Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
már most totál bevagyok zsongva a szombatra
CHRIS.SU - SKC - NOISIA ... ááh :]

u dont have to listen anybody else but me

HIm megnéznétek a myspace ünket?
www.myspace.com/unearthdnb ( de a nevünk nem jó, szóval azt ne😊
respect: Siegfried & MASK
RIZLA
jajah...csörgünk mint egy zsák dió 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

VRSDM
valaki szombaton lesz noisia-n?

ja groovenation.......XD
xy21
Ne szivass már most is lessz vagyis holnap nagy Dáré parti a klinikánál😄
Meg amugy is http://debrecnbass.keszen.hu/

Debrecenben inkább liquid van. Sajna. Jó kis neurofunk partik, nem nagyon sõt egyáltalán nincs debrecenben😞
Hi! Volt valaki tegnap az INCIDENT NIGHT on Karcagon?
Geeryy
mindscape black lotus ep bemutato aug25 mokka.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

magus
Bassdriven a minap hallottam egy számot, a Thievery Corporation nevû duótól az Amerimacka c. szám ment, kõkemény dnb-be átdolgozva, de sehol sem találom. Ha esetleg valakinek valami ötlete van, nagyon hálás lennék, iszonyat kemény volt.

xy21
Akkor ez Breakbeat parti lessz?

xy21
Akkor ez Breakbeat parti lessz?

prezi
ez breakbeat ugytudtam sry -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

RIZLA
Elektróger Party
@ 2007.08.11.
Helye: Miskolc, Avas Kilátó
Belépõ: 1000 huf
Fellép:
Ludmilla
Astro
Novax
Bordee
----------------------------------
drumandbass.hu

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

prezi
egy darab se.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Msikolcon csakvanmár 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

xy21
Valaki megtudná mondani hogy debrecen vagy miskolc környékén merre szoktak lenni dnb partik
Elõre is THX

VRSDM
köszi, de fura, elvileg a teeta mix is azért lett linkelve nem? mert bennevan, azt meg leszedtem, de nem rémlik hogy bennelenne, na sebaj 😊 köszönöm azért 😊

xy21
#1589 Hsz

VRSDM
tegnap kultiba leadták a knight rider valaki által szarrá buffolt számát, hallottam már máshol is. valaki egy címet nem tudna adni ahol elérem? (mármint a számot <#haha>

/mellesleg nagyon dúúrva volt a nagyterem, fehér dc cipõm orra mától fekete 😄

RIZLA
😊 akor már tudom, miért nem tudtam mi is lehet ez ....én másképp látom az életet 😄 ( jaah....anyám Ibolya, apám Ferenc) <#law>

VRSDM
azért adtam mert több annál, divatdolog lett, hogy tizenévesek a hajukat maguk elé fésülve, nemlátnak, elbasszák a látásukat, és világfájdalmas depresszió kombós belsõ énüket híresztelik myspace-n...

RIZLA
<#zavart2> elég lett volna ennyi: hardcore punk zene egyik ága
de azért köszönöm szépen a felvilágosítást....

VRSDM

RIZLA
psssszzzzzt.....amugymegmiafaxazazemo?

báttyó02
:}
hözöngjél csak :}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

VRSDM
szarok rád, menjé' a gumiba, nem offolok itt tovább -.- igyál egy kakaót és nyugi

báttyó02
ne idegeskedj emóbá
a képen látott gyerek meg legalább eltakarja a fejét,neked is azt kéne mert elég rusnya vagy sajnos :>

VRSDM
sose voltam emo basszamá' meg az egsés tábor 😄 mindenki emozik nekem jobbra balra azért mert volt pár looser pózer fotóm, Õ baszod emo, én ígynézek ki???, vágom mivolt ez, grr :@emo topikban light-al jól kibeszéltük keressétek vissza.

másrészt pontosan 2003. húsvétja óta hallgatok dnb-t, és tavaly nyár óta járok rá bulizni is. -.-

báttyó02
minagy déenbés lett a sok emos hirtelen :o)

RIZLA
már fingom sincs 😊 kerestem, és taláttam 😄

magus
jo kis mix, hogy talaltal ra (erre meg az oldalra is?)

magus
OrioN the S
jóva majd ,ha fentlesz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DJ Skyline
hugomnak küld el, kösz 😄

tessék 😄 itt magában

RIZLA

Zizou5
02-matrix_and_futurebound-knite_riderz_(ft._mc_spyda).mp3”

ez a szám kinek van meg? akinek megvan pls pm me: ]

Kaszi46
Pont lastfm-en botlottam bele😛 mondjuk nem is értem miért nem a similar asrtist-okat csekkoltam egybõl😛
no mind1 azért köszi.

(te is fent vagy lastfm-en? ha igen egy nick nevet dobhatnál)

Ettõl az "x"eléstõl meg behalok már, lehet én vagyok túl öreg de engem kurvára idegesít. (bocs ha ezzel megsértettem valakit, de ez mostmár ki kellett hogy jöjjön belõlem.

*Posse*T.W.D*

VRSDM
tegnap havernál szülinapi parti, másik haver pub-jába, teszek be dnb-t, csak én nyomom, megtanítottam a mozambiki néger haveromnak az alap ikszet, aztán már nyomatta egybõl mindenki. persze õõõ. én voltama legjobb <#hehe>

magus
Itt nézelõdj sztem
itt is

meg az ugye hospital records találmány, ott van pár ilyesmi (ajánlanám a london elektricityt, én imádom)

Kaszi46
Nu:Tone – Breathless

ehez hasonló jazz n base es cuccokat tudnátok ajánlani nekem?
(ponosabban olyan trackek, elõadók érdekelnének amiben van trombita saxi, zongora, esetleg élõ dob vagy bõgõ)

*Posse*T.W.D*

VRSDM
azthittem mélyládaszétszaggatós-kitöröm a bokám muzsika, háát, nem 😄 de mindenképp jó ;]

VRSDM
vegyél fel msn-re ;]
pm-ment

Mincsi
Sziasztok!

Nagyon keresem ezt a számot, nagyon állati szám: Black Sun Empire - Dark Girl
Kérem szépen vki segítsen ezt megtalálni 😛

Rush!

Zizou5
nem tudlak valamiért velvenni. végy fel engem te teso ;]

[email protected]

am nem égeted magad, nem vok õsdnbs :] csak néha néha táncizok. :]

OrioN the S
Decorum - Contrax D: zúzda... ahányszor meghallgatom kitör belõlem az állat

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

matrix and futurebound - knite ridez <#eljen><#finom>

VRSDM
és hogy megy? nem tudtam hogy te is dnb-re ropod ;] vagy most égetem épp magam és õsdnb-s vagy? :$
/jelölj már be újra myspace-n, még mindig a [email protected] a címem, mert a régi accom törölték -.-

Zizou5
énis nem rég találtam :]