Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
jungle létezik ám :] jóltudod. bár én csak hype-tõl meg wolf-tól hallottam eddig...

1720 - na igen a tiedidbõl is átkopizhattam volna párat :] de hát minden nem juthatott eszembe :]

u dont have to listen anybody else but me

Boconadi
még Spor is jóah !
tudnátok jungle elõadókat mondani.. javítsatok ki ha nincs ilyen mûfaj de én úgytudom van és az ilyen pörgõsebb dnb/breakbeat vagy nemtom mire monnyák...

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

nagyon szépen köszönöm 😊
végre lessz mit halgatni 😛
Geeryy
calibre,survival,break,icicle,commix,tactile,mav,implex,asc,fanu,klute,seba,paradox,macc,spinor,calxy,teebee,hive,the upbeats,icr,munk,loxy,high contrast,alix perez,double zero,zero tolerance,phace,nu tune,logistics ,beta 2
kb igy hirtelen. mindscape-et nem irta az elottem szolo ki ezek kozul biztos megtalalod a stilusod.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

okés..
köszönöm szépen 😊
VRSDM
pendulum kábé a populártömeg zene :]
há' figy, olvass vissza itt. amiket látsz linkelve említve azok jók mind :] találd meg a saját ízlésed ...
nálam a favorit kb. így néz ki...

noisia-concord.dawn-chris.su-skc-krytpic.minds-black.sun.empire-limewax-audio-matrix.and.futurebound.limewax

kb. igy ennyi jutott eszembe hirtelen szemezgess 😉

Sziasztok!

Én most az utobbi pár hét során áltam rá a Drum'N Bass-ra 😊
De nagyon bejön 😛
Csak nem nagyon vágok elõadókat csak eggyet : Pendulum 😄
Tudnátok nekem ajánlani egy pár elõadót ??
Elörre is köszönöm mindenkinek...
Apex - Same Old Blues
Malsum - Nature infest
Morebeat - incoma
Dose - derailed

ezek nagyon jók ajánlom figyelmetekbe!!
Boconadi
köszi!
Geeryy
Calibre - Live at Radio 1 14/09/2007 (192kbps, 32mins)

Tracklist:
Calibre - ‘Cold Blade’ (White)
Calibre - ‘Re-Entry’ (Signature)
Calibre - ‘Venus & Mars’ (Signature)
Calibre feat DRS - ‘Slums’ (White)
Calibre & St Files - ‘StCal Roller’ (Signature)
Calibre feat Lariman - ‘Peace Of Mind’ (Signature)
Calibre - ‘TV On’ (White)
Calibre - ‘Acrobat’ (Signature)
Calibre - ‘Free’ (White)
Calibre - ‘Idris’ (White)
link

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

elképzelhetõ 😊

VRSDM
nemtudom, ki dicsõített szerintem elég orbitál kakkantás . pedig SKC jókat tud ám...

ezkb. a divatcommerszikszelõsdnb-s gyerekek kedvence...

Eminem - Lose Yourself (SKC Remix) <02:12/05:18> <----|------>

huh ez naon kaki szám :S mindeki itt dicsõítette ... vagy csak rossazt hallgatok?

VRSDM
akkor nemvágom... amúgyis túl populár nekem :]

mokkához meg hidegvanmár? nem? 😄

Geeryy
a pendulum nem live lesz, talan majd jovore.
a limewax meg leirta magat nalam a "Scars On The Horizon" LP-vel.

DJ Skyline
Limewaxra valaki most pénteken? 😊

VRSDM
oktorber 13. pendulum LIVE. dob-gitár ami kell ;]

1705 <- <#eljen>

magus
Jaja!! Ott a pont!! Hegyalján nagyon frankó volt még pár éve. Suicide!!
VRSDM
még ha nemis vág annyira témába, de azért kurva élmény lehet egyszer egy ilyenre táncolni...
kosheen - empty skies

élõ dnb :]

www.myspace.com/densitydnb
VRSDM
nos. a nyári weekendbass örület ma véget ér (talán ez volt a nyaram legmeghatározóbb élménye, ha nem egyet kell kiemelni hanem úgy egy általánost ami egész nyáron emelte a szinvonalat) szóval. uccsó parti.

