Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
semmi,már megvan :-c

offkorz
és innen a sehonnan,hogy lehet tölteni mer rámegyek dáwnlód,semmi,csak ftp-n lehet?

nphect - the sphere<#wow2>
The Garrett
omg <#wow2><#wow1><#eljen><#eljen><#eljen>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DJ Skyline
kösz! <#eljen>

VRSDM
mindscape - chris.su feat ryme tyme -> planet X <#eljen>

/vki ZSIZSKO-n és rajtam kívül tölt fuckda pakkokat?

u dont have to listen anybody else but me

80.249.154.99

jaj de én nem is mondtam semmit

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

The Garrett
bázz ez nagyzene 😊 keresgelem is torrenten mi van tõlük. HA neked van valami, akkor PM plz valahol ^^

[ meg amugyis jo reg beszeltunk már^^]

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Geeryy
bocs, beneztem <#idiota>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

VRSDM
mivel én töltöttem fel 😄 ezért tudom hogy az a szám az más 😄
és a végén átkeverik ebbe. aztán cut. és nincs meg a köv. szám... leszedtem a mindscape album köv. számát de hát az nagyon nem ez. szóval nemtudom ... rem. érthetõ voltam...

RIZLA
😄DD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Geeryy
halál komolyan ekkora hulye vagy ?
a link nem mond semmit ?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Boconadi
elõbb muta a hugod 😄
VRSDM
ennek a címét aki tudja az viheti a hugom 😉

/ennyi van csak sajna a számból :C

koszi szépen felvettelek
Szia! Szivesen segítek! MSN: [email protected]
www.myspace.com/densitydnb
nézd meg és ha tetszenek a zenék vegyél fel! BYE
ZSIZSKO
jo.annyira azért nem vagyok sutyerák.hogy nem tudom hogy írhatok úgy hogy !válasz erre! tessék.

Cormamin niuve tenna\' ta elea lle au\'

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

VRSDM
nézd, van válasz gomb ott a fejlécembe 😉 akkor levágósabb hogy nekem címzed, és a nick-em se kell leírkálni <#puszi>

ZSIZSKO
VRSDM. :] 😄 nem rossz nem rossz szám.deh megszokott.mint a többi noisia szám.mármint felismerhetõ benne.

hellllo szertnék segítséget kérni zenét írok szeretnék dnb is írni ha valaki tudna nekem segíteni benne hogyan induljak el akkor megköszönném
VRSDM

VRSDM
Mindscape - No Escape (Noisia REmix)
öhm.
<#miaz>dúrva kis mélyládaszaggatós 😉

VRSDM
szvsz azt szeretem ha van valami ének - szöveg a zenébe, sok esetben befogadhatóbbá jobban megszerethetõbbé teszé, de a jungle mégsem jön be annyira...

ZSIZSKO
EZ NAON JO SZÁM. -.-

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Oksa köszi. Shy Fx-et vágtam azok jók, Roni Size is jókat játszik...
Peacetácia
tisza popular meg dizsisek hoggyákmá lassan

xy21
Nah pár izémizé: Dj Freeze, ShyFX, Rebel MC, Asian Dub Foundation, Dark Sound Foundation,
inkább menny a www.dnb-sets.de keress rá hogy ragga és tölcsé!

Oksa. Köszi tehát "Ragga" trackeket szedjek le ez ilyen éneklõs dolog...
Még jöhet pár elõadó a többeiktõl is...
xy21
Ebben teljesen igazad van!!!

NA ez szép! Az ember 1 hétig nem nézi a fórumot és minden tiszta populáris vacak. A divatbemutatót légyszi rakjátok máshova. Abban táncolj amiben jól érzed magad! Ne azért vedd meg és hordd mert '' a déenbések is ezt hordják'' Add önmagad! Nincs kötelezõ viselet. NÉzd meg például Corrupt Souls - Audio - Nphect triót. Az egyik kecskegyilkos a másik meg deszkás ÉS MÉGIS JÓL KÜLDI!! Byebye
xy21
Halgass raggát!

Sziasztok!
Valaki írjon nekem olyan dnb track címeket amelyikek ilyen éneklõsek 😊 nem csak az a veretés van végig...
Elõre is köszi
Üdv
Boconadi
Tisza cipõ rulz <#smile>
etnies dublin má akkor

Sziasztok!

Nekem õ tetszik 😊

hehe 😄

VRSDM
õszinte lehetek? aztmondtam hogy hogy néznek ki a pózerek.
se adias cuccom-se terepnacim-se sok nagyfagolyós láncom faszom. egyedül egy dc cipõm van. a többi meg ami jólesik :]

magus
nem mindegy, hogy hogy nézel ki? engem már kinéznek onnan mert nem azt veszem fel mint az összes többi? lolmár, abszolút félreértelmezitek

jah mindenki superstar cipõt hord... anno énis akartam venni csak mindeki az van úgyhogy elég kaki... am sztem nincs olyan h dnbs öltözet... mindei úgy öltözköüdik ahogy akar a jóizlés határain belül az más h akik ilyen körökben mozognak azok ilyesmi cuccokban járnak általában nem rózsaszin nemtommilyen pólóba és ilyen szakított világos farmerba 😄 bár lehet az lesz lassan a divat 😄

xy21
Én ugy halottam kezd kimenni a divatból ezaz öltözködés!
Meg ez ilyen Mainstream divat vagy hogyis mongyák...

Geeryy
egyebkent amikor még nem volt felkapva a bogyos nyaklanc tema akkor még azt mondtam,hogy egy-ket leanyzon jol all,ma már nem alkotok velemenyt <#ravasz1> hígul a scene,de ebbe ugye nem megyunk bele,mert ugy sincs vége

okéés thanx 😊
akkor beszerzek egy pár dolgot 😄
VRSDM
jaigen, sok ember nyomja adidasos melegítõbe. oldschoolosba...

xy21
Én ugy tudom hogymég az adidas cuccok is hozzátartoznak az öltözködéshez!

VRSDM
nameg ottvan a tipikal pózer dnb-s.

deszkáscipõ (amivel még nem is lenne gond) - terepfarmer - vans póló kb. ezermillió ilyet látsz... :S sajnos.

Zizou5
ezt igy nem keleltt volna, de... figy igy alapjaraton nincs, annyi dnbs csavot lattam mar, bo gatyaba, csonaciba, emo nem emo. az a lenyeg, hogy szerezz be valamikis deszkas faja cipot, abba jobban megy, es jol is nezki. : D a tobbi mar nem fontos ami teccik azt vegyed fel. na persze ne hammer fallos polot . D de az mar tok mind1.. sok dnbs csavo csajszi bogyos nyaklancot karkotoket hord. kb ennyi a jellegzetessege. deszkas cipo bogyo nyaklanc-karkoto. : )

jha és még valami 😊
kis kérdés de fontos lehet 😄
van valami jellegzetes öltözködési stílusa a D'N'B-seknek ???
😊)))
Sziasztok!

Apex-Breathe
feltudná linkelni nekem valaki ezt a zenét hogy letölthessem mert nem tudom letölteni sehonnan sem :S
elörre is kösssz..