1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
turho #1475 Segítség kellene. Jelenleg kapható modellek közül, 10 k körül keresnék akár neten online is beszerezhető EPILÁTORT. Gyors, hatékony, és lehetőleg minél halkabbat. Természetesen nem magamnak :d segítsetek, priviben ha kérhetem.... -
#1474 Az hogy kinek milyen lesz a bőre a villanyborotvától szerintem egyén kérdése. Én például húsz éve csak villannyal borotválom és semmi bajom sincs tőle. Odalent meg egyszerűen kiszedem, vagy ha nagyon lusta vagyok, akkor azt is villannyal borotválom. A hónaljamon viszont nem szedem le, azt meghagyom a hölgyeknek. -
red13 #1473 Nekem iszonyatosan érzékeny bőröm van, de az addidas arcszesz bevállt. Bár én csak heti kétszer szoktam borotválkozni. -
nick20 #1472 Tisztelt Go Jeff Go!!!
Azért szeretek minden reggel borotválkozni mert nekem így kényelmes -
#1471 Miért kell minden reggel borotválkoznod? Annyira gyorsan nő,vagy esetleg csak neked így kényelmes? Speciel én 4-5 naponta szoktam amikor már elég nagy. Megfigyeltem,hogy az arcbőröm állapota bválás másnapján a legjobb.Bár akkor nem sima,de akkorra minden ki apró esetleges sérülés,ami persze nem direkte vágást jelent eltűnik.
Szerintem balzsamot használj,amik mostanában jöttek be inkább,és jók,nem égetik,vagy irritálják az arcbőrt annyira.Vagyis nekem bevált,bár én arcszeszt is szoktam,néha jó ha kicsit csípi..legalább érzem,hol sérültem meg:-D -
nick20 #1470 Sziasztok! Minden reggel történő borotválkozáshoz milyen arcszeszt használjak az érzékeny bőrömre?
-
tacsi22 #1469 Sziasztok!
Szeretnék nektek ajánlani egy oldalt. Mindenki eldönti,h szeretné-e megnézni. Annyit előzetesben,h egy krémet „reklámoznak” . Szerintem, ha valaki megnézi az oldalt és az ottani fórumot, képeket akkor azok magukért beszélnek. Nem is fényezem tovább…
http://www.leilatitka.hu/invited.php?g=1&refid=QBPhUPnH
Katt a linkre és jó olvasást!
Sziasztok!
-
#1468 Hello
Mi a véleményetek a Philips TT2021-ről?Férfiaknak szánt teljes test szőrtelenítő gép. -
#1467 Én a hóóóónaljamat kezdtem el mostanába (after 14yearz :D) ésssss dumáltam anyámmal ilyesmikről, oszt mondta hogya hajnyirotol erős lesz, meg lehet h szurni fog, de epilálóüval meg fájni fog, de viszotn ritkáébban fog nőni + nmem erőiti (sry for da helyesirás it was a fárasztó nap) -
#1466 nemtom vmikor rég:D
elektromos borotvát nem szeretem, gilette rulz:D -
#1465 szakmunkás bajusz :DDD -
Guttersnipe #1464 16 évesen a pofám jobb oldalán erősebben nő a szőr mint a másikon. :D Ennyi.... -
#1463 Apuhoz odamész, hogy kell pénz, és veszel némi weapon-t.
Ha egyszer elkezded, akkor bizony erősödni fog, meg gyorsabban fog nőni. Később kezdeni lehet, de szvsz nem sokat számít....
Eleinte elég havonta, vagy még ritkábban nekiesni, tényleg amikor nagyon muszáj...de előbb utóbb úgyis megerősödik. -
gyuri12 #1462 Én nekem már borotválkozni kéne,de nem tudom,hogy mit tegyek.
olyan kis rajkó bajuszom van(gy.k.: olyan cigányos:DDSADASD) oszt már le kéne vágni. és kb 1 hónapja a szakállam is nő(tehát nem csak kis pelyhek vannak,hanem 1-1,5 centi hosszú szőrök!:O ) és nem tudom,hogy már le kéne-e vágni,ha le vágom,akkor gyorsabban nő-e majd, meg úgy egyáltalán semmit se:=(
tanács? -
Szedjél női hormonokat tartalmazó szereket, és igy meg tudod szüntetni a tesztoszteronodat... vagy szedjél olyan szert amitöl befelé fog nöni és csak le kell majd harapnod, (igy viszont sokat fogsz köpködni)... !
-
#1460 úgy, hogy megmaradsz kamasznak... -
#1459 Egy hete borotválkoztam elöször, gilette m3 power nitro-val. A rezgést bekapcsoltam, rezgés nélkül nem is próbáltam. Borotvahabot meg ilyesmit nem használtam, csak többször bevizeztem az arcom. Amúgy ebböl a borotvából sztem jön vmi sikosítós cucc :D 1 hét alatt alig nőtt valamennyit szerencsére, kb 2 vagy max 3 mm-t. Megvágni nem tudtam magam, ja és nem visszafele borotválkoztam.
Hogy lehet megcsinálni, hogy késöbb se nőjön gyorsabban majd? -
Solas #1458 Borotválkozással kapcsolatban minen érdeklődőnek ajánlom ezt az oldalt:http://kispad.hu/blog/200607/a-borotvalkozas-jobarat.html?101526 -
#1457 Én már klasszik pengés borotvát nem is használok, csak szakállvágót, meg hajnyírót.
A penge mindig sértette a bőröm, és kiütéses lettem tőle, tök mindegy, milyen habot/zselét használtam...
