Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem katonád hanem katonát akartam írni.
nem szabad megõlni a katonád hanem megadásra kell kényszeríteni.Géppityuval lõj ki két három tárat a feje fölé attól kellõen megijed majd.
nem. ez az elsõ osztrák küldetés. a legelsõ. egyenruha nélkül nem is enged tovább, hiába szállok be a verdába. kiírja hogy nincs ruci, azt game over. tölthetem vissza. sapkát lerántok bárkirõl, de a ruhát nem szedhetem le. <#ticking>#ticking>
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem az elõzõ küldetés végén volt az a feladat,hogy szerezz egyenruhát ?
Már csak azért is,mert ha azt nem tetted meg,nem tudom hogy kerülsz a következõ pályára 😛
Nem az elõzõ küldetés végén volt az a feladat,hogy szerezz egyenruhát ?
Már csak azért is,mert ha azt nem tetted meg,nem tudom hogy kerülsz a következõ pályára 😛
mondja már meg nekem valaki plz hogy a német fasziak egyenruháját hogy rántom magamra? az ausztriai küldetés elején vagyok, ott, ahol be kéne mennem teherautóval a kastélyba. lenyomtam mindenkit, megvan a doksi, de egyenruhát nem tudok lerángatni senkirõl. pedig elbírná a csókám. hogy kell itt e? köszike<#idiota>#idiota>
köszönöm mindenkinek aki segitett sikerült végigcsinálnom mostmár nem zavarlak benneteket,azért visszanézek az oldalra hátha én is tudok segiteni másoknak.Mégegyszer köszi!!!!!
köszi
köszi megoldottam egy motorost kell lelöni mert ha elmenekül elbukott a küldetés de most eljutottam odáig hogy kinyirtam mindenkit az emeleten találtam egy laboránst de nem akar kövtni és egy feladat hijányzik még a küldetésböl valami ojasmit ir hogy:The team must assemble next to the captured collaborator, az valami olyasmi hogy a csapatnak összekell szedni vagyis meg kell találni az összes fogoly collaboránst de csak eggyet találtam fen az emeleten tudja valaki hogy merre keressem a többit???Köszi
Sziasztok megint elakadtam ha tudnátok megoldást arra hogy van egy német fészer ahova megérkezett egy ss tiszt és valahogy megkell támadni a házat de ha nemlövöm szét a kocsiját elmenekül és sikertelen lesz a küldetés ha szétlövöm akkor is kijön és lõ rám kénytelen vagyok megölni mert különben õ öl meg engem és ha megölöm ismét sikertelen lesz a küldetés ha tudnátok valami megoldást ezzel kapcsolatba segitsetek.köszi
én saját beállitásokat használok nem amit a játék megad az elején megtudod nézni hogy mejik betüvel tudod aktiválni azthiszem a másodlagos tüz az a parancsa nekide az opciokba megtudsz mindent nézni és a te kezedhez modositani
Sziasztok!Nem tudom használni a dinamitot, hiába akarom használni az õ-vel nem tudom élesíteni.Mi lehet a megoldás?
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
Nagy kár, hogy nem adtak ki hozzá pályaszerkesztõt. Az biztos, hogy tele lenne a net a hidden-es "user" pályákkal, ahogyan nagyon sok más - sokkal gyengébb - játékok esetében is.
köszi nagyon sokat segitettél,különben csak az alapjátékhoz van honositás és ha rátelepited a kiegészitõt a feladatok az opciok magyarok maradnak.
A "saját" oldalon a hidhoz közeli romoknál keresgélj (talán a hidtól balra rögtön) de nem esküszöm meg rá De tudom javasolni az ágyukat is (ugye ott vannak az ágyuk?) 😊
ha jól tudom anno létezett honositás hozzá de fogalmam sincs hogy honan tudnád megszerezni (egyébkétn anyira szerintem nincs tul bonyolitva a játék hogy egy (akár netes) angolszótáral ne jönnél rá a lényegre
ha jól tudom anno létezett honositás hozzá de fogalmam sincs hogy honan tudnád megszerezni (egyébkétn anyira szerintem nincs tul bonyolitva a játék hogy egy (akár netes) angolszótáral ne jönnél rá a lényegre
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
erre a játékra kellene magyarosítás de sehol nemtaláltam..
valaki tudna nekem ilyet linkelni? v hol lehet ilyet találni?
valaki tudna nekem ilyet linkelni? v hol lehet ilyet találni?
köszi a segitségeteket de megtudnád mondani hogy kb merre találom azt a dobozt ahol a tapadó akna található amiröl beszélsz hogy rá lehet tapasztani a tankra??
