3481
  • I.C.ram
    Ilyen az igazi katona, aki összespórolt pénzén megvette a mauserjét, és kis töltényt is csent hozzá bajtárástól, és aki a lövászárokban várja a halált :)
  • antijedi
    én meg a kombinált haderő leszek (értsd: mindig amire épp szükség van :P)
  • FREAK
    :)
    ez az a két harcmodor, amit kerülök, ha lehet :)

egy igazi férfi nem bújik páncél mögé a távolban, hanem egyik kezében gránáttal, a másikban géppisztollyal....

....remegve kushad a bozótban :)))))))))
  • I.C.ram
    Én majd a lövészárokban hősiessen fogom szorongatni a kis mauseremet! :)
  • traXion
    Jaja, olyan snipa lesz ám itt :) Meg beülök a tankba azt futhattok birkák :)
  • antijedi
    amint lesz... csak mikor már MULTI_T AKAROOOOOOOOOOOOOOOOK!!! ;PPP
  • Forrest Tomee
    Itt is megmaradnak a katonák. Jó sok van.

Még ami fontos az a multi. Amint lesznek rendes tört szerverek nagyon pöpec mapokon lehet nyomni.
  • FREAK
    az nem volt, max annyi, hogy a halottak visszafejlődtek élővé a köv mission elejére :)
  • I.C.ram
    Most szereztem egy szemüveget, most abban keményítek wehrmacht ruhában! :D Nagyon pöpec. :)
  • I.C.ram
    Arra már nem emlékszem, hogy a HD1-ben volt-e fejlődés rendszer, de ebben van, és elég jó!
  • antijedi
    nem, első map pl pont este erdőben mocsar melet indul e sjacodik az eleje, szal igazi parazos amit te szeretsz :P
  • I.C.ram
    Egy két pálya van csak, ami épületben, de a nagy többség hatalmas terepeken játszódik. Én is jobban szeretem a szabadtéri játékot.
  • FREAK
    értem, köszi

de ugye nem főleg épületekBEN játszódik, mert az elég sux

az 1-ben pont azt imádtam, hogy iszonyat jó terep harcok voltak (pl. 1/4 pálya a leszakadt vasúti hídnál)
  • I.C.ram
    jaja
  • I.C.ram
    főleg épületek környezetében játszódik. Viszont vannak olyanok, hogy egyszer csak megkopoktatja a hátad egy jól táplált német katona, és a frászt hozza rád :) A vonatos pályán, nem egyszer majdnem kileheltem a lelkem úgy megijesztettek a sötétben bújkáló katonák.
  • FREAK
    az alap gondolom a csapatos a lonewolf meg egyszemélyes
  • I.C.ram
    Szerintem még hosszabb is. Marhasok küldetés van+milliónyi megoldás lehetőség+4 fajta játékmódban lehet őket végignyomni. alap, lone wolf, alap carnage (mindenkit ki kell nyírnod, meg asszem több az ellenfél is. + lone wolf carnage.
  • FREAK
    benne vannak a durva beszarós para erdők és hegyvidékek?? kezdek izgulni :)
  • I.C.ram
    Nekem jobban tetszik. Sokkal összetettebbek a pályák.
  • FREAK
    huh akkor nagyon jó idők jönnek :)

az első annyira magával ragadott, hogy mai napig tisztán emlékszem 2-3 akció minden részletére

ha az a hangulat megmaradt, és kijavították a sok bugot, akkor Game Of The Year :)
  • TneX
    Azt mondják ugyan olyan :)
    Én nem toltam az elsőt de ez nagyon tetszik
  • FREAK
    egyet mondjatok meg:

jobb vagy rosszabb az elsőnél???
  • Slow
    az a bizonyos első afrikai pálya úgylátom többeknek cumi...:) kecseg iratok nincsenek meg, mi? ;)

én a hangárban találtam meg a noteszt, próbáljátok ki, ott volt a bejáratnál rögtön a baloldalon az egyik asztalon...!
  • Sephi
    Hya ... vegulis nekem is sikerult csak en sieteosen nem vartam meg mig kiveszi :)
  • Beagie
    én is szenvedtem vele, és a köv. módon szabadultam meg tőle:

1. "I"-inventory
    2. kihúztam a búvárruha ikonját az inventory ablakról

(!)
  • Sephi
    Az eg aldja meg aztat aki ezt a jatekot csinalta foleg vasarnap! Hat nem igaz bazz... en nem tudok valamit es kikeszultem idegileg! Az elejen amikor elkudenek a medencehez uszkalni... ott talatam a buvar ruhat lementem a kis lancert a vizala DE AZTAN SEHOGY SEM TUDOM LEVENNI A KURVA BUVAR RUHAT! ES IGY NEM LEHET JACCANI BAAZ!

