Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg egy afrikai oázisban nyaralunk és szépen sülünk katonáimmal, pláne akkor ha megindulnak halálos golyózáporok😊
Amikor odaérsz a második szétlõtt konvojhoz, az elején van egy szétlõtt tank onnan ugik ki egy fricc, azt lelövöd a tank tornya még müködõképes és van benne lõszer is, azzal kitudod lõni a feléd tartó Tigrist, két lövés kell neki. Még a roncs Flak38-t ki tudod szedni a tank ágyúval. A repcsik meg MP40-el leszedhetõk.
Nemo me impune!
De hát nem vagyok egyformák kinek ez kinek az és ez így van jól. Miután ezt végig vittem úgy is a Campaign mód következik. Jó a kép

Nemo me impune!
Jon ellenem egy kisebb hadosztaly - bekeritenek - es puff puff egyedul egy toronybol lelodozok mindenkit, ok meg eszre se veszenek 😊
Ha ezt a taktikat Doboek ismertek volna...
Pedig milyen király volt, ketten a Dokival védtük az oázist.
Tegnap csináltam meg a Franciaországi bankban rekedt amerikai ejtõernyõsök segitését, compass nélkül, mindenhol sniper-ek a romokból meg jönnek a friccek.

Nemo me impune!
De a tobbi palya nem errol szol sajnos, a sivatagban nappal nem nagyon lehet lopakodni...tok baromsag a sivatagi oazisos palyan egyedul megvedeni, idaig nem is jutottam el mert ez igy baromsag egyedul 😞
A kis halászhajóhoz csak a végén kell menni, amikor már az aknák fenn vannak és meg van az Enigma. Én elõször az aknákat raktam fel (Tirpitz-re kettõt az Olaf-ra egyet) miután felraktam õket objektive complet felírat mind a kétszer megvolt, ezután fel az Olaf-ra ( a Tirpitz-el ellentételes oldalon van két létra is) silenced Stein ajánlott, leszedni minden õrt majd be az Enigma-ért. Ha meg van vissza a vízbe és írány a halászhajó, ha a közelébe érsz mission complet.
Nemo me impune!
Lone Wolf-ban is megoldható nem kell egy ezred. Vigyél Springfield-et (mesterlövész puska) meg MP40-et meg ha fér a hátizsákba tegyél kést is, a kiindulási ponttól jobbra van egy lövészárok 3 olasszal az egyiknél van egy panzerfaust. Indulj a sátrak írányába közben szedd le akik kint vannak, a fõépület sarkán van egy kolomp oda megy egy olasz riadoztatni meg szedd le a BF109-es pilótáját is akkor nincs repcsi ami zavarna. Mire a sátrakhoz érsz megjön az erõsités egy Tigris meg némi gyalogság személyében várd meg mig beállnak a helyükre. A Tigris a fõépület és a sátrak közé áll elég elõre, a második sátor mögé két német fog beállni, ha ezeket lelövöd akkor a Tigris odafog menni megnézni mi történt, ezzerrel tüzés onnan az a lényeg, hogy a Tigris ne lásson meg és bementem a második sátorba, néhány olasz jött oda azokat leszedtem, a Tigris meg szépen ott állt a sátor hátánál mivel halotta a lövéseket de nem mozdult. Vagy most mész vissza a panzerfaust-ért vagy már nálad van (ha nálad van akkor csak pisztoly lehet a fegyver amit még tudsz vinni) ezek után a másik oldalról becserkészhetõ a Tigris, lõdd fenékbe. A fegyvereidért sem kell vissza menni elõre, MP40-t dobnak a friccek meg ha szerencséd is van akkor a KAR98 sniper-es olasz is oda megy (nekem õ megadta magát) lehet folytatni a küldetést. Mielõtt bemész a fõépületbe kezd el felrobbantani a repülõket meg a kerozin tartályokat, ha nincs nálad dinamit, az épületben van néhány darad (kulcs abban az irodában van ahol a tiszt megadja magát) vagy használd Flak 38-as teherautót, csak arra figyelj, hogy ha elimináltál mindent ellenséget és beszéltél a tisztel valamint meg van a repülési napló akkor ha mész valamelyik jármû felé (flak kocsi vagy a saját jeep-ed) akkor vége a küldinek. A rombolást elõtte kell megcsinálni.
Nemo me impune!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://silkiehun.atw.hu/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
CD KEY:
1234-5678-9abc-dddf
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
En 3x nyomtam vegig a hnd-t 😊 utolso palyat sose siekrult mer nagy volt a gepigeny es lagzott mindig meghaltak a katonaim...de most megint kedvet kaptam ezert hamarosan megint vegigjatszom 😊 Lattam amost a regi kepetek es olyan hangulatos hogy csak NA! 😊 (apalyaudvar, a gozos ami a hidrol beleszalad a folyoba, a varosi palya, zsiliprobbantas itt vana fejembe az egesz 😊 mar a legeso palya az esoben a hidanal is nagyon allat - azt hiszem mar mukodott anno a 3dfx voodooval es azert jatszottam sokat vele 😊.
Kellemes ez a HnD2 is de a hangulata nem annyira fogott meg.
még csak most kezdeném, de az elsõ küldiben, a csapat felével át kéne menjek a tavon, a kerítést felszabni. Viszont akárhol próbálom, belefullad a koma a mocsárba. Mit kell csinálni, van valahol átjáró?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Az utso repteri palya 5perc alatt megvolt 😊
Egyik leg hangulatosabb resz volt..
Irta vki ha elobb rakom fel az aknat mint hogy megszerzem az Enigmat, akkor nem lehet befejzezni ezt a palyat - bug, mert nem erzekeli hogy mar fent van az akna 😞
Milyen sorrendben csináltad?