Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezután le vagytok leplezõdve és ki kell szabadulni a kastélyból, azaz le kell rohanni a térre a teherautóhoz, s közbe vigyázni kell, nehogy megöljék a nõt.
1 - A tér É-i oldalán van 2 ajtó. A jobboldalin kell bemenni (ami mellett a piros sziréna is van) - lerakod a papírokat az asztalra
2 - menj vissza a kiindulási pontra (raktár). Kis idõ múlva megjelenik egy fritz, akivel felpakoltatod a teherautót
3 - a csatolt térképen jelöltem a könyvtár helyét, ahová menned kell. Ott találkozol azzal a bizonyos beépített kémnõvel, akinek automatikusan megsúgod a jelszót
4 - skera...
Hol láttad?? Én már elég rágen vadászom de nem látom sehol! :-/
Egyébként Hi mindenki! 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Connecting to server....
CD Key not valid
Press <ESC> return
ezt írja ha csatlakozni akarok!!:S
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
infidel
Ha bekapcsolódni kívánsz valamelyik szerverre, akkor elõször ráböksz az "update list"-re, majd a szerver kijelölése után nyomsz egy "join game"-t. Ha új szervert akarsz indítani, akkor ráböksz a "create server"-re
INTERNETEN
A norvég pályán vagyok) Feltettem a két aknát a Tripitzre, meg egy másikat
az aknakeresõre, de mégis azt írja hogy nem helyeztem el az aknakeresõn a robbanóanyagot! Megvan az enigma is meg a kódkönyv! Tud valaki segíteni?
Köszi)))
#2451: az alapjáték installjaakor kell beírni
#2452: nincs olyan mod. Ahhoz pályszerkesztõ is kellene, de a fejlesztõk a mai napi nem hajlandóak kiadni azt...
A sima H&D 2 vel lehet multyznii???
Amúgy ha játszani akarsz a pályákkal, akkor a H&D2 könyvtárában található "mpmaplist.txt" file-ba bele kell írni a letöltött pályához csatolt "mpmaplist.txt" tartalmát. Nem nagy ügy, egy másolás és egy beillesztéssel (a megfelelõ helyre) meg lehet oldani.
Ezen kívül csináltak még néhány konverziót más multi modokra is, de konkrét pályaszerkesztésre sajnos nekik sincsen lehetõségük...