1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
  • KeKKSZike
    de hát ha nem úgy csinálom, akkor semmi se jön le! :)
  • The Garrett
    MEGVÁGTAM MAGAM. :nyaff:
    jó tanács:
    Kora reggel félálomban (mint most) ne próbáljon senki borotválkozni!
  • dikki*yysw
    Én is úgy tudom, visszafelé nem jó mert nagyon erősíti. Szal ha ÉN úgy tudom akkor nem lehet hülyeség :P
    Más kérdés, hogy én úgy csinálom :)
  • KeKKSZike
    sztem hülyeség, nyah mind1! :)
  • Tikal #744
    persze, persze, de ezt hallottam :)
  • dikki*yysw
    Ma a torkom, és mindkét oldalt pajesznál elvágtam. Egy sensor excel-el. Tömeggyilkos leszek, borotvával leszek hasfelmetsző :D
  • KeKKSZike
    A borotválkozás így is úgy is erősíti a szőrt, teljesen mind1, hogyan csinálod! ;)
  • Tikal #741
    Azt tudom hogy jobban lejön meg simább is lesz:)) de erősiti nem?
  • KeKKSZike
    A szembe húzod, akkor sokkal jobban letudod borotválni az arcod! Amúgy nekem nem jön le (szinte) semmi! :)
  • KeKKSZike
    A régivel is lehet persze, csak a Turbo jobban kíméli a bőrt! ;)
  • PResident Evil
    Philishave POWA !!!
  • Tikal #735
    csak kézerő :))
  • Ramore
    Panasonic gyártja a világ legjobb elektromos borotváját. Száraz és habos, illetve vizes és habos állapotban is kíválóan működik.
  • Tikal #732
    Nivea tényleg jo, de nekem bejön a gél is.
    Szállal szemben huzás nem erősit?
    Amugy a legjobb borotva a gilette blue 2 plus...
  • Tomcat
    Azért se fogok venni turbós mach3 -at. majd ha mostani szétesik, talán :) Amúgyis csak lefeleé húzom. Vissza minek? 1 nappal később nő ki újra... :)

Ja amúgy ha már írok ide. Használja valaki ezeket az új gilette borotvagéleket? Szerintem szarok. Nivea rulez.
  • Tomcat
    from gilette.com...

Extensive testing among men has established conclusively that MACH3Turbo is the best-performing shaving system ever, significantly outperforming Gillette's own MACH3, the world's leading razor. MACH3Turbo provides men with the closest and most comfortable shave with less irritation, even when shaving against the grain. Muhaha, nem tudnak már mit kitalálni bazzeg! :D
  • KeKKSZike
    De ez tényleg hjó! Szóval ennek a Turbonak az a lényege, hogy a szőr növekedéssel ellentétesen borotválkozol, akkor sokkal kényelmesebb, jobb! Nem fáj annyira, én jobban le is tudtam vele szedni a szőrt! DE KOMOLYAN!
  • Coine, The A&O
    Nem is hallottam róla...
    na mivel próbálnak mostanában lét szerezni ? mesélj :)
  • Csaba
    Én ma éjjel fogok. Reggel sosincs időm rá.
  • shaba23 #725
    Majd reggel. Most illik a másnaposságomhoz a borosta:)))
  • Gladiator
    én most borotválkoztam
  • KeKKSZike
    még mindig utálok borotválkozni! ;(
  • Dzsini
    nem értékelitek a magas tudományt :) ez a bajotok ;)
  • cSuwwi
    Ahogy mondod. Én sem borotválkozom naponta, mégsem végzek fizikai munkát és nem vagyok szívbajos...
    20 évig kutatni ilyen hülyeséget, inkább csinálna ez professzor valami hasznosat az emberiség számára...
  • Coine, The A&O
    az első fele röhej
  • Dzsini
    A borotválkozás javítja a nemi életet - Rövidebb szakáll, több szex, hosszabb élet

A Bristol Egyetem kutatócsoportja igen szoros összefüggést mutatott ki a borotválkozás gyakorisága, a szívinfarktus kockázata és a szexuális élet minősége között. A kutatók szerint a rendszertelenül borotválkozó férfiak kevésbé hajlandóak megházasodni, általában fizikai munkát végeznek, gyakrabban jelenik meg náluk a szívinfarktus előjele, és kevesebb orgazmusuk van.

