Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Plíz segítsetek! Elakadtam a tréningben!
A robbantásos feladat után odamentem a jeepes feladathoz, beszáltam a kocsiba és utánna nemtom mit kell csinálni!
Milyen feladatok vannak még?
Az õrtoronynál kell valamit csinálni?
Kérlek segítsetek!

Nagyon profi játék szerintem
Számit valamit hogy lone wolf-ban vagy campaign-modban kezded el, azon kivül hogy tökegyedül vagyok?
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
mert ha nincs még kint akor valszinü valakiknek sikerült feltorni multyvédelmet mivel van egy szerver amin 9en vannak... :PP
Ez nem bug Szvsz, gondolj bele, hogy végül is az elsõ küldi folytatódik, tehát nem mész vissza Angliába a cuccokért.
Egyébiránt valóban bug hegyek a játékban. De nekem eddig a leginkább durva az volt, hogy össze-vissza keverte a save-ket, na meg fel se tudta tölteni a karaktert a második pályán, így kezdhettem elölrõl. Szóval szerintem várjuk meg azt a patch-et, mert így csak lerombolja a játékélményt, pedig veszett jó gamma lenne, na de az elsõ rész is játszhatatlanul bug-os volt elsõ körben.
tört hun server-t please!!!!