Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
buzi e vagy?
Ha az arcod borotválása után kipattog a bõr a lábadon, akkor ajánlom Fox Mulder felkeresését 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Csao!
Mitõl van az hogy borotválkozás után teljesen kipattog a bõröm a lábamon?
Lehet ez ellen valamit tenni vagy megelõzni?
Mitõl van az hogy borotválkozás után teljesen kipattog a bõröm a lábamon?
Lehet ez ellen valamit tenni vagy megelõzni?
Elvileg lehet kapni, láttam már Willkinson meg Gillette verzióban is, bár csak müanyag kivitelben. Amit én használok speciel a nagyapámtól maradt rám, fém Gillette borotva. És igen ebbe kell begyömöszölni a klasszikus 2 élü zsilettpengét.
Ilyen borotvát hol lehet kapni?
Ez a régi, 2 élû pengével mûködõ csodaszerszám?
Ez a régi, 2 élû pengével mûködõ csodaszerszám?
Sima biztonsági borotva (a cserélhetö zsilettpengés) az igazi! Semmivel sem nehezebb használni mint a Mach3-at, viszont töredékébe kerül a pengecsere. Én ezt használom pamaccsal meg borotvakrémmel.
Van egy villanyborotvám is ami használható habbal is, na ez az ultimate börkímélö megoldás! Érzékeny börüeknek ideális.
Van egy villanyborotvám is ami használható habbal is, na ez az ultimate börkímélö megoldás! Érzékeny börüeknek ideális.
Fusion Power Phantom-ot hol lehet vásárolni, rákerestem de nem igazán láttam még.. vagy csak elkerülte a figyelmem. Nekem most Fusion Power van.. (rezgõs) nagyon meg vagyok vele elégedve, de ezt a phantomot is kipróbálnám szivesen.
végleges szörtelenítés? van olyan, v csak kamu az ILP is?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ja, elektromosat! 😄
Keresek megbízható, olcsó (max 15 k) , férfi borotvát, mit tudtok ajánlani? Braun elõnyben.
Aztán ezt mondod egy hétig minden nap, utána megtanulsz úgy közlekedni a lakásban, hoyg ne kerülj tükörközelbe 😊
Jaja, aztán meg jönnek a gondok és úgy nézel bele a tükörbe reggelente hogy bazzeg már megint borotválkozni kéne! <#zavart2>#zavart2>
Sziasztok. 😊
Én éppen ma kezdtem el borotválkozni, úgy jó 5 perce. 😄 (Egyébként 21 éves vagyok, szóval kicsit késõn, de hát ha egyszer eddig nem volt igazán mit borotválni. 😊 )
Eszközök: Gilette Blue 2 Excel Maximum, Nivea borotválkozó gél és aftershave balzsam (mindkettõbõl a sensitive).
Totál féltem a dologtól, szóval az elsõ mozdulatok bénák voltak, de aztán már simán ment...és sikerült csak egyszer megvágnom magamat (de az se jelentõs). 😛
Most kíváncsi vagyok, hogy mennyi idõ alatt nõ meg...
Más:
Ha olyan pillangókéses borotvát akarsz akkor kérdezz meg egy fodrászt. 😉
Slawter: én azt is simán eltudom képzelni... 😄
Én éppen ma kezdtem el borotválkozni, úgy jó 5 perce. 😄 (Egyébként 21 éves vagyok, szóval kicsit késõn, de hát ha egyszer eddig nem volt igazán mit borotválni. 😊 )
Eszközök: Gilette Blue 2 Excel Maximum, Nivea borotválkozó gél és aftershave balzsam (mindkettõbõl a sensitive).
Totál féltem a dologtól, szóval az elsõ mozdulatok bénák voltak, de aztán már simán ment...és sikerült csak egyszer megvágnom magamat (de az se jelentõs). 😛
Most kíváncsi vagyok, hogy mennyi idõ alatt nõ meg...
Más:
Ha olyan pillangókéses borotvát akarsz akkor kérdezz meg egy fodrászt. 😉
Slawter: én azt is simán eltudom képzelni... 😄
mellesleg, epekedve várom jövõre az új gilette fusion siete powert, a 7 pengés, mágneses rezonanciás készüléket, titánium pengékkel és ionizációs emelõbordákkal, ráadásként fiziológiás sóoldat a pengék szélénél...jeah=) (ezt csak kitaláltam, de kitudja,...)
