Borotválkozás / Epilálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
galery
.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
lányoknak valahogy így

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

CSá

én karácsoynra kaptam az öcsémtöl egy Gilette M3 Power Nitro-t
Mindenkinek merem ajánlani kegyetlen jol viszi nekem.És még meg sem vágtam vele magam

Üdv!

Karácsonyra kaptam egy elektromos borotvát:Philips HQ6640.

Véleményem szerint egy nagy kalap sz*r.Abszolut nem borotvál alaposan a régi eldobható borotvával 2 naponta borotválkoztam ezzel ha elözö este megborotválkozom akkor már másnap délutánra olyan mintha 2 napja nem borotválkoztam volna.A pajesz és bajuszvágó pedig még rosszab ha lehet:Mintha fésüvel probálnék borotválkozni kb annyit ér.

Lehet h ez összefüggésben van azzal h még csak 18 vagyok és kb 4 éve borotválkozom?

Vagy csak meg kell szoknia a börömnek az elektoromos borotvát és akkor sokkal hatékonyabb lesz?

ilyet rég röhögtem...:D

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

Yossarian
hú ez de jó volt...

Nieleen

Csákó.Nekem az lenne a problémám hogy milyen alsót viseljek, a csajoknál amivel rendesen be lehet vágódni mert régen fecskét viseltem de sztem az béna csak nem tom melyikre váltsa és még valami hogy borotváljam magam úgyértve hogy lent is meg fönt is???
Yossarian
látom régen írtatok ide, de hátha nézi még valaki :)

olyasmi szakállam van mint a vágónak és érdekelne, hogy milyen villanyborotvát ajánlanátok a szakáll igazításához és a kimaradó rész borotválásához. Lehetõleg vigye le a 3-4 napos borostát is, mert éjszakás héten élni sincs erõm, nemhogy borotválkozni :) Az se árt, ha nem lesz tõle olyan a nyakam mint 15 éves koromban. 10 éve volt nekem egy rezgõkéses Braunom, a nyakamon nem vitte le rendesen a szõrt, de amit a bõrömmel mûvelt...

Nieleen

Punker
Még 1 érettségis üzi és mennek a bannok!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

akyyy
hátul penge loálos:D mire jó az?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CSOCSO
ma probaltam ki:

Gillette Fusion (5+1 penge)

elol 5 hatul pedig 1 penge

ha kommentelni kene:
nem tudom mit mondjak igazan.. 3 felett szvsz nincs akkora jelentosege a pengek szamanak.. marmint nalam.. probaltam a 4 pengest. es most az 5ost...mindegyiket osszevetve a 3 assal.. tehat egyik oldalon ezzel a masik oldalon azzal borotvalkoztam..erzesre, tapintasra semmi kulonbseg.. egyedul az volt kulonos hogy rezeg a cuccos...
a hatso penge szvsz tul melyen van.. amugy jo cucc.. 10 dolcsi volt szal nem kell vele varni karacsonyig
Breki33
hátha ez kötekedés neked P
Punker
#1238 lehet vicc de akkor is.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Breki33
de minek?

ha egyszer vettem egy villanyborotvát ne kelljen semmit cserélgetni öt éven belül nem az idõ miatt elsõsorban de ne kelljen már ilyesmire költeni havonta meg ilyennel szorakozni

de ezt most csak az én véleményem nehogy beszólásnak vedd
Breki33
pl?
Punker
na most a gel patront kicserélni max 1 perc, mielött töltõre teszem, havonta egyszer megtudom tenni simán (kb 4-5 borotválkozáshoz elég 1 patron)

Punker
mindenkinek beszólogatsz.....

Breki33
amúgy ez miért kötekedés

villanyborotvának pont ez az egyik lényege hogy nem kell cserélgetni kényelmesen használható nem vág meg
Breki33
kivel kötekedtem?
Punker
szerintem az a gáz hogy ebben a tetves városban nem lehet kapni, amúgy te mi a f@szért kötekedsz itt mindig mindenkivel?

Breki33
egy villanyborotva asmiben cserélgetni kell dolgokat elég gáz sztem
Punker
na szal ilyen kéne nekem :)

Punker
de ez annak minõsül.

