Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]
Multizni lehet vagy kell key vagy valami?

hTTp://ror.hu/

Kandurex
ha jól emlékszem 4 dinamitoskát köll lerakni...esetleg 5-öt, de bizta, hogy nem 3at!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jah multycrack kéne már nagyon 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
Szörnyû, ez meg mit keres a túloldalon?? UP! 😄 Izé, valaki látott, hallott már multi crack -rõl?

A Ju88-as az a ketmotoros gep, ami ott all a foepulettol nem messze a kifutopalyan. Nem tudsz beleulni, csak vigyel oda mindenkit, Schumannal egyutt

jah jólenne már... 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
SZREVERT.......SZAL

TÖRT SZERVERT AKARUNK!TÖRT SZERVERT AKARUNK!

Kandurex
Jah, jah...TÖRT SZRERVERT AKARUNK! TÖRT SZRERVERT AKARUNK! TÖRT SZRERVERT AKARUNK!

Jelezzetek, ha van multi crack és szerver!

zoli80
a hátsójat kell,asszem ott ahol füstöl.

a.carkey
Csak a mentés ne lenne ilyen bugos néha ... 😞

A medve nem játék.

zoli80
ja,nekem most sikerült,a gyalogosokat csak és kizárolag a sniperrel irtottam le,a többiek addig pihiztek az egyik épületben.utána pedig oda kell kuszni a tankok mögé és szarrá löni.
de gondolom még ezeregyféleképpen meh lehet csinálni.

tudsz olvasni??? elöb irta hogy mi a helyzet a hivatalos oldalal, eheheh...

Knox
mivel ingyenes, probáld meg hivatalos oldalakon is!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Kandurex
Jah, DC-n meg csak DSL+Cable -sek nek van meg 😞

Kandurex
Valaki adjon már tippet honnan lehetne leszedni a H&D1 Deluxe -ot!

(A hardwired-en hibás a file, az SG -rõl 10K észbontó sebességgel jönne, az origo be van szarva, a hivatalos honlap...hmm..ott csak a második részel foglalkoznak)

I.C.ram
KArjába is lehet, és akkor elejti a fegyvert is.
I.C.ram
Van másik megoldás is. Mindenkit vigyél a hátsó bejárathoz, mert ott jönnek be. Küld õket fedezékbe, és ahogy bejön a gyalogság szedd ki õket. Tankot nem muszáj kilõni, mert az nem tud bejönni.
zoli80
a gond az hogy nekem soha a büdös életbe nem sikerült kilnöm tankot bazookaval se gránáttal se semmivel.egy tankkal találkoztam amit leirtottam azt pedig ugy hogy ráragasztottam egy csomo robbanoanyagot.amugy ai volt a géppuskafészekben,1pecig birta.

I.C.ram
Ne te legyél a géppuska fészekben, hanem egy AI, mert akkor valamiért nem lõ rád a tank sem. Elsõ Tankot lõdd, amint meglátod bazookával, a második nem fog bántani, amíg te nem molesztálod õt. Hátso MG-be is rakj egy AI-t, mert ott fognak bejönni. Te meg egy Sniperrel menj fel a toronyba, és lõdözd a jó népet, mert ott úgy sem találnak el.
traXion
Ú-val (alapbeállítás) váltasz oda, és enter... Vagy akinél van firts aid pack, és jól ért a gyógyításhoz, odamész, ránézel, enter, és first aid (2).

Knox
Bazz a medkitet nem tudom használni! ott van a zsebben meg minden de nem lehet vele mit kezdeni? hogy kell? elég idegölõ egy program!

a.carkey
A mentés résztõl tudok hányni. Ha elér egy bizonyos mentésszámot, hihetetlenül megnõ a filemérete.
Aztán be is szar. Nem tudjátok véletlenül, hogy a lassan megjelenõ patch ezt javítja-e?

A medve nem játék.

zoli80
egyetértek,de a sivatagi éjszakai városmegvédös rész enyhén szolva idegölö.ti hogy a nyavalyába csnáltátok meg 4 emberrel?géppuskákat nem lehet használni,ahogy rájuk lösz szarrá lönek mert gondolom a friccek jobban látnak a sötétben mint én.már vagy 5ször megprobáltam de nem megy😞

I.C.ram
Hehe!! Nem tudom tudjátok-e, hogy az ajtókon átlehet lõni! 😊 Móka volt belelvök az ajtóba egy sorozatot, mert üríteni akartam a tárat, erre kiírja, hogy Enemy Killed 😄 Kinyitottam az ajtót, és ott feküdt két hulla is 😄 Móka ez a játék nagyon!! Végre egy hosszú játék, már 4 napja nyomom, de még nem vagyok a végén.
Slow
jól vagyok, kösz, én nem voltam egerben 😉

amúgy meg fõleg armyzok, és ott várom a Spec.Force bepakolását (2.0-ban)

na meg, hogy ennek milyen lesz a multija...

zoli80
néha beparáznak,ha kilövöd mellölük a cspattársakat,lábon lövöd öket,stb..én egy kutatónak a fehér köpenyét nyultam le és abban irtottam😊
amugy ez télleg kakin van megoldva,mögéjük lehetne kuszni,kés a nyakhoz vagy vmit belerakhattak volna.