A húsz éven át tartó kutatómunka során 2438 középkorú walesi férfi tanulmányoztak. Ez idő alatt a rendszertelenül borotválkozók 45 százaléka maghalt, míg a naponta borotválkozóknak csupán 31 százaléka távozott az élők soraiból. Összesen 835 haláleset történt.
    Shah Ebrahim professzor szerint a rendszertelen borotválkozás és az elhalálozás közötti összefüggést bizonyos társadalmi tényezők és a dohányzási szokások is erősen befolyásolják, de kisebb hormonális hatás is megfigyelhető. A professzor kihangsúlyozta, hogy az életmód megváltozása után nem csökkent le az infarktus kockázata, tehát nem lehet mindent a dohányzás számlájára írni.
    A nemi hormon megakadályozza az infarktust
    A szakáll növekedése és a nemi hormonok közötti összefüggésre először akkor figyeltek fel az orvosok, amikor egy távoli szigeten élő férfi arról számolt be: hihetetlen módon kezdett el növekedni a szakálla, amikor visszatért barátnőjéhez Skóciába.
    Ebrahim a Reuters-nek adott nyilatkozatában kifejtette: valószínűleg azért van kevesebb orgazmusuk a ritkán borotválkozó férfiaknak, mert alacsonyabb a tesztoszteron-szintjük, vagy egyszerűen azért, mert nem házasok, így kevesebb lehetőségük van szexuális életet élni. Mindemellett az is lehetséges, hogy a testben áramló nemi hormonok képesek befolyásolni az érelmeszesedés folyamatát, amely később szívinfarktushoz vagy szélütéshez vezethet.

forrás: index.hu
  • KeKKSZike
    hogy változott meg a véleményed? :D
  • Gladiator
    704es hozzászólásomat visszaszívom, ma olyan szépen levitte a szőrt, kész orgazmus volt simogatni utána az arcom.
  • KeKKSZike
    ilyet azért nem tennék... :D
  • KeKKSZike
    ezt most nem értem... :)
  • K.András
    Nekem a mach3-om le sem visszi a szört :D, jobban mondva leviszi de azzal többet nem lehet borotválkozni.
  • Coine, The A&O
    Semmi, úgy gondoltam, hogy akkor irány az arcplasztika és vetesd ki a szőrtüszőket, hogy ne nőjjön :D
  • KeKKSZike
    Mert Ő mit csinál?
  • Coine, The A&O
    Akkor irány vissza a normál borotvához, de a sírással nem érsz el semmit.
    Vagy csináld azt, amit Jacko....
  • KeKKSZike
    De én villanyborotvával nem tudom olyan szépen leszedni arcomról a szőrt, mint normális borotvával... ;(
  • Tomcat
    Tegnap kissé tényleg megnyúzott a penge... szvsz mostanában sokkal hamarabb elkopnak a pengék. Vagy nekem van sokkal erősebb arcszőrzetem. Asszem inkább utóbbi :)

Villanyborotvában pont az a jó, hogy nem kell pepecselni vízzel, meg habbal, de azért biztos jó úgy is... :)
  • Coine, The A&O
    néha sajnos igen, ezért óvatosan kell :)
  • Ramore
    Használt már valaki Panasonic villanyborotvát? Vizesen (habozva) is és szárazon is lehet használni.
  • JHetfield
    elsore mindent:D lenyuzza az arcodat:D
  • Coine, The A&O
    Nekem régebben volt 2 pengés Wilkinson protectorom, de annyira jól védte a bőrömet, hogy alig szedte le a szőrt, többször át kellett húzni, amit nem komálok, ezért is váltottam Mach 3-ra, ami momdjuk néha brutálisabb (ha vág akkor is 3xosoan...), deelsőre leszed mindent.