3DS Max 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A digimation összes pluginje(meg másoké is szinte mind) ami megy a négyesel az megy az ötösel is...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Digimation Head-Designer! A www.tar.hu/rob_bal on fenn van, bár valami olyasmit mondtak, hogy a tar törölte a szerverrõl. Na mind1. Ha nem lenne meg, nekem megvan. Max4 alá, ha jólemlékszem. ha nyomacc egy ftp címet, akkorfeltöltöm neked. Pár mega csak
Szevasztok!!!!!
A Max- ban vann sok kis pont h- fájl.
Ezeket C- Ben meg lehet Hívni .
E zekrõl kell nekem leírás. Kemény meló mi?
Elõre is kõsz.
(angol is jó.)
A Max- ban vann sok kis pont h- fájl.
Ezeket C- Ben meg lehet Hívni .
E zekrõl kell nekem leírás. Kemény meló mi?
Elõre is kõsz.
(angol is jó.)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Sziasztok!!! Ha van valakinek MAX 4-hez crack-je légyszi írj be vagy az e-mail címemre és megdumáljuk hogy tudnád eljuttatni 😊 Fontos lenne!!! Elõre is köszi!!!
Youth
Sziasztok! Nem akarok senkit sürgetni, de ki hogy áll az 1000. képpel? Jó lenne még idén kirakni.
Köszönök nektek mindent.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
További hasonló, közös problémamegoldó évet mindenkinek.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
További hasonló, közös problémamegoldó évet mindenkinek.
SoftFX
Had kívánjak elõször én boldog karácsonyt minden fórumozónak! Reméklem sok szép poligon volt a fa alatt ...
Gyerekek nekem sem volt idöm dolgozgatni, a suli meg a karácsony elég huzos volt mostanság, szoval nem sok idöm volt a gép elött üln,i de lehet összerakok valamit majd gyorsan, csak gyors munkábol nem sok jo szokott születni...
Egybekent en se kesz munkat kuldtem, mivel meg egy darabig nem leszek vele kesz. Nekem meg ez az erettsegi-baromsag veszi el a kedvem.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Hat az tenyleg kellemetlen. Nem is akarok egyetemre menni! 😊
Andras?!
Andras?!
sajnos nem tudok hozzaszolni a forumhoz, mert nincs kesz munkam 😞 en nem is lesz egy ideig mert vizsgaidoszak es gyakjegypot hegy van a nyakamom 😞
Majd utana belemelyedek ujra a maxba.
Majd utana belemelyedek ujra a maxba.
Legfeljebb lesz egy 1000. hozzaszolas-kulonkiadas, a kimaradott egyeneknek 😊
DEx-
1000. hozzzászóláshoz:
Ha nem késõ akkor küldök neked 2 képet.
Ha akarod berakod, ha nem nem.
Azért jó lenne. 😊
Köszi.
1000. hozzzászóláshoz:
Ha nem késõ akkor küldök neked 2 képet.
Ha akarod berakod, ha nem nem.
Azért jó lenne. 😊
Köszi.
SoftFX
már 7 kép van.
Seri, én, aldaryn(jobbulást!), SaWo, Gabo, Lion, Frank.
Ki szándéxik még küldeni?
Seri, én, aldaryn(jobbulást!), SaWo, Gabo, Lion, Frank.
Ki szándéxik még küldeni?
Nikásze peeri menó
SaWo!
Megvan! Az optionsban (UVW-ben) ki volt nekem pipálva az: Affect Center Tile. De most már jó.
Megvan! Az optionsban (UVW-ben) ki volt nekem pipálva az: Affect Center Tile. De most már jó.
Youth
DEx-:
Levelet kaptál!
A logos képet küldtem, mert újabb egyenlõre nincs. Sajnos mostanában nem jutott idõm az alkotó munkára. De ami késik, az még lehet jó.
Levelet kaptál!
A logos képet küldtem, mert újabb egyenlõre nincs. Sajnos mostanában nem jutott idõm az alkotó munkára. De ami késik, az még lehet jó.

(c) Youth azért nem írtam, mert nem tudom, hogy miért csinálja neked, nekem rendesen berkaja a képet 😞 bocsi, én se tudhatok mindent, de biztos lesz itt valaki aki tudja a választ.
Emberek válaszoljatok az 1633.dik beszólásra!!!
Emberek válaszoljatok az 1633.dik beszólásra!!!
