Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Honnan kaptáttok le a game-t?
Mert a dc-rõl már vagy két napja tölteném, de csak max 2-3 embernek van meg, nekik meg slotjuk nincs sose, így még csak el sem indult a letöltés.
Plíz, ha tudtok mondjatok egy ftp címet!

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
valami alagutat emleget de nem tom hol van
The World is Yours
milyen a gépigénye?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Olyan problémákkal jöttök elõ, ami pl. nálam elõ sem jött. A tutorial résznél már lusta voltam éjjel 1-kor megcsinalni a be a barakba részt, így skippeltem, de adott xp-t redesen.
Nálam mellesleg azt csinálják, amit mondok ...
Ja. Multi érdekes lehet. Láttátok a pályákat. Nyami! 😄
A medve nem játék.
de hatha majd elsz hozzá mutly crack
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
tutko lesz hozza patch...
Silence moving+Follow me az nem elég értelmes parancs? Ráadásul beleakadnak mindenféle tereptárgyakba és szétszóródnak mint a birkák. Lehet lépésenként kell nekik parancsot adni? Mer ahhoz aztán végképp nincs türelmem..
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
A LS3D egy nagyon fasza motor, azt hiszem a Mafia midenkit meggyõzött. Azonban szvsz egy ilyen játéhoz nem való. Elég kiábrándító a környezet😞(
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
mongyuk a falas dolog az érdekes lehetett, de én eddig még semi ilyet nem tapasztaltam...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Átszenvedem magam a hülye kiképzésen, ahol még menteni se lehet. Összeválogatok fél óra alatt egy csapatot az elsõ küldetéshez.
Megérkezünk Norvégiába, parancsot adok, hogy csendesen kövessenek. Erre két lépés után elkezdenek gépfegyverrel lövöldözni valami kilométerre lévõ õrszemre, akit sniperrel simán elintéztem volna. Persze erre az összes környékbeli német odacsõdül, én meg gyógyíthatom fel a tûzharc az egész csapatot. Nesze neked csendes besurranás...
Ezután megpróbáltam egyedül, idióta AI nélkül.
Bejutok egy gyár területére viszonylag könnyedén, minimális erõszak árán. Külsõ nézetre váltok egy sarkon, látom arra csoszog egy õr. Várok kussban, hogy leszedjem hátulról, de õ megáll három lépéssel a sarok elõtt és a falon keresztül lelõ.
no comment...
Az érdekes grafikát, és slotok nélküli gagyi mentést még meg tudnám bocsátani, de egyelõre ez a játék nálam le van írva, ha ilyen alapvetõ bugok vannak benne.
Majd v1.5 körül talán megint felteszem...
Végre van hangtompítós fegyver. Iszonyat szép a grafika. A hangulata olyan, amit utoljára a Mafianál éreztem, talán nem is véletlenül.
Szuper!
Le a kalappal!
Meg kellett szokni a mászást, a görgõkkel való lassulást-gyorsítást, de akkor is. Nagy játék sikeredett belõle ...
A medve nem játék.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mongyuk szorakoztato az tény énis nyomtam anno de akkoris... 😛