BADE
illatszerekrõl nem tudok

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
ott vannak illatszerek is? mert a gépet elöször ott akartam venni, csak a nõ 10k-val drágábban hozta volna karácsony után.

BADE
a belvárosi udvar kapualjában nézted?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
t****-ban :) de a város összes illatszeresénél kérdeztem már sehol nincs ezért akarom neten rendelni.

atlagember
Uraim!
Itt mindenki az arcát borotválja?
Próbáljátok meg odalent is, fantasztikus úgy a szex.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

akyyy
hol vetted?

Punker
Philishave Cool Skin (szerintme olvasható rajta:) ebbe kéne Nivea shaving cartridge

akyyy
#1242 -nek mi a neve, mert csak egy kép van róla, és nincs kedvem visszaolvasni:D (eddig még aképet se nézte meg, lusta)

Punker
senki? :(

Nah, ma én is megborotválkoztam elõször. De most is csak azért mert adtak a suliba ilyen szettet (hiába, rendesek ezek a pesti sulik;) ).
Direkt vártam hétvégéig, hogyha megvágom magam vagy vmi akkor ne legyen annyira égõ. Elõször tökre féltem, de aztán tök könnyen ment. Sztem ha akartam volna se tudtam volna magam megvágni :D
COOL :D
(ez mind tegnap történt, csak frissen regisztráltam)
Punker
#1242 -hez gél patront lehet valahol venni online? ebben a tetves városban sehol sincs.

akyyy
hétfõn borotváltma utoljára lasaan itt lesz az ideje mert kezdek szöröcske lenni:) bár máskor már hamarabb szõrös voltam:) jó ez a nivea for men

krisztike
akkor siker ...:DDD

örülj neki ,hogy csak 1 kicsit volt olyan és nem kapott el senki sem egy ilyen izgalmas és vad erotikus menetre ...<#ravasz1><#eplus2><#hehe>

Punker
elmúlt :)

immovable
én szenteste borotválkoztam utoljára aztán tegnapelõtt, de hajnyíróval át kellett elõtte menni rajta, mert nem vitte a penge...<#idiota>
Punker
megint olyan a nyakam mint akit elkapott a bostoni fojtogató.....

Punker
kösz

krisztike
Boldog szülinapot !!! <#pias><#taps><#hehe>

Punker
szoktatni kell a bõröd, elöször nekem is durva volt úgy nézett ki a nyakam mint akit fojtogattak tiszt avörös lett, 3-4 nekifutásra már semmi.

akyyy
azóta már 3szor is megvolt:D (pl ma is, az jó lett, most anynira nem vágtam magam össze:D)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

krisztike
sikerült ?:)))
és milyen lett ?<#nemtudom><#awink><#vigyor1>

krisztike
jajj ,ne mondj Neki ilyent mert a végén vesz és megfõzi ,evés után pedig lekonyult szájjal és kisírt szemekkel állva a tükör elõtt megállapítja ,hogy nem változott és ismét kell majd borotválkoznia is ... <#ravasz1><#eplus2><#hehe>

nekem is ezvan ha gépet használok
tönkrebassza a böröm

szal penge rulz
1 hete borotvákoztam utoljára
lol

Bandee1987
és wilkinson quattrót kaptam

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bucser
Igazából használtam már 2-3-4 pengés borotvát is és magamat is megleptem, hogy a 4 pengéssel volt a leggyorsabb a borotválkozás (nem vágtam meg magam a Wilkinsonnal soha ellenben a gillette-el elég sokszor. A másik nagy elõnye a 4 pengésnek, hogy nem éreztem úgy mintha lenyúzták volna a bõrõmet utána. A gilettenél valahogy ez mindig ott volt a végén. Igaz a Wilkinson feje nem mozog csak elõre hátra. De hát idõvel megszokja az ember és akár vadászkést is használhatna ha bírja a bõre:D Az elektromos borotvától meg kicsattog a bõrõm:/ Pedig az a legtisztább leggyorsabb:D Csak úgy nézek ki utánna mint egy pubertás 14 éves aki elõször borotválkozott:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

FrezeR
én is pont egy ilyet kaptam :P

NSTSpider
Majd meglájjjuk :)