Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyerekek... :)
Haggyjuk már ezt a témát! Maradjunk a csak a pofánál! :)
Haggyjuk már ezt a témát! Maradjunk a csak a pofánál! :)
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
múltkor megborotválkoztam....akkora volt a szakállam, hogy beleragadt minden, amit zabáltam :)
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Én mostanában hetente 1x szoktam.
Csúnya bír lenni vasárnapra.
Csúnya bír lenni vasárnapra.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Én naponta szoktam...
Valamikor nincs kedvem, de kétnaponta muszály...
Valamikor nincs kedvem, de kétnaponta muszály...

Fertőtlenítés, továbbá összehúzza a bőrt, meg illatos is :)
amúgy mostanában én is 2-3 naponta borotválkozok, vagy inkább jobban mondva heti 3x-4x, az időpont változó, de ennyiszer biztos :)
az a gáz, hogy nekem, ilyen szőkés-barnás színű, szal lesz még idő mire látszani fog :(
amúgy mostanában én is 2-3 naponta borotválkozok, vagy inkább jobban mondva heti 3x-4x, az időpont változó, de ennyiszer biztos :)
az a gáz, hogy nekem, ilyen szőkés-barnás színű, szal lesz még idő mire látszani fog :(
aki hagyja magát megfázni... egy kis belsöenergia-tréning, és nincs vele gond.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
telen elönyös a bajusz amikor a nagy hidegben elkezd folyni az orrod, és belefagy a fika a bajuszba :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
azt középen le kell vágni, csak a száj két szélén meghagyni, és akkor nagyon kegyetlenül néz ki.
dehogy vágom le... ez így jó. jókis vörös bajusszakáll, brutális kinézet.
Egyetértek :)
Borotvahab fel, Mach3 le, kész is van :)
2 napig nem kell utána
Borotvahab fel, Mach3 le, kész is van :)
2 napig nem kell utána
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Nem olyan rossz dolog az a borotválkozás (szerintem)! Én nekem már ahogy elkezdett nőni a bajszom, rögtön "lenyisszantottam", mert engem nagypn zavart! Sokan a borotválkozás elkezdésének idejét úgy próbálja kitólni, hogy otthaggyja, fél a borotválkozástól! Én is ilyen voltam, de aztán már nem érdekelt! :D Most olyan 2-3 napont borotválkozom... :D 5 perc az egész, és utána nagyon jó síma a bőröm! :))
nah, apám már 14 évesen borotválkozott, nem önszántából, nőtt neki...nekem szerencsére még nem kell
16,5 vagyok, 1 éve borotválkozok, már a legelsőnél is teljes borotválást vittem végbe és engem nem zavar ha szőrős az arcom :)
és én is akaroCK arcszőrzetet ha lesz elég :)
és én is akaroCK arcszőrzetet ha lesz elég :)
Én 16 éves vagyok... És olyan 14 évesen kezdtem el a bajuszomat borotválni, mert szeruntem nagyon igénytelen az, amikor a 14-16 éves srácoknak el kezd nőni a bajuszuk. Szerintem a lányoknál nem nyerő, az osztályomba van egy srác, aki nem borotválkozik, és a lányok... szóval értitek...
Vannak olyanok, akiknek 16 évesen se nő semmi se az arcukon (szerencsések)...
Egyébként, olyan fél éve kezdtem el mindenhol borotválni a pofám... Engem személy szerint nagyon zavar ilyen kórban, hogy szőrök vannak a pofámon.. Én egy kicsit gátlásossá válltam miatta... Később, idősebb koromban, természetesen fogok arcszőrzetet növeszteni... :)
Vannak olyanok, akiknek 16 évesen se nő semmi se az arcukon (szerencsések)...
Egyébként, olyan fél éve kezdtem el mindenhol borotválni a pofám... Engem személy szerint nagyon zavar ilyen kórban, hogy szőrök vannak a pofámon.. Én egy kicsit gátlásossá válltam miatta... Később, idősebb koromban, természetesen fogok arcszőrzetet növeszteni... :)
ja télleg, a tv torony felé is lehet bazitára menni...bocs
bazitára?? mert az nem arra van
ahol te jártál az a tv torony, vagy gálafej, alsóerdő előtt vagy után volt az emelkedő?? :)))
ahol te jártál az a tv torony, vagy gálafej, alsóerdő előtt vagy után volt az emelkedő?? :)))
ööö.. igen. a vasútállomástól volt egy kb negyedórás séta asszem el a Tungsram mellett is, aztán egyenesen fel az ottani villák közé... elég meredek úton.
melyikbe?? szívhegy, gálafej, bazita, egyéb városrész??
hát nagyon nem... mászkáltunk egyet, fel a "hegyoldalba"
jah, akkor tavasz óta azért annyit nem változott
lett egy pláza, meg átalakult a centrum (nem a belváros, az üztlet, nemtom mennyire tanulmányoztad behatóan a várost)
lett egy pláza, meg átalakult a centrum (nem a belváros, az üztlet, nemtom mennyire tanulmányoztad behatóan a várost)
rengeteget változott az utóbbi időben ,és azt kell, hogy mondjam, előnyére
kössz, én is remélem, hogy ezúttal is így lesz...
és milyennek találtad?
és milyennek találtad?
áá, itt biztosan kapok, ez vidék (Zalaegerszeg), itt még egy film előtt se fogyott el annyira a jegy, hogy ne lehetett volna aznap a pénztárnál kapni a kezdés előtt öt percel!!!
jegyet se kapsz rá. legkorábban szerintem hétfö-keddre, ha még nincs.
inkább péntekig, mert csüt. az olyan nagyon hétköznap, és akkor nem tudok elmenne, nem éreck rá