Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Ugye vágod,hogy valamelyik gombbal fel lehet mászni a magasabb (kb derékig érõ) helyekre ?
Egyébként nem emlékszem itt mi van,de ha minden pályán elakadsz,nézz vmi könnyebb játékot szerintem.

Glpetyus
f*sznak küldöd el 3x ?!

bauer15
help

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bauer15
amikor el kell fogni azt a freiberget a vonatos pályán egy teherkocsiban van és nem jön le hogyan menjek fel mert nm tudnak felugrani az embereimû.,?

bauer15
amikor el kell fogni azt a freiberget a vonatos pályán egy teherkocsiban van és nem jön le hogyan menjek fel mert nm tudnak felugrani az embereimû.,?

bauer15
amikor el kell fogni azt a freiberget a vonatos pályán egy teherkocsiban van és nem jön le hogyan menjek fel mert nm tudnak felugrani az embereim

Csá mindenki multuba hogy lehet játszani tört szerverrel?
bauer15
tenksz

Glpetyus
fel.
Van robbanószer a fegyverraktárban.

bauer15
most ott tartok hogy vízben kezdek és fell kell robbantani ágyukat de én 4- bombát vittem magammal mertazt írta de azt írja hogy az összeset fel kell robbantani szoval fel kell télleg?

bauer15
most ott tartok hogy vízben kezdek és fell kell robbantani ágyukat de én 4-et vittem magammal mert írta de azt írja hogy az összeset fel kell robbantani szoval fel kell télleg?

bauer15
azért mert amiket eddig kérdeztem hamar tettem föl és nem gondolkodtam
de most télleg nem tom mit kell csinálni

Glpetyus
elvagy,mint a befött.

bauer15
amikor a német várban vagyok és át kelll adnom a tisztnek a iratot hol van a tiszt?

bauer15
nem kell már

bauer15
hol van az enigma?

bauer15
már megvan nem kell

bauer15

meik hajóra kell menni elõször??
vagy mindegy?

bauer15
kössz megvan

ez annyit jelent, hogy a 2342-es számú hozzászólásban van a válasz

bauer15
ez mi?
ez a válasz?

bauer15
csá single -ben jáccok és egyszerûen nem tudom hol van egy papír a sivatag elsõ pályályán amikor hans -nak a repülési tervét kell megtalálni az hol van??

Engem érdekelne egy jó multizás, de azóta sem látlak az MSN-en, bár az is igaz, hogy nem figyelem 24 órán keresztül. Mikor vagytok elérhetõek? Amúgy a multizáson belül mit kell érteni? (COOP? DM? TDM? OBJ?)

berlinboy6329
Én belefutottam a legrosszab cuccba.igaz már régesrég végigvittem,de olyan roszz módban jáccottam,aszittem felkötöm magam milyen hülye vok.Olyan mód volt h ha megcsináltad az összes küldetést minen 1es ellenséget ki kellett írtani,addig nem engedett továb.Pfff mennyit szenvedtem mikor már csak 1 volt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

esteleg a mentés file irásvédettségét vedd le..

ez csak egy ötlet..

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

takibalint
Az lehetseges, mert mar az osszes raketet kilottem rajuk. Valoszinuleg a kovetkezok miatt lehet bug, ami jobban elkeserit. Atkoltoztettem a mentett jatekallasom egy masik gepre. Bemasoltam oda a mentett konyvtarat, ahova kell, elindult, felismerte, de amikor kilepek a jatekbol, termeszetesen mentes utan, es ujra inditom, mar nem latja a mentes. Azt irja ki nincs utolso mentes. Valami otlet? Mert nincs kedvem ujra kezdeni az egeszet. Az lehet, hogy ettol bugos? Csak epp minden auto felrobban, a katonak is meghalnak, csak a 2 tank nem. Erdeti jatek, nem masolt, szoval ez nem lehet ok.
Valami otlet, vagy tanacs, hogy ne kelljen ujra kezdenem?

Glpetyus
<#wow2>
Vmi bug lehet,nekem közepes fokozaton is elég 2,akár oldalról is !

szia engem érdekel a dolog a multival kapcsolatba de megkérdezném hogy a Day Of Defeat Saurce játékhoz nem tudsz szervert valahol ja és tört verziohoz??
Anno a tréningen én nem használtam gránátokat (akkor még nem értettem, hogy kell távolra dobni). Ott minden célpontot Bazookával nyírtam ki. Gondolom, ezt már tudod, de azért leírom: célzásnál arra kell vigyázni, hogy a lövedék pályálya néhány méter után elkezd lefelé ívelni, ergo egy kicsit célozz a célpont fölé.

