Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Hello!

A exe már meg van a 1.04 patch-es de ha akkarok az interneten játszani és beakarok lépni egy szerverbe akkor ezt írja ki:cd key invalid.Hogy lehetne megcsinálni?!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Hello!

Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a 1.04 patch-es a crack filet azaz a patch exe-ét?!

Elõre is kösz!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Szomorú, de ez még mindig a BALKÁN.Szivasd meg a kis köcsögöt! De azért kössz. Tsá.
a.carkey
Néha még az eredetivel sem megy. Egy kis geci ugyanis használja a kódomat - erdetim van - ugyanis "néha" nem tudok fellépni miatta. Éjjel 4-kor érdekes, de megy. Este 6-kor már nem. Nos ez vagy holnap vagy pénteken megszûnik. Ugyanis kérek egy új kódot, ezt meg letiltatom.

Esküszöm direkt csinálják a cégek, hogy nehogy érdemes legyen eredetit venni. Most már "X." alkalommal gondolkodom el ezen. (Érdekes, de csak a Magyarországon vásárolt termékekre igaz ez az állítás. Külföldön vásároltnál még sohasem volt ilyen gondom. Vajon miért is? Talán mert megbízhatóbbak az eladók? Nem lopják ki a kódot?)

A medve nem játék.

Hi !
Tud valaki más módot,vagy csak az eredeivel lehet multizni?
Én a levettet játszottam.
Fehérítsetek ki, üdv.
Kösz a tanácsot! Megpróbálom.
PREMIERE1
Az editort próbálta már valaki? Van egy olyan "Objective" multi pálya, mint a "Bridge" az AA-ban.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Nem lehet, hogy a save game sérült meg? Próbáld az utolsó külditõl újrakezdeni!

Már Burmában vagyok,annak is a második részén és mostanában folyton lefagy a játék.Eddig semmi baj nem volt vele.Mi lehet a gond?Lépek egyet-kettõt és lefagy...
a.carkey
Nagyon jó a multi része! Sikerült végre megnéznem. Nagyon hasonlít a BF-hez.

A medve nem játék.

Egyébként meg. Ha adva van egy küldetés, miután elvégezted mit kéne csinálni? Kicsit gondolkozzatok már. Nyilván vissza kell menni a kiindulási pontra. Nagyon sok választás nincs. Ez nem egy Tomb Raider, hogy még õsi romok után kell kutatni a tengerben...
Utána vissza kell menni oda, ahonnan a küldetés megkezdésekor indultatok. Lehetõleg a kis motoros vízalatti minisubmarinnal, mert úszva befonod a hajad mire visszaértek😊
Azt hiszem rádión kell üzenetet adni, (a villában fent lesz a rádió), erre nemsokára megérkezik egy dzsip amerikai katonákkal és át kell nekik adni a német tábornokot. De lehet, hogy amikor már mindenkit megöltél, csak oda kell vinni a tábornokot a villa elé, az útra és automatikusan jön a dzsip. A lényeg, hogy ebbõl a kettõbõl valamelyik a biztos megoldás! Amúgy meg nem ártana figyelni a küldetések elõtt, mert ott elmondják mit kell csinálni.
Helló!
Valaki segítsen már, hogy ahol az Enigmát kell megszerezni és aknát kell telepíteni /2+1 akna/ utánna mit kell csinálni?

nagykispeter
Rég játszottam vele de ugy emlékszem vissza kell menni oda ahonnan elindultál és ott lessz a faszi !

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Válaszoljon már valaki!!!!!!!!!!
Sziasztok!

A vasútas küldit végigcsináltam, de van egy kis bajom. A vasúti küldi után amikor megtaláljuk a tábornokot, utána van egy küldetés valami fûves területen egy kis faluban játszódik (villa elõtt egy teherautó).
Na itt mi a szart kell csinálni???? Lasan már egolyózom annyiszor restartoltam...
Oké hogy az összes ellent kiigázom, de utánna azt írja ki hogy valami Friberg-gel kell beszélni hol találom???