Egyébként ha jol emléxem azon a pályán van két PAK40? páncéltörö áyu fel állítva azokkal is lehet irtani a páncélosokat
másrészt Anti tank Mine
harmadrészt aszem a pályán van egy explisive os doboz (kis fekete izét tudsz kivenni belõle) nha ez kicsit vicces megoldás (oda kell kuszni a tankhoz és rá kell tapasztani az explosivet az oldalára)nem mondom hogy egyszer de ez van
másrészt Anti tank Mine
harmadrészt aszem a pályán van egy explisive os doboz (kis fekete izét tudsz kivenni belõle) nha ez kicsit vicces megoldás (oda kell kuszni a tankhoz és rá kell tapasztani az explosivet az oldalára)nem mondom hogy egyszer de ez van
Az elején nem tudod kiválasztani, amikor a player felszerelését válogatod össze? (Az explosives-nél van) Mondom, én csak cooperative-ban nyomtam, s nem vagyok sajnos tisztában, hogy a campaign során hogy történik ez...
De ha jól tudom, a hídtól jobbra van 1 b*szott nagy ágyú, szükség esetén szerintem az is megteszi a hatást a tigrisen, csajk sajna nem nagyon lehet elfordítani a csövét.
De ha jól tudom, a hídtól jobbra van 1 b*szott nagy ágyú, szükség esetén szerintem az is megteszi a hatást a tigrisen, csajk sajna nem nagyon lehet elfordítani a csövét.
köszi ha megmondanád hogy az a anti-tank-mine hol található megköszönném mert csak egészségügyi meg löszer utánpotlás ládát találtam meg még egy fegyver ládát de abba csak egy gépfegyvert mutatott elöre is kösz
Hááát, ha tudsz, válassz az elején anti-tank-mine-t, és rakd le a tank útvonalára (ha lehet többet is) Ezen a pályán célszerû úgy felöltözködni, hogy a kezedben sniper, hátadon bazooka + néhány rakéta. Egyébként nekünk ez volt a kedvenc pályánk...
sziasztok szeretnék kérni egy segitséget ha nem gond. arrol lenne szó hogy a Sabre Squadron-ba van egy olyan epizod hogy megkell menteni egy hidathogy ne robbantsák fel az nem is baj mert leszedem az embereket mert egyedül megyek de utána megjelenik két tank és szétlövi a hidat de viszont minden fegyver van a környéken de páncélököl az nincs csak az eggyik társamnál,tud valaki egy mentéssel szolgálni vagy tanáccsal megköszönném mert vagy 40-szer elkezdtem de ez valahogy nem akar összejönni.
köszi
Ezzel a paranccsal többször fogsz még találkozni a késõbbi pályákon. Azt jelenti, hogy találkozz a csapattársaiddal a megadott helyen. A térképen jelölve van a hely .
oké köszi megtaláltam de egy pont még hijányzik a küldetésböl nemtudod hogy ez mi akar lenni/Assemble at the planned location²/ ez ami még nincs teljesitve a küldetésböl csak nem nagyon tudok angolul ezért vagyok bajban. ha tudod mit akar ird már meg légyszi.
a kiindulási pontot. Ha ott nincs, akkor sajnos nincs több ötletem...
azért kösz majd körülnézek jobban de én sima singleplayer-be nyomom és lehet hogy ott nemad ijet de a kiindulási pontot mondod vagy az eröd bejáratát ahol a porta van ahol a kulcsot megkell szerezni ???
háááát, én (azaz mi) cooperative-ban játszottuk, és ott az elején a töltényes doboz mellett volt explosive-os doboz is.
köszi most néztem meg de ott csak ojan dobozok vannak amibe géppisztoly löszerek vannak de robbanószert nem tudok felvenni ha tudnál egy kicsit pontositani megköszönném
A pálya legelején vannak dobozok, de a tengeralattjárók elõtt a fõbejáratnál is találsz jó pár dobozt...
sziasztok ha valaki tud a Sabre Squadron-nak végigjátszást vagy mentést ha teheti tegye már fel de az is jó ha megtudnátok mondani hogy a kiegészitõbe mikor az elsõ pályánál a tengeralatjáró bázison robbanószert kell tenni a tartályokra meg a tengeralatjárora honnan lehet még robbanó anyagot felvenni mert már mindenkit kinyirtam de alapbol csak 3 robbanószer van az embereimnél és kéne kettõ a generátorra kettõ a tartályokra és 4 a tengeralattjáróra de ennyi nincs nálunk és addig nem tudok tovább menni ha.Ha valaki megcsinálta légyszi mondja már meg hogy kell.Elöre is kösz!!!
Nem .
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Köszi megy még egy kérdés nem tudsz a sabre squadron-nak magyaritást valahol??
Nálam megy a link , ha nálad nem sikíts .
Nem nálad van a probléma , elbaxtam a linket ...
File-t küldeni nem tudok , kb. 20-an osztozunk egy 128-as vonalon .
Itt elvileg megvan minden ami kell neked .
File-t küldeni nem tudok , kb. 20-an osztozunk egy 128-as vonalon .
Itt elvileg megvan minden ami kell neked .
köszi rendes vagy de sajnos nem tudom megnyitni az oldalt valoszinüleg a virusirtom nem engedi de ha tudsz külön file-t küldeni megköszönném
Hello törtszerven van a játékhoz?
Beletettek egy autopatch-et a starmenüjébe ...
Beletették a fontosabb webcímeket ...
Google ...
Válogass ...
Nem gondolkodtál még egy konzolon ? Ott nincs ilyen probléma , ha jól tudom .
