Most itt tartok!

FRANK! Agész fasza az a fej. Én is most kb ilyen témácval szenvedek, én is box modelling-gel. De nekem a szája nagyon nem akar összejönni. Ha valakinek van vmi tippje, hogy hogy lehetne megcsinálni, akkor segítsen már. Ja és itt az az ominózus kép:
Nekem megvan isoban a deep paint 3D 2.0-a söt van plugom maxhoz is meg rhinohoz is..
Köszi a csomagod rendben megérkezett 😊.
Végre valahára egy fél év útán meg tudtam szerezni. Már nagyon vártam. Ezek után megõrûlnék ha valamiért nem mûködne...😊
Még1x köszi.
Végre valahára egy fél év útán meg tudtam szerezni. Már nagyon vártam. Ezek után megõrûlnék ha valamiért nem mûködne...😊
Még1x köszi.
SoftFX
Nén csak simán lementem a favoritomat, és telepités után bemásolom...
Egy jótanács a rendszerújrahúzáshoz - bár nem teljesen témába vágó - de gondolom mindenki, mikor talál egy jó kis tutorial-t a neten, akkor hozzáadás a kedvencekhez menüpont, és már meg is jegyezte a gép. Igenám, de újratelepítéskor ez szépen elszálll 😞 Ezért én azt szoktam csinálni, hogy létrehozok egy url kiterjesztésû file-t melyben eltárolom a kedvenc webcímet, és így megmarad minden 😊))
Tokjo, beszart a MAXem. Mikor meg akarom nyitni a material editort, egyszeruen kidob a progibol. Aldarynnal sikerult annyira rajonnunk, hogy akkor, mikor egy materialt le kene renderelni elonezetbe. De hogy mitol?!...
Szoval ugy dontottem, most jott el az ido, hogy az egesz rendszert ujratelepitsem. Remelem utana nem fogja ezt csinalni, mer akkor az ediigi munkamnak sanyi. Na pl ilyen elmenyeim vannak az ujrakezdesrol...
Szoval ugy dontottem, most jott el az ido, hogy az egesz rendszert ujratelepitsem. Remelem utana nem fogja ezt csinalni, mer akkor az ediigi munkamnak sanyi. Na pl ilyen elmenyeim vannak az ujrakezdesrol...
SoftFX
s:
Nézz meg néhány új mozifilmet, keres rá a 3DS Max szóra a neten és nézz meg néhány oldalt. Elsõ sorban a gallériákat ajánlanám. A képek alapján azt hiszem meg fogod érteni, mire jó a Max.
Nézz meg néhány új mozifilmet, keres rá a 3DS Max szóra a neten és nézz meg néhány oldalt. Elsõ sorban a gallériákat ajánlanám. A képek alapján azt hiszem meg fogod érteni, mire jó a Max.
Azt javaslom, hogy inkább a max 5-ös fórumba látogass, vagy van egy még jobb ötletem: A max 4-es fórumban már egyszer valaki feltette pont ugyanezt a kérdést. Azt javaslom olvass vissza néhány (... jó néhány) hozzzászólást
Tutira emlékszem, hogy valaki már megválaszolta, és elég részletesen, csak már nemtom, hogy ki, és mikor ... Tehát jó helyen jársz, csak pár 100 sorral lejjebb. Jó keresgélést ...
Tutira emlékszem, hogy valaki már megválaszolta, és elég részletesen, csak már nemtom, hogy ki, és mikor ... Tehát jó helyen jársz, csak pár 100 sorral lejjebb. Jó keresgélést ...
Rendben, de proxy mögül nem ilyen egyszerû...
WinCommanderrel nem jutok be, IE nem lép be...😞
Légyszi, akkor írj egy pontos linket, hogy flashgettel le tudjam tölteni...
Azért lenne jó http-sen mert onnan könnyebb leszednem...
Ha adnék egy www.tár.hu tárhelyet esetleg felraknád?
Sok kérés tudom, de már fél éve kéne 😊
WinCommanderrel nem jutok be, IE nem lép be...😞
Légyszi, akkor írj egy pontos linket, hogy flashgettel le tudjam tölteni...
Azért lenne jó http-sen mert onnan könnyebb leszednem...
Ha adnék egy www.tár.hu tárhelyet esetleg felraknád?
Sok kérés tudom, de már fél éve kéne 😊
SoftFX