Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia. a 2075-re van valami tipped??? köszi elöre is.
Hát ez is megoldódott. Harmadszorra megadta magát. Csak annyi volt a trükk, hogy még a rádiósszobában el kellett kapni. Meg a ház hátulján a biztosítékszekrénynél kikapcsolni a rádió áramellátását. Már elõre félek a következõ "lopakodós" küldetéstõl.

Most járok az elsõ Auszrtriai pályán. A Tirpitzest tegnap könnyen elintéztem, az aknaszedõre két emberet küldtem fel hangtompítós sten-el. Mondjuk rémes volt a hajók alatt úszkálni.

Ellenben most teljesen tanácstalan vagyok. Elérkeztem a problémás "jussunk be a kastélyba teherautón német egyenruhában" dologhoz. Ötletem sincs hogyan lehetne leszedni róluk az egyenruhát. A program nem engedi. Azt valahol itt olvastam hogy a hulláról nem lehet leszedni az egyenruhát (micsoda baromság!). De akkor hogyan? Kérjem meg õket hogy legyenek szívesek gatyára vetkõzni? A másik gond meg hogy ha észrevesznek és lövöldözni kezdenek rám, akkor a rádiós pasas azonnal rádiózik és mission failed.
Három napja kezdtem a játékot és idáig nem volt vele gondom (leszámítva a szokásos H and D bugokat, például a második pályán a földalatti repülõgéptervezõ üzemben nem engedett loadolni, mindig kidobott az asztalra, ezért load nélkül kellett megcsinálnom). De ezzel a hülye egyenruhaátvevéssel szívok. 1.12es patch fent van. Most mi legyen?

fontos az is, melyik emberedet öltözteted át. Azt kell, amelyiknek a legjobb az ezirányú képessége, (80% felett), na azt nem fogják észrevenni

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Hali.Akkor most buvárkodsz? Ha emlékszem az a pálya.Ott 2-emberrel menjél csak a halyóra és csakis hangtompitossal.
Sziasztok.Végignyomtam a HD2-est.Most felraktam a Sabre Squadron-t de nem indul el.A HD2-hez mindig beraktam az 1-es cd-t az tökéletesen ment végig.Most ha meg akarom nyitni a Sabre-t nem engedi,nagy piross X,és ezt irja ki:Conflict with Disc Emulator Software detected.See www.securom.com/emulation for more details.Mit csináljak?
Közben megoldottam. Úgy döntöttem hanyagolom ezt a bugos álcázós módszert, és szimplán végiglövöm magam a pályán. Most a Tirpitzre kéne aknákat raknom.

Eljutottam az ötödik sivatagi pályára. Normalon játszom. A gondom az, hogy a németek simán agyonlõnek, amikor német egyenruhában és sisakkal, hátamravetett MP-40essel flangálok körülöttük. Csak a dokumentumok vannak nálam, még tartalék tár vagy iránytû se. Mi lehet a gond?

Na közbe meglett, a next meg a prev weapon, és spacel kiválaszt.

Köszi.
Még 1 dolog. Bár a HnD2-vel most játszom elõször, elõtte játszottam a sabre sqzadron demojával. Abban valahogy játék közben elõ lehetett hozni jobb oldalon egy gyorsmenüt, amiben villámgyorsan lehetett a fegyverek között váltogatni, illetve az övreakasztott egészségügyicsomagot használni. Na ezt a HnD2ben az istennek sem sikerült megtalálnom, így most csak az inventoryban tudom a feltett fegyvereket cserélni,ami nagyon körülményes, illetve ami nagyobb baj, nemtudom az egészségügyi csomagot használni! Így hiába van nálam, az övbre akasztva, nem tudom felgyógyítani az embereimet! Hogyan kell ezt csinálni? És azt a jobb oldali gyors fegyverváltómenüt hogyan tudom felhozni, melyik gombal? Kerestem ilyet az controls menüben, de nem találtam. Help plíz!

ha belenézel, csak az van..

Letöltöttem a játékot. Ugyanolyan varázslatos a hangulata, mint az elsõ résznek. Fel is peccseltem 1.12es verzióra. Egyetlen kérdésem lenne csak: van állítható nagyítás a mesterlövészpuskákon? (Mert nem sikerült megtalálnom a gombot hozzá) Azért vagyok bizonytalan, mert nemhiszem hogy a korabeli puskák távcsövein lett volna ilyesmi.

