3481
  • antijedi
    hát mivel én nem olyan vagyok az engem anyira nem izgat... :P
  • CarajoEsp
    Hát nekem Xp-m van szóval köszike a figyelmeztetést. Az a baj ,hogy van vagy 10oldal amit vissza kell olvasnom. Mondjuk a napi 200Morrowind üzenet után már megszoktam a 75Hz-t:D
  • Tibre
    Gondolni kell az eredeti cd kulccsal rendelkező emberekre is.
  • antijedi
    hmm, de itt mindenki xp-t használ? valaki nézte má nem xp alatt? és elve a cdkey problem ako is megmarad mert illegal a dolog nem?
  • I.C.ram
    Csak a peccs után lehet XP-ről multizni.
  • CarajoEsp
    Nah. Én most kezdtem el. Sajna egyet nem nyomtam mé végig. Amúgy meg van már oldva a multi?
  • I.C.ram
    Kurvasok. Marha hosszú a játék.
  • I.C.ram
    Sima. Lone Wolfban akartam, volna csak meguntam, hogy alig tudok berakni neki felszerlést.
  • Tibre
    Egyébként úgynéz ki,hogy már készül a kiegészítője a játéknak,a patch,ami sok bugot és xp-s hibát javít még a héten megjelenik.
  • Tibre
    Mennyi a játékidő?
  • FREAK
    milyen módban toltad végig??
  • I.C.ram
    Na végigtoltam!!!! :D Végén beülhetünk Pantherba is, úgyhogy érdemes végigvinni :)
  • FREAK
    "NEXT WEAPON" és USE (action) ha magadon akarod használni

ha másnál van, vagy máson akarod használni, akkor ACTION a másik katonán
  • Firci
    Hogyan kell használni a medikitet??????
  • Forrest Tomee
    "De mennyivel mást jelent lepuffantani véletlenül azt az embert aki már eldobta puskáját,"

Hát én simán lelőttem az oázisos pályán a dokit meg a betegét
  • FREAK
    valamit nem értettél meg... én ugyan nem harcoltam háborúban szerencsére, de ha olyan helyzetbe kerülnék, valszeg nem úgy viselkednék, mint a TRL-ban... sokkal inkább úgy, mint a Ryan-ben, remegve, szaros gatyával kuporognék egy kő mögött... ezzel szemben a TRL akcióiben mindenki Rambo módjára rohan keresztül a csatamezőn nem törődve a közvetlen életveszéllyel... SZERINTEM abszolút nem életszerű

és az eszmékről meg annyit, hogy melyik filmben harcolnak "nagyobb" célért?? az egyikben egy szaros közlegényt keresnek és közben hullanak mint a legyek, a másikban meg a gonosz, kegyetlen parancsnok akarata szerint próbálják megoldani a helyzetet a fronton... és közben japánok és amcsik méterekre futnak el egymás mellett, az senkinek nem jut eszébe, hogy mondjuk az életét féltve hasravágja magát...
  • Sgt. Barnes
    "mindenki futott minden irányba, lo½ttek, amit láttak, mintha EGY ember sem lett volna, aki nem akar meghalni 2 percen belül"
    - nem akarásnak nyögés a vége... bocs. Szerintem, pont ez az amitől tragikus egy igazi háborús helyzet. Ne felejtsd el: azok az emberek (itt nem a színészekre gondolok) igazi katonák voltak.
    A saját életük volt a legfontosabb. Minden olyan demagóg duma hogy valami nagy eszméért küzdenek, meg az erény, meg ecet, egy nagy bullshit.
    Arra gondolsz, hogy csúnya volt a koreográfia? Igen igazad van. Biztos csúnya dolog a háború, és olyan dolgok történnek akkor ami minden józan észnek ellent mond.

De próbáld csak ki: HD-ben amikor lövöldözöl a fritzekre, gondolsz e arra hogy megölsz valakit? Nem.
    lősz, mert ők is lőnek, "háború van" De mennyivel mást jelent lepuffantani véletlenül azt az embert aki már eldobta puskáját, vagy ne adj Isten a saját társad.
    És ez még csak egy kibaszott gém...
  • FREAK
    falu lehet hogy támaszpont volt, már nem emlékszem
  • FREAK
    thin red line-ban az nem tetszett, amikor berohantak a faluba, és mindenki futott minden irányba, lőttek, amit láttak, mintha EGY ember sem lett volna, aki nem akar meghalni 2 percen belül

néha tök nevetséges volt, ahogy a háttérben a statiszták elfutottak egymás mellett... nem tudtam átélni

a Ryan-t igen, számomra 1000x tragikusabb hangulata volt
  • Sgt. Barnes
    Helló mindenkinek!

