Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elõbb nem szúrta be a képet. Na mindegy, aha a térképet megnézed, akkor a 9-es szobát keresd, ott lesz a nõ, akit követned kell a fél kastélyon keresztül egy másik szobába, ahol átadja neked a doksikat.
Ezután le vagytok leplezõdve és ki kell szabadulni a kastélyból, azaz le kell rohanni a térre a teherautóhoz, s közbe vigyázni kell, nehogy megöljék a nõt.

Bocs, vissza az egész. Gyorsan nekifogtam mégegyszer a pályának, tehát:
1 - A tér É-i oldalán van 2 ajtó. A jobboldalin kell bemenni (ami mellett a piros sziréna is van) - lerakod a papírokat az asztalra
2 - menj vissza a kiindulási pontra (raktár). Kis idõ múlva megjelenik egy fritz, akivel felpakoltatod a teherautót
3 - a csatolt térképen jelöltem a könyvtár helyét, ahová menned kell. Ott találkozol azzal a bizonyos beépített kémnõvel, akinek automatikusan megsúgod a jelszót
4 - skera...

Csak halvány emlékeim vannak. Valahol az elsõ emeleten egy lépcsõfordulónál lesz egy szoba, ahol egy kék egyenruhás nõnek kell odaadni a papírokat. Utána pedig skera kifelé ezerrel, mert mindenki rátok fog vadászni.

Igen az!
huhúúú... melyik pálya? Alpok-2?

Szasztok! Egy kis segítség kéne....A kastélyban hová kell vinni a papírokat?
Szia!
Hol láttad?? Én már elég rágen vadászom de nem látom sehol! :-/
Egyébként Hi mindenki! 😊
Mondjuk én sem vagyok egy angyal ilyen téren, de azt hiszem ez eléggé tisztességes ár a mai magyar viszonylatokban. Ha tényleg egy ilyen jól bevált játékkal találkozok, ilyen árban, akkor azt azonnal megveszem.

Ha üvöltenél se értené a sok warezrulezmájer ... <#szomoru2>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Csak halkan jegyzem meg, hogy eddig 2 bevásárlóközpontban láttam a H&D2: Courage Under Fire c. kiadványt (alapjáték + kieget tartalmazza) 2990 Ft-ért!!!

Dragooons
Nem kell Cd key

Dragooons
vki CD key ?? mert elvesztettem komoly

Akkor szerintem írj a kiadónak, hogy adjanak egy másik kulcsot. Add meg a tiedet, s akkor azt törölni fogják. Igazából azt nem tudom, hogyan kell igazolnod a vásárlást, de csak le van írva valahol a honlapjukon...

nem. a lényeg, hogy csak eredetivel lehet csatlakozni. Tökmindegy, hogy a szervert tört vagy eredeti játékkal csinálták. A törés csak a CD-kérésre vonatkozik. A Hamachival viszont remekül mûködik

takibalint
Nekem is azt irta ki, pedig en uzletben vasaroltam a programot.

McFrost
az udvarról nyílik egy raktár , ott van még bomba , onnét kell pótólni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Azon a pályán ahol az erõdben kell felrobbantani az ágyukat ha elfogy a táskabomba másképp nem lehet megcsinálni??? ja és végigjátszása nincs vkinek vagy nem tud linket hozzá???
és ha én csinálok nem eredeti cd-key-jel szervert arra akinek nincs eredetie feltud jönni?
Legközelebb, mielõtt ilyet kérdezel nyugodtan utalj rá, hogy nem teljesen eredeti játékkal próbálkozol... akkor én is rövidebben válaszolok. (azaz másolt gémmel nem fogsz neten játszani, mert nem lehet. Csak eredeti kulccsal megy a dolog!)

Creating client....
Connecting to server....
CD Key not valid
Press <ESC> return
ezt írja ha csatlakozni akarok!!:S
És nemkell letölteni semmi patch-et?
McFrost
sofõrt kell életben hagyni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem szabad lelõni azt akitõl el akarod venni az egyenruhát. A sofõrnél nincs fegyver. Meg lehet bilincselni és akkor már mozgatható a ruhája is.

infidel

Hello, a kastély elõtti pályán, amikor a papírokat kell megszerezni, meg a sofõr ruháját, a papírokat sikerült, de nem emgedi, hogy elvegyem a lelõtt katona ruháját. A sapkát lehet mozgatni, de az uniformist nem. Még egy katona él, de ha lelövöm, kiírja, hogy az utolsó egyenruhát viselõ katona is meghót, sikertelen küldetés. Élve is le lehet vetkõztetni a csórikat? Vagy hogy kell megszerezni a ruhát? Köszi: Cs<#rinya><#rinya>
Egyszerû. "Main menü" - "multiplayer game - Internet"
Ha bekapcsolódni kívánsz valamelyik szerverre, akkor elõször ráböksz az "update list"-re, majd a szerver kijelölése után nyomsz egy "join game"-t. Ha új szervert akarsz indítani, akkor ráböksz a "create server"-re

Deh akkor ugy kérdem hogy hogy kell mutlyizni??
INTERNETEN
Nekem nem volt ilyen problémám. 1.12-es verziót használsz?

Sziasztok)
A norvég pályán vagyok) Feltettem a két aknát a Tripitzre, meg egy másikat
az aknakeresõre, de mégis azt írja hogy nem helyeztem el az aknakeresõn a robbanóanyagot! Megvan az enigma is meg a kódkönyv! Tud valaki segíteni?
Köszi)))
#2450: miért ne lehetne?

