1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#833 :) -
#831 ilcsi néninek van erre egy kencéja az nagyon jo
bár én simán háromfokozatu borotvával beigazitom 3 perc alatt aztán kész
persze a körszakáll marad O -
#830 Pont ezt csinálom pár hete.
Király.
De ha borotválkozom, nekem sem tesz jót semmi kence.
Vagy simán lemosom és hagyom megszáradni, vagy nem mosom le és a maradék borotvahabot kenem szét(ezt valamelyik férfimagazinban olvastam pár éve). -
#829 de azis lehet hopgy allergiás a bőröd nem? bár akkor más fémtől is ez lenne... vagy akor túl érzékeny. akkor meg baba testáboló rulez! -
#828 a megoldás rém egyszerű:
nem kell borotválkozni
amikor meg már zavar a szakáll
az ember fogja a nullás gépet, végighúzza és kész
totál praktikus és fájdalommentes -
#827 eddig minden féle fertőtlentővel, meg balzsammal próbáltam kenni, de ezt a szabadon megszáradós dolgot még nem. megláttyuk :)) -
#826 Ja, és ne lopd a szmájlijaimat! :) -
#825 Próbáld ki azt, hogy jó alapsan lemosnod az arcodat miután borotválkozol, jó meleg vízzel. De vagy 2-3 percig folyasd rá a vizet, és ami fontos, hogy a törölközővel ne dörzsold az arcodat a mosás után, csak óvatosan itasd fel vele a nedvességet, vagy a legjobb, ha hagyod magától megszáradni. -
#824 Nekem a borotvával egyedül az a bajom, hogy ha valamilyen testfelületemről leborotválom a szőrt, utána teljesen kipattogzok. Ha minden nap borotválkozom, az arcom tiszta ragya lesz, ezért 2-3 naponta szoktam. -
#823 héllóka !!! nekem villanyborotvám van !!! éppen ez az hogy azzal übereltem le a pofámat... meg annyira nem volt erős, tehát még természetesnek se természetes... olyam munkás bausz ... na a barátnőt meg küldhetjük továbbképzésre :))) -
#822 Próbálj vmi hidratálót, hosszútávon meg szerezz be 1 villyanborotvát, és (állítólag) vége a kínlódásnak, lehet nekem is kéne szerezni egyet. Amúgy jobb kerülni a 2 perces pofagyalut, csúnyább leszel, mint pár napos borostával vagy 1 kicsike szakállal, utóbbi mégis csak 'természetesebb'.
Amúgy ha sok időd van, meg persze lehetőség, vedd rá párodat, hogy csinálja meg (már ha ért hozzá ), nagyon ügyesen meg tudják csinálni, utána meg 1 kis bőrmasszázs, nagyon jó! -
#821 jah és nem lehet eltüntetni a pöttyöket nagyon gyorsan ? -
#820 bazzegh én vasárnap este elfelejtettem borotválkozni... (only bausz) erre kelek fel hétfőn, látom olyan fejem van mint vmi vasúti munkásnak... ránéztem az órára volt még 7 perc buszig... 5 perc kell hogy kiérjek... és kérlek szépen úgy megborotválkoztam hogy azóta piros vérpöttyös az állam... és nem jönnek le :D mert ugyebár megvágdtostam magam... hát villanyborotva power !!! -
#819 Tegnap levágtam a szakállam, kicsit hadd legyen szabadon az állam. -
selwik #818 Idén még nem borotválkoztam. -
#817 20 vagyok -
#816 most mennyi vagy? -
#815 úgy igazán 18 éves koromban kezdett nőni a szakállam, de csak most értem el oda, hogy normális körszakállat tudok növeszteni. -
#814 én is !!!!!!!!! :D
...
