Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Lehet, hogy nem kellene poénra venni a figurát!
Örülj neki, hogy neked nincsenek ilyen problmáid...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Waterhorse
Nekem meg karikák vannak a szemem alatt, de én se akarom leborotválni, mert akkor nemsokára úgy nézek ki mint egy zombi.
Egyébként ez a jelenség nem éjfélkor szokott jelentkezni rajtad amikor telihold van?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

ipszilon
ha egyszer igaz!

Coine
Kösz, az ilyenekt azért jegyzem, ritkán kapok ilyet ;-))

ipszilon
Látszik, hogy nem vagy politikus mert tudsz értelmes dolgokat is mondani!

mateos
no fear
Coine
hát valahogy úgy ;-)

Coine
gyenge sajnos, nem vagyok politikus csak politizálok, és a 2 1általán nem ua :-))

Frank99
akkor politikusainknak tuti gépük van...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Coine
Akinek erős az arcbőre annak tökéletes a gép, de az emberek nagy részének nem :-S

MuERTe
Ez nem tipusfüggő.Nekem erős szőrzetem van érzékeny arcbőrrel.Szóval gépi szempontból messze nem ideális.
Az újak is.
MuERTe
És speciel gyûlölöm a gépet.Lenyúzza a fejem és még ki is pattogzok tõle.Olyan leszek mint egy hormonzavaros, ragyaverte tini.Bár annak is megvan az elõnye,fiatalít 😊) Csak a kocsmában elkérik a személyit 😄D
MuERTe
És speciel gyûlölöm a gépet.Lenyúzza a fejem és még ki is pattogzok tõle.Olyan leszek mint egy hormonzavaros, ragyaverte tini.Bár annak is megvan az elõnye,fiatalít 😊) Csak a kocsmában elkérik a személyit 😄D
Assassin
Sajnos a gép nem alapos és egy fél év után lenyúzza a bõröd,rángatja a szõrt...brrr
Mach 3-mat használok már jó ideje,ha belejössz egész jó eredményeket lehet elérni..
A gép is jó, csak nem mindenkinél váli be, nem mindenkinek bírja a bõre. :-(
Frank99
ennél tovább tart a Match 3...
tényleg

CSOCSO
már megvan egy ideje hogy borotválom a burám...mach 3 am van....de rohadtd rága a penge..2 rugo 4 db😊az meg elmegy pár honap alatt..
Coine
Hagyományos, pengés, nekem 2 pengés nem eldobható Gilette van, de csórizok egy 3 pengéset majd :-)

MuERTe
Hát milliomos vagyok én? 😊)))
Gilette Sensor Excel: kb 3-4 hétig jó egy penge (hideg vízben mosva) napi használatnál.
MuERTe
Én általában egyszerhaszálatos eldobható borotvákat használok,de most találtam egy olyat amit borotválkozás ELÕTT kell eldobni.A hangzatos Laser II névre hallgat és az egyikoldali pofazacsi lekaparásáig sem tart ki az éle.És akkor még ott a másik oldal,a bazsüsz és az áll alatti puha részek.Félórás kimerítõ küzdelem árán elértem,hogy a frissen borotvált felület úgy nézzen ki, mintha tegnapelõtt borotváltam volna.Most lángol az orcám,mintha pajzs nélkül hegesztettem volna.Mindenki kerülje messzire ezt a vackot!!
Lassan nálam is komolyan felmerül a probléma, úgyhgy erõs a gyanúm, hogy majd bajusz+szakáll. Megnézem hányan fognak furcsán nézni rám 😊
Frank99
mondjuk ha lány vagy, akkor is ezt ajánlom
a nejemnek is így csinálom :-)))

Frank99
hagyományos
én mindig jól érzem magam utána
Mondjuk Match3-am van
tényleg jó borotva

Mosmá nekem is van egyre több, épp tegnap kényszerítettek, hogy levágjam. De hogy minden nap vagy minden héten ezért pöcsöljek a tükör elõtt, azt azét nemm... 😊

Coine
2 év alatt 10 x ????? kemény..

én azért szeretnék szakállat vagy bajuszt 😊

hogy legyen valami ször a pofámon ;-))

Borotválkozás? Ujabb felesleges erõltetett dolog, amivel személy szerint akkor is baszogatnak, ha semmi értelme. Egyébként 2 éve és azóta max. tízszer.

Nem olyan régen vettem Gilette pengét... Olyan 1700 FT vol kettõ darab... 😊 nyallják ki... szerintem egy kicsit sok. Ti mennyi ideig használtok egy darab ilyen "utántöltõt"? 😊
Efreet
az 1 elég súlyos betegség... van is valami szép latin neve. egyszerûen neki az arcok és a formák nem kapcsolódnak nevekhez. látja a fogkefét, használja is, de hogy mi az... durva. valami adatforgalmi gond van a 2 agyfélteke között

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
lehet rossz az arcmemoriad... latam faszit nemismerte meg magat a fenykepen... a tükörböl is onna tudta hogy ö az mert tudta hogy tükör 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
érdekes lenne... 22 év után ablakot szerelt valaki a fürdõszobába? de arra a szomszéd lakás van.. 😊

Laalee
az az ablak volt es a csöszerelö kukucskalt be 😊

Efreet
nem... csak az állam körül nõ, de a tükörbõl már 1 idegen néz rám 😊 (nem alien... 😉

Laalee
torzomborz?

Efreet
ja. kb. de mostanában elhanyagolom erõsen a dolgot, kezdem felvenni a rettenetes kinézetet 😊

Lteebee
Így, ahogy a mester úr mongya.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Assassin
Kb.2-3 naponta,de ha valami nõnemû kikényszeríti akkor akár naponta is...
Ügyes.
Assassin
Titokban tartjuk,de mi a válszod az alábbira?
Assassin
Figyuzz Freya,tûzfal mögül jönnél a chatre?
Mirc van kéznél?
Nekem is ez a bajom.

Pedig ilyenkor az igényeimbõl is lejjebb adok egy kicsit, tehát olyanok is jöhetnek(persze mindennek megvan a határa), akik amúgy nem érdekelnének.
Efreet
van az a vicc is, hogy az apa, anya és a kislány együtt fürdenek a kádban. A kislány megkérdezi az apjától: "Apaaa, nekem mikor lesz olyan a lábam között, mint neked?!?! Az apa odasúgja: "Mindjárt kislányom, csak várjuk meg míg anyád kimegy..."

Assassin
De az biztos hogy a gyerek azt mondaná:Cici!Nincs kuki!
Assassin
Pszt!😉
Efreet
És mindehez mit szólna a család? Valami kis levetkõztetett cicával a nyakadban beállítani... 😊

Assassin
So-so,én érezném de akiket mondjuk az utcán levetkõzetetk szemmel,na azok még egyik se érzi,mert nem jöttek oda a nyakamba ugrani...
Hanem a barátnõm.
Laalee
azert az esz is eroteljesen szamit amelyik jol nez ki es okos is az nem bolti elado lesz 😊

Nem nézett ki jól amúgy, de baromira érzem a tavaszt.

Tényleg. Te is érzed?