Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Amúgy itt a honlap. Jobb oldalt ott van hogy nowhere to run, ott lehet hallgatni. Amugy a többi zene sem rossz!
Nincs meg valakinek ez a zene?
Apex - Nowhere to run
Próbáltam már mindenhol, DC-n, Googlen (találtam egy 43 perces mixet, de nekem a teljes zene kéne. Találtam egy honlapot, azt hiszem az apexnek a fõoldala, ott lehet hallgani, de csak a negyede van rajta kb😞)
Ha valakinek megvan, nagyon szépen kérem töltse fel nékem. Elõre is köszönöm!
énis azt kérdeztem hogy tudja-e valaki a címét, és mivel nem írt senki választ. nem tudja senki ... ;] de ha nagggyon szeretnéd a zenét beregelsz videa-ra vagy youtube-ra vagy akárhova ahol fenntvan és megkérdezed a feltöltõt hátha Õ (amúgy a lett linkelve a videa-n egy hvg-s szavazás, ahova a készítõ tette fel a munkáját, szóval meg tudod te találni ennyi segítséggel szerintem)
u dont have to listen anybody else but me
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
elgedtem a fülem mellett...hehe
igazán csak az a 3 speed-ezett (narancssárga póló - naris.ing. fehér ing) es srác zavart, meg azok akik fogták magukat, kivannak gyúrva és odaállnak a parkett közepére, sörrel a kezükben és beszélgetnek a haverjaikkal.
ingyenes partik hátránya :<
táncomról: van köze az alap ikszelõshöz ránézésre, valójában meg teljesen egyéni a belátásmódom, úgy nyomom ahogy nekem bejön, és nekem az jön be ha full izomból csapkodhatom magam :>
táncomról: van köze az alap ikszelõshöz ránézésre, valójában meg teljesen egyéni a belátásmódom, úgy nyomom ahogy nekem bejön, és nekem az jön be ha full izomból csapkodhatom magam :> nem ha nõiesen lötyögök, 20centin belül mozogva.
ebbõl kifolyólag szoptam be sokszor, mert kurvára nemvolt 1nm2-em táncizni :]
sebaj. részemrõl kurvajóvolt azt a pár negatívumot leszámítva. nameg azt hogy bicegek mint állat. nemtudok lábraállni :]
/kb. 11tõl 4ig a parketten volt. és nem lötyögött/
ezt az ikszeles maniat meg egyeltalan nem értem.fõleg azt nem hogy mindenki aki csak összevissza ugral az már azt hiszi,hogy õ bizony kurvarég tolja a "D&B dane-et" és hatalmas kiraly.
mindegy:
Polar is back
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
10 - 12 skc+chris.su
12 - 01:30 dreazz
1:30 - X:X thijs
X:X - end mi
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
valakinek nincsmeg az a szám ami az õsmagyar ikszelõs film alatt megy? :]
és ne fájjon senkinek a nózija 😄
/nemtudjátok hova lett bi...men-rõl a noisia pack? 😮
infidel
na akkor kik jönnek eddig? 😄
ha valaki kivácsni rám (fehérDC.pirosgatya.feketpóló) egy feketehajú. csinilánnyal (lásd galerim->avatar->zsizsko) val fogom ropni ;]
jólesik azilyen.
érezni kell, de keményen ám!!!!!!!
nem is tudtam h így hívják, de gyík dolog
EZ MAGYAR KURIÓZUM! AMIT MEG KELL TARTANI!!!!!!
írtam a mokkának space-n és válaszoltak hogy bizony
am. nem is kell több infó nekem a buliról. NOISIA-CHRIS.SU-mokka ennyi elég 😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
kezdés?
sajnos nem tudok sokat róla de mennék ha megdobsz infóval,megisszuk a béke sört akkor 😄DD