Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Szívesen!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost, köszi a segítséget. Ott volt a hiba, hogy mindig lelõttem a sofõrt.
Amikor kijön a házból az ember, akkor egybõl beszáll a gépjármûbe és elhajt, mikor kell megadásra kényszeríteni?
amikor megadja magát, ne lõdd le😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Mi van nekem nem segtetek?<#gunyos1>
McFrost, köszönöm szépen!

De hogyan lehet megkötözni?
McFrost
Meg kell kötözni, aztán megnyitni az inventori-ját, s csak áthúzod a ruháját a tiedre,sisakot ,sapkát is.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hellótok!

Tudna segíteni nekem valaki addan, hogy az ALPESI küldtetéssorozat elsõ pályáján hogyan kell felvenni az ellenfél egyenruháját? Nem tudom kiválasztani az "uniformis használata" parancsot. Az iratait elvettem, de a ruháját nem tudom felvenni, elvenni. Segítségeteket elõre is köszönöm.
Van egy kis problémám húztam le coop pályákat de nem indulnak nemtudom mit kell csinálni .kelene egy kis segitség<#nemtudom>
McFrost
Ez már utána van.Dombra fel, lyukakba le, likvidálni, X-hez menni.

ja, hogy a burmai..😊)

Ott én bementem a falube(mivel asszem fel kell robbantani ott valamit, nem?)
Ott van a kidõlt fa, a folyó felett, bunkerek és néhol egy két õrjárat a dzsungelben.

Le húztam az 1.3 patchot de nem tudom installálni.
Van-e olyan mod ami coop ben lehet játszani az alap pályákkal?
Glpetyus

Tudom mire gondolsz....
A burmai küldetésre,nem?
Ott csak a barlangjáratokban nyírj ki mindenkit,azt viszlát.
Aztán persze a gyülekezõ helyre kell vinni az összes élõ emberedet.
(igen az X)

te figyi, van az elmentett részeknek könyvtára, azt elég visszamásolni a game könyvtárába...

Még nem tudom hogy milyen lövegeket kell megsemmisiteni!!!Ez még a sima HD2. A Sabre squadron-hoz van magyaritás? A régin még nem mentem keresztül.Ujrahuztam az Xp-met mert ugy éreztem valami baj van-közbe semmi nem volt vele ugyhogy most ujra kezdés.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-ha eljutok megint eddig akkor irok.<#gun><#gun><#gun>Szétlövöm még azt is amit nem kell.
Ez az amikor az olasz lövegeket kell megsemmisíteni?
Vagy milyen bunkeros?
Sabre squadron vagy meg a sima HD2?

Sziasztok.Már nem voltam itt 3-napja.Még nem csináltam meg a bunkerost,de majd holnap nekiállok.Weine-mostmár tudod melyik pálya? Emlékszel? A nagy fübe kell menni fel a hegyre és ott vannak a bunkerok.
á,azt én nagyon vártam, de irtózatosan halovány lett a játszhatósága.
Ellenfél szemben? megkerülöd, lelövöd. Következõnél ugyanez: megkerülöd, lelövöd oldalról-hátulról....

McFrost
Brothers In Arms az hasonló.

tudtok valami ehhez hasonló gammát, ami kijött vagy ami mostanában fog kijönni?

melyik páyla?

McFrost
Igen!

Fölmegyek a hegyre kinyirok mindenkit a bunkerben és utána menjek oda ahol mutatja a X-et? vagy még kell mást is csinálni? Hali,kösszi.
McFrost
Igen -igen.

Aha.Értem.Közbe már oda is raktam letölteni.Majd ha végigmegyek a rendesen,akkor azt ne töröljem ki a gépböl ugye?majd arra instaláljam?!Kösszi.
McFrost
Az H&D 2 kiegészítõje. 2 lemezes , plussz pályák vannak rajta, extra hosszúak! De minden ugyanaz! Qrva jó!

Hali.Én most nagyon nem vagyok képbe! sabre squadron-ez mi?A Dangerous-hoz tartozik? és már van ilyen?
McFrost
sabre squadron?

AnuluWork
Ismét kiadják, és végre az Automex. Érdemes megvenni eredetiben, mert multiban kegyetlen jó! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ja, sajna már végoignyomtam, de nagyon élveztem...
Jöhetne valami kieg CD pályákkal, küldetésekkel.

