1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#704 na, elértem én is abba a korszakomba, hogy szarfasz kedvem sincs borotválkozni. pedig még csak 4 hónapja csinálom. amúgy karácsonyra kaptam egy wilkinson diamond 3D-t, és naggyon szar. a 800 forintos gillettem jobb volt nála. -
#703 Letisztáztam a helyzetet ;)
KeKKSZike : fogod anyuka ápolókrémjeit, elolvasod mi van rájuk írva és kipróbálod, ha annyira nem jönnek be elbandukolsz a 'bótba és veszel egy, olyat ami számodra szimpatikus. -
#702 honnan tudná bárki rajtad kívül, hogy az adott krém jó-e neked vagy sem? és hogy ha allergiás vagy, akkor hogy reagál a tested? 691-nél okosabbat ismeretlenül nem lehet írni. próbálgass, és ami bejön azt használd. -
#701 A helyes választ várnám... -
#700 695ben feltettél 2 kérdést... kiváncsi lennék milyen választ várnál rájuk :o) -
#699 Most nem értem,hogy mit akarsz... ;) -
#698 ráadásul fel sem ;) de komolyan mit vártál mint választ? -
#697 hjajj mááá! nem kőőő bekapni! -
#696 láttál valakit aki allergiás valamire? fel fog tűnni hogy viszket, ég, stb az arcod...
ööö.. figyu egy kicsi önnállóságot esetleg? :) coine leírta hogy mit.
"Bármiilyen krém, amire rá van írva, hogy arcápolókrém vagy hidratálókrém." - innentől válassz kedvedre :) -
#695 Van egy ilyenem,hogy AfterShave balzsam! Nivea... De ezt most akkor is kenjem az arcomra, amikor nem borotválkoztam?! Mégis hogyan veszem észre, ha allergiás vagyok rá? -
#694 körömvirág ha nem vagy rá allergiás (fel fog tűnni ha igen) akkor egy nagyon jó bőrregenráló... neked szerintem inkább egy hidratáló-bőrápoló kell (nivea, atrix, stb...) -
#693 OKs... kösz
Körömvirág krém az hjó? -
#692 próbálgass, és amelyiknek a leginkább örül a bőröd, azt használd. -
#691 Bármiilyen krém, amire rá van írva, hogy arcápolókrém vagy hidratálókrém. -
#690 mivel krémezzel le az arcom? -
#689 ne borotválkozz (ez opcionális) + arcápoló krémek (alapvetés borotválkozás után az after, meg amúgyis naponta illik lekrémezni főleg hidegben...) -
#688 Hjajj nem tudom... ;( Egyre kevésbé bírja a bőröm a borotválkozást! :( Mivel lehet rendbe hozni egy kicsit a megnyúzott bőrt?! -
#687 miiiiiii?????????? -
#686 Mivel kenitek be az arcotokat, ha kezd kipattogzani? -
#685 vagy fogja meg a hidegfrontot :o) -
#684 "De olyan hülyén néz ki! Odahajulok a tükörhöz és látom... :("
a természet ellen lehet küzdeni, de érdemes? inkább menj el szélvihart visszafogni... talán esélyesebb? :o) -
#682 De olyan hülyén néz ki! Odahajulok a tükörhöz és látom... :( Így lassan semmi értelme a borotválkozásnak! Gondolkoztam már arc gyantán, hogy kipróbálom! :D -
#681 ott a pont a mondat végén. -
#680 vagy növeszd meg, és onnantól nincs borosta :) -
#679 Még mindig az alap borostával szenvedsz ? Az soha többet nem fog eltűnni (vagy ha már nagyon öreg leszel max. akkor), hiszen vhonnan kell nőnie a szőrnek.
Ha ennyire zavar miért nem gondoltál az elején az epilálásra vagy a gyantázásra :) -
#678 :DDD
Csak sajnos nekem sokszor olyan is van,hogy új a pengém és mégse tudok leszedni mindent! Én borotválkozás előtt meleg vízzel megmosom az arcom, hátha egy kicsit segít... ;) -
#677 Na, kipróbáltam egy új pengével a borotválkozást, és egy húzásra leszedett mindent, eddig aszittem én vagyok a béna, azért kell 3x-4x újrahúzni, de mégsem, tök király most a pofám -
#676 Az a baj,hogy a villanyborotvával nem lehet olyan símára borotválni az arcot... ;( -
#675 A villanytól eleinte majd mindenkinek kipattogzik, aztán hozzászokik. -
#673 Volt,hogy 2 hónapig küldtem egy pengével, és vágott még, aztán cseréltemés azt vettem észre, hogy átsuhan a szőrszálakon. -
#672 A legdurvább az, hogy holmerre nő. -
#671 90% genetika... az is hogy hol nő, és az is hogy mennyi... a maradék az, hogy mikor kezded vagdosni. -
#670 Sztetek mitől függ igazán, h. kinek milyen erős az arcszőrzete ?
Csak, mert lassan 2 éve borotválkozok és annyira nem erős, h. akármit is tudjak növeszteni. (pihedolgok felejtve) -
#669 :-) lol -
#667 Vegyél egy újat és rájössz,miért kell cserélni. -
#666 nah, genya egyhuzamba elolvastam mind a 665 levelet. Kekszikének végigkövettem a fél életét, eleinte, mikor megborotválkozott, azt írta, hogy húúú, de imád, eltelt több, mint 2 év, és most meg már utál. amúgy én asszem 3 hónapja kezdtem, egy 800, vagy 1100 forintos gilette borotvával, és azóta nem cseréltem pengét, pedig csak 2 pengés, vagy milyen. hetente 2x szoktam vágni.
cső -
#665 Én mostanában hetente max 1x. -
Tomcat #662 4-5 napos. Huhh. Ugyan múltkor én is hagytam eddig, de én inkább levágom 2 naponta. Inkább fázzon az arcom, de legalább nem nézek ki úgy mint egy vadember :) -
#661 enyém 4-5 napos és már-márkéne,de aztán majd fázik az arcom -
#659 nekem nem megy... ;( a síma borotvával sokkal jobban le tudom vágni a szőrt!