3DS Max 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
A digimation összes pluginje(meg másoké is szinte mind) ami megy a négyesel az megy az ötösel is...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

SaWo
Digimation Head-Designer! A www.tar.hu/rob_bal on fenn van, bár valami olyasmit mondtak, hogy a tar törölte a szerverrõl. Na mind1. Ha nem lenne meg, nekem megvan. Max4 alá, ha jólemlékszem. ha nyomacc egy ftp címet, akkorfeltöltöm neked. Pár mega csak

Waterhorse
Szevasztok!!!!!
A Max- ban vann sok kis pont h- fájl.
Ezeket C- Ben meg lehet Hívni .
E zekrõl kell nekem leírás. Kemény meló mi?
Elõre is kõsz.
(angol is jó.)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

K.András
Van icq-d?Ha igen akkor keres meg rajta 129307059...

youth
Köszi András!!! Csak az a bökkenõ honnan vegyek le javítást? 😞(

Youth

K.András
Mail ment...

youth
Sziasztok!!! Ha van valakinek MAX 4-hez crack-je légyszi írj be vagy az e-mail címemre és megdumáljuk hogy tudnád eljuttatni 😊 Fontos lenne!!! Elõre is köszi!!!

Youth

SaWo
Sziasztok! Nem akarok senkit sürgetni, de ki hogy áll az 1000. képpel? Jó lenne még idén kirakni.

SoftFX
Köszönök nektek mindent.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
További hasonló, közös problémamegoldó évet mindenkinek.

SoftFX

ember
degradation override gomb a képernyõ alján

(kis kocka az ikonja asszem)
SaWo
Had kívánjak elõször én boldog karácsonyt minden fórumozónak! Reméklem sok szép poligon volt a fa alatt ...

K.András
Gyerekek nekem sem volt idöm dolgozgatni, a suli meg a karácsony elég huzos volt mostanság, szoval nem sok idöm volt a gép elött üln,i de lehet összerakok valamit majd gyorsan, csak gyors munkábol nem sok jo szokott születni...

LionTR
...ize, az idom veszi el...

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

LionTR
Egybekent en se kesz munkat kuldtem, mivel meg egy darabig nem leszek vele kesz. Nekem meg ez az erettsegi-baromsag veszi el a kedvem.

LionTR
Hat az tenyleg kellemetlen. Nem is akarok egyetemre menni! 😊
Andras?!

sajnos nem tudok hozzaszolni a forumhoz, mert nincs kesz munkam 😞 en nem is lesz egy ideig mert vizsgaidoszak es gyakjegypot hegy van a nyakamom 😞

Majd utana belemelyedek ujra a maxba.

LionTR
Legfeljebb lesz egy 1000. hozzaszolas-kulonkiadas, a kimaradott egyeneknek 😊

SaWo
Mi van Nyiri-vel, meg K.Andrással? Õk is tõsgyökeres fórumozók? Nem akarnak képet kûldeni?

SoftFX
DEx-
1000. hozzzászóláshoz:
Ha nem késõ akkor küldök neked 2 képet.
Ha akarod berakod, ha nem nem.
Azért jó lenne. 😊
Köszi.

SoftFX

LionTR
akkor kuldd mááááááááááááááááááááár! 😊)

youth
Hát igen....
Elismerem!

Youth

FREAK
éééééééééééééén

Riszpekk

már 7 kép van.
Seri, én, aldaryn(jobbulást!), SaWo, Gabo, Lion, Frank.
Ki szándéxik még küldeni?

Nikásze peeri menó

SaWo
Látod Youth nem hülyeség az a közmondás a türelemrõl, meg a rózsáról ... 😄

youth
SaWo!
Megvan! Az optionsban (UVW-ben) ki volt nekem pipálva az: Affect Center Tile. De most már jó.

Youth

SaWo
Gyerekek a max 4 fórumba nem csinálunk valamit a 2000. beszólásra? csak vicc volt

DEx-:
Levelet kaptál!
A logos képet küldtem, mert újabb egyenlõre nincs. Sajnos mostanában nem jutott idõm az alkotó munkára. De ami késik, az még lehet jó.

SaWo
(c) Youth azért nem írtam, mert nem tudom, hogy miért csinálja neked, nekem rendesen berkaja a képet 😞 bocsi, én se tudhatok mindent, de biztos lesz itt valaki aki tudja a választ.

Emberek válaszoljatok az 1633.dik beszólásra!!!

youth
Sawa!
Szevasz, nem néznéd meg a problémámat? Dec. 9-én írtam.
Youth

Youth

SaWo
Valaki kérdezte a másik fórumban, hogy hogy kell tankhoz lánctalpat csinálni! A world3d oldalán van egy high poly tank, na azt töltse le, és arról nézze meg, hogy hogy kell. Kûgyétek DEX-nek a milleniumi képeket!!!

FREAK
adobe premiere

Riszpekk

K.András
Freak: on transform gizmo...😊

LionTR
Freak: Transform Gizmo on! 😊)

FREAK
ahhh, nem úgy megy az........ tudod, elvileg munka, tehát idõre megy... most kell csak igazán rákapcsolni

Riszpekk

K.András
Nem lesz rossz.Csak lusta vagy befejezni mi???😄

FREAK
ha érdekel valakit, így áll a 607-es

sok még a javítanivaló, de alig volt idõm foglalkozni vele az elmúlt 3 héten..

