Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon igényes ez a H&D2, csak néha az bánt picit, hogy kevés az igazán lopakodós küldetés, több az olyan pálya ahol hentest alakítunk. Ettõl függetlenül ami ebben a programban bennevan (sok-sok apró, de hasznos, hangulatot ezerrel megdobó) az valami szédületes.

Jelenleg egy afrikai oázisban nyaralunk és szépen sülünk katonáimmal, pláne akkor ha megindulnak halálos golyózáporok😊
Ja az elöbbihez [email protected]
Véletlenül kitöröltem a kimentésem és már a dzsungeles pálya után voltam ott a hegyekben, valaki küldjön nekem ekem e save-t HELP Köszi
Az összes emberedel menj be a villába a felsõ szobába.Még az erkélyre se menj ki!

Forrest Tomee
Menjél beljebb a villába, kicsit bugos az a pálya szvsz.

Kooper:

Amikor odaérsz a második szétlõtt konvojhoz, az elején van egy szétlõtt tank onnan ugik ki egy fricc, azt lelövöd a tank tornya még müködõképes és van benne lõszer is, azzal kitudod lõni a feléd tartó Tigrist, két lövés kell neki. Még a roncs Flak38-t ki tudod szedni a tank ágyúval. A repcsik meg MP40-el leszedhetõk.

Nemo me impune!

Torony? ja a Minaretre gondolsz, az nem a stilusom, lent a fõkapunál szemtõl szembe. Egyébként meg észrevesznek mivel éjszaka van és a torkolattûz messzirõl látszik.
De hát nem vagyok egyformák kinek ez kinek az és ez így van jól. Miután ezt végig vittem úgy is a Campaign mód következik. Jó a kép

Nemo me impune!

hiba
Itt egy kis lonewolf lopakodas:

LoneWolf

hiba
De nagyon valoltan es ez nem egy serius sam 😞
Jon ellenem egy kisebb hadosztaly - bekeritenek - es puff puff egyedul egy toronybol lelodozok mindenkit, ok meg eszre se veszenek 😊
Ha ezt a taktikat Doboek ismertek volna...

Hiba:

Pedig milyen király volt, ketten a Dokival védtük az oázist.
Tegnap csináltam meg a Franciaországi bankban rekedt amerikai ejtõernyõsök segitését, compass nélkül, mindenhol sniper-ek a romokból meg jönnek a friccek.

Nemo me impune!

hiba
"buvarkodunk a haverokkal"
SAS Kommando a norveg fjodroknal 😊

hiba
Valszeg eszrevettek a katonak mielott talakoztal az embereddel. Nekem az elejen minding megjegyezte (mert tobbszor kezdtem ujra), hogy remek "nem vettek ezsre" bar mar regota var.

hiba
Persze lone wolfban nem killem all a taktika, marha jol lehet lopakodni, kuszni maszni, es mindent megfigyelni, az elso palyan bemasztam a bazisra ott maszkaltam az orok korul nagyon hangulatos ugy.

De a tobbi palya nem errol szol sajnos, a sivatagban nappal nem nagyon lehet lopakodni...tok baromsag a sivatagi oazisos palyan egyedul megvedeni, idaig nem is jutottam el mert ez igy baromsag egyedul 😞

hiba
Kezd elorol a jatekot Campaign modban, akkor nem egyedul leszel, tarsak jol jonnek neha, es a kuldetesek ugyan azok.

Sephi:

A kis halászhajóhoz csak a végén kell menni, amikor már az aknák fenn vannak és meg van az Enigma. Én elõször az aknákat raktam fel (Tirpitz-re kettõt az Olaf-ra egyet) miután felraktam õket objektive complet felírat mind a kétszer megvolt, ezután fel az Olaf-ra ( a Tirpitz-el ellentételes oldalon van két létra is) silenced Stein ajánlott, leszedni minden õrt majd be az Enigma-ért. Ha meg van vissza a vízbe és írány a halászhajó, ha a közelébe érsz mission complet.

Nemo me impune!

aGassi:

Lone Wolf-ban is megoldható nem kell egy ezred. Vigyél Springfield-et (mesterlövész puska) meg MP40-et meg ha fér a hátizsákba tegyél kést is, a kiindulási ponttól jobbra van egy lövészárok 3 olasszal az egyiknél van egy panzerfaust. Indulj a sátrak írányába közben szedd le akik kint vannak, a fõépület sarkán van egy kolomp oda megy egy olasz riadoztatni meg szedd le a BF109-es pilótáját is akkor nincs repcsi ami zavarna. Mire a sátrakhoz érsz megjön az erõsités egy Tigris meg némi gyalogság személyében várd meg mig beállnak a helyükre. A Tigris a fõépület és a sátrak közé áll elég elõre, a második sátor mögé két német fog beállni, ha ezeket lelövöd akkor a Tigris odafog menni megnézni mi történt, ezzerrel tüzés onnan az a lényeg, hogy a Tigris ne lásson meg és bementem a második sátorba, néhány olasz jött oda azokat leszedtem, a Tigris meg szépen ott állt a sátor hátánál mivel halotta a lövéseket de nem mozdult. Vagy most mész vissza a panzerfaust-ért vagy már nálad van (ha nálad van akkor csak pisztoly lehet a fegyver amit még tudsz vinni) ezek után a másik oldalról becserkészhetõ a Tigris, lõdd fenékbe. A fegyvereidért sem kell vissza menni elõre, MP40-t dobnak a friccek meg ha szerencséd is van akkor a KAR98 sniper-es olasz is oda megy (nekem õ megadta magát) lehet folytatni a küldetést. Mielõtt bemész a fõépületbe kezd el felrobbantani a repülõket meg a kerozin tartályokat, ha nincs nálad dinamit, az épületben van néhány darad (kulcs abban az irodában van ahol a tiszt megadja magát) vagy használd Flak 38-as teherautót, csak arra figyelj, hogy ha elimináltál mindent ellenséget és beszéltél a tisztel valamint meg van a repülési napló akkor ha mész valamelyik jármû felé (flak kocsi vagy a saját jeep-ed) akkor vége a küldinek. A rombolást elõtte kell megcsinálni.

Nemo me impune!

Sephi
Rohatul el tudtad magyarazni have'. Akkor eloszor menyek a kis hajora vagy mehetek Enigmat megszerezni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szabadítsd ki a faszikát.A vasutas a sorompó elötti bodegába mondja,hogy sietni kell mert hamarosan megölik.A középsõ fõépületben van a 2.emeleten.Szedj le a pályán nagyrészt mindenkit.Van elég idõd,de azért ne tökölj.Távcsövessel jól lehet+állítsdbe az embereidet.

Nem tudom mit bénáztok az enigmás(hajós) pályán.Majdnem a legrövidebb.Ha sorrend fontos,amit én nem tudok,de nem szívesen mennék fel olyan hajora ami alá van aknázva.Tehát utólag kellene elhelyezni.Elõször a cucc,aztán robbanhat.Szerinte így logikus.Kövessétek a feladatok sorrendjét.Nekem abszolút nem volt gondom egyszersem.Simán végigvittem a 2. fokozaton.Azért a Patch-et rakjátok fel mert csinál érdekes dolgokat anélkül.

Sephi
Ahm... ott vagyok amikoreloszor buvarkodunk a haverekkel es a ket barkat ki kell irtani. Nos ahogy a kapitany ur regelte az elejen ugy is akartam csinalni de... megerkeztunk a kozepere a terkepnek... most akkor le kell eloszor menni a kis eldugott barkahoz vagy ma' spontan ragasztani kell felfele a bombakat a kliensek hajojara?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Miert van az hogy kivalasztom az embereket,select active soldier, ok-ot nyomok erre kivag a desktop-ra minden hibauzenet nelkul?Probaltam mar 40.72-52.16-ig az osszes detonatorral de a vegeredmeny ua.Valaki help.Thx.

http://silkiehun.atw.hu/

jah addig vezet el ha az utas megoldás van, onét teherautosokat vagy elintézed vagy vársz és ako elmenek és csak két õr marad, inétõl be a bázisra kiirt mindenki, le a földalati szutyokba és jön akov map... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

tibor16
Akármit csináltam, nem a tó felé megy, hanem az útra. Ott meglátja a teherautót, erre sarkonfordul, és asszongya, majd máskor, és otthagy. Vagy 8x próbáltam. Aztán szépen elõröl letámadtam kúszva a tábort, és kész.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

melyik hajóra kell felmászni? amelyiken az enigma van? amuyg mit kell csinálni a halászhajóval?

zoli80
az oldalán van létra az aknát pedig az aljukra kell!

Az aknákat se tudom felrakni, egyáltalán hova kell?

A tirpitzes pályát hogy kell csinálni? a minisubamarinennel megyek ide-oda, de nem tok egy hajóra se felmenni.

zoli80
szerintem az a pálya lég nhéz egyedül!az a tonna katona meg a tigis az erösités.a tank csak a hatsó részén sérül vagy tegyél be taviranyitos robbanoanyagot kussz oda rakd rá és robbantsd fel!a bazooka azért nem jó szerintem mert piszok sok helyet foglal és elég sok kell a tankba!ja és csak a hatsó része sérül töle!amugy biztos hogy meg lehet csinalni egy emberrel is de szerintem nagyon nehéz lehet!

Elõször felraktam a 2 tirpitz aknát majd a másik hajóra is azt az egyet legyalultam mindenkit az olafról majd az enigmával vissza a tengeralattjárókra és fel a halászhajóra. Ezután robbant a két hajó...

