Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben újabb megoldás született a szerverkeresésre, szerintem ez a legjobb és ez akár még hosszútávon is mûködhet.
nomandown/hd2/servers
A lényeg, hogy az oldalon a listában szereplõ szerverek adatai egybõl megjelennek, és miután letöltöttük és feltettük a programot(Install App)akkor a weboldalon a kiválasztott szervernél csak rá kell menni a Join Server gombra és indul a játék!

http://hd2rip.brainstorming.hu/ - A magyar H&D2 klán weblapja.

Akkor minden rendben! :-)
Szívesen megadnám, de teljesen véletlenszerû mikor játszunk. Véletlenszerûen ritka... :-) De majd ha biztosan tudom, hogy pl. másnapra tervezünk valamit akkor írok és majd megírom az aktuális IP-t is. Természetesen szívesen látunk mindenkit egy coop-ozásra.

Azért tûnt úgy, hogy félreértettem, mert kicsit összemostam a szöveget a másik aktuális master-szerver problémával. Elnézést kérek.

Hogy ne apadjon le a multis közösség - ha nincs ellenedre - szerintem mindenki jó néven venné a fórumon, ha mi is beszállhatnánk 1-1 multis élménybe. Csak add meg a címet és az idõpontot. Szerintem sokan meg fogunk jelenni :D

Nm értettem félre. Rengeteget szívtam anno, hogy win7 alatt nem tudtam látható/csatlakozható szervert indítani.

Szerintem félreértetted. Ez arra vonatkozik ha Te akarsz szervert csinálni és windows 7 van a gépeden. Persze master szerver hiányában csak az tud csatlakozni aki tudja, hogy szervert csináltál és ismeri az IP címedet. (Nekem pl. nagy öröm volt ez mert néha összejövünk coop-ozni páran a klánból és valamelyikünk nyit akkor egy szervert, eddig csak XP-s géprõl lehetett...)

Én sokféle leírást és tutorialt végigküzdöttem, mindenféle eredmény nélkül. Azért köszi, ezeket is végigpróbálom. Hátha lesz elõbb-utóbb valami masterféle szerver. Egy kicsit csalódott vagyok, hogy a külföldi tábornak még nem sikerült megoldani a dolgot, remélem elõbb utbb lesz valami hatékony megoldás a szerverlistára. Nagy kár lenne, ha most befuccsolna a mûsor.

Üdv!

Hála az RPR klán oldalált talált infóknak ma sikerült mûködõ netes szervert nyitnom Windows 7 alól!
RPR HD2 Wiki
Itt az alsó rész az érdekes, Én csak a második lépést csináltam végig mivel olyan szervert nyitottam amin én adminként játszok. A lényeg, hogy az IPv6 protokollt kell kiiktatni a windowsban, itt van egy jó angol leírás:
Disable IPv6
Ha ez megvan a szokásos módon lehet szervert nyitni. Ha kérdés van szívesen segítek ha tudok, ezzel a registry módosítással azért vigyázzunk, Én is most csináltam elõször. :-) Megírtam a fórumunkra is magyarul a lényeget, remélem néhányunknak segít!
RIP fórum Win7 szerver nyitás

Kösz, de a megvalósítás nem az én asztalom. Én is csak a külföldi tapasztaltabb kollégákra számítok.

Hajrá Marvin!!! <#taps><#eljen>

Köszi, majd 1 hónap múlva kipróbálom, akkor leszek újra otthon, ezzel a fos mobilnettel úgysem tudnék játszani. Vasárnap mikor én néztem, kemény 4 fõ játszott 2 szerveren. Rs, object arts occ, siralmas.

Üdv!
Van egy program amivel a játékon kívül tudsz egy mentett listáról szervereket nézni, illetve IP alapján keresni.
HD2 server info
Kell hozzá külön .xml fájl amiben a szerver lista van, azzal felül kell írni amit a program létrehoz.
serverlist.xml
Remélem így már könnyebb lesz egy fokkal. De tény, hogy sajnos a legtöbb szerver üres és sokkal kevesebben játszanak. Most hétvégén ha jól emlékszem az RS occupation-on volt 16-18 fõ max...

Ha valaki beizzítana egy master servert, csak a játék exe filéjében kéne átírni az IP-címet.

Nálam ez a bemásolás nem mûködik, rs fórumon olvasom, h nem vagyok vele egyedül, gyász. Viszont náluk is szóba jött a Tunngle, mint alternatíva. Kedvencekben volt 2 szerver, azok megvannak, de siralmasan kevesen vannak sajnos.

vagy marad a Tunngle. Lehetne ott is futtatni a szervereket. Az a program hibátlanul mûködik, ezerszer jobb, mint a Hamachi.

A delux fent van a rangeren, tuti felveszik az utódját is. Azért nem ártana, ha egy jó angolos írna nekik, hogy minél hamarabb.

