Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Hát ja csak ott mozog,igazad van. Gyorsan mozogj! Nekem minden nehézségi szinten sikerülz. Az épületek felõl próbálkozz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

na de csak egy tank van kint.És az meg sem mozdul csak a csövet forditja.Azt hogy csaljam el?
McFrost
Kicsit csald el a tankokat, légy óvatos,nyugodt...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szoval azt mondod hogy ha besunnyogok a háló mellett egy tankba akkor bele lehet ülni ?megprobálom.probáltam a légvédelmivel de egyszer sem sikerült.Utána megprobáltam ellopni a teherautot amelyiken légvédelmi van.Azzal is megprobáltam de nem ment.Megprobálok elcsorni egy tankot hátha ellehet.
McFrost
Azt lehet egy légvédelmi ágyúval (gyorsan pontosan), amely ha a atankok fele indulsz balra van félúton. Én egyedül nyomtam végig már sokszor, de a tankokkal úgy végeztem hogy a boxban beszálltam az egyik tankba s avval leabáltam mindent és mindenkit.

Igen.A soromponál kérik a papirokat.Utána már ott van a föld alatt a teherautó és onnan kezdödik,onnan indul az egész.És mikor kimegyek jobboldalt egy picit távolabb ott van 3 tank letakarva és egy szabadon!
McFrost
Ez az amikor teherautóval érkezel az elején?

Sziasztok.Na megoldottam,A toronybol mindenkit kinyirtam.Elég volt csak egy tankot kinyirni.A hátsot a föbejáratnál.és kiirta hogy küldetés telyesitve.Na dehát ez a másik sivatagi pálya ez katasztrofális.Van egy tank ami kint van és 3 le van takarva.Kinyirtam mindenkit,megtaláltam a tisztet is és mikor megkerülöm az egész pályát hogy a tankot segbelöjem(mert elölröl hiába lövöm).,akkor kijött a föld alol egy másik is(ami le volt takarva).Hát ez már csucs.Nem birok velük.Valami ötlet? Kösszi nektek.
McFrost
Szóval a tankot seggbe kell lõni! Easyn 1, a többin 3-szor! Seggbe! Van egy gomb (nemtom hirtelen meik) amit ha benyomsz , elõjönnek a feladatok. A katona sebességét az egérgõrgõvel tod szabályozni.

ez bug, mert nekem pl mindig visszaáll default fegyverre, ha katonát váltok..
Ezt úgy próbáltam megoldani, hogy a vállon lévõ fegyvert tettem kézbe, de így sem sikerült mindig...

Hid el, nem a magyarításon múlik😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Sikerült felülirtam.Mostmár remélem kinyirok mindenkit.
Hova telepitsem a magyaritást?Van egy olyan hogy text.Abba telepitsem fel?
Ok,kösszi.ja meg még egy.!Van amikor váltok katonát és utána meg megint visszaváltok az elöttelévöre,már nem akar szaladni.Mi a baja ilyenkor?Nem tudok rájönni hogy mit nyomjak meg hogy megint szaladjon.Most feltelepitem a magyaritást hátha ugy könnyebb lessz!!!
Letöltöttem a magyaritást.kösszi. Hogy érted azt hogy objectivet? Nem tudom az melyik az,vagy nem értem.
figyelj arra, hogy mi van nálad, mert a bazookahoz nem jo a panzerschrank tölténye és fordítva😊
Szerintem ez lehet a probléma😊

B@ldrick
Ha jó emlékszem igen, csak hátulról próbálkozz. A benti teherautót meg az embert kell megvédeni. Objectivet nézd meg, amúgy van hozzá magyarítás.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

És hogyha nem lövöm ki a két tankot és ugy akarok elhuzni akkor mi van?Probáltam a páncélossal elhuzni,de már majdnem kiértem ahol jöttek be és kilött a szemét.Vajon vége lett volna vagy muszálj kilöni a tankot is!!!
Sziasztok.Ugy csináltam ahogy irtátok.Felmentem a távcsövessel a toronyba,A másik hármat a sarokba,bejárati kaput elaknáztam,Kinyirtam mindenkit.Eddig rendben.Az a kérdés hogy a tankokat csak azzal lehet kinyirni ami van bent ott a dokinál?Mert az egyik tankot meglöttem kb 4-szer és semmi.Elfogyott az aknavetö.Visszamentem, nem veszi fel magához az aknavetö töltényeket pedig le vettem mindent a hátárol a katonának.A bejárati kapunál van egy páncélozott de abban nincs amivel löni lehet.Mellette (egy picit távolabb)van egy teherautó,az kell majd nekem? Van benne egy faszi azt kinyirtam.Mit csináljak még vagy hogyan? Kösszi a válaszotokat!!!
+ mindenkit oda kell vinned, ahonnan a tank bejött a pályára.

