3481
  • RMarvin
    Királyság! Hány óra körül? Nekem f10-10 körül alszanak el a gyerekek. Melyik pályák lennének konkrétan? Egy ideje már nem nézem a megjelenéseket. (épp a régi medal of honor cooperative modját hegesztgetem. Szédület, milyen buta játék:) pl a tankoknak nincs önálló intelligenciájuk, minden mozdulatukat script írja elő)
  • multi13
    Részemről bukó, 160-1200 ping. :(
  • BenRIPclan
    Üdv!

Ha van kedvetek coop-ozni hétfő-szerda délután/estére beszéljünk meg időpontot nyitok szervert és ellátjuk a németek baját! Van pár jó pálya amit kiadtak nem régen. :-)
  • multi13
    Sajnos, nincs angol.
  • Montanosz
    ha véletlenül mégis angol nyelvű akkor ird már ide mert leszedem én is
  • multi13
    Óóóó, köszi. Jövő hétvégén le is szedjük.
  • Montanosz
    egyik link müxik))

chameleon
  • multi13
    Kösz urak, próba alá vetem mind kettőt.
    Ez sem lehet rossz.

http://hd2rip.brainstorming.hu/chameleon.aspx
  • Montanosz
    Akkor deadly dozen a te embered))

• RMarvin
    A HD2-höz hasonlóan TPS/FPS egyszerre.
  • RMarvin
    Nyomd a Thief-et. A hiddenhez hasonlóan ott is a lightmap határozza meg a láthatóságodat. nálam alapmű és kizárólag Single Player. (bár van egy coop-mod a thief2-höz. Az utolsó thief játék a Deadly Shadows alcímet viselte és igazi mestermunka.
  • multi13
    Aha, közben olvastam kritikákat róla, kellene valami amit offline
    tudok tolni, és hasonló a hiddenhez.
  • RMarvin
    Igen, le sem tagadhatnák a rokonságot a játékok között, de kár összevetni a HD2-vel.
  • multi13
    Hali, vietcongot próbálta valaki? Szintén 2k-s játék.
  • BenRIPclan
    Mostmár csak a fontosabbak kerülnek ki. :-)
  • multi13
    Látom azért a R.I.P. klán is frissít. :)
  • RMarvin
    Azért szivárognak az MP játékosok vissza: most néztem, 34-en küzdenek.
  • multi13
    Kérdezd Will Waywell-t. :) http://www.facebook.com/will.waywell?fref=ts
  • RMarvin
    Köszönjük! :D

Tényleg műxik. Már csak 2 dolgot nem értek:
    - 27 megás installból hogyan születhet összesen 1db 14 kilós exe?
    - honnan szedi a szerveradatokat? Egyenként hozzáadták az Add Server menüponttal?
  • multi13
    Ben for president!
  • BenRIPclan
    Közben újabb megoldás született a szerverkeresésre, szerintem ez a legjobb és ez akár még hosszútávon is működhet.
    nomandown/hd2/servers
    A lényeg, hogy az oldalon a listában szereplő szerverek adatai egyből megjelennek, és miután letöltöttük és feltettük a programot(Install App)akkor a weboldalon a kiválasztott szervernél csak rá kell menni a Join Server gombra és indul a játék!
  • BenRIPclan
    Akkor minden rendben! :-)
    Szívesen megadnám, de teljesen véletlenszerű mikor játszunk. Véletlenszerűen ritka... :-) De majd ha biztosan tudom, hogy pl. másnapra tervezünk valamit akkor írok és majd megírom az aktuális IP-t is. Természetesen szívesen látunk mindenkit egy coop-ozásra.
  • RMarvin
    Azért tűnt úgy, hogy félreértettem, mert kicsit összemostam a szöveget a másik aktuális master-szerver problémával. Elnézést kérek.

Hogy ne apadjon le a multis közösség - ha nincs ellenedre - szerintem mindenki jó néven venné a fórumon, ha mi is beszállhatnánk 1-1 multis élménybe. Csak add meg a címet és az időpontot. Szerintem sokan meg fogunk jelenni :D
  • RMarvin
    Nm értettem félre. Rengeteget szívtam anno, hogy win7 alatt nem tudtam látható/csatlakozható szervert indítani.
  • BenRIPclan
    Szerintem félreértetted. Ez arra vonatkozik ha Te akarsz szervert csinálni és windows 7 van a gépeden. Persze master szerver hiányában csak az tud csatlakozni aki tudja, hogy szervert csináltál és ismeri az IP címedet. (Nekem pl. nagy öröm volt ez mert néha összejövünk coop-ozni páran a klánból és valamelyikünk nyit akkor egy szervert, eddig csak XP-s gépről lehetett...)
  • RMarvin
    Én sokféle leírást és tutorialt végigküzdöttem, mindenféle eredmény nélkül. Azért köszi, ezeket is végigpróbálom. Hátha lesz előbb-utóbb valami masterféle szerver. Egy kicsit csalódott vagyok, hogy a külföldi tábornak még nem sikerült megoldani a dolgot, remélem előbb utbb lesz valami hatékony megoldás a szerverlistára. Nagy kár lenne, ha most befuccsolna a műsor.
  • BenRIPclan
    Üdv!

