Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1720 - na igen a tiedidbõl is átkopizhattam volna párat :] de hát minden nem juthatott eszembe :]
u dont have to listen anybody else but me
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
végre lessz mit halgatni 😛
kb igy hirtelen. mindscape-et nem irta az elottem szolo ki ezek kozul biztos megtalalod a stilusod.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
köszönöm szépen 😊
há' figy, olvass vissza itt. amiket látsz linkelve említve azok jók mind :] találd meg a saját ízlésed ...
nálam a favorit kb. így néz ki...
noisia-concord.dawn-chris.su-skc-krytpic.minds-black.sun.empire-limewax-audio-matrix.and.futurebound.limewax
kb. igy ennyi jutott eszembe hirtelen szemezgess 😉
Én most az utobbi pár hét során áltam rá a Drum'N Bass-ra 😊
De nagyon bejön 😛
Csak nem nagyon vágok elõadókat csak eggyet : Pendulum 😄
Tudnátok nekem ajánlani egy pár elõadót ??
Elörre is köszönöm mindenkinek...
Malsum - Nature infest
Morebeat - incoma
Dose - derailed
ezek nagyon jók ajánlom figyelmetekbe!!
Tracklist:
Calibre - ‘Cold Blade’ (White)
Calibre - ‘Re-Entry’ (Signature)
Calibre - ‘Venus & Mars’ (Signature)
Calibre feat DRS - ‘Slums’ (White)
Calibre & St Files - ‘StCal Roller’ (Signature)
Calibre feat Lariman - ‘Peace Of Mind’ (Signature)
Calibre - ‘TV On’ (White)
Calibre - ‘Acrobat’ (Signature)
Calibre - ‘Free’ (White)
Calibre - ‘Idris’ (White)
link
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ezkb. a divatcommerszikszelõsdnb-s gyerekek kedvence...
huh ez naon kaki szám :S mindeki itt dicsõítette ... vagy csak rossazt hallgatok?
mokkához meg hidegvanmár? nem? 😄
a limewax meg leirta magat nalam a "Scars On The Horizon" LP-vel.
1705 <- <#eljen>#eljen>
élõ dnb :]
lesz SKC, aztmeg csípem, szóval uccsó buli a kultiba a weekendbass keretében <#sir>#sir>
mind1 egyenlQre még csak a zenének élek 😄 aztán majd késöbb miután visszaszoktam a nyári lustaságból a tesi órákkal majd akkor kezdek próbálkozni 😄 mert most minden izmom kivan XD
am. elõször énis otthon próbálgattam, de az istenért sem nézett ki jól, elmentem buliba, 15perc folyamatos tánc után, már örültem magamnak, mostmeg már aztse tudom merre kombináljam szinte :$ 😄
szóval. menj buliba, less el pár könnyünek látszó mozdulatot, vagy egy alaplépést valami pózer ikszestõl aki egész este egy mozdulatot ismételget, aztán ahhoz próbálj igazgatni minden féle jót amit látsz és tetszik. :]
vagy ha nem akarsz commersz ikszes lenni, akkor fogd magad, menj el, és dölöngélj jobbra balra 😉 de ne úgy hogy más helyét foglald így el, mert azt nemszeretik 😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
orulnek ha nem menne at a topic ez kell ez kell ez is kell warez faszságba.ez nem csak neked szol.koszi
apex meg a lifted-nel fog kijonni de biztos h oktober elott nem.
más:
Apex - Nowhere to run
Apex - Nowhere to run
pllsss valaki szerezze meg. kezet labat faszat csokolom scak szerezze meeeeeg. : Cccc