3481
-
BenRIPclan #3361 Üdv!
Új probléma merült fel a hiddennel kapcsolatban, a szerver lista nem frissül rendesen a játékban, gyakorlatilag a kereső egy szervert sem talál. Szerencsére már van rá megoldás és remélhetőleg a hiba elhárul hamarosan.
RS fórum
Ebben a fórumban leírják mit kell csinálni, hogy újra lehessen látni a szervereket. A lényeg, hogy le kell tölteni az egyik megadott linkről a ServerList.bin fájl-t amit be kell másolni a játék PlayersProfiles mappájába.
FONTOS, miután bemásoltad a letöltött fájl és belépsz a multiplayer menübe ne az Update Server list, hanem a REFRESH Server List gombra kattintsunk. Gyakorlatilag a letöltött .bin tartalmazza a szerverek adatait, így amikor frissítjük a listát csak újra bekéri a szerverekről az adatokat, nem pedig a master szerverről kéri le azokat (gondolom). Ha mégis az update server listre kattintunk akkor megint az eredeti nincs szerveres dolog áll vissza, és megint felül kell írni a serverlist.bin-t. Remélem segítettem! -
multi13 #3360 Azok, de még mindig lebír kötni. Tegnap törlesztettél.
-
RMarvin #3359 Engem az a mód untatott eddig a legjobban. Voltak jó meccsek, főleg a Czech6 és a Normandy3 pályákon, de a feladatos harc sokkal jobban tetszett, de abból alig van szerver. -
BenRIPclan #3358 Állj be a sorba! :-)
Egyébként jó újra hiddenezni, bár kissé egyhangúak az occupation szerverek. -
multi13 #3357 Valamelyik nap fejbe lőttem Bent. -
RMarvin #3356 Petíció az editorért! - Feladat ugyanaz. -
RMarvin #3355 hdmaster dolgozik rajta. Néhány hónap kihagyás után most akarja az új 3dsmax importert közzétenni, aztán szép sorjában a többit. Azt mondja, sikerül megoldani a fizikai mappot is (ez külön file a pályáknál), illetve a lightmap-ra is lesz megoldás. Ámen. -
multi13 #3354 Ja, pályaszerkesztőt kellene kikönyörögni. :) -
RMarvin #3353 huhh, akkor jobb is, hogy lestoppolták a műsort. -
multi13 #3352 Nos, 2k már nem kompetens ebben a játékban, ugyanis eladták a jogokat a Konaminak. Pedig anno elkezdték fejleszteni, 1 kitalált háborúról, szovjet vs usa, de valamiért abba maradt. -
RMarvin #3351 Már az is eredmény, ha nem kapcsolják le a Master server-t... -
bgabor #3350 Miért, mi lesz ha eléri a tízezret, a fejlesztők a fejükhöz kapnak hogy "tényleg, meg kéne már csinálni a harmadik részt". Persze aláírtam én is. -
#3349 Aláírtam, de még sok kell a tízezerhez :/ -
RMarvin #3348 Petíció a 3. részért.
Kérem alávésni és terjeszteni az igét. -
RMarvin #3347 Emitt 1 video-tutorial arról, hogyan kell használni a Server Manager 2.9-et. A readme szerint látható és kezelhető szervert lehet vele indítani win7 alatt is. Nekem nem jött össze a dolog. Próbálta már valaki? -
RMarvin #3346 Nekem még kell 1-2 hét, amíg befejezzük és közzétesszük a coop modot az RTCW-hez, utána remélem már lesz rá időm. Én sem toltam lassan 3-4 hónapja, s már jelentkeznek az elvonási tünetek -
BenRIPclan #3345 Üdv!
Új laptop vásárlása után természetesen felraktam erre a gépre is a HD2-t és azon kaptam magam, hogy eltelt egy egész délután multizással a múlt héten. (Egyetlen baj a hiddennel, hogy win7 alatt nem tudok szervert csinálni.) Egy biztos, van még élet a hidden multiplayerében és még mindig szórakoztató.
