5978
-
ecneb #3254 dj reality - detroit blues -
#3253 hmm, Photek... beugrik egy old track... asszem 7 samurai... legalább 10 éves track... -
#3252 holnap megyek újra buliba, BSE óta nem voltam, (még a tavaszira gondolok)
elegemlett a sokfaszból. holnap meg jókis hely lesz, privátsession ;) csillebércen :D -
#3251 na így kell elbaszni 2sör után a flash taget. mindegy, evvótaz :( linki -
#3250 [center]aaaaAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
-
#3249 nemszabad csúnyákat írni sg-n de neszóljatok a modiknak
az elmúlt pár hsz-ben, valami KIBASZOTTNAGYTUNEOKVANNAK :] köszöntem. -
#3248 helóasztok.
ez esetleg nincs meg valakinek?
nem ilyen terápíszesön3bólvágott cuccra gondolok,én csak oylat találtam.
valaki plz ha megvan neki data.hu-ra tegyemár fel.:)
yutub rip nemérdekel.
ja és momy derwin nemérdekel mitmondotok,meg mien régi trekk ez már,kerestem nem is keveset amúgymeg.ennyi
Calyx & Kontrol – Set Me Free
-
#3247 Rascal & Klone - Winner takes all, ez is eléggé jó. 2:20 körül indul be igazán.
Rascal & Klone - The phoenix, ez sem utolsó ^.^ -
#3246 quagmire szól kb. ööö 4órája :) -
#3245 -
#3244 comm a folow da visionre : " i want to make a sex on this tune " :D -
systmatyk1985 #3243 Egyik nagy kedvencem,Photek!
Ha partyn esetleg meghallom Üvölteni tudnék az örömtől!!! -
systmatyk1985 #3242 Megfogalmaztad amit én is akartam!A hangulata Teljesen más,és ez a hangulat hiányzik nekem a mai zenék nagyrészéből!Persze van kivétel a mai számok között is,de nem olyan arányban!Ezeken a trackeken még hallatszik az analóg hangzás,sokkal nyersebb,de melegebb hangzása van ezeknek!Vannak persze mai is komoly megjelenések de sokuk nem marad meg bennem úgy mint sok régebbi(2003 elötti) track! -
Kursttól még jó a Follow da vision
Calyx - Quagmire
Rascal & Klone - Get wild
ezek is állat számok. a GTA III-ba nagyon jó számokat válogattak össze anno -
#3240 leszedtem ezt az első számot. aztán azon kaptam magam hogy 2ésfél órája ez megy :D -
#3239 ja, planetv-s tracklist, lehet csemegézni belőle. sajna jutyúbon csak pár track van fent belőle:(
Tracklisting:
1-01 Adam F Brand New Funk (7:45)
Producer, Written-By - Adam F
1-02 Die* Autumn (8:22)
Producer, Written-By - Die*
1-03 Ed Rush & Optical Funktion Remix (6:43)
Producer, Written-By - Ed Rush & Optical
1-04 Ray Keith Now Is The Time (7:12)
Engineer - Nookie
Producer, Written-By, Engineer - Ray Keith
1-05 Ray Keith Do It (Lemon D Remix) (5:49)
Producer, Written-By - Ray Keith
Remix - Lemon D
1-06 Peshay Amazon (7:56)
Producer, Written-By - Peshay
1-07 Kamanchi Stay (7:20)
Producer, Written-By - Kamanchi
1-08 D Product Faithless (8:05)
Producer, Written-By - D Product
1-09 DJ Krust* Warhead (Ram Trilogy Remix) (7:14)
Producer, Written-By - Krust
Remix - Ram Trilogy
1-10 Roni Size Windrush (7:20)
Producer, Written-By - Roni Size
2-11 Die* Slide Away (7:22)
Producer, Written-By - Die*
2-12 Ed Rush & Optical Shrinkwrap (6:49)
Producer, Written-By - Ed Rush & Optical
2-13 DJ Krust* Angles (Dillinja Remix) (6:04)
Producer, Written-By - Krust
Remix - Dillinja
2-14 Peshay Vegas (7:29)
Engineer - Decoder
Producer, Written-By, Engineer - Peshay
2-15 Bill Riley Fat Man (6:02)
Producer, Written-By - Bill Riley
2-16 Suv Closer (8:11)
Producer, Written-By - Suv
Vocals [Featuring] - Ajâh
2-17 Roni Size Strictly Social (5:48)
Producer, Written-By - Roni Size
2-18 Adam F Brand New Funk (Suv Remix) (6:15)
Producer, Written-By - Adam F
Remix - Suv
2-19 Bio Mechanics DNA (7:22)
Producer, Written-By - Bio Mechanics
2-20 Scorpio Ali Ba Ba (6:46)
Producer, Written-By - Scorpio -
#3238 Egyszer már én is írtam egy hosszabb szösszenetet ilyen nosztalgikus témában, de a végére valamiért úgy döntöttem hogy nem küldöm el az üzit.
A lényege dióhéjban annyi volt, hogy én a mai napig régi stuffokat hallgatok, nekem valahogy az jobban bejön, illetve nekem inkább az jelenti a dnb-t. Sokkal nyersebb, kiforratlanabb, kevésbé táncos, sokszor olyan utópisztikus, világvégehangulatu.:DDD
Pár cucc hogy mire is gondolok.
az első album, zene, amit letöltöttem a netről, még 36k-s modemmel, szó szerint 2 hétig jött a matéria, az a v recordings válogatás albuma, a planet v('99) volt.
az első cucc amit meg még kazin szerváltam, az mick harris aka scorn aka quoit és Eraldo Bernocchi közös albuma az overlord lady volt. ez még 97-98 környékén lehetett, innen indult ki nálam minden:)na ez az igazán dark-os dnb.:) Mick harris amugy a napalm death dobosa volt csak váltott ilekrtonyikus zene irányába. Legtöbben talán scorn néven ismerhetik, amely művésznév alatt olyan szinten gyomorszaggató mélyeket produkál, hogy simán elokádhatja magát az ember ha ráengedi egy komolyabb hangtechnikára.:D
Mick Harris & Eraldo Bernocchi - Overload Lady
sajnos csak ilyen verziót találtam belőle:(
-
#3237 5th October 1998 de ettol meg kellemes.
