Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Audio_-_No_Soul_The_Sect_rmx.mp3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
gondoltam megmutatom
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
de tudod mit? nyar-szombat reggel-felkeles-egy lightos drum a winampba-kv-ujsag-happy stick-napozoagy a kertben.. es kimondod ,hogy az elet szep.
nekem az a best
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
u dont have to listen anybody else but me
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
semmi cigi semmi felkelõnapfíling.....de holnap brékendhidro \m/
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Amúgy nem tudná nekem vki ezt a számot feltölteni? : Dom and Rolan- U Do Voodoo.
Elõre is kösz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
havernál tényleg kibaszta a mélyt.<#smile>#smile>
most ez a kedvencem,és keresek most ehhez hasonlóakt.
ha ezen ott lettél volna, mást mondanál szerintem 😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
amúgy tény 2481ben van az igazság, bár sokezret ki nem adnék érte, de ne felejtsük ha pendulum nincs sokminden más sincs :]
apropó Andy C 😄😄😄 na azt lehet utálni 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.