Térkép alapból az M-re van beállítva. Ott látod merre kell menni. Ki lehet kerülni a mocsaras részt. Az elígazításon, persze mutat egy mocsáron átívelõ részt is, de én azt hagytam a fenébe. Nyilván ugrándozva ott is keresztül lehet jutni... De hagyd, a másik biztonságosabb.
raziel.
Na azért meg lett, esetleg ha rajtam még valaki nem tudná:

CD KEY:

1234-5678-9abc-dddf

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

én eddig 2szer votlam azon a mapon mindkéteszr az autouton vezetett 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

raziel.
esetleg ha van valakinek cd key generatorja az se lenne rossz😊

raziel.
hát sajna nincs sok idõm visszakeresgélni de jó lenne ha irna valaki key-t de azért köcce😊

raziel.
valaki pls irjon egy cd-kejt mert megkaptam a gamét de nem adtad hozzá (pirates versio)😄

szvsz én nem is találkoztam mocsáral mert az csak kezdõhely és a bázis közöt van, amere meg a muki vezet egy szem mocsár nincs...

én csak simán az autoutat használtam... 😛

hiba
Ja ott volt egy sniper csomo ideig nem tudtam honnan lonek, balltam a tankkal a templott elotti teren az egyik konyvesboltba 😊 es mindig jott egy ket lovedek ami lepattant a pancelzatrol. De nem tudtam honnan lottek 😊
En 3x nyomtam vegig a hnd-t 😊 utolso palyat sose siekrult mer nagy volt a gepigeny es lagzott mindig meghaltak a katonaim...de most megint kedvet kaptam ezert hamarosan megint vegigjatszom 😊 Lattam amost a regi kepetek es olyan hangulatos hogy csak NA! 😊 (apalyaudvar, a gozos ami a hidrol beleszalad a folyoba, a varosi palya, zsiliprobbantas itt vana fejembe az egesz 😊 mar a legeso palya az esoben a hidanal is nagyon allat - azt hiszem mar mukodott anno a 3dfx voodooval es azert jatszottam sokat vele 😊.

Kellemes ez a HnD2 is de a hangulata nem annyira fogott meg.

tibor16
Sziasztok,
még csak most kezdeném, de az elsõ küldiben, a csapat felével át kéne menjek a tavon, a kerítést felszabni. Viszont akárhol próbálom, belefullad a koma a mocsárba. Mit kell csinálni, van valahol átjáró?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nolf 1 ben emlékszel, a sülyedõ hajóra, nagyon kúl volt az is.
hiba
Itt van apr kep a regi Enigmas palyarol:

Hajo 1
Hajo 2
Hajo 3
Hajo 4

Belso teres kepet nem talaltam, pedig allatul nezett ki 45fokba bedolt kabinokkkal, meg raktarakkal 😊

hiba
ja lehet de ez nem ujdonsag a patch maitt ujra kellet kezdenem az otolso sivatagos palyat, a repulos palyat es most bug miatt ezt is. de igy mar felbol tudok midnent 😊
Az utso repteri palya 5perc alatt megvolt 😊

Odáig nem jutottam el a bugok miatt, de nekem is nagy kedvenc. Ez a 2.rész k.nagy lett. Sajnálom, hogy ennyi bug van benne de piszok jó.Ja, akkor lehet újrakezdeni a pályát?
hiba
Amugy emlekeztek az elozo Hidden n Dangerous Enigmas kuldetesre? Az votl sztem az eddigi legallatabb hasonlo temaju: ott volt egy sullyedo nemet csatahajo, az egysegunket pedig a tenger kozepen erre a hajora teszik ki - mar jol indul a dolog 😊 Brutal hangok (fem-ropogas), es ahajo mar felig elsullyedt, elegge medolt, a belsejeben ossze vissza dulongel aza ember, riadt nemet katonak boklasznak ossze vissza - amerre epp dol a hajo, meg ha jol emlekszem a cuccok is ide oda csuszkaltam 😊
Egyik leg hangulatosabb resz volt..

hiba
Mindegyik bombat feltettem - tobb nincs is, megvan vmi terkep, megvan az enigma, megis azt irja hogy nincs felrakva minden akna az Olafra (pedig ott van latom) - a Triplitz rendben van - alarm nem volt, vehany matrozt az Olafon leszedtem, a kaptiany uldogelt a kabinjaba, eszre se vett, de aztan ot is leteritettem.

Irta vki ha elobb rakom fel az aknat mint hogy megszerzem az Enigmat, akkor nem lehet befejzezni ezt a palyat - bug, mert nem erzekeli hogy mar fent van az akna 😞

Én is ott vagyok elakadva. Nekem is fenn vannak a bombák, enigma zsebben elmentem a halász hajóhoz is azt semmi.
Milyen sorrendben csináltad?
Az olafra is kell tenni bombát. Tirpitzre megy 2, közepére és végére 1-1 és olaf közepére 1.

Én csütörtök este fejeztem be a játékot, és ha visszaolvastok a fórumban láthatjátok, hogy bõven van már olyan aki végigitte...

Charly
Szerintem még van pálya elég sok a forumon eddig senki sem jelezte hogy végig vitte

Charly
a home gomb a mászás de nyisd ki az ajtót