5978
-
#3294 origo cikkje, ott találták ki ezt a végtelen nagy marhaságot,
am télleg nem jó az új pendullár, a régiek jobbak voltak (tarantula, slam, stb..)
ja és itt a cikk is -
#3293 neeeeeeeeee könyörgök, csak ilyet neeeeeeeeeeeee
bár lehet, h amikor a breakcore megszületett, akkor meg a dnb-sek mondták ugyanazt -
#3292 volt itt egy cikk vagy vhol olvastam hogy Pendela megteremtette az emobasst :) -
derwin #3291 Nagyon helyes :DF
Lassan megszületik az EmoBass és majd ritmusra kell sírni,bár Pendulum még kicsit gyúr és már azok lesznek... -
#3290 tegnap láttam itt a téren egy 13 éves vasalt szőkehaju pirszinges gyereket ikszelgetni , és a végén meg is tapsolták a barátai :) -
#3289 azért járok bulizni hogy jól érezzem magam, de feszéjez hogyha magam közt millió majmot látok felvágva, magát fotózkodva nyalókával a szájában bohóckodni. bizony zavar...
de a tegnap jó volt :) "kevés" ember, jó zene, jó időjárás :) -
#3288 Te azért jársz bulizni hogy másokatt lessél?
Régen rossz neked... -
#3287 ma újra adok esélyt... mokka-concorddawn
febr.óta elkergetett a millinyi lúzer, akire ha ránézek komolyan fáj a szíven... :C ha ma is csak show off ot látok megint lesz pár hónap szünidő. -
#3286 bass? -
#3285 segítsétek ezt a videómat?? írjunk hozzá dnb-t? -
#3284 ez most nemlett valami jó,javíthatnád -
#3283 DnB fórumba kellett pont mi?:-o -
#3282 OFF:
Ha a zenét szeretitek, biztos a táncot is!
Lécci lécci segítsétek ezt a videómat!
A Tűzvirág táncművészeti bemutatón készült!!
Nagyon köszi!!!
Video -
#3281 hat meg van hova fejlődni:
-egy zenenek legyen íve,szóljon vmirol.
-a dobszekcio szvsz szinten több sebből vérzik: a kick tul lett kuldve,ellenben a pergok es a cinek gyengek, az első gyakran el is tunik.
- a break tördelése és a bassline mintha nem lennenek baratok.
- nem igazan találtam meg magyarázatot a szám közepe fele hallható level-ugrálásrol?
- ritmuskeplet ?
- 5:10-nél elszabadul a pokol. annyira össze-vissza morajlás.akkor jutott eszembe, hogy lehet h miután megirtad a savokat es össze is raktad a zenet (tehat a seq kesz volt) te valojaban fogtad magad és felrángattad a mixeren a szinteket maxra ? látott ez eq-t compressor-t vagy vmi filtert? de most komolyan ? amikor befejeznél egy zenet az lebegjen a szemed előtt, hogy nem mastert akarsz csinálni 0dB-vel -arra ott a studio- hanem mixdown-t.
hat így nagy hirtelen ennyi.remelem tudod fogadni a kritikát, és megpróbálod orvosolni a hibákat.
-
systmatyk1985 #3280 -
Braincrack #3279 Itt volna a Legújabb Szerzeményem:
BRAINCRACK - Five Minutes To Heaven -
systmatyk1985 #3278 Egyszer már kitárgyaltam h én nem vagyok oda az ilyenekért.DE! Mystification Valamiért teccik(legalábbis jópár zenéje)!
Főleg ez!
Fúúúú!Szombaton benn lesz a kocsiban a "gyengusz" Mac Audio rendszer!
Azon miet fog ez szaggatni! -
#3277 mikorimár ugyan :-| -
derwin #3276 System of a Down - Chop Suey DnB mix xDDD -
#3275 Mystification - Computers, beteg -
#3274 thx -
#3273 végre.köszönjük:) -
#3272 Jól van újreg! Ügyes vagy! Kapsz jutalomkekszet! -_-" -
lenna #3271 Katt ide!!!!!!!!!! -
#3270 [center] -
#3269 mystification - can u say kill :] -
#3268 ltj bukem & mc conrad, krafty kuts @ balaton sound
akinemjönnemember -
derwin #3267 Itt az új Audio LP végre releaselődött......
Audio - The edge of the reason LP
Label: Tech Freak Recordings
Catalog#: TECHFREAKLP003
Format: 5 x Vinyl, 12", LP
Country: UK
Released: Jul 2008
Genre: Electronic
Style: Drum n Bass
Tracklist:
A. Audio & Dylan - The Birth & The Death
B. Audio - Exposed
C. Audio - Premonition
D. Audio - Rituals
E. Audio & The Sect - Pounded The Final
F. Audio - Icarus
G. Audio & The Panacea - Perished
H. Audio - Barricade
I. Audio - New Bourne
J. Audio - Vigilante
Letöltés :
http://rapidshare.com/files/128251632/Audio-To_The_Edge_Of_Reason-TECHFREAKLP003-LP-2008-sour.part1.rar
http://rapidshare.com/files/128249121/Audio-To_The_Edge_Of_Reason-TECHFREAKLP003-LP-2008-sour.part2.rar
Nagyon fasza lett az album,bár csak a Rituals meg a New Bourne nem volt meg eddig teljesbe xD -
#3266 halál kb :-| (nemfűzök hozzá semmi egyébt) -
#3265 -
#3264 Nameg DARKCORE -
#3263 Limewax -
#3262 Limewax - Everything (Idoleast Remix), gyilkos :| -
#3261 -
#3260 nos, a következő szám nem annyira DnB, bár nem is áll tőle olyan messze. Radioactive Man - Gone forever. kicsit befordulós szám, de szerintem nagyon jó, legalábbis nekem tetszik. elnézést ha esetleg off volt. -
anadrex #3259 "trackjával" ha így írod le kiváncsi lennék hogy ejted. nah mind1 igazábol nem ezért irok. Hanem http://anadrex.blog.hu/ nézzetek fel.
nightwalker recordings + lost soul recordings + n.phect mix + kérjetek azt meglátom mit tok tenni :) -
#3258 ettől független nagyonjó a gyerek :) -
#3257 roxorloops-nál nincs jobb ;) -
#3256 őt ismerem -
#3255 dnb beatbox(Doeme - Hungarian)