McFrost
Szívesen!Kérdezz bátran!

Ok.Kössz.Vettem az adást.Szétszedem még a várat is.
McFrost
A legegyszerûbb az .ha 1 mesterlövész puskával a toronyból lelõsz mindenkit akit tudsz, majd lemégy és a maradékkal is végzel. Bent ,ahol van a doki , ott vannak aknavetõhöz dolgok , végy annyit magadhoz amennyit tudsz! Utána kimégy a fõkapun, bepattansz a félpáncélosba, megközelíted a tankot s seggbe kínálod annyiszor ahány kell a felrobbanásához!

Sziasztok.Eljutottam odáig hogy a sivatagban a várhoz.Kinyirtam mindenkit.Beszéltem a rádion.Utána kezdödik egy másik,végülis ugyan az a pálya csak sötétben,és jön valami konvoj.Itt mit kel csinálni?Az elsö kocsi az enyém? Utána meg jön megint az a rohadt tank.Azt utálom a legjobban.Mit kell csinálni azon kivül hogy kilövöm az embereket?ja meg a tankot valahogy,csak mostmár nincs aknavetöm,vagy mi a túró.Kössz a segitséget.
Köszi.

McFrost
elindul,de az alapjátékra kell telepíteni.

Sabre Squadron elindul önállóan is, vagy csak az alapjátékkal együtt?

nekem ez nem ment, mert amint célratartottam a második lövést, egybõl kilõtt a mozgó...

McFrost
Ott az a legegyszerûbb, ha 1 emberrel elmégy a roncs tankig beszálsz és szétkínálod vele a mozgót!Szerintem!

+pályálak honnan lehet letölteni?lécci irjátok már meg a cimet.
KÖSZI
na az trükkös pálya, én úgy csinaltam meg, hogy ket embert beultettem a dzsipbe, egyet a bazokaval egy kráterbe. Elmentem a dzsippel, amig jobboldalon lett egy plato a sziklak kozott, na a plato also(baloldlai)reszenel elkezdtek jonni az olaszok, meg a tank.
Gyorsan vissza a kiindulopont kornyekere, a tank jon utanad, elmegy a kraterben fekvo bazokas ficko mellett, az meg szepen hatulrol lelovi.

Na ez is sikerült végül.2 ember megmaradt.
Na sikerült végül a teherautossal kinyirnom a tankot.Átment a másik sivatagi pályára,hát ez brutális.Utküzben van kb félpályánál 2 tank.A kocsival ki lehet kerülni öket vagy van valami trükk is benne? Nyomom ezzerel a pedált de valamelyik tank mindig eltalál.Hogy rohadjon meg.Kössz a válaszokat,más nincs is aki irjon nekem csak te.Kössz.
uccu neki😊)

Ok.Kösszike megprobálom.Mostmár ki kell nyirnom.Kinyirtam a tisztet is mérgemben.
akkor próbáld meg 2 szer segbbe lõni páncéltörõvel, de nekem rémlik valami teherautó is az épület mögött a rádiótorony környékén, amin van légvédelmi löveg. Az is mintha jó lenne...

Köszi.Ha jol tudom abbol 2-ö van ott bent,meg van olyan jobb oldalt valamelyik elesett katonánál is.Olyannal löttem meg a tankot de utána meg felémfordult és kampec.<#violent>.A tanktol nem lehet megszabadulni.
de igen, van egy fegverraktár a reptér épületben, ott vannak tanklövõ cuccok.(a bal oldalon, az üzemanyagtartályokkal kb egy vonalban, ahol hálóval van lefedve egy udvar..)