dehogy is -
[Walaki]D`Lair #813 Én meg épp szakállt növesztek...jól...:D -
#812 Uncsi dolog -
corleone #811 Jaja, cvsak kicsit tévedtél. Kereskedelemben dolgozok, szal naponta kell borotválkozni! Nálam már nagyon ritka a 2 napos borosta. Szakáll sztem nem praktikus, a pár napos borosta + nem áll jól, szóval marad a szenvedés... -
#810 hehe :PPPP -
#809 aftershave roxx kb olyan mint a reszkessetek betörőkben. mindigig visítanék legszivesebben. :))) -
#808 nem szeretem az after shave-t :) inkább vmi illatos hidratálot :)
5-6 nap után már tényleg bozontos az ember, tényleg nem jo, de a két napos borosta jo :) -
#807 Hehe, amikor elkezdett kinőni a szakálam, nekem is megvolt a 'szakálkorszakom', ahogy a fiatalok nagytöbbségének is, majd' fél évig csak ollóval nyírtam, talán lustaságból, talán felvágásból, hogy nekem ilyen is van. Aztán valahogy rájöttem, hogy egyáltalán nem valami vonzó mindenhová bozontos képpel menni, így (párom hathatós unszolására) kinőttem az ősember dizájnt, azóta el nem tom magam képzelni 4-5 napnál régebbi borostával. Már hozzászoktam, bár azt a rohadt égető aftershave-et azóta is gyűlölöm, és örökre fogom is, de a nők szerint tök jó, mert férfias az illata. -
#806 az van de hijába simogatom nem marad ugy :P -
#805 hát simogasd mint ahogy a kecskeszakálat szokták, tod? -
#804 Én + nembírom normálisan megnyírni a szakállam. MEg reggelente mindig elalszom, és így elg hülyén féloldalt áll.
Valami jó ötlet? :D
levágni nem fogom ;) -
#803 Heti 2, plusz ha asszony megkér, vagy valami alkalom/program van és illene kinézni valahogy.
Egyébként rühellek, de pár év után már sitty-sutty rutinfeladat :) -
#802 dettó -
OPM #801 "gondolom ugy nézel ki mint szadam mikor elfogták :)"
:DDD
én 2, max 3 naponta azért +borotválkozom. Ha reggel belenézek e tükörbe és látom, hogy már viszonylag nagy akkor mindeképp levágom, mert egész nap xar érzésem van, hogy milyen hülyén nézhetek ki :) lehet azért van, mert szvsz nekem nem áll jól -
#800 én hetente 1* borotválkozom.... -
#799 ha rendszeresen borotválkozol akkor a géphez is és a sima borotvához is hozzászokik a bőröd.
2-3 hét nekem már sok lenne :) gondolom ugy nézel ki mint szadam mikor elfogták :) -
corleone #798 Borotválkozni nem jó, de manapság a jólápoltsághoz tartozik. Nekem érzékeny a bőröm, még géppel is van, hogy kisebesedik az arcom. (Philishave)
Elég ritka manapság, hogy valaki fel meri vállalni a soknapos borostát v. szakállt. Bár attól is függ, kinek áll jól. -
#797 Sir Szőr ! -
#796 hát én nagyon lazára veszem a figurát, kb 2-3- hetente borotválkozom, kicsit bozontos a képem, na de én így érzem jól magam -
#795 huhh leírjam a problémám ? nemtudpm :))) majd elolvasom hátha volt vkinek ilyen gondja... aztán... :P -
OPM #794 de a fotexneten elég sok gép van -
OPM #793 :DDD
PHILIPS HQ 8870 Philishave "Sensotec" rendszerű akkumulátoros borotva, "James Bond" izlése szerint Ár: 41 990 Ft
Ez nagyon brutál:
- 1 óra töltés 3 hét vezeték nélküli használatot biztosít
- a szőrzet típusa és a borotválkozási szokások alapján, elektronikus nyomógombos kapcsoló
- PHILISHAVE HQ 8870 Philishave "Sensotec" rendszer, testre szabott kényelmi funkció, "Super Lift & Cut" rendszer