lesz SKC, aztmeg csípem, szóval uccsó buli a kultiba a weekendbass keretében <#sir>

VRSDM
buli után lesz ki minden izmod :]mint amikor másnap már felkelõ nap mellett cammogok félpucéran haza, és úgy nézek ki mint valami sérves nyugdíjas 😄 mert kúrvára szétmegy a lábam :$

am kössz a tanácsot 😄 <#eljen>

váh a dölöngélés az még menne is de ezt csak pattogva jó nyomni 😄
mind1 egyenlQre még csak a zenének élek 😄 aztán majd késöbb miután visszaszoktam a nyári lustaságból a tesi órákkal majd akkor kezdek próbálkozni 😄 mert most minden izmom kivan XD

VRSDM
holnap megyek kultiba, eljössz, megkeresel egy fehér dccipõ.fehérvansaspkás srácot aki izzad mint a póni, és utánozod 😄
am. elõször énis otthon próbálgattam, de az istenért sem nézett ki jól, elmentem buliba, 15perc folyamatos tánc után, már örültem magamnak, mostmeg már aztse tudom merre kombináljam szinte :$ 😄

szóval. menj buliba, less el pár könnyünek látszó mozdulatot, vagy egy alaplépést valami pózer ikszestõl aki egész este egy mozdulatot ismételget, aztán ahhoz próbálj igazgatni minden féle jót amit látsz és tetszik. :]

vagy ha nem akarsz commersz ikszes lenni, akkor fogd magad, menj el, és dölöngélj jobbra balra 😉 de ne úgy hogy más helyét foglald így el, mert azt nemszeretik 😄

Hali én multhéten találkoztam a müfajjal (Pendulum - Slam címü számmal és azóta már nagyon lassu a netem a sok töltögetéstöl XD) és nagyon megfogott... Láttam srácokat meg a videókat hogy hogyan nyomják a dance-t 😄 és én is igy akarom nyomni!!! 😄 szinte csinálnám is csak béna és estlen XD... Am hogy lehet ezt megtanulni(bár sztem ez nem tanulás hanem érzés kérdése...)??? vagy próbálkozzak és majd összejön valami jó is??? Sztem már válaszoltam is a kérdésemre XD de azért mondjátok el a véleményeteket...

Boconadi
kurva jol nyomják! <#eljen>
VRSDM
hát izééé hozééé. szóval <#eljen>

RIZLA
😊 jopofa

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

xy21
Hadouken - Liquid Lives (Noisia Remix)
Ez zsír!!!

Zizou5
imadlak adam. ekkora szamot. VÁÁÁÁ

Boconadi
Az Apex oldalán ott ez a mix. A Nowhere to Run számmal kezdõdik, de szerintem mindegyik zene jó benne, nekem tetszik és megéri a 43 percet.
Boconadi
ahogyan igértem:

Spor - The Resistance
Boconadi
miért?
Geeryy
itt meg lehet venni.
orulnek ha nem menne at a topic ez kell ez kell ez is kell warez faszságba.ez nem csak neked szol.koszi
apex meg a lifted-nel fog kijonni de biztos h oktober elott nem.
más:

Hát, figy APEX et még 1 darabig nem fogsz tudni szerezni, sajna.. max a sucker punch ot....... sorry
VRSDM
calyxot betettem messengeren a megosztottba ;]

Zizou5
Calyx and Teebee - The Shape Of Things To Come

EZ A SZAM IS KELL !!

Boconadi
azt probalom mar 4 napja. Lehet meglesz
Zizou5
Apex - Nowhere to run
Apex - Nowhere to run
Apex - Nowhere to run

pllsss valaki szerezze meg. kezet labat faszat csokolom scak szerezze meeeeeg. : Cccc

VRSDM
szavadon foglak :]

Boconadi
no akkor majd holnap feltöltöm, mert most nem érek rá😞
VRSDM
aztnem... de a warehouse után csak állatjó lehet 😮 😄

Boconadi
áz bizonyám <#smile>

Spor - The Resistance?
VRSDM