-
Hippo #1456 Miért? Másképp nem tudom normálisan eltávolítani a bajuszom, azaz teljesen eltávolítani és az lenne a célom. -
Mirk #1455 a bajuszodnál értelmetlen visszafelé azaz felfeé borotválkozni
még levágod az orrod -
Hippo #1454 gilette fusion power-höz való pengét használok.. hogyan deríthetném ki könnyedén hogy a bőröm túl érzékeny vagy a penge túl éles? -
#1453 vagy túl érzékeny még a bőröd vagy túl éles a penge -
Hippo #1452 azt elfelejtettem írni hogy csak a bajuszomnál vágom meg magam (apró vágások) -
Mirk #1451 http://youtube.com/watch?v=GCTzhFFRihA -
Hippo #1450 Nincs videó ami bemutatja ilyen how to shave szerű dologban a borotválkozást? kiváncsi vagyok mit qrok el.. amúgy akkor amikor szörnövekedéssel ellentétesen borotválok akkor vágom meg magam, nem is egy helyen.. -
Mirk #1449 de hogy vágod meg magad? attól hogy szőrnövéssel ellentétes irányba borotválkozol? annak mi köze hozzá? akkor vágod meg magad ha a borotvapenge nem merőleges a húzás irányára, nem?
nem értem én még sosem vágtam meg magam -
Hippo #1448 Úgy gondoltad hogy borotva habbal borotválkozzak rendesen ahogy eddig csak éppen amikor ellentétesen borotválkoznék ott már ne használjak egyáltalán habot? -
#1447 Borotvahab nélkül is próbáltad már visszafelé? Akkor nem puhitja fel annyira és pl én akar mit csinalok soha nem sikerult elvagni magam borotvahab nelkul, mondjuk nekem bírja a bőröm...
1444-annyit, hogy én pl olyan vagyok, hogy elég 4-5 naponta 1-2x borotválkoznom, mert elejen nagyon nehezen nő utanna meg gyorsan..
Hiába mindenki más :) -
Hippo #1446 Srácok!
Ti milyen borotvát és kellékeket használtok?
Nekem van egy Gilette Fusion Power rezgős borotvám, igaz a rezgős részét nemigazán használom, de akármilyen óvatás vagyok amikor ellentétesen borotválkozom a szőrnövéssel mindig széjjelkaszabolom magam, már nagyon unom :( Nivea borotvahabot használok még hozzá..
Szóval szeretném a tapasztalatotok kérni ebben, hogy most váltsak erről a borotváról (ha igen, mire) vagy hülyén borotválkozok vagy nem tudom.. -
#1445 na megvettük nagyon jó
és még hajat is lehet vele vágni -
#1444 ezen énis sokat szoktam gondolkodni, pedig még csak 19éves vagyok, most olyan h ha reggel megborotválkozok este már érzem hogy szúr, másnap reggel meg már lehet látni. ja és nemszoktam naponta borotválkozni.
lehet ezellen tenni valamit? vagy később még rosszabb lessz? gyorsabban fog nőni? -
#1443 most reggel megint előjött az a dilemmám hogy az mitől van hogy egyes ismerőseimnek, osztálytársaimnak mintha olyan borotvált használnának, hogy úgy leviszi az arcszüröket mintha sohanem is nőtt volna. vagy lehet nekik, még huszonvalahány évesükre még nem is nő acrszőrük?:O
nekem meg már olyan hogy reggel megborotválkozok (akárhogy is, de azért látni lehet hogy itt aztán borotválkozás vót), estére meg már majdnem szakál nő:D
lehet azé mer nem használok semmi aftert, stb? -
#1442 Most akciósan több helyen -
#1441 Remington szakállvágó titán bevonatú vágókésekkel MB200C
A szakállformázás legegyszerűbb módja! A Remington titán bevonatú szakállvágója (MB200C) egyenesen Önnek lett megtervezve: a készülék titán borítású pengéi hosszabb élettartamot biztosítanak, és ez még mind semmi! Egy beállítótárcsával szabályozhatja a nyíráshosszt, így csak a képzelete szabhat határt szakállának és bajuszának formázásakor.
Az első elemkészletet ajándékba adjuk Önnek.
Jellemzők:
Titán bevonatú pengék
Precíziós zoom technika
9 hosszúság-beállítás 1,5 – 18 mm
Karbantartást nem igénylő vágóegység, a vágókések olajozást nem igényelnek
2 x AA Varta elemmel csomagolva
Tároló táska
-
#1440 -
#1439 Mondjuk ott haj és szakállnyírónak van írva.
3 mm nem tudom elég kicsi-e álltalábam 1,5 szokott lenni. -
#1438 Most akciós a TESCO-ban 6990
Remington HC600C Hajnyíró
[43055560100] 7.890Ft
Jellemzők:
• Titán bevonatú pengék
• Mosható, zuhany alatt is használható
• 8 db tartozék fésű, 3 mm – 25 mm
• Markolat csúszásgátló betéttel
• 40 perces zsinór nélküli használat
• Töltés jelző
• Akkumulátoros és hálózati működés
• Tároló táska, tisztító kefe, olló
-
#1437 csajom vett egy philishave-et anno 4 éve... de meg sem közelíti a Mach 3 szintet.... tesómtól kaptam egy másikat idén szülinapomra! wáá!
nagyon nem áll hozzám pedig közel ez a gépi cucc...
zselé + Gillette... igaz több idő... de maradandóbb a sima 'pofa' :D:D -
#1436 Ha apád/haverod borotvájáz használod, utána nem moosol arcot, és ezután vakargatod az arcod úgy hogy elötte kigyomláltad a kertet akkor van rá esély