1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#1275 Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Hohoho kaptam karácsonyra egy Gillette M3Power készletet (borotva,2 penge +turbo gél de nem turbo tűz :))
A színe olyan alien zöld szürkével kombinálva, és a borotvában van egy elem gombnyomásra rezeg majd meglátjuk mennyire jó.:) -
#1274 megborotválkoztam:) -
#1273 erre jó a timsó -
#1272 csak a nyakamat szoktam megvágni az arcomat nem..... -
#1271 úristen ,elképzeltem hogyan is nézhetsz ki összevagdalt búrával ill. nyakkal ...:DDD
azon csodálkozom ,hogy máshol nem vágtad meg magad ... :DD -
#1270 Hát, egész jó kis borotva, bár a borosta látszata még ott van:(
néhol érzem is még a szőrt, meg egyes helyeken, ahol pattanásszerű nemtom mik vannak, jól levágta a bőrt is :(
viszont ahol eddig mindig éreztem kicsit a szőrt, most ott nincs semmi, éh, itt simogatom az arcomat, milyen szép sima -
#1269 jó, nem kell oda egy t betű -
#1268 akkor te valami kínai másolatot vettél :D nézd meg mi van ráírva :D -
#1267 kár, pedig tudtommal ez az egyik legjobb borotva:( -
#1266 rólam nem neveztek el borotvát!!!! :D -
#1265 nah megvettük a Match 3 Turbot, szombat reggel fogom kipróbálni:) -
#1264 nekem annál jobb villanyborotvám van mégse szedi le úgy -
#1263 Hehe, nálam fordítva volt a 2 pengés vágott :))) -
#1262 sima 2 pengés gillett-et, 3-4 penge csak arra jó hogy jobban megvágd magad :) -
#1261 tom h nin csbenne mp3, de a neve találó.... monjduk nemotm , valami rezgés van benne vag ymi , pontosan én sem tom mire jó, de nekem annyira nem jön be. viszont elég sok jót hallani arról amit írtam hogy kell.
Punker, de a pengés ökörködésnél mit használtál??? -
#1260 Match vagy Smatch? :))
Mennyiért dobálják az ember után ,hogy mp3 raknak bele ? -
#1259 az a 4 penge sztem nekem sok lenne, ahoz tul fiatal még az arcom...sztem... bár lehet h pont az lenne ajó, eddig amugy gillette Blue 2 Plust használtam... -
#1258 az nem a match 3 power?
én mp3-lejátszósnak tartotm de csak azért, mert M3P a neve:D -
#1257 Passz, fogalmam sincs.Mindig kitalálnak valamit. -
#1256 Azt amúgy nem tudod, hogy mire jó az új Mach3-ban a ceruzaelemes motor? -
#1255 Karácsonyra majd kérek 1 -et :)) Viccet félretéve kipróbálom majd ha ez elfogy összehasonlítás végett. -
#1254 Én azt a quattro-t használom és marha jó (meg drága), négy penge és aloeverás krémező csík, ráadásul tök jól követi az arc vonalát. -
#1253 Én Mach 3 Turbot használok és nekem bejön leszedi rendesen a borostát.Nem tudom a Wilkinsonok milyenek de abból létezik egy quattro néven futó négypengés változat. -
#1252 de ő olyan 'villanyborotvát' vett, amivel nem lesz olyan a borosta, ilyen rövid dő alatt, hisz eleve leszedi azt is. sztem.
más:
Gilette Mach 3 Turbo -nál van jobb borotva, ami ezzel kb egyszinen van, vagy nincs? -
#1251 ha villanyborotvával borotválkozol 3 nap múlva eléégé borostás leszel minden sima borotvánál csak picit jelentkezik -
#1250 hogy vágtad össze magad?:S -
#1249 szerinted ha érdekelne a tökéletesen sima bőr akkor 5 naponta borotválkoznék? :) -
#1248 gyorsabban lehet de jobban biztos nem -
#1247 na sikerült ezzel is összevagdosni a nyakam :(
amúgy frankó az 5 napos borostát sokkal gyorsabban leszedi mintha kézi pengével bűvészkednék. -
#1246 tudom, rájöttem hogy nem kell. -
#1245 Ezen nincs is szakállvágó -
#1244 most töltőn van majd reggel kiderül :) -
#1243 várok tapasztalatokat, bár először én még azt a Gilette Mach 3 Turbo-t meg akarom nézni, használni egy nem kis ideig, hogy az hogyjön be nekem, és utána térek át a gépre -
ez lett a befutó remélem beválik. -
#1241 Látom gondoltál erre is ,habár engem nem zavart mert férjem van és tudom ,hogy a borotválkozást eltudná felejteni,ha lehetne ... :-) -
#1240 Hát végülis jogos úgyhogy legyen, elférnek a lányok tippjei is itt :) -
#1239 nem, de én igazából csak szakállígazításra meg borostához használom -
#1238 mivan potter eltévedtél? P -
#1237 nem kezdi ki a bőröd? -
Harry Potter #1236 Epilálás topic nincs? :D