3481
-
#647 Ebben van némi igazság. Más kérdés ,hogy én pl: eldobnám magam ,mint a halott. De persze amennyi ember anyi féle képp reagál. -
#646 ez érdekes
mondjuk fel lehet fogni a dolgot úgy is, hogy a járőr észreveszi a hullát, és beparázik, ezért úgy tesz mintha nem venné észre, mert tudja, hogy valahonnan nyilván figyelik.... -
DDE #645 A hajó menetirány szerinti bal oldalán van egy létraszerűség. Kb. a közepénél. -
#644 Menj oda minden csapattaggal mellé. -
Vasilij Zajcev #643 Hi. Elakadtam: Hogy lehet felszállni a norvég halászhajóra, hogy meg tudjam szerezni az enigmát?? A mágneses aknákat(talán ezt jelenti) már feltettem mind2 hajóra. Előre is thx!! -
DDE #642 Szerintem az AI inteligenciáját nehéz lenne meghatározottá tenni. Egy átlag ember SAJÁT véleménye erről az inteligenciáról nagy adag szubjektivitás és nem valós, más játékoknál szerzett tapasztalat keveréke.
Szeretnék egyszer egy olyan tesztertől olvasni egy véleményt aki megjárt valamilyen valós háborút.
Szerintem az Ő véleménye lenne igazán a mérvadó az AI-ról (és a játék egyéb jellemzőiről).
Addig meg elvitázgathattok róla.
Vagy megszokjátok vagy uninstall. -
#641 Nem arra értettem, úgy értettem, hogy vannak normális gondolataid IS! :) -
#640 Azt mondtam jo a game és máris ember lettem! Na ez a gáz! -
Nonoo #639 segitsen már valaki az Ausztriai 2.dik pályán! -
#638 A pályák sztem mindkét játék terén illenek a hangulathoz (de nagyon)! AI: Splinterben egyszeruen verhetetlen ahogy keresnek a sötében, vagy felkapcsolják a villanyt, ahogy be vannak szarva ha lövést hallanak! Na abbahagyom mert az a kedvenc pc-s játékom és elfogult vagyok!
Egy szo mint száz, szerintem ma még nagyon nagy kihivás egy fullos AI-t létrehozni, pláne két oldalon (csapat-fritzek)! Tény hogy egyre jobb és idővel még jobb lesz! -
#637 Na, mégsem vagy olyan n00b mint gondoltam :) -
#636 Fikázni könnyebb ez tény! Mindig az szur szemet ami rossz, ami jo az természetes! A számomra hibának említett dolgokon kivul nagyon rendben van! -
#635 Splinter.... Bizonyos dolgokban igen. Pl. kevesebb a bug. Viszont hol vannak ebben ilyen terepek, és hol van benne ekkora nyitottság és stratégia? Valamit valamiért. -
#634 Pontosan, nekem a könyökátlógás megjelent, de nem volt olyan gáz... de csak 1*!. Egyébként meg nagyon király a játék, a történelemhez is hű, a fizika egyszerűen tökéletes, meglőnek vérfoltos lesz a ruhád.
Knox: Szóval, csak azt fikázod, ami hibát találtál, sztem órákba tellne, a jó dolgok felsorolása, de hát fikázni mégiscsak könnyebb. -
#633 És emberien kezdtünk beszélgetni!
1. Számomra a splinter cell jobb! ok, nem csapatjáték!
2. azt nem tudok, de szerintem itt senki sem
A tartalommal kapcsolatban igazad van! Jobban tetszik az ötlete mint pl a MOHAA vagy a COD-é! -
#632 1. Ha nem tetszik, mutass jobbat
2. ... VAGY CSINÁLJ JOBBAT!
Sejtem, mit érzel, én hónapokig fikáztam a MOHAA-t, de ebben legalább van valami tartalom is, és nekem pl. egyszer sem jelentek meg az általad említett bugok. Vagy nem vettem észre, mert volt jobb dolgom is. -
#631 jajmostmilesz! -
#630 koromsötét erdő 60 méterről álcaruhában észrevesz! Szép! legközelebb elásom magam! vagy family frostos kocsival megyek be és eladok nekik egy ciános calippot! Ugyan már!
Sokkal jobb lehet a taktikája amikor átlog a könyöke meg a fegyvere! Pont ott volt a save-m és a következő körben ugyanezt eljátszotta! megláttam az átlogo ipsét és én voltam a gyorsabb! könyökgolyo, elfekvés! Nem, nem én találtam ki
A parancsokra ugy figyelek mint a szemem fényére, ki hallja, ki nem, ki hol áll, kinek adom ki! Mégis elbasszák! De most nem sorolok fel többet!