Szal kerdesem... hogy lehet levenni a buvar ruhat?
  • Izmael
    THX!

Bár...asszem minden házat átnéztem, de doksi nincs.
    vagy csak nem jelzi ki, hogy felvehetem...szokott ilyet csinálni:(
  • zoli80
    nem bug,minden megvan,én is ezerszer elnéztem,kitartás.
  • Kandurex
    Van egy barakk ahol találsz egy rádiót (a küldetés végén kell használni a dokumentumok és a tengeralattjáró kipucolása után) a dokumentumok a tőle balra lévő házban találtam meg...
  • Izmael
    Béke és Szeretet!

Kurv@ jó a game, de nagy az én bánatom. A jéghegyes 3 vagy 4. missönnél tartok. Felfedeztem a jéghegyet, leöldöstem a tengeralattjáró kapitányát és személyzetét, de nincs tovább. Se radio station, se document?!:( Van egy nagy barakk, de ott nem lehet minden ajtót kinyitni...beküldtem a fiúkat, ők kinyitják az ajtókat, de nincsenek dokumentumok...
    Aki megoldotta kérem segítsen, mert már mindent bejártam, de sehol semmi...és nagyon szeretnék továbbjutni. Előre is köszönöm.
  • DDE
    A kastélyos részen végülis hogyan lehet tovább jutni?
    Már jó ideje szopok ezzel a rohadt pályával. Már megtaláltam a csajt is (az alatt a rövid idő alatt amig felfigyelnek arra, hogy nem viszem el a papírokat).
    "Lone Wolf"-ban nyomom.
  • Ren
    A gathering-es forumok alapjan meg elofordulhat a satrakban is, de masok is panaszkodnak ra, hogy nem talaljak, ugy nez ki, hogy ez bug :( Szerintem kenytelen leszel ujrakezdeni a palyat.
  • Kandurex
    A német fogoly szobájával szembeni helységben van.,..
  • Relax
    Hat en nem tudom de az afrika elso palyajan nincsenek meg a dokumentumok... atneztem azt a retkes terkepszobat 524685 -szor a hangart is szamtalanszor elolrol kezdtem a palyat de documents nyista...szep lassan a tokom kezd tele lenni...
  • Ren
    kisho: hat az en eszrevetelem alapjan leginkabb az, hogy hanyan es milyen kozelrol latnak. De vannak bizonyos szemelyek, akiknel eleg lassan csokken csak pl. Egyebkent az adott kuldetesnel az udvaron valo tartozkodast probald a minimalisra korlatozni, en leginkabb csak atszaladtam.
  • Hamlet
    Nu. ELolvastam a Gathering honlapján a kapcsolódó fórumokat. Akik megvették a gémet, hol tudnak kapcsolódni szerverekre hol nem (többnyire nem). A fejlesztők kitaláltak, hogy valamilyen portokat kell felszabadatítani akkor minden jó lesz, de csak pár emberen segített a dolog, többnyire maradt szar (invalid cd key). Jelen pillanatban gőzerővel dolgoznak az ügyön és elképzelhető, hogy lelövik a key ellenőrzést amíg nincs megoldás (nagyon remélem ez lesz). Egyébként meg majd biztos jön egy patch ami kijavítja a hibát és akkor a crackerek feltörik szépen nekünk. Ez a helyzet.
  • Hamlet
    http://www.gathering.com/forums/viewforum.php?f=64

Ezen a fórumon az első témában van egy link egy PDF fájlohz amiben leirják melyik portokat kell kinyitni XP-n, hogy lehessen játszani, egyébként van 2 tört szerver is 90 es pinggel. De nekem még igy se müxik.
  • I.C.ram
    Figyelni kell az álcázás kijelzőt!!! A karakter feje mellett a legszélső sáv. Ha az lemegy nullára, akkor nagy szopás van.
  • [Rush]
    oops :)
  • Hamlet
    Sajnos még nem megy, pedig van olyan nevű szerver, hogy No CD key needed, meg Hacked server, de ezeknél is azt irja ki, hogy CD Key invalid. Azt hiszem ez csak Windows XP-nél van, mert van egy bug a játékban, hogy valami XP firewall áltatl letiltott porton kommunikál ezét original keyes emberek is szivank és várják a patchet.