Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Charly
+ home gomb alapba

Charly
ott a létra

Charly
Nyisd ki az ajtót

Charly
valami kis faluba vagyok

Kis Szabó
Bocs, a detonatort vagy a Gef4-et? 😊

Charly
milyen raktár?

Charly
Az állomáson ki kell menteni egy fickót megöltem mindenkit a fickó csak ül a széken és egyszercsak meghal nemtudok csinálni vele semmit segitség!!!!

Charly
te meddig jutottál?

Charly
Srácok a vasutállomásos pályát átvészelte már valaki?

én igen le is cseréltem gyorsan

Kis Szabó
Üdv! Nem tudom találozott-e vki ezzel a problémával: elindítom a progit, megy egy darabi, aztán gondol egyet és kifagy. Gef4 Ti4400-esem van 52.16-os detonatorral. Thx elõre is!

lol 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Charly
megszületett már a szigetet is kivégeztem

Ha továbbmentél írd ide feltétlen 😊

Charly
Elmentem a kastélyba beszél a fickó és elmegy utánna mission failed mi a franc van mit kell csinálni????

Charly
srácok a kastélynál a házban a tiszt állandóan riadóztat mit csináljak?

tedd át a zsebedbe a lõszert

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hiba akkor szedd le a supergamez letöltésrõl, ha jól láttam fent van...

Nemtom Isegrim én nem vettem észre azokat a hibákat amiket mondtál... Nekem gef4 mx-el (igaz hogy Asus) 1024*768ban röccenés mentesen megy mind multi mind single módban, a netkódról meg annyit, hogy az elején voltak netes szerverek ahol lehetett játszani, de soha semmi gondom nem volt... Mondjuk ADSL-el tolom

hiba
a patchet nemtom leszedni a 3dgamrsrol 😞

Forrest Tomee
"Nem lenne olyan szar a netkód amilyen
Nem lenne olyan geci lassú a játék felbontástól majdnem függetlenül amilyen."

Hát 1024-ben teljesen normálisan megy. A netkód az nagyon szerverfüggõ.
60-70-es pinggel még jó lehet nyomni.

hiba
a regi menteseket vagy a patch utani mentesek elvesznek?

Tibre
Persze ez már kicsit off 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
Hm azért én még nem temetném azt a magyar szervert...
Szar a netkód?Én eddig ezt még nem vettem észre,jó persze ADSL-lel nincs sok értelme szervert csinálni,de egy kábellel vagy jobbal már igen.Hát nekem nem egy húdejó konfigom van még se szaggat 800×600-ban multiban se singleben se.

Álmodj királylány...😊 Sajnos....

Tibre
Én is játszom Vietconggal,és kitudja,ha kijön a kiegészítõje lehet,hogy lesz magyar szerver is. 😊

Ez így van. Sok láma meg nem jáccik vele így magyar szerver sincs.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Szerintem a Vietcong multija az egyik legjobb a kategóriában, mohaa vagy cs után nagyon fel tudja dobni a lanparty hangulatát....

Ámen...

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Én meg elfelejtettem lementeni 😞 Küld el azt légyszi.
Ha esetleg van valakinek kicsit elõbbi mentése az is küldheti.
zoli80
direkt szoltam Komikam😊
nekem sajna csak a kastély utáni erödtöl van😞

Hát annyira valószínú, hogy azzal kell. Ha kinyírtál mindenkit akkor jól megszoptad, mert a teherautó sofõrjétól elõbb el kell venni a ruháját, csak azután kell kinyírni.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Törölt felhasználó
Felraktam az pach-et,de elfelejtettem a mentést kiszedni a játékból 😞 Kastélyhoz vezetõ útnál járok,mindenkit kinyirtam,valószínü hogy a teherautóval kell továbbmenni.Ha valakinek van egy mentése ezen a részen akkor küldje már el nekem e-mailba.Köszi.
zoli80
igaz,mennyi server indult és fut a mai napig a sittes coddal pl,ez pedig ezerszer királyabb!

Halleluja!

Forrest Tomee
Ugyan az van, mint a Vietcong-al :o(
Kezdem azt hinni a krekkerek direkt nem foglalkoznak a csehek játékaival, pedig sokkal jobb mint sok most futó szir-szar multi.

zoli80
help!az eerödben ahol buvarruhaban kell bohockodni és agyukat robantgatni,hogy a nyavalyaba kel kinyirni azt a sok agyut?3bombat vittem és van van nyolc agyu.össze-vissza koválygok,nem él már senki.

zoli80
felmerült az ötlet hogy indulna magyar server,bika gép,100mbit.....
egyenlöre csak a ravaen shield fut rajta,siman elbirna.az illetékes nem én vagyok,ö majd benéz meg majd kiprobáljuk szerintem valamikor.nagyon szeretném már.

Asszem muszály lesz a hétvégén bepróbálni lanon mert ha a netes crackelt szerverekre várok...

I.C.ram
Van másik három külön barlangrendszerrel. Két barlangrendszer van egymástól függetlenül. Ha ez kész, akkor mondani fog valamit, és az embereidet el kell vinni az evakuációs zónába.
a megjelnes után 2 nappal már volt pár, de azóta eltûntek (gondolom, mert alig ment a multi original gemmel is). Most is van Gamespy-ban 10 szerver összesen!! Ami durván kevés.

[Rush]
Most, hogy kijött az 1.02 lehet már multizni?

hTTp://ror.hu/

nagykispeter
Probálj régebbi detonátort használni az 52.16 nállam is gondokat okozott!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Kis Szabó
Üdv! Nem tudom találozott-e vki ezzel a problémával: elindítom a progit, megy egy darabi, aztán gondol egyet és kifagy. Gef4 Ti4400-esem van 52.16-os detonatorral. Thx elõre is!

magus

Crackelt szervert kell keresni. (Hú de okos voltam)

Forrest Tomee
Kár. Lehet felejteni :o(

Nekem sajnos dll hibas
zoli80
köszi!