Valaki kérdezte a másik fórumban, hogy hogy kell tankhoz lánctalpat csinálni! A world3d oldalán van egy high poly tank, na azt töltse le, és arról nézze meg, hogy hogy kell. Kûgyétek DEX-nek a milleniumi képeket!!!
ahhh, nem úgy megy az........ tudod, elvileg munka, tehát idõre megy... most kell csak igazán rákapcsolni
Riszpekk
ha érdekel valakit, így áll a 607-es
sok még a javítanivaló, de alig volt idõm foglalkozni vele az elmúlt 3 héten..

sok még a javítanivaló, de alig volt idõm foglalkozni vele az elmúlt 3 héten..

Riszpekk
nzoli: Azert, mert mikor feltelepited a Brazilt, a vegen megkerdi, hogy inditsa-e, es ha elinditod, akkor megcsinalja magatol (persze mast nem indit el).
SaWo!!!
Csak annyi volt amúgy a problémám, hogy amikor Unwarp UVW-ben utána akarok igazítani egy-két vertexet, hát csak találomra tudom, mivel a kép, ami a testre van húzva az az Unwrap UVW-ben egy fekete képként jelenik meg. Ezt akarom átállítani, hogy az Unwarp UVW-ben színes képként jelenjen meg a kép...
Ez a probléma, nem tudom, hogy kapcsolatban van a videokártyával vagy a max szorul egy kis beállításra. Ugyanis ha rá megyek a "show map" gombra akkor hozza ezt a feketeséget...
Youth
Csak annyi volt amúgy a problémám, hogy amikor Unwarp UVW-ben utána akarok igazítani egy-két vertexet, hát csak találomra tudom, mivel a kép, ami a testre van húzva az az Unwrap UVW-ben egy fekete képként jelenik meg. Ezt akarom átállítani, hogy az Unwarp UVW-ben színes képként jelenjen meg a kép...
Ez a probléma, nem tudom, hogy kapcsolatban van a videokártyával vagy a max szorul egy kis beállításra. Ugyanis ha rá megyek a "show map" gombra akkor hozza ezt a feketeséget...
Youth
Youth
Bemasoltad a crack filet (vagy mi a nyavalyat) amit a Brazil telepiteskor kreal egy progi a max rootdirectoryba?
(c) youth bocsi, de nem egészen értem a problémádat. Most mi fekete, vagy mi? Megpróbálom leírni, hogy én hogy csinálnám, és akkor abból hátha jó lesz.
Szóval!
Adott a fej. Páküldöm a cilinderes uwv map-et, majd ráküldöm a textporter-t. Akkor készít egy képet amin látszik a térháló. Na ezt a képet betöltöm a photoshopba. Ezwen a képen létrehozok egy új réteget. erre a rétegre megrajzolod a texturát, és értelem szerûen csak ezt a réteget mented el, a térhálót mögötte nem kell.
Na ragyogó, most van egyképfile, amin meg van rajzolva a textura. Visszalépsz a max-ba, és fogsz egy ÚJ anyagmintát és a diffuse sávra berakod. Ezt az anyagot meg ráhúzod a fejre. Ennek mûködni kell.
Szóval!
Adott a fej. Páküldöm a cilinderes uwv map-et, majd ráküldöm a textporter-t. Akkor készít egy képet amin látszik a térháló. Na ezt a képet betöltöm a photoshopba. Ezwen a képen létrehozok egy új réteget. erre a rétegre megrajzolod a texturát, és értelem szerûen csak ezt a réteget mented el, a térhálót mögötte nem kell.
Na ragyogó, most van egyképfile, amin meg van rajzolva a textura. Visszalépsz a max-ba, és fogsz egy ÚJ anyagmintát és a diffuse sávra berakod. Ezt az anyagot meg ráhúzod a fejre. Ennek mûködni kell.
Na, az 1000-es képekrõl.
Kicsit elvesztettem a fonalat, most mindenki a saját maga által készített képet küldi be? A kép méretrõl.
Szerintem kisebb kellene mint 400x300. Egész pici, mert elõször még jó lenne, hogy egybõl nagyba jönne be, de már késõbb inkább lassítaná a topic betöltését.
Kicsit elvesztettem a fonalat, most mindenki a saját maga által készített képet küldi be? A kép méretrõl.
Szerintem kisebb kellene mint 400x300. Egész pici, mert elõször még jó lenne, hogy egybõl nagyba jönne be, de már késõbb inkább lassítaná a topic betöltését.
