1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
  • OPM
    panasonic.hu?
    6 db borotvát találtam, de árakat nem :(
  • Ramore
    én a Panasonic-ot ajánlanám, annak a honlapján vannak árak is feltüntetve.
  • OPM
    neten nincs valami árlista ilyen készülékekről?

ez mennyibe került?
  • Tikal #789
    Nekem ez van, nagyon jo, moshato, akkus, pajeszvágo is van rajta :) Vizesen és szárazon is használhatod :)
  • OPM
    ok, kipróbálom, aztán ha ez se jön be, akkor elkezdek gyűjteni egy elektromosra
  • Ramore
    az a legjobb eldobhatós borotva, eszméletlenül jól használható és nem roncsolja az arcot sem, legalábbis nálam. :)
  • OPM
    már 3 éve próbálkozom folyamatosan... :)
    lehet, de szerintem nem azon múlik, mert ügyetlen vagyok.
    de ezek nem nagy vágások csak ilyen 1-2 mm-es sebek, persze qrvára zavarnak :(
    Gilette Mach 3 miben jobb?
  • Csacsi
    Használj Gilette Mach 3-at. Ha azzal is megvágod magad, akkor már tényleg nagyon ügyetlen vagy. Szerintem kérd meg a barátnődet, hogy borotváljon meg, főleg, ha ő is végzi magán, és nem hagy sebet. :)

De félre a poént. Szerintem, próbálkozz, és egy idő után nem fogod megvágni magad, ha meg mégis....akkor tényleg jobb neked a villanyborotva.

Én szerencsére még nem vágtam meg magam, és nem is szeretném....főleg azért, emrt én nem csak az arcom borotválom.
  • Ramore
    5-50eFt-ig lehet kapni, Philips és Braun a közkedvelt márkák, de én egy Panasonic borotvát használok már több, mint egy év és messze a legjobb, nekem volt már korábban mindkét márka, de a mostani a legjobb. Nedvesen is lehet használni, nemcsak szárazon.
  • OPM
    nah az a problémám, hogy mindig megvágom magam, sok ici-pici helyen. Leginkább az államon és az bajusz részen. Mindegy, hogy vadi új, vagy használt pengét használok. Próbáltam már úgyis, hogy tovább hagyom rajta a borotvahabot, lehet az a baj, de nem :( Gilette Sensor Excell-em van. Szóval sok kicsi seb ketetkezik, ami délutánra már be is gyógyul, vérzik kb 1-2 percig, de reggel+délelőtt iszonyat hülyén néz ki :(
    Ezért gondoltam, hogy be kéne ruházni egy elektromos gépre.
    Milyen áron vannak ezek a gépek, mert nem nagyon figyelem őket. És melyiket ajánljátok?
  • KeKKSZike
    cumi...
  • Tomcat
    Meg azok, akiket érdekel, hogy néz ki a pofájuk borotválkozás után... :) Próbáltad már amúgy? Próbáld ki, mert nagyon jó.
  • Davidus
    Nivea-t csak a buzik használnak:)
  • KeKKSZike
    az aftershave az nekem nem jó! tényleg kiszárítja a bőrőmet! Tudod, hogy mit csinálj? Nekem nagyon bevállt! Ne használj aftershave-t, helyette a Niveának van ilyen After Shave balzsam! Azzal kenyd be az arcod borotválkozás után! ;)
  • KeKKSZike
    nekem is van gépem, de az nem viszi le annyira Nekem! ;( Én meg erősebb szörzetű vagyok és szinte mindent fennhagy! ;(
  • dikki*yysw
    Pontosan ezeket használom, eltaláltad :)
  • Coine, The A&O
    Azért Mach3 még mindig....szóval klasszikus, hiába :)
  • Tikal #774
    Érzékeny bőrű vagy és a sok viztől gondolom kiszárad, ezen még a for sensitive skin nevű aftershave sem segit... Ugyhogy marad a nivea krém:))
  • K.András
    Nekem az le sem viszi,nagyon pelyhes lehetsz még ha az leviszi :DDD
  • dikki*yysw
    Jah nem rosszak, csak áll. elején kipattogzik bőröd.
    Mondjuk ez nem érdekelne :D

Az miért van, hogy borotválkozás után 5 perccel, ahogy megszárad a pofám, szinte úgy nézek ki mintha lisztes lennék? Kiszáradok mint az állat, hiába nyomom aftershave-t. Kenhetem magam testápolóval mint vmi 70éves tata.
  • Coine, The A&O
    Ma kipróbáltam életemben először egy villanyborotvát, elkértem a haverom Philishave 443-as verklijét és hát nagyon odavagyok, lehet beruházok egy ilyenbe.
    Nem kell a habbal szórakozáni, nem vágod meg magad és nekem elég jól levitte. [hozzá kell tenni gyenge szőrzetű vagyok]
  • KeKKSZike
    nem, én ezzel a Mach 3 turbóval... ;)
  • Tomcat
    HE? Beszóltál bazze? :-)
  • Tomcat
    welcome to the club :)

2 napja nem borotválkoztam... ezt most csak úgy mondom... :) Elég brutál már szal majd reggel Nivea fel mach3 le oszt cool lesz megint.
  • dikki*yysw
    Sellő nem is olyan hülye mint akkor gondoltam. Már én is mindenhol borotválom magam :D
  • RelakSfromhome
    zsilett szenzor ekszcellel? :D
  • KeKKSZike
    én is így csinálom! ;)
  • Lteebee
    én is blue2plust használok.

Nem tart annyi ideig, mint a mach3, de nekem jobban bejön.
  • RelakS
    Én lehúzom először szálirányba a naggyát, majd visszafelé az apraját. Nem önkínzó.
  • Tomcat
    Szerinted? Szal csak addig csináltam míg meg nem erősödött.
  • Tikal #758
    visszfele viszi csak le igazán, gondold csak végig:)
  • Coine, The A&O
    Nem viszi le teljesen, továbbá sok embernek "nincs képe" használni :)
  • Coine, The A&O
    Visszafelé vágni nem önkínzó művelet ?
  • see.aakogh
    Villanyborotva ezért rulllah
  • Tomcat
    egyik volt gimis osztálytársam volt ilyen. Gondolkodott egy lézeres szőrpusztításon :)

gyanta meg ilyesmi brr... :) inkább levágom minden nap. Végűl is én szeretek borotválkozni :D

Jaja visszafelé vágod jobban erősödik én is úgy tudom. Anno jópár éve vágtam visszafelé is, erősödjön csak :)
  • KeKKSZike
    amúgy van arcgyanta! gondoltam, hogy ki kellene próbálni, csak attól félek, hogy nehogy csináljon vmit az arcommal! Most amúgy borotválkoztam délután ezzela Turbo pengével és ISTENI! De komolyan!
  • KeKKSZike
    hát, az se komplett!
  • Tikal #751
    epilátor :)
    Amugy ismerek egy srácot aki kb 18 éves korátol elkezdte egyesével kitépdelni az arcáról a szőrt és annyira fanatikusan csinálta hogy mára már csak nagyon kevés helyen nő az arcán, főleg az állán, meg bajusznál. Brrrr, ezt azért nem válalnám:)
  • KeKKSZike
    éspedig hogyan?! :)
  • dikki*yysw
    Pontosan.
    És akkor mi van ha erősödik? :D Majd 5 év múlva, ha ez számottevő probléma lesz, majd megoldom azt is. :D