-
momy #3236 :) -
systmatyk1985 #3235 Bocs!Akkor én tudtam rosszul! -
#3234 -.o -
systmatyk1985 #3233
98as zene?Vagy én tudom rosszul vagy te,de valameikünk biztos!
De szerintem 95 vagy a dogsonacidon rosszul tudják! -
systmatyk1985 #3232 Én 98ban 13 évesen kezdem a "szakmát"!Egy 8 évvel idősebb rokon ismertette meg velem!Akkoriban nem volt elterjedt h egy 13 éves srác dnb-t hallgat(mint ma)!Sőt fehér holló effektus!1 Bassface Sasha album volt az első amit hallottam!Mond azt h kezdő,divat Drumos vagyok,és nem tudom h miről is beszélek! -
systmatyk1985 #3231 Örülök h értelmezted amit ítram!Ott volt a végén a TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem személy szerint rád gondoltam!!!!!Általánosságban írtam!!!!De mond azt h nincsenek rengetegen akikről írtam! -
derwin #3230 Ezzel én is így wok,kezdetben alap h ien lazább zenéket toltam mint a Subfocus,Concord Dawn,Noisia,Pendulum,Andy C és társai és csak utána ismertem meg Sport neki is a Resistance trackjával szerettem meg a kicsit keményebb zenéket,de sok kedvenc volt még régen pl Technical Itchtől a Ruckus meg a More like you,szal nem tom mire alapozzátok ezeket a farokságokat h csak az új zenék a jók...amúgy meg Darkstepet kb fél éve hallgatok,de valahogy élmény megszerezni az új számokat is főleg amiket előtte mixekben hallasz... -
momy #3229 kedves barátom... egyébként meg akármilyen meglepőő nem ma kezdtem a "szakmát".... nem is darksteppen nevelkedtem de lényegtelen.. 1-2 éve hallgatod?? gratulálok:D én ennél már jóval régebbóta hallgatok dnb-t, és h megosszam veled 1988-as (!!) The Art of Noise - Drum and Bass collection albummal kezdtem anno.. nah ha ez nem oldszkúl akkor semmmi. nem tom mit magyarázól ha nem is ismersz.. attól h féléve rááltam a keményebb vonalra és minél előbb szeretem megszerezni azokat a zenéket amik megteccenek , még nem kell magyarázni... főlleg úgy h azt se tod h kivel is állsz szemben... -
momy #3228 ez hülyeség... 1998as zene -
systmatyk1985 #3227 kemal and rob data studio mix a legjobb mix amit mostanában hallottam!Nosztalgia hegyek!Egy ilyen partynak még van hangulata,sötét hangulata! -
systmatyk1985 #3226 Elég régi!!És mégis jó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1995!!! -
#3225 ez a lentebb linkelt roni size-zal egyidős kb. 97-98.tippeltem flemeljetek szet -
#3224 nagyon régi?:O
nemúgyértem hogy akkor szar,mert nekem tetszik.csak tényleg érdeklődöm csak :|
ennyire régi zene volna? -
systmatyk1985 #3223 Tököm ebbe a fórumba!nem jeleníti meg a videókat!
Mind1!Lehet Kitalálni az évet: Ram Trilogy-Intercity(youtube)
kiváncsi vagyok h segítség nélkül hány ember találja el vagy jár a kiadás évének közelében!Nem arra vagyok kiváncsi h ki mennyire tud utánna nézni a neten!Fejből!!!! megemelem a kalapom az elött aki kitalálja!Én ismerem ezeket a zenéket is pedig nem vagyok öreg a magam 23 évével! -
systmatyk1985 #3222
Lehet kitalálni az évet! -
systmatyk1985 #3221
Mindenki olyan napra kész akar lenni hogy az már vicces!nem mind1 h mikori zenét hallgat az ember?én nem keresem 1folytában görcsösen a legfrissebb zenéket csak azt ami teccik!Lehet az pont mai release vagy 10 éves track!Tök mind 1!A sláger house-t hallgató diszkósok körében menő ez a "csak a legfrissebb zene a jó,ami már esetleg 2 éves az egy fos,lejárt ódivatú szám!"!Kiváncsi vagyok h TI napra kész emberkék hányam ismertek esetleg hallgattok ALAPMŰ dnb-ket amik esetleg 3-4 sőt 8-9 évesek!persze!ti csak 1-2 éve hallgattok drumot és ennél régebbi zenéket szinte nem is ismertek,csak mindig a friss trackek!Tisztelet a Kivételnek!!!! -
#3220 -
#3219 jaaa hogyha gáááz hogy ez már lassan 2 éves, akkor kövezettek meg :) mégis odavagyokérte. -
#3218 jöttem kéregeteni kecsegek.
egy 2007es buli kéne :)
méghozzá ez: Eye-D & Hidden @ DEDICAT3D Melkweg 26-10-2007 -
derwin #3217 Momy nem is tudom ki adott neked Kristall Weizent xD
Tok pár tagot akiknek ezek megvannak + Zagadka + még néhány "trackocska" -
#3216 omgplz :-| -