.
jaaa értem😄 az a pillangókéses az nagyon lazaaaa😄
láttam a neten márvány fogólappal egy rozsdamentes acél pengéjû 80-90 dolláros cumót, nagyon extravagáns, de marhajól néz ki, és tényleg lehet egy retro fílingje mikor borotválkozol...már ha tudsz vele
láttam a neten márvány fogólappal egy rozsdamentes acél pengéjû 80-90 dolláros cumót, nagyon extravagáns, de marhajól néz ki, és tényleg lehet egy retro fílingje mikor borotválkozol...már ha tudsz vele
.
ja én is ilyen pillangókésfélére gondoltam, nem arra, amiben cserélhetõ a penge.
Amit a fodrászok használnak, pajesz meg nyak borotválásra... az az, az kell nekem 😄
Amit a fodrászok használnak, pajesz meg nyak borotválásra... az az, az kell nekem 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
a nyeles borotvában nincs penge elvileg...
Abban nem kell cserélni, max élezni.
Engem is érdekelne hogy vajon honnan lehetne szerezni, azon kívül hogy megütök egy cigányt, aztán megpróbálom elvenni....
Abban nem kell cserélni, max élezni.
Engem is érdekelne hogy vajon honnan lehetne szerezni, azon kívül hogy megütök egy cigányt, aztán megpróbálom elvenni....
arra gondolsz amit egy pá hozzászólással lentebb beszéltünnk? azok a régi antik nyeles egypengés beretvák.
Asszem ez az a link
amugy abban is elég sokszor kell pengét cserélni😊
csak olcsóbb...
Asszem ez az a link
amugy abban is elég sokszor kell pengét cserélni😊
csak olcsóbb...
.
Lenne egy kérdésem: Honnan lehet szerezni olyan borotvát, amit fodrászok használnak? Ilyen nyeles.. Kéne egy, mert unom, hogy gyorsan használódnak el a pengék. (Mach3)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nekem van, egy ezer forintos Boomannom, kbolyan 40-50 hajvágást élt már túl, és jól szedi a borostát is. Ha jót választassz, könnyen meglehet tanulni vele bánni
.
körrszakáll féle
csak most a szakállnyíróm nem jól mûködik az elektromos borotvába, sztem cserélni kellene benne a pengét
gondolkozom egy ezer forintos hajnyírón erre a célra csak nem tudom mennyire gagyik
csak most a szakállnyíróm nem jól mûködik az elektromos borotvába, sztem cserélni kellene benne a pengét
gondolkozom egy ezer forintos hajnyírón erre a célra csak nem tudom mennyire gagyik
😄
Te nyomod valamilyen sztájlra? szóval van valami extrém formád?
full síma, háromnapos borostás, körszakáll, bajusz, kecskeszakáll vagy bármi?
Te nyomod valamilyen sztájlra? szóval van valami extrém formád?
full síma, háromnapos borostás, körszakáll, bajusz, kecskeszakáll vagy bármi?
.
Men Energising az illata is nagyon jó és olyan hûsítõ
tegnap megszagoltam a tesco-ban az emlitett Nivea balsamot is
hát én semmi banán illatot nem éreztem, hasonló ahhoz ami van csak kevésbé érezhetõ az illata (Sensitive ugye)
tegnap megszagoltam a tesco-ban az emlitett Nivea balsamot is
hát én semmi banán illatot nem éreztem, hasonló ahhoz ami van csak kevésbé érezhetõ az illata (Sensitive ugye)
Utolsó lépés – a hidratálás!
Bõrének szüksége van arra, hogy nedvességtartalmát visszaállítsa arctisztítás és borotválkozás után. Ehhez egy hatásos hidratáló krémet ajánlunk!
Az Energizáló hidratáló férfiaknak (4850) egy revitalizáló hatású készítmény, mely minden bõrtípusra alkalmas. A pehelykönnyû formula ginzengtartalmának köszönhetõen felfrissíti a bõrt. A krémben lévõ koffein élénkíti és energizálja az arcbõrt, az E-vitamin pedig harcba száll az ártalmas szabadgyökökkel.
Használata: Arctisztítás és borotválkozás után vigye fel az arcra és a nyakra.
Bõrének szüksége van arra, hogy nedvességtartalmát visszaállítsa arctisztítás és borotválkozás után. Ehhez egy hatásos hidratáló krémet ajánlunk!
Az Energizáló hidratáló férfiaknak (4850) egy revitalizáló hatású készítmény, mely minden bõrtípusra alkalmas. A pehelykönnyû formula ginzengtartalmának köszönhetõen felfrissíti a bõrt. A krémben lévõ koffein élénkíti és energizálja az arcbõrt, az E-vitamin pedig harcba száll az ártalmas szabadgyökökkel.
Használata: Arctisztítás és borotválkozás után vigye fel az arcra és a nyakra.