McFrost
Szívesen!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

takibalint
Akkor félreértettem valamit. Õt megtaláltam a házban. Köszönöm a segítséget.

McFrost
CSak 1 ember van , mégpedig a pilota a házban, az elején ahol indultál!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

takibalint
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ugyan is elakadtam. Még a játék elején járok. Ahol a német táborba kell behatolni, fotózni a laborban stb. Na ezután ugye kikell menteni 2 embert. Az egyik a bombázó pilótája, akit a német gépek lelõttek. Nem találom õt sehol. Merre bujkál? A házikóban a másik pali megvan de ez a pilótagyerek sehol. Légyszíves segítsetek ebben. elõre is köszönöm.

Tud valaki végig játszás leírást H&D 2-höz? Létezik egyáltalán?

McFrost
én nem tom ,nem peccseltem sose...

Legalább annyit áruljatok el, hogy az 1.12es patch kiváltja e az össes többit? Tehát megábanfoglalja a régi patcheket?

McFrost
Nyomd tovább a Sabre Squadron-nal...

Sikerült végigmenni az egész pályán.Vége.<#eljen><#violent>Kinyirtam mindenkit.Mire jó a patch?
Most szedem a Hidden a Dangerous 2-t. Mit javasoltok, melyik patchet tegyem rá? Mehet rá az 1.12 vagy szép sorjában tegyem rá az 1.02-03-04-05-06 ot?

Hali.sikerült átmenni,meg még egy pár pályán.Most ott vagyok a faluban,a nappali küldetéssel végeztem.Jön az éjszakai,de itt nem megyek egyröl a 2-re mert mindig megszökik egy katonályuk és vége a játéknak.Mit kell csinálni?Már probáltam teljesen megkerülni a falut de szembe jött az ágyus.és puff.
ok.kösszi.most meg nem mondom neked igy,hogy hány ágyut vágtam tönkre,mert nem számoltam,de akkor ezek szerint még biztos van.
elvileg nem tudod mindegyik ágyút felrobbantani, mert nem tudsz annyi robbnóanyagot vinni. Ezért a középen lévõ udvarban(egy vaskerítés van középen, ezt kerüld meg)van egy ajtó, ott egy tiszt és rengeteg robbanóanyag.
Na azokat kell használni😊

McFrost
Hány ágyút robbantottál fel?

Már a várban,vagyok de ennek sem találom a végét.Felrobbantottam az ágyukat ki is irta hogy teljesitve.Kinyirtam mindenkit.Átmentem a toronyhoz ott bekapcsoltam a toronynak a kapcsoloját.Lementem az X-jelöléshez de nincs vége.Viszajöttem a várba,de itt már kolbászolok vagy 1-orája de semmit nem találok már hogy vége legyen.Mit kéne még tenni?Már embert sem találok pedig voltam lent a picében is ott is körbejártam már mindent.
A csaj már az enyém volt csak ottfelejtettem.Elötte mielött a csajjal találkoztam hangtompitossal kinyirtam mindenkit.Mostmár a tornyosnál vagyok ahol az ágyukat is meg kell semmisiteni.
nálad a festmény meg az arany és a csajt meg otthagyod , hogy a nácik cédája legyen?😊)

Sikerült.Az volt a baj hogy nem hivtam magammal a csajt.
Na képzeld.Megoldottam mindent kinyirrtam mindenkit.A növel elmentem elvettem a dokumentumokat közben a képeket is meg aranyat is,és amikor a nö mondja hogy menjek a kapuhoz odamentem és semmi.Nem nyilik ki a kapu ,meg nincs vége a játéknak miért?visszamentem mindenhova még volt két faszi azt is kinyirtam ,utána vissza a kapuhoz,de nincs vége a játéknak.????
McFrost
Õ egy nõ aki a könyvtárban van, lépcsõs ajtónél be és ott van valameik szobában.Õt kell követned, elvisz a rákba az épületen belül, aztán a végén megszerzitek a cumót s rohanni kell ki a nagy kapuhoz, mindenkit likvidálva!