Film: Thin Red Line (nem lehet egy lapon említeni rájennel)

Amúgy: Öreg fejemmel én már ritkán szoktam gépfejleszteni. Ha megszólal kisördög, hogy "muszály... naaa...csak az élvezhetőség miat..." akkor ott sikerült valamit igen jól összehegeszteni. És nem csak a grafikára gondoltam.
    Ha nagyon, de nagyon kötözködni akarok, akkor csak annyit, hogy a ballisztikát ebből is kihagyták, és talán a Vietcong-ból jőve egy picit hiányzik a "célratartás fedezékből" megoldás, és talán a fegyverek rántása sem elegendő. De ne értsetek félre: Szerintem nincs most jobb játék a kategóriában, és (erre rá szoktam érezni) nem is lesz egy darabig olyan ami sokkal többet nyújtana. Már készül hozzá a kelet-európai kiegészítő is, csak tippelek és kérdezek, hogy: Jugoszlávia?

+Egy kérdés: csapatírányításnál egy adott parancsot nem lehet egyetlen billenty?vel kiadni? Kikerülhetetlen a menü?

Erőt, Egészséget!
  • FREAK
    nem mondod :)))

én úgy csinálom, hogy 2 csoportban haladok, az 1. és a 3. faszit irányítom, a 2. és a 4. "Follow me - fire at will" parancsokkal jön mögöttük. Persze ha nem ajánlott lövöldözni akkor fire at will helyett "wait for my fire".

Ha szét kell válni, akkor mindig úgy mozgatom őket, hogy valamelyik belássa azt a területet, ahová a másik tart, és így nem ér meglepetés.
  • antijedi
    vigyázni kell rájuk :DDD
  • Forrest Tomee
    Engem mindig frusztrál ha kilövik az egyik emberemet :o(
  • FREAK
    thx

ki fogom próbálni, de kétlem, hogy élvezném

az első missionön vagyok túl, és kibaszottul élveztem helyezgetni a katonákat, szépen módszeresen tisztogatni a terepet

egyedül ezt nem éli át az ember
  • Csacsi
    ugyanazok a küldetések a lone wolfban is.
  • Firci
    köszi megnézem
  • FREAK
    az a küldetés célja, hogy megtaláld a lejáratot a földalatti objektumhoz

a félig kész épületeknél keresd

vajon lone wolfban ugyanazok a missionök vannak mint campaignben? :D poén lenne ha itt magyaráznék, közben meg te hótt más terepen vagy :D
  • Firci
    egyedül megyek, milyen csapatot kell összegyüjteni. Hol az a ... BEJÁRAT ÉS HOVA?
  • antijedi
    igen fejlodsz ott is... :P
  • FREAK
    felülről a 4. az nálam a legalsó volt

3 objective volt az elején aztán a végére 4 lett

-megkeresni a fickót
    -megtalálni a bejáratot
    -megölni mindenkit

és amikor megtalálod a bejáratot, megkapod a 4.-et:

-gyűjtsd össze a csapatot a bejáratnál
  • Firci
    AZ ALULRÓL A MÁSODIK A FELÜLRŐL A 4.
  • FREAK
    hát azért annyira nem mindegy... coop multihoz elég 2 ember, nem vagy rákényszerülve, hogy idegroncs 14 évesekkel játsz egy szerveren :)
  • FREAK
    na bekonfigoltam, megy faszán
    eddig über, bár érdekes bugok ebben is vannak, de a gunsight mindent ver, istencsászár

a második missionbe nektek is csak egy faszit engedett be?
  • FREAK
    alulról a második az felülről hanyadik?? :)
  • Kandurex
    skip:)
  • Mayday
    Treninget erdemes vegignyomni? Embereim fejlodnek tole/kapok-e valami pluszt, vagy inkabb skip?
  • Firci
    © Firci ma 11:19 | Privát | Válasz | #562

HELP!!! Elakadtam már az első pályán. Mindenkit kilőttem, teherautó, emberek, kutyák. A bázison is voltunk és semmi. A feladatok listájánál alúlról a második nincs teljesítve és nem is tudom mit kell csinálni. Segítsetek.
  • Forrest Tomee
    Sőt sokkal jobb mikor belegondolsz, hogy a golyó másik végén milyen jót káromkodott valaki :o))
  • Forrest Tomee
    Miért erölteted a Coop-ot? Nem mindegy, hogy AI-ra lősz vagy humanra?
  • FREAK
    az fasza, de a coop végigjátszás lenne az igazi...

tech help kéne... MX440-em van, és ha a setupnál bekapcsolom a HW T&L-t, akkor ugyan gyors, de elbaszarintja a textúrákat, az első pályán nincsenek rendes fények és árnyékok, a fák és az emberek izzanak a fehérségtől

ha multipass-ra rakom, akkor jó, csak érezhetően lassul... van valakinek valami ötlete vagy csak simán vegyem le 800x600-ra?