Nikásze peeri menó
Ugy csináld hogy elmented dfx-ben (lehet állitani a részleteségget),majd pedig maxban import dfx de a unify normals-t kapcsold be!!!Ha bentvan akkor az összen normálvektor forditva lesz ezért meg kell forditani(modify panel,more gomb majd pedig kiválasztod a normal modifiert, ok, aztán a parameters panelon nyomsz egy flip normáls lehetöségre és kész.
De ha kimented a fekete fehér képet a bryce-bol, akkor a displacement modofier alkalmazásával egy felszinhez is rendelheted...Ez a két lehetöség van...
De ha kimented a fekete fehér képet a bryce-bol, akkor a displacement modofier alkalmazásával egy felszinhez is rendelheted...Ez a két lehetöség van...
SaWo!!
Bejött a texporter plugin, most meg az a baj, hogy Unwrap UVW-ben a rácsok most tényleg tök jól ki vannak terítve, csak ami képet hozzárendelek az fekete mögötte. Kérlek segíts!!!
Elõre is köszönöm: Youth
Bejött a texporter plugin, most meg az a baj, hogy Unwrap UVW-ben a rácsok most tényleg tök jól ki vannak terítve, csak ami képet hozzárendelek az fekete mögötte. Kérlek segíts!!!
Elõre is köszönöm: Youth
Youth
http://www.suurland.com/gallery_stills_newbeetle_modeling.htm
Itt részletesen leirja mutatja képek alapján hogyan csináld a bogarat!!!Szerintem elöször igy csináld meg...Bocses de benyomtam a másikba, aztán láttam hogy ez a 4-es topic..
Itt részletesen leirja mutatja képek alapján hogyan csináld a bogarat!!!Szerintem elöször igy csináld meg...Bocses de benyomtam a másikba, aztán láttam hogy ez a 4-es topic..
Biztos, hogy lehet eXportálni. Sajna most nincs fenn nekem a Bricle, de a 3DSMAX bibliá-ban le van írva, hogy hogy kell exportálni bricle-bõl. Ja meg ha végképp nem menne, akkor hagy ajánljam figyelmedbe a www.tar.hu/rob_bal oldalán található egy olyan plugin max-hoz,. ami végülis a bricle-hez hasonló. Na KB ennyi
1 kép? Bocsesz, ezt teljesen elfelejtettem. Pedig epp szolni akartam, hogy kesz az egyik kepem. Szoval: kesz az A kepem, amit en szanok az 1000.be. 😊
SoftFX: ma' hogyaherebene lennel te is benne?!
Szerintem csinalhatnank Nexuson egy tarhelyet, es oda felrakosgathatnank. De ez csak egy otlet.
SoftFX: ma' hogyaherebene lennel te is benne?!
Szerintem csinalhatnank Nexuson egy tarhelyet, es oda felrakosgathatnank. De ez csak egy otlet.
K. András:
Milyen tutorialt linkeltél be?
Én csak egy WV bogár 4 oldali kép-link alapján dolgozom...ott észrevettem a kocsi elején a hibám.
Ha nem ez a tutor volt linkeld be újra, kösz...
Amugy alakul a kocsi felülete, csak az a baj, hogy a hálózatos modellezéshez tovább kell darabolnom a felületet, mert a kanyaroknál eltér.
Rhino=király (nem szó szerint 😊.
Az 1000. hozzászólásról: Jó ötlet. Szeretném ha én is közte lehetnék egy képpel, ha ti is úgy látjátok jónak. Csak majd írjátok le, hogy kinek/hova küldjem és milyen követelményekkel.
Milyen tutorialt linkeltél be?
Én csak egy WV bogár 4 oldali kép-link alapján dolgozom...ott észrevettem a kocsi elején a hibám.
Ha nem ez a tutor volt linkeld be újra, kösz...
Amugy alakul a kocsi felülete, csak az a baj, hogy a hálózatos modellezéshez tovább kell darabolnom a felületet, mert a kanyaroknál eltér.
Rhino=király (nem szó szerint 😊.
Az 1000. hozzászólásról: Jó ötlet. Szeretném ha én is közte lehetnék egy képpel, ha ti is úgy látjátok jónak. Csak majd írjátok le, hogy kinek/hova küldjem és milyen követelményekkel.
SoftFX
Úgy néz ki, én lassan elkészültem a "milleniumi képemmel" hova küldhetem? Javaslom, regeljünk valami tárhelyet ahova feltöltjük majd mindegyikünk munkáját. Vagy ha tud valaki olyan helyet, aova felküldhetjük, akkor az szójjon.
csak vicc volt