A GameSpy facebookoldalán megírta, hogy a HD2 "no longer supported". Szóval minden marad így, sajnos lekapcsolták a Master Servert és nem lett igazam... Remélhetõleg a Gameranger vagy hasonló átveszi a supportot hamarosan mint sok régebbi játéknál és azon keresztül ismét lehet majd rendesen szervereket keresni. Addig meg menteni kell a mûködõ szervereket a kedvencekbe...

Állítólag a gamespy-nál van a hiba. Tulajdonképpen mi az összefüggés a Gamespy és a Master server között? Én egyszer elindítottam a GameSpy-t, de annyira túl volt bonyolítva, hogy hagytam a francba. Mindez kb 2004 magasságában volt, el sem merem képzelni, milyen lehe a felület 2012-ben.

Próféta szóljon belõled. 9 év után már várható, hogy lekapcsolják. Fõleg, mivel a jogok is már messze járnak...stb.

Elvileg a Gamespy válaszolt az egyik RS klántagnak, onnan van ez a félmegoldás a szerverkeresésre. Szóval szerintem csak lesz valami fejlemény, nem hinném, hogy megszüntetnék a master szervert.

Remélem hamar a helyére kerül a dolog, mert ezzel szét ehet verni a még kitartóan harcoló alakulatokat. Bár van egy sejtésem: épp pár hete írtam ide, hogy már annak is örülhetünk, ha nem lövik le a Master servert... Tartok tõle, hogy ennyi volt a dolog. Csak azokban a programozókban reménykedem, akik az eddigi pályákat is összerakták, hátha sikerül valami megoldást találniuk a problémára.

Üdv!

Új probléma merült fel a hiddennel kapcsolatban, a szerver lista nem frissül rendesen a játékban, gyakorlatilag a keresõ egy szervert sem talál. Szerencsére már van rá megoldás és remélhetõleg a hiba elhárul hamarosan.

RS fórum

Ebben a fórumban leírják mit kell csinálni, hogy újra lehessen látni a szervereket. A lényeg, hogy le kell tölteni az egyik megadott linkrõl a ServerList.bin fájl-t amit be kell másolni a játék PlayersProfiles mappájába.
FONTOS, miután bemásoltad a letöltött fájl és belépsz a multiplayer menübe ne az Update Server list, hanem a REFRESH Server List gombra kattintsunk. Gyakorlatilag a letöltött .bin tartalmazza a szerverek adatait, így amikor frissítjük a listát csak újra bekéri a szerverekrõl az adatokat, nem pedig a master szerverrõl kéri le azokat (gondolom). Ha mégis az update server listre kattintunk akkor megint az eredeti nincs szerveres dolog áll vissza, és megint felül kell írni a serverlist.bin-t. Remélem segítettem!

Azok, de még mindig lebír kötni. Tegnap törlesztettél. <#wink>

Engem az a mód untatott eddig a legjobban. Voltak jó meccsek, fõleg a Czech6 és a Normandy3 pályákon, de a feladatos harc sokkal jobban tetszett, de abból alig van szerver.

Állj be a sorba! :-)
Egyébként jó újra hiddenezni, bár kissé egyhangúak az occupation szerverek.

Valamelyik nap fejbe lõttem Bent. <#violent> <#nevetes1>

Petíció az editorért! - Feladat ugyanaz.

hdmaster dolgozik rajta. Néhány hónap kihagyás után most akarja az új 3dsmax importert közzétenni, aztán szép sorjában a többit. Azt mondja, sikerül megoldani a fizikai mappot is (ez külön file a pályáknál), illetve a lightmap-ra is lesz megoldás. Ámen.

Ja, pályaszerkesztõt kellene kikönyörögni. :)

huhh, akkor jobb is, hogy lestoppolták a mûsort.

Nos, 2k már nem kompetens ebben a játékban, ugyanis eladták a jogokat a Konaminak. Pedig anno elkezdték fejleszteni, 1 kitalált háborúról, szovjet vs usa, de valamiért abba maradt.

Már az is eredmény, ha nem kapcsolják le a Master server-t...

Miért, mi lesz ha eléri a tízezret, a fejlesztõk a fejükhöz kapnak hogy "tényleg, meg kéne már csinálni a harmadik részt". Persze aláírtam én is.

vk90
Aláírtam, de még sok kell a tízezerhez :/

Capcom is the best!

Petíció a 3. részért.

Kérem alávésni és terjeszteni az igét.

Emitt 1 video-tutorial arról, hogyan kell használni a Server Manager 2.9-et. A readme szerint látható és kezelhetõ szervert lehet vele indítani win7 alatt is. Nekem nem jött össze a dolog. Próbálta már valaki?

Nekem még kell 1-2 hét, amíg befejezzük és közzétesszük a coop modot az RTCW-hez, utána remélem már lesz rá idõm. Én sem toltam lassan 3-4 hónapja, s már jelentkeznek az elvonási tünetek

Üdv!