Elõre is köszi mindenki segítségét.
Már attól függ melyikre gondolsz.

Ha az elakadt vonatszerelvényre az alagútban, akkor menj végig az alagút mentén a vonat elejéhez és az utolsó elõtti kocsiban (marhavagon) húzd félre az ajtót, ot megtalálod a német tábornokot akit el kell fognod.

Ha a vasúti pályaudvarra gondolsz, akkor óvatosan osonj be az állomás épületébe és ott szabadítsd ki a foglyot. Arra ügyelj, hogy ne csapj túl nagy zajt, mert akkor idõ elõtt véget ér a küldetés, mivel a rabúl ejtett cseh ellenálót kivégzik.

fm
hell..
milyen ez a game multiban? mihez lehet hasonlítani? mer szingliben láttam képeket,meghogy tactical fps,ezér nem nagyon tom elképzelni milyen is lehet többen nyomni..
elõre is köszi a választ

Itt is megköszönöm Rusy!!!!
Kipróbáltam, mûködik. Üdv: cs31
1234-5678-9abc-dddf

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Sziasztok!
Most kaptam meg a játékot, de nincs hozzá cd kulcs. Tud valaki küldeni? Kösz!
És az a vicc, hogy 1 már 1 hete kijött, de semelyik nagy gamerszájton nem láttam, csak az extreme-playersen.
HoHO HOOO!!! Multi Demo! Na akkor usgyi!!!

Multi demót próbáltátok már?
Sztem elég jó, bár a netkódja nem bírja el a 32 játékost a hivatalon szervereken sem.
Multi demo
A vasútas küldetésnél mit kell csinálni???????
Bõvebben ha valaki leírná!!!!

PLEASE HELP

THX
Ha még nincs megoldás (Panzer és berlinboy6329) akkor segítek.
1,Az összes ányút fel kell robbantani.
Ha nincs nálatok bomba, akkor a várban, a foldszinten találtok.
2,A generárort a várban, ugyancsak a földszinten találjátok meg, valahol az irodák, és a konyha környékén.

ha nincsen meg akkor írj e-mailt

Aki tud válaszoljon már a 1701 kérdésemre.

KÖSZIKE

NAGYON PLEASE HELP
berlinboy6329
Kellene help!Az uniformosat megoldottam, a kastélyosnál sz*rtam a papírokat lenyomatni,mert azt se tudtam hova kell így hát az elsétáló faszikaát hátba durrantottam leaprítottam mindenkit csaj megvolt,és mos abba a .i.a..o.. világítótornyosnál vagyok.4-en vagyunk és több mint 6 bombalerakó hely van,meg 51 ellen.Kérdés:

1:hol van a generátor?

2:hova rakjam a bombát?

Ui:király a gém!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sziasztok! Segítene nekem valaki a világítótornyos küldetésnél akadtam el. Az 1,2,5 küldetést megcsináltam, de a 3-4 küldetésnél mi a fa**t kell csinálni????
PLEASE HELP!!!
Elõre is köszi mindenkinek
berlinboy6329
Hali!Megakadtam azon a pályán, ahol 1 kocsit kell lenyulni valami kastélynál. Az iratok meg vannak márcsak az uniformot kell megszerezni.Na ehhez kellene a help.hogy rácigáljam le róla?próbáltam hogy mindent eldobtam,inventory és ruhacsere.enyémet nem dobja el az övé meg megse mozdult(meg van pusztulva).Help!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

megoldottam😊
bár most a világító toronynál tökölök😊
Hello, ha lesz véletlenül a játékhoz törés hogy neten is lehessen játszani akkor dobjatok már egy emailt nekem. Köszi
[email protected]
sziasztok! én is a kastélyos pályán akadtam el! de nekem az a gondom hogy nincs álcázási képességem, pedig a katonának a legjobb ez a képessége és mindenem megvan dokument ruha stb...
pliz help!!!???
Az összekötõ akivel találkozol elvisz az útkeresztezõdésig, ahol egy MG42-es poszt is van. Neked be kell lopóznod a bázisra (bár mehetsz hent alapon is) és ott mindenkit eliminálni kell. Amikor ez megvan akkor menj oda a titkos ajtóhoz, amit máris leírok hol van:

A bázisra a keresztezõdéstõl tudsz eljutni. Már messzirõl látni fogod a fényeket. Ott menj be. Lesz egy õrtorony is és egy eltolható kerítésajtó. Amint bementél menj még elõre úgy 10-20 métert és balra lesz egy zárt ajtó, ez a titkos lejárat. De addig ide nem tudsz lemenni, amíg meg nem ölöd az összes németet a bázison. Miután ezt megtetted, gyere vissza ide, és ekkor már in-game videóban mutatja a bejáratot, neked pedig azt az embert kell kiválasztanod, akinél a fényképezõgép van és vele tudsz lejutni. A bázison õvele kell kommandírozni, mást nem vihetsz le. Elõtte elmondja a parancsnok mit kell csinálnod. Kb. ennyi.
Passz , egyrészt eredetim van , másrészt még nem próbáltam azt se multiba .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Mr_no_NaMe
ááá nem megy😞(
Mr_no_NaMe
Köszííí!!De akkor az 1.3-al megy a multi másolt cd-s jétékal?
Vajh , miért olyan nehéz keresni egy kicsit a net-en ???
1.03 crack
1.04 crack

Mr_no_NaMe
Hol lehet letölteni a cracket az 1.03-as pecshez??
Mr_no_NaMe
Hello

Kijött már a crack/pecs amivel lehet multiba nyomulni?
Shep
Kimész a figura után az ajtón, aztán át az udvaron és a tornácról nyíló ajtón bemész és leadod a szállítólevelet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali!Please help!Elakadtam!Miután felvettem a söfõr ruháját elhajtottam teherautóval!A következõ pályán nem tudom mit kell csinálni?Hogy adjam oda a papír?Mit kell csinálni, mert mindig kiírja hogy mission failed!Please help!!!!!!!!!!
PREMIERE1
A Herr Schumann ("Schumannherr" 😊 féle doksik elvileg - rendszerint - random helyezkednek el.

tsá mindenkinek. gyerekek. tud valaki tört szervereket hiddenhez? me' kurvára tolnám a neten a gammát, és látom itt nagyon vágjátok a válaszokat... (azt meg nem hiszem el, hogy nem nyomatja senki közületek a deathmatch-et multiba..neeee máá 😛)
az ase-val dolgozok,tehát a megoldás onnan kell h fent vagyok a neten. hehe 😊

LSC
hóban ásott járatok.

LSC
nem hanem ahol azok az ásott járatok találkoznak. A házak között.

Egy másik - bár kicsit cheat szagú - megoldás :

Egy embert - szvsz gpu-val a legjobb - felviszel a parton a hajó magasságáig (save) kikuszol a lehetõ legjobban a part szélére innen már látni a hajó körvonalait és becélzod nagyjából azt a részt ahol beugrik a frtz a hajóba esetleg egy kicsit jobbra még vissza a mólón (save).
Egy másik embereddel elkezdessz lövöldözni valahol a híd közelében amitõl a fritz elkezd futni a hajó felé , a kamera át fog váltani rá , te meg átváltasz a gpu-s fickóra és szép finoman elkezded veretni az útvonalát , segíteni fog a célzásban , hogy a becsapódásokat látni fogod ebbõl a kameraállásból .

Elõbb utóbb sikerülni fog , nekem anno 5 vagy 6 próbálozás kellett .

LSC
a tábor közepén van egy tiszt azt kell kilõnöd. De nem szalad csak sétál. Ne lopkodj túl sokat, ha észrevesznek akkor kezdj el sietni és lõjj le mindenkit😊.

amikor csinálod sorba a feladatokat eljutsz egy mukiig aki melet egy dzsip van, abba bepattansz azt uzsgyi át a térkép másik feléhez a medencéhez ott megálit egy másik muki naka megcsinálod amit akar azt vissza a jeep-el

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)