Tudom Srác, tudom nem kell kioktatni, bármilyen hihetetlen, de tisztában vagyok az általad említett features-ekkel!
de akkor is kurva nagy mák kell hogy megadja magát (lentebb leírtam a példát)! És azt is tudom hogy lehet halkan ölni!
nálam 4/4! De ez az én véleményem az meg a tied! Nem kell rögtön bénázni a másikat, lehet ezt emberi modon is! Ja és köszönöm hogy nem rekesztettél ki! -
#629 Igazad van! All lames must die! :) -
antijedi #628 de le kell mert ha valaki béna és ezért a gamet teszi felelősé anak kijár... :P -
#627 érdekes, ha kussban fexel a sötétben, 4-5 méterről sem vesznek észre, ez tuti, ma többször is teszteltem -
TneX #626 Jól van már no,azért nem kéne leharapni a fejét :)) -
#625 Knox, a válasz egyszerű: BÉNA VAGY, nem akarom azt mondani, hogy lame, mert az kirekesztő.
- Azért találnak L, mert nem rejtőzködsz rendesen, vagy gyorsan futottál oda, vagy lőttél, tudod, hallják ha lősz, az hogy hangtompítos, nem azt jelenti, hogy hangtalan, meg sztem te is észrevennéd, ha mellet lévő katon hasraesne 2 kiló ólommal a hátában, sztem hátrafordulnál nem? Ez mutatja, hogy az AI nem rossz!
- AI: hát, tudod ismerni kéne a játékot....
- Átlőnek a falon? Nem tapasztaltam, pedig lejásztottam, sztem csak jobb a taktikai érzékük mint neked.
- A ruhájukat csak úgy lehet elszedni, ha felteszik a kezüket, és Action gombbal CAPTURE, és akkor turkálhatsz az inventoryjában. Le lehet viszont szúrni őket, 1 szúrásra meghalnak, még silent kill is van!
- A nyugiban őrjáratozás tényleg gáz, pl. nem zavarja őket a hulla, mint a NOLFban, odafutottak hozzá...
4/1 találat Knox, nem rossz... -
#624 Multi az más! A keret és a benne rejlő lehetőségek kurva jok egy jo kis multihoz sztem! Pisz -
#623 bocs:)!
Naszoval, nem értem hogyha elpukkantok egy hangtompitott lovést a koromsötét erdőben kb 60 méterről, akkor miért forul rám az összes közelben (60-80m kb) lévő német katona és miért tudnak lelőni 3 lövésből amikor a földön hasalok! Ezt a példát azért hoztam föl mert nagyon jellemző hogy a németek ugy látnak mint a sasok!
- Az AI nem lenne rossz, ha a srácom nem kezdene el bekuszni a csatába egy pisztollyal, amikor megmondtam neki, hogy hold position! + nem kéne befeküdni egy üres szobába + ha két fegyver van nála (direkt ugy adtam neki) akkor a sniperrel loje már a 300 méterre lévő enemyket! És még sorolhatnám mert iszonyat buták! Kedvencem a find cover amikoris az ipse letérdel a mező közepén!
- A németek érdekesek: vagy annyira hülyék hogy komolyan kényszerzubbonnyal kéne rájuk futnom, vagy átlőnek a falon és bizony az káros az egészségemre!
- Hiába lőttem én lábon, kézen, akárkit a ruháháért, ugyanis vagy meghaltak egy vádlilövéstől, vagy addig harcoltak amig volt bennük szusz! Miért nem lehet őket leütni, vagy rájuk szolni hogy: nem mozdulsz?????
- Miért őrjáratoznak nagy nyugiban, amikor kb 20 hulla hever szerteszét, máskor persze azt se tudják hova rohanjanak a nagy felfedezéstől hogy ott vagyok!
Sokkal jobbra is meg lehetett volna csinálni ezt a programot, tele van hibával sajnos! Hol annyira reális hogy már zavaró, holmeg semmi köze a realitáshoz! fuu mennyit tudnék még irni, de nem teszem!
Akit érdekelt a véleményem annak köszönöm! -
#622 Negatív vélemények nem érdekelnek minket, mert mi multyzni akarunk, és mindenkinek headshotot akarok atni a K-98ammal :) -
#621 ez mit jelent? béna vagy? :) -
#620 HI!
Véleményem a következő, ha valakit érdekel -
Nonoo #619 persze ha nem egyedül jászik. akkor 2-1-1 -
#618 De, részletkérdés :) -
#617 nem NUM5? -
#616 F5-1-1 = Follow Me :))) -
Nonoo #615 Én mi előrébb?? :)
Bészéltél vele akkor megjelenik az arca az embereid arca mellett aztán follow parancsal követni fog. -
Firci #614 Látom te már előrébb segíts. Egyel alattad írtam
-
Nonoo #613 Sziasztok!!!
Segitsen valaki aki végigvitte mert leakadtam.
Az Ausztriai várban ahol át kell vinni a papírokat a tisztnek at udvar másik oldalára, hogy csináltad hogy nem lőttek le.
Köszi -
Firci #612 A havas pályán mikor a házban van a pilóta akit meg kell menteni és el kell vinni a hajóhoz, mivel lehet rábírni, hogy kövessen??? -
antijedi #611 jah ok, ez most nem eset ako le :PPP
-
#610 Poénnak szántam :)) -
#609 lol -
antijedi #608 amugy nézd végig a forumot hogy itt kinek van eredetije, mert tudomásom szerint eddig senkinek se nagyon, szal ha igy van ako nem csak engem nem izgat az eredetisek baja hanem másokat se... :P