Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A Hidden & Dangerous 2-höz létezik pályaszerkesztõ?
A Hidden & Dangerous 2-höz létezik pályaszerkesztõ?
Viszont érdekes (de inkább bosszantó), hogy mikor megvettem eredetiben az alapjátékot 2 példányban (haver is kapott), egyszerûen nem tudtunk felcsatlakozni egymás szerverére, pedig egyikünk sem használ router-t. Bárhova fel tudtunk csatlakozni, csak egymás szerverére nem, pedig a serial is különbözõ volt. Szóval nem értem...
Tört gémes szerverre jöttek az emberek? Én sosem tudtam egyetlen szerverre sem felcsatlakozni, pedig biztos voltak ott is tört gémek. Amíg nem vettem meg eredetiben (1990 Ft) a játékot, addig mi a hamachi-val nyomtuk, azzal hibátlanul ment mindig. Sajnos attól tartok nem tudok segíteni, mert én sosem használtam routert.
Télleg: ha valaki látja esetleg most a nagy karácsonyi bevásárlás idején a Sabre Sqadron kiegészítõt eredetiben azt kérem visítson itt a fórumon. (Bár a netes játékhoz elegendõ, ha az alapjáték eredeti, mert a kieg is ugyanazt a serialt használja.)
Télleg: ha valaki látja esetleg most a nagy karácsonyi bevásárlás idején a Sabre Sqadron kiegészítõt eredetiben azt kérem visítson itt a fórumon. (Bár a netes játékhoz elegendõ, ha az alapjáték eredeti, mert a kieg is ugyanazt a serialt használja.)
Azt tudom hol kell kiválasztani a multiplayert :) Már multiztam pár órát... Csak mióta router van, nem látnak (gondolom), de én látom a servereket. Serverre eddig se tudtam csatlakoni (tört a gémem), de csinálni tudtam, és jöttek az emberek bõséggel:) Most ez sem megy :( Mi lehet a gond?
szerintem a fõmenüben válaszd ki a multiplayert...
Amúgy pontosan mi a gond?
Amúgy pontosan mi a gond?
Segítsetek! Hogy kell router mögül multizni? Tûzfal ki van kapcsolva. Mióta router van nem jó. Kösz!
Sziasztok)
A H&D Deluxban a 2. küldetés 3. pályáját hogy kell befejezni??A tankkal nem tudom szétlõni a zsilipkaput? Miért?Ha valaki tudja légyszíves segítsetek!
Köszi))
A H&D Deluxban a 2. küldetés 3. pályáját hogy kell befejezni??A tankkal nem tudom szétlõni a zsilipkaput? Miért?Ha valaki tudja légyszíves segítsetek!
Köszi))
El kell dobni minden felszerelést,ami nem német (zsák,szurony,stb..),úgy nem kötekednek sehol.
Köszi a segítséget, közben sikerült nagy nehezen.:)
Egyébként német egyenruha volt rajtam, ugye nem is engedett volna erre a pályára e nélkül, + MP40-esem... mind1, a végeredmény a lényeg sikerült.:)
Egyébként német egyenruha volt rajtam, ugye nem is engedett volna erre a pályára e nélkül, + MP40-esem... mind1, a végeredmény a lényeg sikerült.:)
Nemet ruhaban vagy? hulye kerdes, de nem celtalan, mert a palya elott peldaul a fegyvered kicserelheted MP40-re. Szoval add le a papirt, vard meg amig elmondt mindent a fonok, es utana setalj vissza nyugodtan abba a lukab, a teherautot ne kozelitsd meg, mert akkor szoktak leloni ha a teherauto melle mesz. En ugy csinaltam, hogy majdnem a hazfal melett mentem vissza. Ott varj, amig jon 2 katona, es kipakolnak, utana majd kapod a kovetkezo utasitast.