Beletették a fontosabb webcímeket ...
Google ...
Válogass ...
Nem gondolkodtál még egy konzolon ? Ott nincs ilyen probléma , ha jól tudom .
sziasztok tud valaki a 2. részhez patch-et ha igen mondjátok meg légyszi az elérési utat köszi.
hát még végigvinni...
Köszönöm az infot, tényleg baromi nehéz rátalálni.
Arra a pályára gondolsz, ahol folyamatosan ömlik az esõ és ráadásul éjszaka van?
Ha igen, akkor a kezdõponthoz közel esõ kapubejárattól balra van egy portás épület (egy üldögélõ tiszttel), ami után egy gyalogos kapualj van. Ha azon bementél, találsz egy csomó egyforma épületet, amikbe 1 db kivételével nem is lehet bejutni, de nem is ez a lényeg. A nehéz látási viszonyok miatt nehéz észrevenni a külsõ fal mellett található ládát a járda mellett, amiben benne van a fõbejárat kulcsa. De vigyázz, nehogy lelõjenek, amíg mész vissza a fõkapuhoz, mert miután kivetted a kulcsot a ládából, a láda azonnal eltûnik a földben!
Ha igen, akkor a kezdõponthoz közel esõ kapubejárattól balra van egy portás épület (egy üldögélõ tiszttel), ami után egy gyalogos kapualj van. Ha azon bementél, találsz egy csomó egyforma épületet, amikbe 1 db kivételével nem is lehet bejutni, de nem is ez a lényeg. A nehéz látási viszonyok miatt nehéz észrevenni a külsõ fal mellett található ládát a járda mellett, amiben benne van a fõbejárat kulcsa. De vigyázz, nehogy lelõjenek, amíg mész vissza a fõkapuhoz, mert miután kivetted a kulcsot a ládából, a láda azonnal eltûnik a földben!
Áruld már el, hogy a Brest-i tengeralattjáró bázisra hogyan jutottatok be, mert tegnap játszottuk öcsémmel coop-ban, de nem tudtunk bejutni a falakon belülre. Az összes ajtó zárva.
Egy örök coop-cimborámmal épp mostanában nyomtuk végig a pályákat természetesen Cooperative-ban a hivatalos Sabre Squadron pályákat és a nem-hivatalos, alapjátékból átalakított pályákat (Checz, Africa, Alps...stb.) Ezekkel egyedül az volt a probléma, hogy nem voltak új respawning Point-ok, és kilométereket kellett gyalogolni, ha lelõttek.
Ritka jó játék, csak kár, hogy nincs több pálya. Esetleg tud valaki még ezen felül letölthetõ pályákat?
Ritka jó játék, csak kár, hogy nincs több pálya. Esetleg tud valaki még ezen felül letölthetõ pályákat?
hx igy utolag végül is sikerült hoszu sznvedés után 😊
hali
Elkezdtem a hidden 2õt vérontás modban is ,ahol az összes ellenfelet ki kell csinálni.Van az a pálya ami a tenger közepén van ahol az ágyukat kell felrobbantani és felkapcsolni a világitótornyot meg a generátort.
Na most ez gond nélkül megy is,de 5 embert nem találtam meg pedig mindenhol megnéztem már.Vannak ajtók amik zárva vannak és nem tudok bemenni,de nem emléxem ,hogy ide a normál fokozatban kellett volna kulcs vagy ilyesmi.2x csináltam meg most ezt a pályát és mind2x 5 ember maradt!Ha valaki tudja merre bujkálnak vagy tud egy "mindenkit kinyirok" kodot,segitsen ki plz.thx
bye
<#integet2>#integet2>
Elkezdtem a hidden 2õt vérontás modban is ,ahol az összes ellenfelet ki kell csinálni.Van az a pálya ami a tenger közepén van ahol az ágyukat kell felrobbantani és felkapcsolni a világitótornyot meg a generátort.
Na most ez gond nélkül megy is,de 5 embert nem találtam meg pedig mindenhol megnéztem már.Vannak ajtók amik zárva vannak és nem tudok bemenni,de nem emléxem ,hogy ide a normál fokozatban kellett volna kulcs vagy ilyesmi.2x csináltam meg most ezt a pályát és mind2x 5 ember maradt!Ha valaki tudja merre bujkálnak vagy tud egy "mindenkit kinyirok" kodot,segitsen ki plz.thx
bye
<#integet2>#integet2>
Nincs neki de innen tusz letölteni dolgokat hozzá.
http://www.hidden-and-dangerous2.com/downloads/index.php?ordner_id=3
http://www.hidden-and-dangerous2.com/downloads/index.php?ordner_id=3
Én úgy csináltam hogy miután bemásoltam a pályát utánna a readmi bõl vagy ami ott van a hályánál kimásoltam belõle a map listet és bemásoltam a játék maplistébe pl. lehúztad az afrika 1 b-t akkor kikeresem a játék map listébe az afrika 1 et és alá beillesztem az új maplistet és elmentem utánna mennikellene
hmm senki?<#zavart2>#zavart2>