Új laptop vásárlása után természetesen felraktam erre a gépre is a HD2-t és azon kaptam magam, hogy eltelt egy egész délután multizással a múlt héten. (Egyetlen baj a hiddennel, hogy win7 alatt nem tudok szervert csinálni.) Egy biztos, van még élet a hidden multiplayerében és még mindig szórakoztató.
A közös játéknak nem látom akadályát, Én szívesen beszállok ahogy idõm engedi pár körre!

A mai napig van kb 20-30 mûködõ szerver, úgyhogy hajrá.

Nekem továbbra is a H&D 2 a kedvenc, bár lassan zombinak vagy elmúlt idõk létezõjének számítok ma már, úgy tûnik. Nem tudom, ki olvassa ezt a topicot, de jó lenne néha egyszerûen csak összejönni Veletek, egy kicsit játszani. Csak úgy, nem fragre :-) A régi, gyári pályákon. Tökmindegy, milyen játékmódban, de ha lenne mondjuk egy 4-6-os csapat, már nemcsak coop-ot játszhatnánk. Annak idején (2003-2004) emléxem, szétröhögtem magam két angol fickón, akik dm-ben a Poland pályán egymással versenyeztek, hogy ti. ki tud hatékonyabban lerakni aknákat :-) Én mndössze ezt a hangulatot keresem. Biztos öregszem. Dehát a játék meg itt van, a polcomon, gyönyörû angol kartondobozos kiadásban :-)

Because fuck you. That\'s why.

A Sabre Squadron kieg nélkül nem tudsz coopozni.

Valaki megtudná mondani hogyan lehet COOP-ban játszani a játékot?

Husz (Revo)

Bocs, hogy közbevágok de lenne egy kis problémám. Letöltöttem a GS Map Sync-et, minden jól mûködik, frissítés is de még sincs meg az összes map ami a GS szervereken van. Valaki tudna segíteni ebben?
Na, sikerült rendesen feltelepítenem azt a bizonyos Arma2 modot. Szerintem nagyon jó, szívesen kimazsoláznám, de a leglebutítottabb grafon is csak recseg-ropog a gépem, ezért inkább hanyagolom mielõtt kigyulladna a gépem. Amúgy tényleg nagyon profi mod, csak ajánlani tudom mindenkinek ezekben a hidden-éhséges idõkben.

Amúgy a programozó srác még nem adta fel a map-editor elkészítését, ami gyakorlatilag a 3dsmax-ot fogja használni. Akit érdekelnek az aktuális hírek, az ezen a nem túl gyakran frissülõ fórumon szemezgethet. Én annyit segítettem a srácnak, hogy a textúrákat szétválogattam az egyes fejezetek szerint, ami remélhetõleg majd megkönnyíti a szerkesztést.

City Interactive-os játéknak azért elég jó. :-) Valószínûleg jóval a mai top játékok alá lövik be árban, és azért a pénzért elfogadható idõtöltés lesz. Kicsit engem a Crysis elsõ részére emlékeztet, játékmenetben meg kinézetben, bár abban ugye kicsit több mindent lehet csinálni.

Nem a te hibád, nem te készíted azt a játékot (legalábbis remélem). A videóban azt vártam, mikor tûnik el a hulla s jelenik meg a helyén, hogy "100 Points!"

Nnna, jól lehúzott, de dög. :)

Hát, a játékmenet-video 2 perc után már több, mint unalmas. Attól még nem lesz lopakodós, hogy fedezékként 1-2 másodperce szikla mögé bújhatunk. Lehet CE3 engine meg minden, de annyira kontrasztos a kép, hogy az már inkább zavaró. Ha ennyiben merül ki a játék, akkor részemrõl abszolút felejtõs.

Gyertek inkább esténként az "GS Only One Life" szerverre! (én f9 környékén szoktam felugrani egy órácskára. Ezek a pályák forognak (természetesen a legnehezebb fokozaton):
Africa (Airfield);
Lybia1;
Brest;
Burgundy1;
Czech3 Lumbermill;
Normandy2 (Front Line);
Poland;
Sicily2;
Burgundy2;
Noprmandy3;
Arctic1; (nem a First Strike!)
Czech4 (Trapped in Czech);

Üdv, jónak igérkezik.
www.sg.hu/listazas.php3?id=1336055014

ajánlom mindenkinek az "GS Only 1 life server"-t. Na ott aztán kell taktikázni :)))

Én úgy haladtam nagyjából a modelljeimmel, hogy azokat amiket elõször kell összerakni azokat kitördeltem óvatosan - van, hogy az ember már itt felszáll a szopórollerre egy kis alkatrész eltörésével - aztán összepróbáltam õket, lereszeltem a felesleget, ha nem passzoltak addig reszelgettem amíg szépen összeillettek az alkatrészek. Ezután festés - ha kell maszkolás ami ismét külön mûveszet ami szintén nem megy nekem :-) - , malmozás, miután száraz akkor ragasztás. Annak az a hátránya, hogy kitöri az ember elõre az alkatrészeket festéshez, hogy ügyelni kell arra, hova teszi az ember, az elõnye meg, hogy a legtöbb alkatrészt elég egyszer lefesteni.