A közös játéknak nem látom akadályát, Én szívesen beszállok ahogy időm engedi pár körre! -
multi13 #3344 A mai napig van kb 20-30 működő szerver, úgyhogy hajrá. -
smusher #3343 Nekem továbbra is a H&D 2 a kedvenc, bár lassan zombinak vagy elmúlt idők létezőjének számítok ma már, úgy tűnik. Nem tudom, ki olvassa ezt a topicot, de jó lenne néha egyszerűen csak összejönni Veletek, egy kicsit játszani. Csak úgy, nem fragre :-) A régi, gyári pályákon. Tökmindegy, milyen játékmódban, de ha lenne mondjuk egy 4-6-os csapat, már nemcsak coop-ot játszhatnánk. Annak idején (2003-2004) emléxem, szétröhögtem magam két angol fickón, akik dm-ben a Poland pályán egymással versenyeztek, hogy ti. ki tud hatékonyabban lerakni aknákat :-) Én mndössze ezt a hangulatot keresem. Biztos öregszem. Dehát a játék meg itt van, a polcomon, gyönyörű angol kartondobozos kiadásban :-) -
RMarvin #3342 A Sabre Squadron kieg nélkül nem tudsz coopozni. -
Legpuska #3341 Valaki megtudná mondani hogyan lehet COOP-ban játszani a játékot? -
napey #3340 Bocs, hogy közbevágok de lenne egy kis problémám. Letöltöttem a GS Map Sync-et, minden jól működik, frissítés is de még sincs meg az összes map ami a GS szervereken van. Valaki tudna segíteni ebben? -
RMarvin #3339 Na, sikerült rendesen feltelepítenem azt a bizonyos Arma2 modot. Szerintem nagyon jó, szívesen kimazsoláznám, de a leglebutítottabb grafon is csak recseg-ropog a gépem, ezért inkább hanyagolom mielőtt kigyulladna a gépem. Amúgy tényleg nagyon profi mod, csak ajánlani tudom mindenkinek ezekben a hidden-éhséges időkben.
Amúgy a programozó srác még nem adta fel a map-editor elkészítését, ami gyakorlatilag a 3dsmax-ot fogja használni. Akit érdekelnek az aktuális hírek, az ezen a nem túl gyakran frissülő fórumon szemezgethet. Én annyit segítettem a srácnak, hogy a textúrákat szétválogattam az egyes fejezetek szerint, ami remélhetőleg majd megkönnyíti a szerkesztést. -
BenRIPclan #3338 City Interactive-os játéknak azért elég jó. :-) Valószínűleg jóval a mai top játékok alá lövik be árban, és azért a pénzért elfogadható időtöltés lesz. Kicsit engem a Crysis első részére emlékeztet, játékmenetben meg kinézetben, bár abban ugye kicsit több mindent lehet csinálni. -
RMarvin #3337 Nem a te hibád, nem te készíted azt a játékot (legalábbis remélem). A videóban azt vártam, mikor tűnik el a hulla s jelenik meg a helyén, hogy "100 Points!" -
multi13 #3336 Nnna, jól lehúzott, de dög. :) -
RMarvin #3335 Hát, a játékmenet-video 2 perc után már több, mint unalmas. Attól még nem lesz lopakodós, hogy fedezékként 1-2 másodperce szikla mögé bújhatunk. Lehet CE3 engine meg minden, de annyira kontrasztos a kép, hogy az már inkább zavaró. Ha ennyiben merül ki a játék, akkor részemről abszolút felejtős.
Gyertek inkább esténként az "GS Only One Life" szerverre! (én f9 környékén szoktam felugrani egy órácskára. Ezek a pályák forognak (természetesen a legnehezebb fokozaton):
Africa (Airfield);
Lybia1;
Brest;
Burgundy1;
Czech3 Lumbermill;
Normandy2 (Front Line);
Poland;
Sicily2;
Burgundy2;
Noprmandy3;
Arctic1; (nem a First Strike!)
Czech4 (Trapped in Czech);
-
multi13 #3334 Üdv, jónak igérkezik.
www.sg.hu/listazas.php3?id=1336055014 -
RMarvin #3333 ajánlom mindenkinek az "GS Only 1 life server"-t. Na ott aztán kell taktikázni :))) -
BenRIPclan #3332 Én úgy haladtam nagyjából a modelljeimmel, hogy azokat amiket először kell összerakni azokat kitördeltem óvatosan - van, hogy az ember már itt felszáll a szopórollerre egy kis alkatrész eltörésével - aztán összepróbáltam őket, lereszeltem a felesleget, ha nem passzoltak addig reszelgettem amíg szépen összeillettek az alkatrészek. Ezután festés - ha kell maszkolás ami ismét külön műveszet ami szintén nem megy nekem :-) - , malmozás, miután száraz akkor ragasztás. Annak az a hátránya, hogy kitöri az ember előre az alkatrészeket festéshez, hogy ügyelni kell arra, hova teszi az ember, az előnye meg, hogy a legtöbb alkatrészt elég egyszer lefesteni. -
multi13 #3331 Nekem nem emlék,mai napig valóság. :p -
RMarvin #3330 2 dologra már rájöttem:
- le fogom fosni a bokámat, mire befejezem (a kislányom miatt amúgy sem szabad 1,60 alatt tárolni a cuccot)
- előbb kell lefesteni az alkatrészeket, s csak utána leszedni a keretről őket, majd leszedni a festéket a ragasztási pontoknál.