Egyébként melyik az a két célpont, ami nem akar eldõlni?
A félreértés elkerülése végett mondom hogy nem klántagságról van szó hanem csak arról hogy jáccunk egy jót!
Sziasztok! HA valaki szeretne HD2 multizni akkor keressen fel MSN-en: [email protected] És ha már ott jártok akkor nézzzétek meg az oldalunkat: www.heroesclan.extra.hu
Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran 😊
Esküszöm nem tudok ennél többet mondani.

Próbáld meg bepottyantani a gödörbe a figurák közé a gránátot, de néha elég ha elõttük robban fel a gödör peremén...

bricsi01
Nincs valakinek konkrétabb válasza?
Köszönöm azt a mondatot is de valamivel jobb kéne.
Köszönöm.

Az tuti, hogy hátulról (2 fehér füst) kell a közepébe lõni, de nekem sem mindig jött össze a dolog elsõre. Azt hiszem, hogy az alját kell megcélozni a seggénél.

Egyébként egyáltalán nem volt nehéz a hajó-robbantós pálya. Olyan jó kis Thief-feelingem volt közben. Jóformán csak arra kellett vigyázni, hogy a lámpák közelében le kell hasalni, hogy ne vegyenek észre messzirõl vagy a másik hajóról. Egyedül az úszás volt unalmas, az nagyon sokáig tartott. Tényleg nagyon törekedtek a valósághûségre!

Most az osztrák pályán szaladgálok német egyenruhában. Bár fogalmam sincs, hogy ott kit és hol kell keresnem...

takibalint
A hatulja az, ahol felszall a ket feher fust, ha jol sejtem?? Ot probaltam. Meg az afrikai repternel ami ez elotti palya, sikerult is igy kilonom a tankot, de itt hiaba lovom feneken semmi nem tortenik. A nehezsegi fok, a masodik, a leggyengebb utan. 3-4 bazooka mar csak eleg lenne nem?

takibalint
Mar allnak. ez a ket tank van meg, elvileg, azn kivul mindenki halott.

pedig nem nehéz csak a hátsó kötéllétrán meny fel utána mász fel a vaslétrán lefekszel és hangtompitossal kilösz mindenkit arra vigyáz hogy ne válasz mást csak hangtompitos katonát mert egyböl riadoztassák a másik hajot és elbukik a küldetés.a kiegészitõ sokkal nehezebb mint az alap játék de ha könnyü lenne nemlenne semmi értelme.Mindig mentsd el a jó állást [url=http://]Magyarok
Megvan, köszi! Most nyomulok azon a pályán, ahol mágneses aknákat kell felrakni a hajókra. Az eddigi hozzászólásokból ítélve nem lesz egyszerû...

Glpetyus
nehézségi foktól függ.
a nagy épületben az asztalon,illetve az egyik hangárban is találkoztam vele.

Kérdés: Az elsõ Afrikás pályán hol vannak a dokumentumok?

Hátulról durrantsd seggbe, a tigrisnek az az egyetlen gyenge pontja. Persze a nehézségi foktól is függ az eredmény és a rakéta-mennyiség.

A C-nél én is sokat szívtam elõször, de végül csak kilõttem õket valahogy. Ez nem bug, csak próbálkozni kell. Valamikor már elsõre sikerül.

bricsi01
Hi all!
Feltettem ujbol a gépre és a trainingen a C-nél akadtam el(1 hangárban vagyunk és gránátozunk, bazokáznuk), van 2 célpont ami soha nem dõl el, próbálkoztam bazokával meg a 2 gránáttal is.
mi lehet a gond?
elõre is kösz.

Glpetyus
Hát pedig fel lehet robbantani.
Esetleg várd meg amíg megállnak,vagy nemtom'...

takibalint
Meg tudna mondani valaki, hogy az afrikai palyan, ahol megkell vedeni a mecsetet vagy mit a behatolo nemet katonaktol ejszaka, hogy kell a ket tankot artalmatlanitani. Mar kilottem rajuk egyenkent kozelrol 3-4 raketet Bazookaval, de semmi nem tortent. Hova lojem a tank melyik reszere? Vagy mas otlet hatastalanitani? En a hatuljaba es az oldalaba is probaltam, kozelrol is tavolrol is, de semmi nem tortenik.

na sikerült. splinter cell ehhez képest arcade hent. 😄

na most ugye itt a következõ küldetés, ami egy cseppet idegesítõ.<#vigyor>odaadtam a tisztnek a papírokat, visszamentem a raktárba, aszondja keressek meg valakit... oké. de hogy a rákba? 😄 alighogy kilépek az ajtón szarrá lõnek.

Glpetyus
Ja,már tudom.
Épület hátúlján elvágsz egy telefonkábelt,utána bemész (persze addig,+ aközben ne lássanak meg) ,ott meg fogja adni magát a katona,aki bentvan.

ahhh. értem. halottról rucit nem lehet ezekszerint<#idiota>én meg ledaráltam mindenkit szó nélkül.
köszönöm.