Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rádió után elmondja hova kell menni ha jól emlékszem.
De már nagyon régen nyomtam ezt a tényleg jó progit.

Kösszi.de rádioztam. Meddig rádiozzon? Beszélt ott és utána?
ChevyG
rádiózz!
Sziasztok.Eljutottam odáig a játékba amikor elvisz a hajó a jéghegyekhez ott átmentem a másik oldalra a hegyek közt kilöttem a kapitányt amelyik menne el a hajóval,bementem a kis faházikóba ahol van egy rádióbeszélö,és itt megakadtam,mert már nem tudom mit kell csinálni.Lementem a tengeralatjárohoz is meg vissza a hajohoz is de semmi.Mit csináljak még? Kösszi.
én nem talákoztam ilyennel, de még csak nem is hallottam róla.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Senki nem tud ebben segiteni??????????????!!!!!!!!!!
Sziasztok.Tud valaki segiteni?Feltelepitettem A HD2-est ki is crackeltem de amikor inditanám el a játékot megjelenik egy kis mappa nagy piross X-el és ezt irja ki! Game.exe: és alatta: Bad version-engine:543 client:552 Mi ez? Mit kér még? Kössz elöre is a segitséget.!!!<#wave><#wave><#wave>
Lehet-e az alap játékkal úgy hálózaton játszani hogy együtt vagyunk a németek ellen?
nem, mi Teamspeaket használtunk

Viszont a billentyûzet beállitásainál semmit nem találtam ami erre utalna. Senki nem használta?

AnuluWork
Vsz gombos.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sziasztok. LAN-on játszogatunk a HD2 SQ-val. Az a probléma, hogy bekapcsoltuk a Multiplayer optionsban a Voice Chat funkciót, de tök süket az egész. Van valaki aki használja? Esetleg valamelyik billentyûvel aktiválni kell ha beszélsz? Sajnos nincs semmi tapasztalatom ilyen téren...

nagykispeter
Hmm.. újracsináltam az egészet és tovább engedett.Visszaolvastam és láttam hogy ugyanennél a küld.-nél már járt így valaki

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Köszi de minmden teljesítve van, de hiába megyek a pirossal jelõlt helyre nem enged tovább

nézd meg, mi nincs teljesitva a feladatok közül..
Elvileg ahonnan a tank jött a gyalogsággal, oda kell menni

nagykispeter
A kiegnél azt hiszem a 4. küld.-nél mikor felrobbantottam a repülõt felrobbantottam a faluba a lõszert a szembejövõ tankot is kipurcantottam a jármûvel odamegyek a kijelõlt helyre és mégsincs vége a küld.-nek kell még valamit csinálni vagy ez is bug?

rorr
torrent

honnan lehet letölteni a sabre squadront?
Hogy kell multiplayerezni?
ja varjal, az orhaziko utani kapunal(barakkos terulet kezdete) nalam sulyos harcok folytak😊 es az egyik ott fekvo hullanal volt talan a kulcs...

kösz a segítséget weine, megpróbálom
Az
ez az, amikro egy orhaziko utan be kell menni a zart teruletre es egymassal parhuzamos hazak vannak, majd a barakkok mellet egy nagy kapu ?

Ha az, akkor a kapun egybol alra a z elso barakk kozepen van egy ajto. azt hiszem, annal az ornel van egy kulcs, de ez nem biztos, nezd meg. Annyi remlik, hogy ott van valami, de az is lehet, csak egy egeszseglada az...
Regen volt...😊

A barakokhoz még csak bejutottam, de onnan sem tudtam bemenni az erõdbe, ahol az u-boatokat kell felrobbantani.
megöltem az öröket, de egyik ajtón sem lehet bemenni
Szevasztok. Meg tudnátok mondani, hogy a sabre squadron elsõ pályának elején hogyan lehet továbbjutni?
pepy
Honnan lehetne lecsípni a Sabre Squadron-t??
pease <#szomoru1>

Enjoy Wales! :D

tibor16

Da fent van az SS, akkor nemm megy az alapban a magyarítás, sajna...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Bocs egy kicsit le vagyok maradva a jatékok terén. Még anno az 1-el nyomultam. Gondoltam kiróbálom a 2-t. De azt hittem hogy Sabre Squadron a 2. rész.
Köszi már minden világos.
mirol beszelsz?
A HD2: Sabre Squadron egy kuldeteslemez.
A telepitesehez elofeltetel az alap HD2.
Abbol meg nem volt deluxe.
A HD1 meg egyaltalan nem kell hozza.
A Deluxe van fenn azzel nem megy?
Az 1-et sehol sem találom 😞
ha akkor irja ki, amikor a sabre squadront akarod felrakni, akkor tedd fel elotte a mezei hd2-t, mert anelkul nem megy.
Üdv!

Nem tudom feltelepíteni a H&D 2-t ez a hibaüzenet. <#conf>

<#help>
hu, akkor csinalok a menetsekrol egy mentest izibe...

hiba
bazki masodszor fordul elo a sabre saquadronnal az eltunnek a menteseim es nincs resume csak az egeszet lehet olrol kezdnei 😞
mitol van ez?

és akkor érdemes volt megvenni?😊

AnuluWork
Néha még eredetivel sem. Én is kifogtam egyet. 😊

talán lejjebb volt errõl szó?
Nagyon szeretek coop-ban nyomni ilyen gammakat

na ezt valóban jó lenne megtudni...

nem játszik valaki a neten??? És másolt cd-vel lehet nyomni?
ChevyG
sikerült megcsinálni! láma voltam, nem láttam a szememtöl<#falbav><#falbav><#falbav><#nevetes1>

ja és KÖSZI!
nem kell kulcs szerintem.
De már jó régen nyomtam...
Felülrõl az emeletrõl ha lenézell látsz valami daruféléket vagy csigasort, na ott az udvar ketté van választva egy vaskeritéssel, és a kerítés másik oldalán van ez a helyiseég

ChevyG
amit nem találok...
ChevyG
köszi! sejtem mejik, csak kell hozzá asszem kulcs is
a várban a földszinti udvar egyik szobájában van rengeteg robbanóanyag....

AnuluWork
Van a felszerelés között a katonáknál egy rakat lõszer. De ez az a játék, ahol a fegyverzet és csapatösszeállításnál elõre kell gondolkodni. Szóval érdemes bazookát magaddal cipelni és takarékozkodni vele! 😊

ChevyG
elakattam ott, amikor 1 várba kell bemenni, ami 1 szigeten van és ott fel kell robbantani az ágyukat összesen csak 6 bombát lehet "utravalonak" tenni, de 7 ágyu van! ilyenko miva?
JuanG
Sziasztok!!!

Haverommal LAN-ba nem tudunk coop-ba nyomulni, mert mindkettõnknél azt írja ki, hogy "unable to create server", akármelyikünk is akar hostolni 😞((...Tudja valaki mi lehet a hiba???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

nemtom, de nem sok az angolja. Es nem is nehez.

tibor16
sziasztok,... a sabre sqadronnak van magyarítása?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...