Riszpekk

LionTR
nzoli: Azert, mert mikor feltelepited a Brazilt, a vegen megkerdi, hogy inditsa-e, es ha elinditod, akkor megcsinalja magatol (persze mast nem indit el).

youth
SaWo!!!
Csak annyi volt amúgy a problémám, hogy amikor Unwarp UVW-ben utána akarok igazítani egy-két vertexet, hát csak találomra tudom, mivel a kép, ami a testre van húzva az az Unwrap UVW-ben egy fekete képként jelenik meg. Ezt akarom átállítani, hogy az Unwarp UVW-ben színes képként jelenjen meg a kép...
Ez a probléma, nem tudom, hogy kapcsolatban van a videokártyával vagy a max szorul egy kis beállításra. Ugyanis ha rá megyek a "show map" gombra akkor hozza ezt a feketeséget...
Youth

Youth

LionTR
Bemasoltad a crack filet (vagy mi a nyavalyat) amit a Brazil telepiteskor kreal egy progi a max rootdirectoryba?

SaWo
(c) youth bocsi, de nem egészen értem a problémádat. Most mi fekete, vagy mi? Megpróbálom leírni, hogy én hogy csinálnám, és akkor abból hátha jó lesz.
Szóval!
Adott a fej. Páküldöm a cilinderes uwv map-et, majd ráküldöm a textporter-t. Akkor készít egy képet amin látszik a térháló. Na ezt a képet betöltöm a photoshopba. Ezwen a képen létrehozok egy új réteget. erre a rétegre megrajzolod a texturát, és értelem szerûen csak ezt a réteget mented el, a térhálót mögötte nem kell.
Na ragyogó, most van egyképfile, amin meg van rajzolva a textura. Visszalépsz a max-ba, és fogsz egy ÚJ anyagmintát és a diffuse sávra berakod. Ezt az anyagot meg ráhúzod a fejre. Ennek mûködni kell.

Na, az 1000-es képekrõl.
Kicsit elvesztettem a fonalat, most mindenki a saját maga által készített képet küldi be? A kép méretrõl.
Szerintem kisebb kellene mint 400x300. Egész pici, mert elõször még jó lenne, hogy egybõl nagyba jönne be, de már késõbb inkább lassítaná a topic betöltését.

Nikásze peeri menó

K.András
Ugy csináld hogy elmented dfx-ben (lehet állitani a részleteségget),majd pedig maxban import dfx de a unify normals-t kapcsold be!!!Ha bentvan akkor az összen normálvektor forditva lesz ezért meg kell forditani(modify panel,more gomb majd pedig kiválasztod a normal modifiert, ok, aztán a parameters panelon nyomsz egy flip normáls lehetöségre és kész.
De ha kimented a fekete fehér képet a bryce-bol, akkor a displacement modofier alkalmazásával egy felszinhez is rendelheted...Ez a két lehetöség van...

youth
SaWo!!
Bejött a texporter plugin, most meg az a baj, hogy Unwrap UVW-ben a rácsok most tényleg tök jól ki vannak terítve, csak ami képet hozzárendelek az fekete mögötte. Kérlek segíts!!!
Elõre is köszönöm: Youth

Youth

K.András
http://www.suurland.com/gallery_stills_newbeetle_modeling.htm

Itt részletesen leirja mutatja képek alapján hogyan csináld a bogarat!!!Szerintem elöször igy csináld meg...Bocses de benyomtam a másikba, aztán láttam hogy ez a 4-es topic..

SaWo
Biztos, hogy lehet eXportálni. Sajna most nincs fenn nekem a Bricle, de a 3DSMAX bibliá-ban le van írva, hogy hogy kell exportálni bricle-bõl. Ja meg ha végképp nem menne, akkor hagy ajánljam figyelmedbe a www.tar.hu/rob_bal oldalán található egy olyan plugin max-hoz,. ami végülis a bricle-hez hasonló. Na KB ennyi

LionTR
1 kép? Bocsesz, ezt teljesen elfelejtettem. Pedig epp szolni akartam, hogy kesz az egyik kepem. Szoval: kesz az A kepem, amit en szanok az 1000.be. 😊
SoftFX: ma' hogyaherebene lennel te is benne?!
Szerintem csinalhatnank Nexuson egy tarhelyet, es oda felrakosgathatnank. De ez csak egy otlet.

SoftFX
K. András:
Milyen tutorialt linkeltél be?

Én csak egy WV bogár 4 oldali kép-link alapján dolgozom...ott észrevettem a kocsi elején a hibám.
Ha nem ez a tutor volt linkeld be újra, kösz...

Amugy alakul a kocsi felülete, csak az a baj, hogy a hálózatos modellezéshez tovább kell darabolnom a felületet, mert a kanyaroknál eltér.
Rhino=király (nem szó szerint 😊.

Az 1000. hozzászólásról: Jó ötlet. Szeretném ha én is közte lehetnék egy képpel, ha ti is úgy látjátok jónak. Csak majd írjátok le, hogy kinek/hova küldjem és milyen követelményekkel.

SoftFX

Persze jöhet!
[email protected]
Köszi!
SaWo
Úgy néz ki, én lassan elkészültem a "milleniumi képemmel" hova küldhetem? Javaslom, regeljünk valami tárhelyet ahova feltöltjük majd mindegyikünk munkáját. Vagy ha tud valaki olyan helyet, aova felküldhetjük, akkor az szójjon.

SaWo
Frank! Mehet mailba a shag hair? 660Kb ?