3481
-
#567 najóó!igy sincs semmi értelme,korán van még -
#566 csataban=csapatban -
#565 a capture olyan mint a battlefield,csapattal zaszlokat kel foglalgatni csataban! -
#564 Jaja, van minden, deathmatch minden fajtája megtalálható...:P -
#563 jaja,van capture meg minden. -
Firci #562 HELP!!! Elakadtam már az első pályán. Mindenkit kilőttem, teherautó, emberek, kutyák. A bázison is voltunk és semmi. A feladatok listájánál alúlról a második nincs teljesítve és nem is tudom mit kell csinálni. Segítsetek. -
#561 Nem csak detmeccs van. -
#560 értem én, népbetegség :) -
#559 mer' magyarosítok és átellenesen fordítom angolra (ezé se nagyon szeret az angol tanárom ;) tehát Fun - Fan. Régebben mindig úgy tanultam, hogy magyarul is leírtam...mittom én pl: "jesz májszter" stb. stb :D és néha magyarosítok is közbe..szal nehéz ügy vagyok...öööö..ööö...érted? -
#558 na jó de FEN-nek ejtik, ezért nem értem :D -
#557 fán, fán...ejtik úgy írom :P -
#556 a FAN oldalakon? :)
nabazz ennyit a GOTY jelölésemről :) disappointment of the year, lemon award stb :) -
#555 Nem vicc..sajna...
a fun oldalakon nagyban gyűjtik a peticiókat a multi coop -ért :P
-
#554 neee ugye most csak szopatsz?? ha ez komoly, figyelmeztetlek, hogy kész vagyok véget vetni az életemnek!! :D -
#553 dítmeccs...jó mi? ...xar az egész... -
#552 nebassz már
és akkor mi van multiban????????????? -
#551 Sava és borsa....jah ÉS KIHAGYTÁK A COOP MULTIT!!! Gyalázat! Az első részt is 50x vittem végig párban, hárman, négyen...egyedül csak 1x :P -
antijedi #550 das boot tényleg király film, de az is szar ettől fügetlenül, szal nem hajolok :PPP -
#549 nézd, szerintem ennek a csapatjáték a savaborsa, egyedül elveszítené az igazi feelinget
de majd kipróbálom kíváncsiságból -
#548 oh jeee, Das Boot rulez
...most már meg kéne néznem, nem csak imádnom azt a filmet....
(mondjuk tisztázatlan, hogy melyik is az a film, mert haverokkal minden olyan filmet amiben van tengeralattjáró, dászbótnak hívunk...) -
#546 ja ilyen alapon a south park múvi a kedvenc háborús filmem :D -
#545 A negy pancelos meg a kutya; Egy ora mulva itt vagyok; :)))))))))))))) -
Ren #544 Sztalingrad? Vaskereszt? -
#543 na látod arról lemaradtam, de csak jót hallottam róla -
#542 Akkor hajolsz? :D -
#541 Das Boot. -
#540 egyik sem szar, csak az amerikaellenes személyek nem szeretik őket :PPPPP
a ryannél jobb WWII film szerintem nind (azok a régi szarok szánalmasak) :) -
antijedi #539 szvsz ryan a sekéjesebb de mind1 :PPP
amugy teny hogy mindakető szar de hát mutasatok nekem olyat ami nem az és meghajlok elöttetek :P -
#538 Mindkettő szar :) -
#537 kicsit sekélyesebb, de az is jó
csak az NINCS :DDDDD -
antijedi #536 vagy tudom ajánlani elit alakulatot is, azis jo hangulatot csinál :) -
#535 most installálom, de asszem megnézem előtte a Ryan közlegényt, az hangulatba hoz :) -
#534 Nészóljámábe cigány! :)))))))
Lehet váltogatni közötte, én szopergyors billentyűkombinációkat tudok, nah, mire leírtam ezt a szót, már összezavarodtam.... :))) -
antijedi #533 királyos :) -
#532 az sux -
TneX #531 Lehet lőni onnan multiba is,teszteltem :) -
antijedi #530 csak lenne már multi :/ -
antijedi #529 pont emiatt szimpi a game vegre valami realizmus, meg single alapjan lehet loni teherautoplatorol is :DDD -
Hamlet #528 A BAR... az valami gyönyörű, meg a rifle-k!!! -
Hamlet #527 Traxi! Ha beülsz a tankba, akkor maximum kocsikázhatsz vele, mert 3 ember kell egy tankba. Vezető, Main gun, Machinegun :)