Hi all!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van az a pálya, amikor a kastélyba kell bemenni német egyenruhában és német titkosügynökök listáját kell megszerezni egy közvetítõn keresztül, aki a kastélyban van. A kérdés, hogy lehet úgy megcsinálni ezt a pályát, hogy ne lõjenek le egybõl. Akármit csinálok ellenségnek vélnek. Addig sikerült eljutnom, hogy leadtam a papírokat és viszamegyek a raktárhoz (de ez is kb 15x-re sikerült, mert mindig rámlõttek csak épp máskor és más õr. szal nem értem a logikáját, mikor támadnak és mikor nem). Már próbáltam mindent (fegyverrel, fegyver nélkül, futás helyett gyalogoltam, nem mentem az õr elég csak mögötte stb stb), de nem tudok rájönni, hogy kell csinálni. Lehet én vagyok béna. A segítséget elõre is köszti.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van az a pálya, amikor a kastélyba kell bemenni német egyenruhában és német titkosügynökök listáját kell megszerezni egy közvetítõn keresztül, aki a kastélyban van. A kérdés, hogy lehet úgy megcsinálni ezt a pályát, hogy ne lõjenek le egybõl. Akármit csinálok ellenségnek vélnek. Addig sikerült eljutnom, hogy leadtam a papírokat és viszamegyek a raktárhoz (de ez is kb 15x-re sikerült, mert mindig rámlõttek csak épp máskor és más õr. szal nem értem a logikáját, mikor támadnak és mikor nem). Már próbáltam mindent (fegyverrel, fegyver nélkül, futás helyett gyalogoltam, nem mentem az õr elég csak mögötte stb stb), de nem tudok rájönni, hogy kell csinálni. Lehet én vagyok béna. A segítséget elõre is köszti.
Ha nem eredeti, akkor egyetlen serverre sem fog beengedni, még törtekre sem. Ha a haverokkal akarsz multizni, akkor arra egyedüli megoldás a Hamachi, azzal tökéletesen megy. Egyébként javaslom, hogy próbáld meg eredetiben megszerezni, mert nem több 2000 Ft-nál.
Nekem eredeti van, de nekem sem fogdja el a cd kulcsot, pedig teljesen eredeti jatek.
Hi mindenki! Nem eredeti a játékom, és szeretnék multiban játszani. Nem enged fel serverekre (nem fogadja el a cd-keyt), csak úgy jó, ha én indítok servert. Erre van vmi megoldás (az eredeti játék megvásárlásán kívül :) )? Elõre is kösz a segítséget!
Az Illusion honlapjan a legutolso hir 2006 juniusi. Mashol sem hallotam, a pc dome-tol jon mindig a hirlevel, de nem irtak semmit. eddig,de meg lehet.
a HARDWIRED.HU-N többek közt ez olvasható a mai hírek között: "Illusionék éppen a Hidden & Dangerous 2 kiegészítõn és a Mafia 2-n kalapálnak" Hallott valaki errõl a bizonyos új kiegrõl??? Engem nagyon érdekelne <#vigyor3>#vigyor3>
A kék "x" tényleg a találkozási pontot jelöli.
Azért nézz körül a bunkerban, mert én is találtam még 1-2 sárga arcot bónuszban.
Azért nézz körül a bunkerban, mert én is találtam még 1-2 sárga arcot bónuszban.
Megtudna mondani valaki, hogy a Burmai kuldetesnel, amikor elkell a bunkert a hegy tetejen foglalni, hogy fejezodik be a jatek?? Mar kinyirtam mindenkit a bunkerban, vagy megsem?? A terkepen van egy nagy kek kereszt, de a felszinen, ott csak egy faronk van. Az a talalkozasi pont?
Itt nem a sikerült megcsinálnin van a hangsúly. Hiába nagy fun, de többször nekivágásban az a fájdalmas, hogy igényes game révén kell hozzá idõ, én meg nem vagyok ennyire idõmilliomos.
My Life for Freedom!
Igazából nem értem, hogy ez miért gond. Én "Lone Wolf"-ban csináltam végig az egészet és mindegyik pályát sikerült megcsinálnom. Ha több módszert akarsz alkalmazni egy pályán, akkor elölrõl kell kezdened, de ez legyen a legnagyobb gond. Inkább örülj, hogy van egy olyan játék, ahol lehet egyáltalán válogatni a megoldási lehetõségek között.
Nem tud valaki valamilyen módszert (patch, crack ,akármi) amivel ezt a kriminális mentési szisztémát ki lehetne játszani? Egy ilyen játékban ahol ennyi módszer, lehetõség van ... nem is értem, hogy lehetett ezt megengedni.
My Life for Freedom!
végigjátszás? van hozzá
hi all melyik mappába kell másolni a magyaritást?
köszi
köszi
sziasztók.Véletlenûl nem tudtok hidden & dangers 2 deluxe magyarósitást nagyon fontos lenne hol tölthetném le.
