1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#1115 úgy éreztem szükséges P -
Phat Smoker #1114 "..gondolom úgy értik hogy siklik nem belevág.."
sejtettem, hogy majd vki megmagyarázza!
-
#1113 neked ingyen adják? -
#1112 gondolom úgy értik hogy siklik nem belevág
várjuk a gyakorlati tapasztalattal rendelkezőket -
Kolbasz #1111 Nemtok. -
#1110 -
Phat Smoker #1109 ezt a szöveget... "...A legnagyobb újdonság az Anti Friction Plus rendszer, amely páratlan siklást biztosít a borotvának – a világ legjobb borotva siklását- ..." tehát ha megrendeznék a világon a borotvasikló versenyt, akkor a Gilette M3Power aranyérmes lenne!
-
#1108 árakat is mondj lszi -
Kolbasz #1107 Ja. -
#1106 oks ezek alkoholosak? -
#1105 milyen linket?
most tényleg nagy dolog egy lapon a pontos hozzászólásszámot megnézni
ennyire tesem lehetsz lusta -
Kolbasz #1104 Hatékonyságában írtam. -
#1103 nem fogok visszaolvasni. linkeld, másold pls! -
#1102 #1019 ??
-
#1101 nivea gel vagymi... tod, az a fehér színű. az nagyon jó! -
#1100 de most nem illet szerint kérdem
hanem hatékonyséágban
lehet illetmentes is -
Kolbasz #1099 Nekem Old Spice Whitewater bejön, de most valami Gilette van (Cool wave). Az mintha jobb lenne. -
#1098 najó borotválkozás után mi a jó arcszesz?
nem illatban -
#1097 UP -
#1096 én is így vagoyk, minden 3. nap csinálni kel különben nem csak szarul nézek ki, de még idegesítő is:( -
#1095 #1081 jobb -
#1094 jaja ez az -
#1093 Én is utálom, állandóan kapirgálni a pofámat. Nekünk férfiaknak miért nem találnak ki valamilyen szőrtelenítő szert, mint a csajoknak?? Persze a pofánkra. -
#1092 erre gondoltál? -
FFX #1091 Tényleg örülnöd kéne nekem már 15 évesen rendesen nőtt és rohadtul utálom -
#1090 jaja -
#1089 Zselé? -
#1088 borotvahab...de váltani szándékozom -
#1087 És mit kensz az arcodra borotvahab, vagy egyéb? -
#1086 gillette mach 3 van nekem és tökéletes... -
#1085 Hy all
Mondjatok már egy jó borotvát, nekem van egy elektromos Philips három késes, és szoktam még használni eldobható borotvát, Gilette blue 2 pluszt. Az elektromos nem szedi le rendesen a szőrt, hagy egy kis borostát. Ha utána megyek az eldobhatóval, akkor több sebből vérzem. -
#1084 -
#1083 pont nem ez a lényege
a villanyborotva teljesen más -
#1082 Gratula,megint feltaláják a villanyborotvát... -
#1081 kedves fórumozók! Mitől olyan jó az M3Power? Az M3Power a Gillette első elemmel müködő (Micro Power) rendszerkészüléke. Az M3 Power készülék nyelében lévő, mikro méretű (AAA jelű) elemmel működtetett motor gyengéd mikro-pulzálást hoz létre. Ezek a vibráló rezgések stimulálják a szőrszálakat, így azok fel illetve kiemelkednek a bőrből. A szintén új, szabadalmaztatott PowerGlide™ pengék segítségével így a borotva több szőrszálat képes alaposabban, hatásosabban és biztonságosabban eltávolítani, ennek köszönhetően lényegesen kevesebb lehúzással, kevesebb bőrirritációval tudunk borotválkozni. A tökéletes élményt az új borotvazselével lehet elérni, melynek neve: MACH3 Turbo borotvazselé. A legnagyobb újdonság az Anti Friction Plus rendszer, amely páratlan siklást biztosít a borotvának – a világ legjobb borotva siklását. Az újdonság elődeihez képest magasabb Aloe Vera és E vitamin tartalmat hordoz magában. Ez a két fő tulajdonság az alábbiakat jelenti a férfiaknak: - Kevesebb irritáció - Folyamatos védelem a bőrnek - Kényelmesebb borotválkozás A termék két változatban rendelhető: illatmentes és frissítő illatokban Kellemes borotválkozást! Üdvözlettel Németh Ottó marketing manager Gillette -
#1080 mennyibe kerül? -
#1079 hm szeretem a 2-3-4 napos borostát :P -
praksi #1078 mert abban mihez kell elem? -
#1077 NEM! :D
amugy sincs fényképezőm :D -
#1076 lál! képet !!! :D