3481
  • BenRIPclan
    Szever IP: 81.182.186.102
    HD2 connector
  • BenRIPclan
    Persze!
  • RMarvin
    ok. szerintem ma este jó lesz. 10től?
  • BenRIPclan
    Ma este, vagy szerdán coopozhatunk. Berakom az Africa Airfield-et is.
  • BenRIPclan
    Nem tudom, hogy megoldható-e, hogy működjön. De szerintem akit érdekel a hidden az most már megoldotta, hogy tudjon online játszani és az a helyzet, hogy ennyi játékos van, ennél már csak kevesebb lesz sajnos. De Mi akik játszani akarunk vele megtaláljuk a szervereket és még a helyzet ellenére is tudunk egy jót hiddenezni!
  • RMarvin
    Most 24-en cirkálnak, kb ugyanennyi szerveren. Az egyetlen vigasz, hogy legalább a Single Playert és a LAN-t nem vágták ezzel tönkre. Nem lehetne az exe-ben átírni a master szerver lekérdezését a hdconnector adataira?
  • multi13
    Jelen pillanatban 27 szerver, ember meg sehol. Francba....

• RMarvin
    Olyat lehet kérni, hogy az Africa1 helyett az Airfield legyen? Az egy fokkal izgalmasabb
  • BenRIPclan
    "Szokás szerint" hétfő, kedd, szerda. Egyelőre az africa 1-5 pályák, az ardennes és arctic pályák vannak berakva.
  • RMarvin
    semmi gond. Szólj, ha aktuális lesz!
  • BenRIPclan
    Sajnos ma mégsem érek rá, bocsi.
  • RMarvin
    ok. konkrétan melyik pályák lesznek?
  • BenRIPclan
    Akkor holnap 10 körül indítom, az op. nomad-dal kezdünk aztán ardennes.
  • RMarvin
    inkább az Ardennes-t állítsd be, ha már hógolyózunk. A ma este nem jó, de a holnapi elvileg ok.
  • BenRIPclan
    Rendben! Az arctic pályák mellé még berakom az operation nomad-ot is, ha marad időnk elkezdhetjük. Nekem a hétfő vagy a kedd este jó.
  • RMarvin
    Legközelebb az Arctic pályákat nézzük meg! A First Strikenak van 1-2 jó verziója, pl: Factory
  • BenRIPclan
    Ip: 81.183.183.69
    Csatlakozás hd2 connectorral
  • RMarvin
    3an! TZS is jön ismét.
  • BenRIPclan
    Akkor legyen szerda tíztől. Egyelőre ketten vagyunk, ha jól számolom. :-)
  • RMarvin
    Nekem a szerda jobb lenne
  • BenRIPclan
    Ha nektek is jó holnap este (kedd), vagy szerdán játszhatunk.
  • RMarvin
    Jó lenne többen lenni. Ha megütnénk a 4-et, akkor akár 2-2 fős csoportra szakadva végezhetnénk az aknamunkát, pl Africa (Airfield)
  • BenRIPclan
    Igazán nincs mit. Jövőhéten hétfő-kedd vagy szerda este befejezhetjük a sabre-s pályákat.
  • multi13
  • RMarvin
    csak 3an, de remek volt az összhang.
  • multi13
    Mennyien voltatok?
  • RMarvin
    Amúgy 1000köszi BenRIP a szerverért! Mellesleg pont felsírt a kisebbik kislányom az éjszakai etetését követelve, úgyhogy mindenképp lépnem kellett volna. De ez a közel 2 órás magyar nyelvű coop bizony fiatalított rajtam vagy 5 évet:)))))))))))
  • RMarvin
    Hát urak, nagyszerű volt ez a tegnap esti COOP-olás. Aki kihagyta, legközelebb próbáljon beugrani, mert nagy élmény volt. A következő meccs részleteit BenRIP közli.
  • BenRIPclan
    ha felraktátok a nomandown.com-os hd2 connectort akkor a linkre kattintva tudtok egyből kapcsolódni: RIP szerver
  • BenRIPclan
    ip: 84.2.149.41
    a port ugyan az, a pálya is
    szerver
  • RMarvin
    paraméterek ugyanazok? ip-cím, stb...
  • BenRIPclan
    Semmi gond. Persze, akkor ma este 10-től.
  • RMarvin
    Szia! Elnézést kérek, adminisztrációs hiba történt. A "Holnap majd nyitok szervert" alatt szerda esét értettem. nem néztem meg, hogy hétfői üzenet volt. Ezer bocs. ma este?
  • BenRIPclan
    Lekapcsoltam a szervert. Majd legközelebb ha ráértek beszéljünk meg egy fix időpontot.
  • BenRIPclan
    Ha problémátok van a csatlakozással írjátok meg. Sajna nem tudtam senkivel sem kipróbálni még a szervert.
  • BenRIPclan
    Helló!

Ezen az Ip-n próbáljátok: 84.2.149.9 a port a standard 11001 Brest pálya. Ha a játékon belül írjátok be az ip-t minden szerver szűrőt kapcsoljatok ki a listázásnál.
  • RMarvin
    Király, ott leszek. Köszi! Egy haverom is jön, aki kb fél éve találkozott a játékkal, de azóta is nyúzza becsülettel:))))))
  • BenRIPclan
    Holnap majd nyitok egy szervert a gyári coop-okkal 10 körül. Majd leírom ide az IP címet, az alapján, ha ráérsz be tudsz lépni. Persze szívesen látok mindenkit. :-)
  • RMarvin
    Csak este 10 után tudok bekapcsolódni sajnos. Ha szalad még a szerver, akkor nagyon szívesen jövök!
  • BenRIPclan
    Általában 6-tól már ráérek. Szóval rajtatok áll. A pályákat, beállításokat is szerintem egyeztessük. Én normal nehézségen szeretek játszani, egy vagy csak néhány élettel. Külső nézet, célkereszt, friendly fire bekapcsolva, persze ezeket menet közben is lehet állítani. A felszerelést illetően szerintem lehet minden kézifegyver és gránátok minden pályán, ha pluszban szükséges akkor bazooka és plusz robbanószerek akánák stb. Aztán legfeljebb megbeszéljük a kezdéskor, hogy ezt hangtompítóssal csináljuk vagy valami.
    Szerintem nézz szét az RpR klán honlapján, vagy egy kövér mappack-juk amiben az utolsó pár pályát leszámítva minden coop benne van. Coop Map Pack
    Illetve ebbrn a sima HD 2 Afrika hadjáratának javított coop pályái vannak: Op. Nomad coop Szerintem ezekből lehet válogatni, no meg a gyári coop-okból :-)