Kérdés: Ha megveszem az alapjátékot eredetiben, de a kieg csak másolt, akkor tudok-e csatlakozni szerverekre? Csak azért kérdem, mert a kiegnél nem kér cd-kulcsot telepítéskor, csak az alapjátéknál. Ez - legalábbis nekem - azt jelenti, hogy a kieg is az alapjáték kulcsát használja, ami eredeti ugyebár.
Nem azért nem veszem meg a kieget mert sóher vagyok, hanem egyszerûen sehol sem lehet hozzájutni. Ha valaki látja boltban, az lécci sikítson. (de ne ott, hanem itt)
Köszi!!!
Nem azért nem veszem meg a kieget mert sóher vagyok, hanem egyszerûen sehol sem lehet hozzájutni. Ha valaki látja boltban, az lécci sikítson. (de ne ott, hanem itt)
Köszi!!!
Még soha életemben nem rendeltem neten ilyesmit (meg másmilyent sem) és egy kicsit szkeptikus vagyok.
Ez a mostanság divatbajött módszer: alapjáték + kiegészítõ egyben kiadva. Bár azt nem sikerült kiderítenem, hogy CD-s vagy DVD-s kiadásról van-e szó, mert nem mindegy, hogy 5 db CD-vel kell mixelni installkor, vagy 1 db DVD-vel.
Ismeri valaki ezt a H&D 2 kiegeszitot? En most latom eloszor, pedig 2004-ben jott ki.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0009J1J0W/202-1042680-0539857?v=glance&n=300703&s=gateway&v=glance
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0009J1J0W/202-1042680-0539857?v=glance&n=300703&s=gateway&v=glance
Miert nem veszed meg neten?? Itt egy link
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00005NCEX/202-1042680-0539857?v=glance&n=300703&s=gateway&v=glance
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00005NCEX/202-1042680-0539857?v=glance&n=300703&s=gateway&v=glance
köszi, de nekem a 2. rész kellene + Sabre Sqadron, eredetiben, hogy neten is tudjunk vele nyomulni
Rá mész erre az oldalra http://www.lzd.hu/index.php picit lejjebb mész rajta és ott van. Töltsd le. Ingyér van. (csk egy kicsit keresngélni kell. <#email>#email> :)
Valaki Pleeesee!!!!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehetne megvenni eredetiben az alapjátékot és a kiegészítõt? Egy helyen láttam 1910 Ft-ért/db, de nekik már nincs készleten...
Hihetetlen vagy apám ha mindenki minden eggyes elakadásnál kérdezõsködne nem lenne elég egy egész szerver sem miért nem probálkozol és ha tényleg nem megy akkor kérdezz biztosan segitenek de te kérdezel és utána megcsinálod és visszairsz hogy mégse kell segiteni.Beszarok rajtad!!!(bauer 15)
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
jó kuss mindõtõknek inkább
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ez a program kreativitást vár el az embertõl. Neked kell kigondolnod, hogyan állítod meg a németeket, nem fogja más megtenni helyetted. Ez az SAS vazzeg.
Ez egy zseniális játék, de ha nem megy neked, tényleg maradj a CS-nél, az úgy van megtervezve hogy mindenki elboldoguljon vele, bármiféle agymunka nélkül.
Ez egy zseniális játék, de ha nem megy neked, tényleg maradj a CS-nél, az úgy van megtervezve hogy mindenki elboldoguljon vele, bármiféle agymunka nélkül.
elég gáááz!!!
knyörgöm neked ez nehéz játék. játsz CS-vel az egyszerûbb.
knyörgöm neked ez nehéz játék. játsz CS-vel az egyszerûbb.
Divatcsapatok OLÉ!
<#wilting>#wilting>
Találj ki valamit....sok helyen van páncélököl is.
De mivel te állítod össze az embereid,adj az egyiknek bazooka-t,lõszert a többi is vihet még hozzá.
Találj ki valamit....sok helyen van páncélököl is.
De mivel te állítod össze az embereid,adj az egyiknek bazooka-t,lõszert a többi is vihet még hozzá.
és ha nincsen
mert nincsen
mert nincsen
sorrys véletlenül küldtem el 3*
amúgy a faluban mikor sötét van gogyan lehet megakadályozni a tankot?
amúgy a faluban mikor sötét van gogyan lehet megakadályozni a tankot?