Hali.A jéghegyek után a Sivatag következik.,Kinyirtam mindenkit a Tankon kivül.Azt ki lehet nyirni valamivel? Mert meglöttem aknavetövel de meg se nyikkan! Utána megprobáltam ugy hogy kikerültem,kinyirtam mindenkit felrobbantottam mindent(repülöt+tartályokat),megtaláltam ott is egy dokumentet meg a tisztet,de nincs vége a játéknak. Emlékszel még valamire ezen a pályán hogy mit kéne még csinálnom? Vagy már csak azért nincs vége mert megmaradt a tank? De azt nem lehet kinyirni.
2 akna kell a hajóhoz....

Üdv!
Valaki megírná nekem hogy milyen patchek vannak? mert elakadtam a hajós pályán, ahol a aknát kell feltenni, felpakoltam és nincs szerinte felrakva! A másik hogy a patchet felteszem akkor újra kell kezdenem? azért gondoltam erre mert ez õsszel történt, és most kedvem lenne végigjátszani az elejétõl!
Üdv Petya

végig, de már jó ideje. Most a Sabra sqadron kieget csináltam meg, annak is vagy fél éve. Jó az is , csak kevés a pálya benne

Meg van a franc hogy egye meg.A tengeralatjáró tetején kel bemászni.Bementem ott meg kinyirtak egy az egyben.Na de most már meglessz a kiut.Te végig mentél az egész játékon? Hali.
Na hali.A tengeralatjáron mindenkit megöltem,legalábbis a fedélzeten.Be oda nem tudok hogy bejutni csak a fedélzetre.Most oda megyek mind a 4-emberrel megprobálom mégegyszer.Az evacution point nem tudom hol van mert szerintem nem jelöli a térképen,de most megprobálom mégegyszer 10 perc és kiderül.Kösszi.<#eljen>
ÁLJJJ
A tengeralattjáróban voltál ? Vagy csak leöltél a fedélzeten pár embert?(de az is lehet, hogy nem lehet bemenni... de mintha lehetne)
Mindenesetre együtt menj a csapattal, ne maradjon le senki a többiektõl, hátha össze kell gyûlni az evacuation pointnál(a térképen jelöli)

Zsolo007
A jéghegyen találd meg a német bázist és a meterológiai állomást. Fedezd fel a jéghegyet és találj légikutatásra vonatkozó papirokat.

Küldetési célok: Fedezed fel a jéghegyet, találj dokumentációt (repcsikutatásról)

Már régen nyomultam ezzel a gémmel, de arra emléxem hogy tettszett, hajrá!

Aha.Mielött megkezdeném a játékot ezt irja ki.Lehet hogy ezt kérdezted?:Land near the iceberg where the German base and meteorological station are located.Explore the iceberg and try to find documents containing the results of the aviacion research which was carried out in the underground factory. Mission objectives: Explore the iceberg ,find the documentation.
Hali.Igen,ezt a sorrendet követtem,utána meg forditva.Aztán kikapcsoltam mert már vagy négyszer végigmentem rajta,és nincs vége.<#wow1>Azt meglehet valahogy csinálni hogy elmondja nekem mégegyszer a rádio-hogy mit akar?mert igy olyan gyorsan mondja meg a feliratot is elveszi hogy,ide kéne egy hét amig leirnám. Probáltam mégegyszer megnyomni a rádiot de semmi válasz.(lehet hogy lemerült a <#phone>) Ha valamit tudsz akkor szolj.Azért kösszi.
ha leírod ide angolul a Briefinget, megmondom mit szeretne

a rádió az azért kell még...
Emlékszem, én is sokat bajlódtam ezzel a pályával, de igen régen volt és nem tuodm, mit is kell csinálnbi.
Dokument, rádió, tengeralattjáró(mindenkit megölni) és a gyülekezési pontra kell menni

Köszi.Ujbol kezdtem, találtam még egy dokumentet a házba,azt felvettem le mentem a tengeralatjárohoz de semmi.Utána vissza a hajóhoz de semmi.Már tépem a hajam.Egy a baj nem tudom a pakisztáni nyelvet hogy mit gagyog a rádióba.<#vigyor2><#falbav>.Azért kösszi.