#2451: az alapjáték installjaakor kell beírni

#2452: nincs olyan mod. Ahhoz pályszerkesztõ is kellene, de a fejlesztõk a mai napi nem hajlandóak kiadni azt...

hiba
nem tudjatok olyan mod nincs a HND2-höz amhez az eredeti HND palyak vannak?

Hpva kell beirni a cd-keyt??:'(
Hy all!!
A sima H&D 2 vel lehet multyznii???
NBem kell ide német nyelvtudás. Amúgy a legtöbb pályanév mellé oda van írva, hogy "Unofficial Coopmap for H&D2 Sabre Squadron"

Amúgy ha játszani akarsz a pályákkal, akkor a H&D2 könyvtárában található "mpmaplist.txt" file-ba bele kell írni a letöltött pályához csatolt "mpmaplist.txt" tartalmát. Nem nagy ügy, egy másolás és egy beillesztéssel (a megfelelõ helyre) meg lehet oldani.

Letöltöttem egy ilyen self installeres mappackot, de nincsenek új cooperatív pályák. Ugye ti nem a 'HD2 Objectives' módban játszható pályákat értettétek cooperatív pályák alatt?

Köszi! És innen melyiket kell letölteni? (nemigazán tudok németül, az oldal fejlesztõi pedig "lefelejtették" az english gombot)

Na ezért nem játszok gépi csapattársakkal. Akkor inkább egyedül osonok mint az árnyék, de mégjobb a közérzetem COOP modban.

Én az elsõ küldikben nagyon ráfáztam a kézigránátokra, hogy bíztam annyira a társaimban, hogy a kezükbe mertem adni. Nem egyszer olyan szerencsétlenül dobták, hogy kinyirták a saját csapattársukat. Azóta csak krumplit kapnak. 😊

Nálam mindig van 1-2 kézigránát, mert ebben a gémben legalább tényleg van hatósugaruk...

McFrost
távcsöves puska nálam az alap azt mindig viszek , ilyen gránát meg ilyenek nem kellenek😊

takibalint
Azert mert az alapjatek 3 cd-bol all. Valoszinuleg a raktaron maradt cd-ket adjak el igy, vagy nem tudom.

nem tudom mennyire igaz, de ha jól láttam az ebay-en, akkor ez egy 3+2 cd-s változat. Mi a francért nem tudták 1 DVD-n kiadni? A SWAT4-nél érdekes módon sikerült megoldani ezt 1 db telepítõvel, ami egyszerre felnyomja az alapot és a kieget.

takibalint
Courage under fire cimmel megveheted a teljes jatekot kiegeszitovel egyutt par ezer forintert. A kispesti Europark Saturnban is lattam 2 unnep kozott.

Azt elfelejtettem mondani az imént, hogy az átkonvertált pályáknból egy dolog hiányzik, mégpedig a respawn zone-k. Mivel az alapjátékban nem volt COOPERATIVE mod, ezért respawn helyekre nem is volt természetesen szükség. Ez annyit jelent, hogyha meghalsz, akkor a pálya legelején éledsz újjá

Amikor megjelent a gém, azért nem töltöttem le rögtön, mert olvastam egy tesztet a PC Guru-ban, és ott aztán rendesen kiosztották. Ezért nem töltöttem le. Na most tudni kell, hogy annyira Mafia fan vagyok, hogy nekem már az is elég cégér, ha egy játék a Mafia grafikus motorját használja, és letöltötem, mert már annyira játszani akartam valamivel, aminek köze van a Mafiá-hoz. Nem csalódtam, ugyanolyan jó játék, mint a Mafia. Rendesen összepakolt cseh masina. Szerintem jobban jártam, hogy csak most töltötem le, mert már az 1.12-es patch-al legalább egy olyan játékkal játszok, amely már teljesen kiforrott.

McFrost
ez a kedvenc gémem , már 30x végig toltam , a Sabre-t azt nem csak az alapot , lesznek még érdekes pályák , megúnhatatlan

Én egyébként nemrég kezdtem el játszani a játékkal. A második küldetésnél tartok, és meg kell, hogy jegyezzem, hogy roppantmód tetszik a játék. Nem csalódtam a Digital Illusions csapatában, és ugyanazt a minõséget kaptam, mint a Mafia-nál. Az irányítás nagyon kellemes (bár alaposan a kezemre kellett állítanom a billentyûkiosztást), szintén van egy kis kellemes Mafiá-s utóérzés itt is. Bár még korai ezt így a harmadik pályán megkockáztatni (és most sokan meg is fognak kövezni), de a küldetések legalább annyira érdekesek és változatosak, mint a Medal of Honor: Allied Assault-ban. Amikor le kellett mennem átkutatni és megsemmisíteni a norvégiai földalatti repülõgépkutatási bunkert, akkor nekem volt egy kis MOHAA-s utóérzésem, amikor Jack Powell hadnaggyal ki kellet pucolnom a német bunkert a játék végén. Egyre jobban komálom a cseheket. Csak csinálják már a Mafia 2-õt.

Ígéret szép szó: H&D2 pályakonverziók

ha este hazaértem, szívesen beszúrom a fórumba a linket!

Hol érhetõk el a cooposra konvertált régi pályák?

Sajnos - ígéretükkel ellentétben - nem adták ki a pályaszerkesztõt hozzá. Viszont szerencsére mindenhol akadnak sok szabadidõvel rendelkezõ rajongók, akik annyit azért meg tudtak tenni, hogy a H&D2 alappályákat átkonvertálják a Sabre Sqaudron kieg alá, így nagy részüket (3-4 páya kivételével) lehet Cooperative-ban is nyomatni.

Ezen kívül csináltak még néhány konverziót más multi modokra is, de konkrét pályaszerkesztésre sajnos nekik sincsen lehetõségük...