Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHRIS.SU - SKC - NOISIA ... ááh :]
u dont have to listen anybody else but me
www.myspace.com/unearthdnb ( de a nevünk nem jó, szóval azt ne😊
respect: Siegfried & MASK
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Meg amugy is http://debrecnbass.keszen.hu/
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
@ 2007.08.11.
Helye: Miskolc, Avas Kilátó
Belépõ: 1000 huf
Fellép:
Ludmilla
Astro
Novax
Bordee
----------------------------------
drumandbass.hu
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Elõre is THX
/mellesleg nagyon dúúrva volt a nagyterem, fehér dc cipõm orra mától fekete 😄
de azért köszönöm szépen a felvilágosítást....
a képen látott gyerek meg legalább eltakarja a fejét,neked is azt kéne mert elég rusnya vagy sajnos :>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Õ baszod emo, én ígynézek ki???, vágom mivolt ez, grr :@emo topikban light-al jól kibeszéltük keressétek vissza.
másrészt pontosan 2003. húsvétja óta hallgatok dnb-t, és tavaly nyár óta járok rá bulizni is. -.-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ez a szám kinek van meg? akinek megvan pls pm me: ]
no mind1 azért köszi.
(te is fent vagy lastfm-en? ha igen egy nick nevet dobhatnál)
Ettõl az "x"eléstõl meg behalok már, lehet én vagyok túl öreg de engem kurvára idegesít. (bocs ha ezzel megsértettem valakit, de ez mostmár ki kellett hogy jöjjön belõlem.
*Posse*T.W.D*
itt is
meg az ugye hospital records találmány, ott van pár ilyesmi (ajánlanám a london elektricityt, én imádom)
ehez hasonló jazz n base es cuccokat tudnátok ajánlani nekem?
(ponosabban olyan trackek, elõadók érdekelnének amiben van trombita saxi, zongora, esetleg élõ dob vagy bõgõ)
*Posse*T.W.D*
Nagyon keresem ezt a számot, nagyon állati szám: Black Sun Empire - Dark Girl
Kérem szépen vki segítsen ezt megtalálni 😛
Rush!
[email protected]
am nem égeted magad, nem vok õsdnbs :] csak néha néha táncizok. :]
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
/jelölj már be újra myspace-n, még mindig a [email protected] a címem, mert a régi accom törölték -.-