Hali.Na sikerült átadnom a dokumentumot,meg mevárni amig a katonák bepakolják a ládákat,de utána valami Saller ügynököt kell megkeresni.és hogy hol azt a fene se tudja.te tudod?
ez remek..
Most az Imperial Gloryt nyomom, de nemnagyon akaródzik unalmassá válni majd ha mégis, akkor letöltöm és szólok.

de ott sokminden van még, a kastélyban szaladgálva vannak festmények(?), meg aranytömbök, meg ilyesmik, amiket elhozhatsz.

ontosan. Az udvaron a kezdõ szobával szemben(az udvar másik felén), közvetlen egy lépcsõlejárat mellett.

Sziasztok.Sikerült átmennem ezen a sziklás szoros közt is,a faházikonál megközözte a tisztet elvette az iratokat meg a ruhát.Átmentem a másik pályára a várba ahol csak egyedül vagyok,.át kellene adni a papirt valakinek de nem találom és lejár az idö és vége.Hol találom ezt a malymot?Valami staddlelnek hivják meg az árkád alatti ajtó mögött van.De hol van az az árkád? már régota keresem! Ha valaki tudja szoljon kösszi.
Sziasztok.átmentem a bunkeros pályán,utána a sziklás hegység következik.Ott haladtam elöre,majdnem a kunyhoig vagy mi van ott!Valami házikó.Csak az baj hogy mielött odaérnék bármelyiket nyirom ki,mindig vége lessz a játéknak mert meghalják a lövést és vége.Mit kellene tennem? Ott valami teherauto mellett álnak.és valami olyasmnit ir ki a kezdésnél hogy valami egyenruhát kell megszerezni meg a teherautostol valamit.Kösszi a választ.
Tisztelt Játékostársak!

A következõ oldalról letölthetõ az alap játék néhány küldetésének a cooperativ
módja, egy nagyobb csomagban a következõ pályákat találhatjuk:

Arctic4
Africa3
Africa4
Africa5
Burma2
Normandy1
Normandy2
Czech2
Czech4
Czech5
Czech6

http://www.hidden-and-dangerous2.com/downloads/index.php?file_id=217

Ha valaki akar játszani a neten az jelezze a fórumon és megbeszéljük a hol és mikort.
McFrost
Aha , értem, nekem ezen a pályán a tank volt bugos mindig, állandóan fennakadt egy honokbuckán.

ott is kell lennie, de ez egy bug a játékban.

McFrost
nekem minden szinten ott volt, ha bemegyek bal hátul az asztalon

ezbug, a doksi nem mindig van ott. Kezdd újra a pályát

Hát, én akárhogy meresztem a szemem, meg a pisztolyom csövét, abban a szobában nincs semmi. De azért köszi, hogy segíteni próbáltál!<#nemtudom>
McFrost
Az minden nehézségi szinten OTT VAN!

Tudom, hogy abban a szobában kellene lennie a dok.- nak, az easy- módban ott is volt, de a hard- ban nem találom sehol!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
coopperative-ban lehet nyomni a játékot, tehát nem egymás ellen, hanem egymással vagytok

Üdvozlok minen Hidden & Dangerous rajongót és játékost.

Mivel ennyit írtok ide, gondoltam csinálok egy TeamSpeak servert, hogy ezen túl beszélgetni is tudjatok egymással. Aki még nem ismerné a TS-t az innen le tudja tolteni: http://www.goteamspeak.com/news.php és meg tudja nézni az egyszerû kezelését.
Ha ez megvan és már ismered a TS-t akkor írd be ezt az
IP-t:193.109.252.107:8774
FONTOS, hogy a portot is írd be, mert nélküle nem tudsz belépni.

Gyere te is, hogy egy új társulat tagja legyél.
McFrost
Mik azok a coop pályák?

McFrost
HAil! Ahol áll Súmann(egy pici iroda) azzal szemben van egy nagy tárgyaló, ott van az asztalon.

Helló! Vki segítsen nekem! A sivatagos pályán sehol sem találom Schuman dokumentumait. Már töltöttem le patch- et, újrakezdtem vagy 4- szer, de akkor sincs meg a " Hard"- ban. Elõre is köszi!