Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az állomáson ki kell menteni egy fickót megöltem mindenkit a fickó csak ül a széken és egyszercsak meghal nemtudok csinálni vele semmit segitség!!!!
én igen le is cseréltem gyorsan
Üdv! Nem tudom találozott-e vki ezzel a problémával: elindítom a progit, megy egy darabi, aztán gondol egyet és kifagy. Gef4 Ti4400-esem van 52.16-os detonatorral. Thx elõre is!
lol 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha továbbmentél írd ide feltétlen 😊
Elmentem a kastélyba beszél a fickó és elmegy utánna mission failed mi a franc van mit kell csinálni????
tedd át a zsebedbe a lõszert
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hiba akkor szedd le a supergamez letöltésrõl, ha jól láttam fent van...
Nemtom Isegrim én nem vettem észre azokat a hibákat amiket mondtál... Nekem gef4 mx-el (igaz hogy Asus) 1024*768ban röccenés mentesen megy mind multi mind single módban, a netkódról meg annyit, hogy az elején voltak netes szerverek ahol lehetett játszani, de soha semmi gondom nem volt... Mondjuk ADSL-el tolom
"Nem lenne olyan szar a netkód amilyen
Nem lenne olyan geci lassú a játék felbontástól majdnem függetlenül amilyen."
Hát 1024-ben teljesen normálisan megy. A netkód az nagyon szerverfüggõ.
60-70-es pinggel még jó lehet nyomni.
Nem lenne olyan geci lassú a játék felbontástól majdnem függetlenül amilyen."
Hát 1024-ben teljesen normálisan megy. A netkód az nagyon szerverfüggõ.
60-70-es pinggel még jó lehet nyomni.
Hm azért én még nem temetném azt a magyar szervert...
Szar a netkód?Én eddig ezt még nem vettem észre,jó persze ADSL-lel nincs sok értelme szervert csinálni,de egy kábellel vagy jobbal már igen.Hát nekem nem egy húdejó konfigom van még se szaggat 800×600-ban multiban se singleben se.
Szar a netkód?Én eddig ezt még nem vettem észre,jó persze ADSL-lel nincs sok értelme szervert csinálni,de egy kábellel vagy jobbal már igen.Hát nekem nem egy húdejó konfigom van még se szaggat 800×600-ban multiban se singleben se.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Álmodj királylány...😊 Sajnos....
Én is játszom Vietconggal,és kitudja,ha kijön a kiegészítõje lehet,hogy lesz magyar szerver is. 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ez így van. Sok láma meg nem jáccik vele így magyar szerver sincs.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Szerintem a Vietcong multija az egyik legjobb a kategóriában, mohaa vagy cs után nagyon fel tudja dobni a lanparty hangulatát....
Ámen...
Törölt felhasználó
[email protected] címre
Törölt felhasználó
Én meg elfelejtettem lementeni 😞 Küld el azt légyszi.
Ha esetleg van valakinek kicsit elõbbi mentése az is küldheti.
Ha esetleg van valakinek kicsit elõbbi mentése az is küldheti.
Hát annyira valószínú, hogy azzal kell. Ha kinyírtál mindenkit akkor jól megszoptad, mert a teherautó sofõrjétól elõbb el kell venni a ruháját, csak azután kell kinyírni.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Törölt felhasználó
Felraktam az pach-et,de elfelejtettem a mentést kiszedni a játékból 😞 Kastélyhoz vezetõ útnál járok,mindenkit kinyirtam,valószínü hogy a teherautóval kell továbbmenni.Ha valakinek van egy mentése ezen a részen akkor küldje már el nekem e-mailba.Köszi.

Halleluja!
Ugyan az van, mint a Vietcong-al :o(
Kezdem azt hinni a krekkerek direkt nem foglalkoznak a csehek játékaival, pedig sokkal jobb mint sok most futó szir-szar multi.
Kezdem azt hinni a krekkerek direkt nem foglalkoznak a csehek játékaival, pedig sokkal jobb mint sok most futó szir-szar multi.
help!az eerödben ahol buvarruhaban kell bohockodni és agyukat robantgatni,hogy a nyavalyaba kel kinyirni azt a sok agyut?3bombat vittem és van van nyolc agyu.össze-vissza koválygok,nem él már senki.
felmerült az ötlet hogy indulna magyar server,bika gép,100mbit.....
egyenlöre csak a ravaen shield fut rajta,siman elbirna.az illetékes nem én vagyok,ö majd benéz meg majd kiprobáljuk szerintem valamikor.nagyon szeretném már.
egyenlöre csak a ravaen shield fut rajta,siman elbirna.az illetékes nem én vagyok,ö majd benéz meg majd kiprobáljuk szerintem valamikor.nagyon szeretném már.
Asszem muszály lesz a hétvégén bepróbálni lanon mert ha a netes crackelt szerverekre várok...
Van másik három külön barlangrendszerrel. Két barlangrendszer van egymástól függetlenül. Ha ez kész, akkor mondani fog valamit, és az embereidet el kell vinni az evakuációs zónába.
a megjelnes után 2 nappal már volt pár, de azóta eltûntek (gondolom, mert alig ment a multi original gemmel is). Most is van Gamespy-ban 10 szerver összesen!! Ami durván kevés.
Probálj régebbi detonátort használni az 52.16 nállam is gondokat okozott!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Üdv! Nem tudom találozott-e vki ezzel a problémával: elindítom a progit, megy egy darabi, aztán gondol egyet és kifagy. Gef4 Ti4400-esem van 52.16-os detonatorral. Thx elõre is!
Crackelt szervert kell keresni. (Hú de okos voltam)
Nekem sajnos dll hibas