3 különböző jelzést/azonosítót lehet ráragasztani, amiből az egyik típust - a leírás szerint - az Ardennekben használták.
Ardennek... ....micsoda emlékek... :))) -
BenRIPclan #3329 Csinos modell. Jó sok időt el lehet molyolni ezekkel. Egy nagy baj van a modellezéssel, hogy festékszóró nélkül igazán szépen lefesteni az külön művészi tehetség ami nálam hiányzik. :-) -
RMarvin #3328 És minden harcostársamnak Boldog Ünnepeket, meg minden földi jót! -
RMarvin #3327 Végre megjöttek a harcostársaim! Már azt hittem, le lehet kapcsolni a villanyt.
Hát, meglékeltem a Tiger dobozát, s valami eszeveszett brutál munka lesz összerakni. Kicsit meg is ijesztett a dolog, bevallom őszintén. Az mindenetre biztos, hogy itt előbb kell efesteni az alkatrészeket, s csak utána összerakni. Amúgy itt a link a termékhez. Szédület nagy meló lesz, alig várom, hogy hozzákezdhessek. -
BenRIPclan #3326 Kellemes Karácsonyt Kívánok!
Közkívánatra:
-
multi13 #3325 Boldogot Mindenkinek!
Marvin,légyszi majd tölts fel képet, ha összeáll a tájger.
Ben, te pedig feltölthetnéd azt a hidden-es karácsonyi montázst. :) -
RMarvin #3324 Hmmm... karácsonyra kértem a nejemtől egy Tigris harckocsi makettet :) Elég lesz majd ránéznem rögtön eszembe jut majd, hogy hány ilyen tankot robbantottam fel a HD-ban... Volt egy olyan ötletem is, hogy rakok köré némi-nemű környezetet is + egy kúszó katonát, aki épp egy időzített mágneses robbanócuccot igyekszik ráhelyezni a segge környékére. (mármint a tank seggére)
Természetesen nem voltam szívbajos, egy 4-es skill-el fémjelzett 1:35-ös léptékű makettra sikerült is lecsapnom. Most már itt pihen szépen a lakásban. Az asszonynak pedig megígértem, hogy rohadtul meg fogok lepődni amikor kicsomagolom.
Volt egyszer egy M47-esem is, de azt 6-8 éve az akkor 3 éves unokaöcsém sz*rrá törte véletlenül. -
RMarvin #3323 Nem mindegy, hogy milyen kiadás van nálad. Ha az eredeti, széthajthatós dobozos, az az 1.0-t tartalmazza, vagy legalábbis a legelső verziót. A Courage Under Fire az 1.11-et, a DVD-s kiadás (amin rajta van a HDDeluxe) pedig 1.12-es eleve. -
BenRIPclan #3322 Üdv!
Elvileg van rá esély, hogy a vezérlőpult/programok hozzáadása eltávolítása menüben megjelenik a programok listájában és le tudod külön törölni. Gyakorlatilag az a "legegyszerűbb" ha letörlöd az egész játékot. Hozzáteszem ha újabb kiadás van meg neked a játékból az lehet, hogy eleve tartalmazza az 1.12 patch-et. A verziószámot jobb felül írja a játék mikor belépsz a menübe.
Elvileg akkor tudsz online játszani, ha megvan az alap hidden & dangerous 2 és a sabre squadron kiegészítő amit 1.12-re felpatcheltél. Illetve ha csak a sima hd2 van meg amit felpatchelsz a sima hidden 1.12-es patchéig (1.02, 1.03, 1.04, 1.05, 1.06 és 1.12) de az utóbbiban nem vagyok biztos, én nem csináltam még. De mint mondtam ha újabb kiadású tartalmazhat patcheket eleve telepítéskor.