McFrost
A dombtetõn lekell mászni egy föld alatti barlangrendszerbe, s ott likvidálni mindenkit.

Sikerült.Mostmár a kukoricás jön,vagy mi a nyavalya.a nagy fübe kel mászkálni fölmenni elfoglalni a dombtetöt ha jol olvastam.
OK.Vettem.(az adást),már egy párszor kinyirtak egy lövésböl a szemetek.
McFrost
Van még!Dzsungelben észen kell lenni! Sok a géppuskafészek! Használd a térképet sûrûn!

Kösszi.Közben megtaláltam.Küldetés sikeres volt.Most a dzsungel jön.Itt is vannak valami trükkös dolgok?Vagy csak átmegyek a hidon és fel kell robbantani!Te végigjátszottad.Sok pálya van még amugy?
a kapitány melleti szobában. Ott elég szûk a hely, és nyílik vagy 3 ajtó. Az egyik lesz az.

Na fel jutottam a fedélzetre.Tök jó ez a hangtompitos.Be jutottam a kapitányt is ki löttem,csak tulsófelén mikor ki nyitottam az ajtót puff,lecsaptak.Hol van az az akármi? A kapitánynak a szobájába? vagy valahol másholl keressem.Meg gondolom ha megtalálom és közbe nem nyirok ki mindenkit és ugy huzok el attol még jó lessz!!!
Ok kösszi az infótokat.már megyek is és adok nekik.
igen, én silenced stent mindig vittem 2 db ot magammal😊)

Én lezúztam mindenkit a fedélzeten úgy, hogy a jobb oldal felõli létrán másztam fel--lehet, csak egy van?, Ha 1 van, akkor a hajó jobboldala felé irányulva felvittem 2 embert, a többit a vízben hagytam.
Nyomultam elõre fedezettel, de csakis silenced gunnal !!
A másik oldalon, ahol bemész az enigmas szobába vigyázz, mert a másik hajóról megláthatnak.
Innentõl hent, aztán 2! bombát kell rakni a hajó alá.

McFrost
Hát igen, ez qrva jó! Újból kell kezdened! Sten Gun-t kell vinned hangtonpítósat(silenced)! Felmégy a kis hajóra, guggolsz, jobbra indulsz, 1 õr , lecsavarod gyorsan pontosan! Meg kerülöd a kabinokat, a hajó fara felé, s atúloldalon az 1. v. 2. ajtón belógsz. NE VEGYENEK ÉSZRE A JÁRÕRÖK! Aztán bent mindenkit likvidálsz, a kapitánynál nem szaab hibázni! Lopod az enigmát és visszasunnyogsz arra amerrõl jöttél a víz alá s elhúzól, Persze mindezek elõtt alá aknázod a 2 hajót! Sok sikert!!

Sziasztok.Na itt vagyok.Na megcsináltam,meg átmentem a kanyonon is.Most a tengeralatjáros van.A buváros.De hogy a francba csináljam hogy mikor fölmegyek a kissebbik hajóra hogy ott megkeressem amit kell,egyet lövök és már menyomják a szirénát.és vége.Hogy csináljam hogy ne szirénázzanak? Muszály löni mert vannak egy páran.Emlékeztek valamire?
McFrost
3

McFrost
Azaz!

aha, akkor biztos azért, mert azon a repülõn kell elmenni.. Akkor már tudom.
Ott télleg volt vagy.... jópársok tank.

mondjuk ez a kanyonos repülõs megvan, és az igen rövidke kis pálya volt.
Ez nem az, amikor el kell kötni egy repcsit? Vannak bazi nagy hangárok, aztán a kifutópálya majd valami házak?
A páyla szélén pedig lövészárkok?

McFrost
Az uccsó sivatagos, az elõtti amikor Schumannal repültök egy kanyonba

én végignyomtam,de ez a tankos beülõs repcsi lelövõs pálya nem rémlik továbbra sem.
Mi a neve?Hányadik pálya?

Na sikerült végül segbelünöm ugy hogy tulsofelén kiesett a katona.(na jó ez csak vicc volt.)Utána elvettem a másikat a gödörböl-azzal tényleg lehet nyiszálni.Csak siettem és kinyirtam egy repüllöt és kiirta hogy küldetés sikertelen.Majd most adok nekik.<#violent><#violent><#violent>
na most én elvesztettem a fonalat.. Ez melyik pálya? Nekem nem rémlenek elásott tankok, amik eccerxcsak elõgyönnek...