Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pill: DC++ -t ajánlom. Mátrix hub.
jah most vettem észre én is.. meg a sniperem is bezavart.. thx azért

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

le kell veni a hátzsákot is...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ren, csak az a gáz, hogy nálam ott semmilyen barna csík nincsen ott, pedig rajtam van a német ruha.. és kapásból kiszórnak bármilyen messzirõl is... rohadtul nem értem mivan már.. direkt német fegyvereket vettem magamhoz, de akkoris észrevesznek, és semmilyen csík nincs ott..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

I.C.ram
most mi a baj vele? 😄 A pouch az a zseb. 😊
I.C.ram
berakod a zseb részbe a first aid kitet, majd kiválasztod, mintha fegyvert választanál, és use gomb.
I.C.ram
Bemész az aknaszedõ hajóra az "Olaf"-ra, ott ha szembõl nézed, akkor a jobb oldali bejárathoz menj, ami az orrához van a legkozelebb. Ott bemész, és a Kapitan szobában kinyírod a kapitányt, majd ha a szobályából tovább mész, akkor a hálószobályában van az Enigma decoder.
Kandurex
Skip traning 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Knox
Hi!

Bocsi hogy még mindig a trainigrol kérdezek de csak most tudtam elkezdeni és nem szeretném kihagyni! De hogy az a rohadt **********(nagyoncsunya szavak) buváros rész nem sikerál az már sok! lopodzok, uszok, dogcédula fel, ruha vissza, kilopodzok, és mégse sikerál! még azt a kibeba*** dzsippet is visszavitttem ahogy a taki kérte! HELP PLZ!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

zoli80
ja már értem😊

vagy válaszd azt kezdõ embernek akinél a kamera van... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

traXion
Add oda annak az embernek aki játszani fog... Ilyenkor 1 ember playel a pályán...

De hol az ENIGMA a hajón? Plz 😊

zoli80
RAKDD AZ ELSÖ EMBERHEZ,NÁLAM IS SZARAKODOTT,NEM ÉRTEM MIÉRT.

traXion
Hol az enigma a hajón?

ott a pont... 😊

a.carkey
Ja. Õk fedezték a visszavonulást! 😊 Persze nem négy emberke ... 😊

A medve nem játék.

Hol van a pilota a robbantás utáni pályán. Mi a különbség a 3 single mód között?? Köszi

traXion
Hol van az enigma? Nem találom...

I.C.ram
Burmai pálya nem kellett volna 😞 Utálom a dzsungelharcot 😞( Nem értem mit keres ott az ANGOL SAS.
Kandurex
Nézd meg a Burmai vagy Normandy -ai pályát, esetleg a belsõ teres Episode I. Map II. mapot...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Már megoldva....
I.C.ram
Amirõl az enigmát elkellett kötni, azon a hajón volt létra pl.
I.C.ram
Ja azt már próbáltam, de nem lehet. :/
mászás

I.C.ram
Mit csinál a Home Gomb? Mert én nem deafult billkiosztással játszom.
home gomb?

I.C.ram
Hogy kell elmenekülni a halászhajóval? Felraktam mindkét hajóra a bombát, megszereztem Enigmat, visszamentem a két mini submarinnal, de semmi nem történik, és a haláshajón nincs semmilyen létra vagy hasonló, amivel felkapaszkodhatnék a fedélzetre.
zoli80
mászni?nekem a tengeralattjáronál volt ilyen gondom..

I.C.ram
Az Enigmás pályán vagyok, megcsintáltam mindent most ott vagyok a hajónál, amivel elkell menekülni (kis halászhajó), de nincs az oldalán se létra se semmi, amivel fellehetne mászni. Valaki tudja, hogy hogy a francba lehet feljutni a halászhajóra???
traXion
Azért mert béna vagy, és nem tudtad hogy kell elkezdeni a játékot, atttól még nem szar a gém, csak te!

jah mp engine kurvajo gyönyörü 2cmes tereket meg tud jeleniteni de annak csak a 100ad részébe is beledögleni ami a h&d2ben van, szal szvsz huzá visza mp2 topicba az okos fejedel... 😛

Vorpal
Max péjni endzsimjével még csakcsak elmenne de ilyen szar egy gém mostanában már nemlehet.Hátigen mikor is volt már az a MAFFIA

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

kéne normális ip alapu csatlakozás vagy mitomén

tuti vanak kaik eredeti cdvel, meg vanak akiket valahogy beenged csak azt nem tudom ez mitõl függ 😞

ubi
azon a serveren hogy van már öt ember????hogy csinálják?? csak nem eredeti cd-vel??
ubi
nem csak nálad cd-key!!!me too
látom drak megint bejutott a "gecijószerver" nevû szervere de nekem továbra is cdkey invaild... 😛PP

Köszi Mayday elöre is. [email protected]
traXion
Jaja én is mediumon nyomom, gondolkoztam, hogy legyen-e hard, de azátn mediumot választottam, mert ismeretlen volt számomra a játék 😊

De mostmár sikerült megölni, tényelg a tornyába kell lõni! 😊

ubi
mikor játszunk már multit????
zoli80
már nem nagyon emlékszem,asszem az easy utáni tehát medium.

Milyen nehezsegi szinten jatszotok?

zoli80
a tank baszik megsérulni,10gránát,6 olyan bigyó amit a bazooka lõ ki😊 és semmi.A repülõtéren nekem ugy sikerült felrobbantanom hogy elvontam a figyelmét,egyik muksóval odakusztam és teleraktam robbanoanyaggal és buummmm!

traXion
Próbáltam a háulját, a lánctalpát, a tetejét... semmi

Probaltad a hatuljat? Esetleg a tetejet? Elvileg ezek a leggyengebb pontjai.

traXion
Hánnyal? Belelõttem vagy 4et.. tudod ott tartok ahol meg kell védeni az oázist, már csak a 2 Tigris maradt..

a.carkey
Bazooka!

A medve nem játék.

a.carkey
OFF:
Mellesleg baromira jók betöltésnél ezek a személyes tárgyak.
Ha az Ardennekben jártok, menjetek el a bastogne-i múzeumba. Élõben lehet látni ilyeneket. Még II. VH-s amcsi óvszer is van ott ... 😊
De a cigit ami töltéskor az egyik képen van, azt láttam is ... 😊
Tök jó újból ...

A medve nem játék.

traXion
Segíts! Hogy lehet Tigriseket könnyen elintízni?

a.carkey
Az afrikai pilótás pályán a hátizsák is számít nagyon. Anno valahol felvettem egy német zsákot. A vezetõvel kommandózom a neémeteknél. Le sem szarják. Stealthja is 70es. Ezért az egyenruha nálam simán megy.
Viszont a qurva hangtompítós fegyverem eltûnt ... De sebaj ... 😊

A medve nem játék.