Hála az RPR klán oldalált talált infóknak ma sikerült működő netes szervert nyitnom Windows 7 alól!
    RPR HD2 Wiki
    Itt az alsó rész az érdekes, Én csak a második lépést csináltam végig mivel olyan szervert nyitottam amin én adminként játszok. A lényeg, hogy az IPv6 protokollt kell kiiktatni a windowsban, itt van egy jó angol leírás:
    Disable IPv6
    Ha ez megvan a szokásos módon lehet szervert nyitni. Ha kérdés van szívesen segítek ha tudok, ezzel a registry módosítással azért vigyázzunk, Én is most csináltam először. :-) Megírtam a fórumunkra is magyarul a lényeget, remélem néhányunknak segít!
    RIP fórum Win7 szerver nyitás
  • RMarvin
    Kösz, de a megvalósítás nem az én asztalom. Én is csak a külföldi tapasztaltabb kollégákra számítok.
  • multi13
    Hajrá Marvin!!!
  • multi13
    Köszi, majd 1 hónap múlva kipróbálom, akkor leszek újra otthon, ezzel a fos mobilnettel úgysem tudnék játszani. Vasárnap mikor én néztem, kemény 4 fő játszott 2 szerveren. Rs, object arts occ, siralmas.
  • BenRIPclan
    Üdv!
    Van egy program amivel a játékon kívül tudsz egy mentett listáról szervereket nézni, illetve IP alapján keresni.
    HD2 server info
    Kell hozzá külön .xml fájl amiben a szerver lista van, azzal felül kell írni amit a program létrehoz.
    serverlist.xml
    Remélem így már könnyebb lesz egy fokkal. De tény, hogy sajnos a legtöbb szerver üres és sokkal kevesebben játszanak. Most hétvégén ha jól emlékszem az RS occupation-on volt 16-18 fő max...
  • RMarvin
    Ha valaki beizzítana egy master servert, csak a játék exe filéjében kéne átírni az IP-címet.
  • multi13
    Nálam ez a bemásolás nem működik, rs fórumon olvasom, h nem vagyok vele egyedül, gyász. Viszont náluk is szóba jött a Tunngle, mint alternatíva. Kedvencekben volt 2 szerver, azok megvannak, de siralmasan kevesen vannak sajnos.

• RMarvin
    vagy marad a Tunngle. Lehetne ott is futtatni a szervereket. Az a program hibátlanul működik, ezerszer jobb, mint a Hamachi.
  • multi13
    A delux fent van a rangeren, tuti felveszik az utódját is. Azért nem ártana, ha egy jó angolos írna nekik, hogy minél hamarabb.
  • BenRIPclan
    A GameSpy facebookoldalán megírta, hogy a HD2 "no longer supported". Szóval minden marad így, sajnos lekapcsolták a Master Servert és nem lett igazam... Remélhetőleg a Gameranger vagy hasonló átveszi a supportot hamarosan mint sok régebbi játéknál és azon keresztül ismét lehet majd rendesen szervereket keresni. Addig meg menteni kell a működő szervereket a kedvencekbe...
  • RMarvin
    Állítólag a gamespy-nál van a hiba. Tulajdonképpen mi az összefüggés a Gamespy és a Master server között? Én egyszer elindítottam a GameSpy-t, de annyira túl volt bonyolítva, hogy hagytam a francba. Mindez kb 2004 magasságában volt, el sem merem képzelni, milyen lehe a felület 2012-ben.
  • RMarvin
    Próféta szóljon belőled. 9 év után már várható, hogy lekapcsolják. Főleg, mivel a jogok is már messze járnak...stb.
  • BenRIPclan
    Elvileg a Gamespy válaszolt az egyik RS klántagnak, onnan van ez a félmegoldás a szerverkeresésre. Szóval szerintem csak lesz valami fejlemény, nem hinném, hogy megszüntetnék a master szervert.
  • RMarvin
    Remélem hamar a helyére kerül a dolog, mert ezzel szét ehet verni a még kitartóan harcoló alakulatokat. Bár van egy sejtésem: épp pár hete írtam ide, hogy már annak is örülhetünk, ha nem lövik le a Master servert... Tartok tőle, hogy ennyi volt a dolog. Csak azokban a programozókban reménykedem, akik az eddigi pályákat is összerakták, hátha sikerül valami megoldást találniuk a problémára.