Men Energising Moisturiser
Energizáló hidratáló férfiaknak
Nem zsíros, gyorsan felszívódó hidratáló az arcra, amely bármilyen bõrtípushoz ideális. A pehelykönnyû formula ginzengtartalmának köszönhetõen felfrissíti a bõrt. A készítményben lévõ koffein élénkíti és energizálja a bõrt, az E-vitamin pedig harcba száll az ártalmas szabadgyökökkel. 50 ml
Na itt van amirõl beszéltem
Energizáló hidratáló férfiaknak
Nem zsíros, gyorsan felszívódó hidratáló az arcra, amely bármilyen bõrtípushoz ideális. A pehelykönnyû formula ginzengtartalmának köszönhetõen felfrissíti a bõrt. A készítményben lévõ koffein élénkíti és energizálja a bõrt, az E-vitamin pedig harcba száll az ártalmas szabadgyökökkel. 50 ml
Na itt van amirõl beszéltem
nekem beszívódik
ugye níveánál is a balzsamról beszélünk nem a gélrõl
Mint mondtam az Oriflamenak van olyan arckréme ami egy pumpás doboz amiból egy kicsi jön ki egy nyomással és az szinte teljesen zselés hûvös gél ami arcra kenve nagyon jól beszívódik és ápol, hidratál.
Én sokkal jobban szeretem mint bármilyen arckrémet.
ugye níveánál is a balzsamról beszélünk nem a gélrõl
Mint mondtam az Oriflamenak van olyan arckréme ami egy pumpás doboz amiból egy kicsi jön ki egy nyomással és az szinte teljesen zselés hûvös gél ami arcra kenve nagyon jól beszívódik és ápol, hidratál.
Én sokkal jobban szeretem mint bármilyen arckrémet.
tudom, meg alkoholmentes azis jó... csak olyan fura...szóval a nivea sokkal jobban szívódik be, a balea meg ottmarad azt igy csúszik meg mittom én😄 a niveának jobb érzése van
.
be, de ki lehet próbálni sztem DM-ben lehet kapni kis tubusokban ilyesmiket
én van mikor direkt az illata miatt használom
de ez nem a sensitive hanem a mild
bár sztem a másik illata is jó lehet
de az oriflame arcra való gélje is nagyon jó
én van mikor direkt az illata miatt használom
de ez nem a sensitive hanem a mild
bár sztem a másik illata is jó lehet
de az oriflame arcra való gélje is nagyon jó
Match, nekem is van itthon ilyen antik csavaros izé😄 nagyon pöri, de biztosan szétszadoznám vele magam
Hallod, Breki Neked bevállt?😄 szóval télle gjobb érzés tõle az arcod? mer én mindig félek az újtól, hogy csak el b*szok vele valamit
Hallod, Breki Neked bevállt?😄 szóval télle gjobb érzés tõle az arcod? mer én mindig félek az újtól, hogy csak el b*szok vele valamit
.
persze, nagyon jó illata van
A normál és száraz bõrhöz használt Care Pro Tec professzionális bõrápolási technológiával kifejlesztett hatékony nedvességpótló és bõrvédõ balzsam a férfiak bõrének természetes mûködését aktiválja és támogatja.
Azonnali nyugtató és hidratáló bõrápolás:
A különleges hidratálóanyagokat, E vitamint és B5 provitamint tartalmazó könnyû, nem zsíros balzsam:
Azonnal csökkenti a borotválkozás közben kialakuló kellemetlen érzést.
Hosszan tartó, intenzív hidratálást biztosít.
Fokozza a bõr természetes védelmét az irritáció kialakulásával szemben.
Mélyrehatóan javítja és regenerálja a bõrt.
Eredmény:
A bõr erõsnek, ápoltnak látszik.
Használat után a bõr hosszú ideig kipihent és puha tapintású marad.
Kímélõ hatása bõrgyógyászatilag igazolt.
A normál és száraz bõrhöz használt Care Pro Tec professzionális bõrápolási technológiával kifejlesztett hatékony nedvességpótló és bõrvédõ balzsam a férfiak bõrének természetes mûködését aktiválja és támogatja.
Azonnali nyugtató és hidratáló bõrápolás:
A különleges hidratálóanyagokat, E vitamint és B5 provitamint tartalmazó könnyû, nem zsíros balzsam:
Azonnal csökkenti a borotválkozás közben kialakuló kellemetlen érzést.
Hosszan tartó, intenzív hidratálást biztosít.
Fokozza a bõr természetes védelmét az irritáció kialakulásával szemben.
Mélyrehatóan javítja és regenerálja a bõrt.
Eredmény:
A bõr erõsnek, ápoltnak látszik.
Használat után a bõr hosszú ideig kipihent és puha tapintású marad.
Kímélõ hatása bõrgyógyászatilag igazolt.