Slow:Egerben jártam és éjjel beszart az oldschool "fütötest" és szarrá fagyva ébredtünk,most lázas vagyok,köhögök és borzasztó rosszul vagyok,köcsög zimmer feris néni!amugy kösz a kérdésedet😊
te hogy vagy?

😊 Akkor valaki csináljon valamit! 😊

Domike: vissza is lehet am olvasni a forumban... Egyebkent meg csak elve foglyulejtett emberrol lehet leszedni az egyenruhat.

Slow
baaaaaaa
a hangárban volt... cumi=)

Ááááááááááááááááááá!!!! Nem tudom láttátok-e a multi részt..... hmmm... asszem a Call of Duty visszaesett egy helyet a listan, nagyon üt!!! Ki lehet lõni az autok kerekeit, ablakait. 2 jól irányzott lövéssel a motorháztetõbe, vagy benzitankba be lehet robbantani a jarmuveket. Fegyverek iszonyat jók, pályák gyönyörûek és változatosak! Van egy olyan városi pálya, hogy csak néztem, maga a megtestesült tökély!!!! Az egész a Mohaa és a Battlefield keveréke, ultra realisztikusan!! Könyörgöm valahogy oldjuk meg a multit!!

Knox
Persze! Adj nekik parancsokat akcio közben! gomb lenyom, menu kijön, parancs kiválaszt! Adhatod egy embernek, meg az összesnek is, ahogy szeretnéd! megszokni meg kell!

Slow
ello mindeki
nekem sincs ott semmilyen doksi az asztal sarkán...=(
máer agyon-kutattam-lõttem mindent abban a nyomorult szobában, de sehol az a sz*r...:/
lone wolf-ban nyomom, lehet az a baja? (csak ott van ez a bug?) már többször végignyomtam ezt a pályát, de sehol a cucc...:/

(hali zoli80, hogy vagy)

Már látni gamespyban NO CD KEY NEEDED nevû szervert, de oda se enged be 😞

zoli80
csak megoldják,nagyon faszaára sikeredett a multi része is.

Én azt hiányolom, hogy lõjön vissza az embered ha rálõnek. Multi érdekel engem is!! 😊

zoli80
persze és kicsit életszagúbb szerintem

Mayday
Multira megoldas meg mindig nincs?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

tibor16
Jah, ez csak egy lehetõség? -e nélkül is lejátszható?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

traXion
Nem játszok elõre kidolgozott taktikával, bocs...

tibor16
Megint beírom, hátha válaszol vki....
Sziasztok, Az a helyzet, hogy nagyon tetszik a game. Van azonban amit nem értek (most játszom elõször ilyen tipusú játékkal). Kiadom a parancsokat az embereknek a taktikai térképen, aztán mint parancsnok elindulok, de a manusok nem csinálják meg az ukázt. Szal, mi a tökömre való a taktikai térkép, és hogy kell bonyolítanom a harcot? A másik meg hogy, a 2 signál parancs, az 1 meg a 2 ujjat mutató kéz itt mit jelent, mi a szerepe? Aztán ha mint 2. ember bõrében vagyok, akkor is parancsolgathatok? Bocs, lámán hangzik, de egy kis magyarázat elkéne...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

zoli80
ott van,két asztal van középen,ha bemész az ajtón a közéspsö asztalok közül a töled távolabbra esõ asztalon KELL lennie!

I.C.ram
Pedig ott kell lennie! Nagyon egybeolvad a többivel, próbálj egy olyan konyvet keresni az asztalon, ami hasonlit egy régi fénykép albumra, és nagyon vastag.
I.C.ram
MP40 van nálam csak, semmi más 😞 Direkt ledobáltam magamról mindent. Egy mp40+egyenruha+papirok vannak nálam csak. Úgy darálodik le az álcázás kijelzõ, mint a sõr a söröskorsóból.
Knox
Egen, közben kitapasztaltam már kicsit! Azért kösz!

Svejk: egy kulfoldi forumon azt olvastam, hogy csak mp40-es lehet nalad, kar98k-t es egyebeket nem szeretik vmi miatt

Knox: lehet nekik azt mondani, hogy ne lojjenek (hold your fire) ill hogy csak azutan kezdjenek loni ha te lottel (fire on my lead)

Knox
Hûûû! Hát nem semmi hogy oda kell figyelni a srácokra! benyomom õket followra, meglátják a németeket azt kész a csetepaté! Ugy látom minden lépésüket meg kell tervezni! amugy nagyon filinges gamma! nyomja valaki LONE WOLF-ban?

I.C.ram
vagy lehet, hogy mégsem 😞 Beadtam a papírokat, mondja hogy menjek raktárba, de nem tudom hol van, és nem igazán tudok keresgelni, mert már megint valami gáz lehet, mert pillanatok alatt észrevesznek.
I.C.ram
Tényleg a hátizsák volt a baj! Levettem, és rögtön sima beleröhögök minden sváb pofájába 😊
I.C.ram
Most vagyok a kastélyban, ahova a soffõr ruhájával mentem be, viszont akárki észrevesz, és lelõ, aki közelebb jön 5 méternél! A szûk folyosókon meg lehetetlen végigmenni, úgy, hogy ne lõjjenek rád. Lehet, hogy az a baj, hogy a vállamra van akasztva egy Sten, meg angol hátizsákban vagyok?