Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah.és nem csak d'n'b,de abból is van oan 2-3ezer mix<#eljen>

\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"

ha nem vagy torrentellenes akkor ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe...
naprakész,és folyamatosan frissül.csak regelni kell.
ha volt már,akkor sorry

offkorz
kösz^^

VRSDM
detto :>

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
NNAAgyon jjóFFÉLE ez a zenék!

offkorz
na már meg is jelentél 😄DA_SDASAD

Rockynhooo
úgy látom készülhetek a nagy délutáni zenehallgatásra 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

offkorz
Geeryy
Bala @ Liquid Sessions 2008.03.25

Atlantic Connection - Cant Destroy Love - Westbay
>>Nu Tone - Missing Link - Hospital
Redeyes And Alix Perez - Whatching You - Prestige
Bungle And Ney Faustini - Love And War - Jerona Fruits
Danny C - Ace Face - Creative Source
??? - ??? - White
Greenfly - Suelo Mas Alto (Neil Mac & Amc Remix) - Factory Music
Marky And Xrs - Soul Samba - Innerground
Alix Perez Ft. Mc Fats - Down The Line - Shogun
Broke n English - Tryin (Calibre rmx) - Fat City
Spectrasoul - Tender Doubt - Celsius
Calibre - Mr. Right On - Signature
Young Ax - Higher Ground - Santorin
Mos Def - Panties (Zero T rmx) - White
Switch - Hilltop View - Soul:r
Survival - Stasis - Play Musik
Eveson - Touch - 31 Records
Calibre - Luminous - Soul:r
Zyon Base - The Wire - Lucky Devil
Naibu - Pacific - Fokuz
Breakage - Cooper - Critical
Commix - Strictly - Metalheadz
High Contrast - Everything Is Different (Calibre rmx) - Hospital
Alix Perez - Vanguard - Shogun
D-Bridge - The Haven - Exit
Calibre - Britflick - Signature
Sabre - Elite - Renegade Records
Digital And Spirit - Phantom Force (Spirit rmx) - White
Calyx And Teebee - Quest (Break rmx) - Subtitles
Rufige Kru - Is This Real (Commix rmx) - Exit
Breakage - Lurgie - Shogun
Survival - Red Hot - Intasound
Marcus Intalex - Lowlife - Soul:r
Breakage - The Shroud - Digital Soundboy
Mosus - Watergate - Nu Directions
Lynx - Reverse Engineering - Soul:r
Commix - Belleview - Metalheadz
Spectrasoul - Submission - Celsius
Survival - Contact - Shogun

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

offkorz
na majd mindjárt kaptok egy kis finomságot. 😊

Phate
~smashes, nekem az ilyen már sokkh
B Soul - From Russia With Hate -(MSAW004) Vinyl 2008

[ edrink.blog.hu ]

Geeryy

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Timbo
>> igény 😄

és köszi az edddigi muzsikáákat 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Geeryy
Mozart, Wolfgang Amadeus * Violin Concerto No. 3 in G major - KV 216 - I Allegro [ Classical Masterworks CD 27 ]
ez az igazi lazulos zene.igeny eseten feltoltom <#finom>

xy21
Nekem meg a "children of Jah" szólt napokig

VRSDM
big bud - give a little. áááh :] napokon át csak az szólt 😄

xy21
Ha nagy elakarsz lazulni akkor LTJ bukem progression album vagy Big Bud.
De nemrég írtak egy jópár elõadót csak kicsit olvass vissza.

VRSDM
én már hallgatom :]

Phate
csak nekem nem jó vmi ezekkel a letöltésekkel?

[ edrink.blog.hu ]

ngcsnet
Secret Life (Omni Trio) meg Sun King (State of Mind) féle ellazulós békés érzékenyülõset ajánlhattok, vagy linkelhettek ha buzgók vagytok<#smile>

addig itt egy kicsit oldschooleybb csokor:
SDD - Phanta
Drum and Kesz - Einhundertzwanzig
Hijackers - Polymorphic
Chris.su - Time Warp
Bitch26 - All We Need Is...

VRSDM
nem az a legyegyszerûbb ha youtube-ra felrakjuk? másoknak is jótteszünk, ráadásul mi is leszedhetjük, bárhonnan jelszó mentesen elérhetjük stb.stb.

Phate
nem akarunk csinálni ilyen blogos letöltõs okosságot - vki?!

[ edrink.blog.hu ]

VRSDM
<#worship>

Geeryy
kemenykedes:

Phace and Rawtekk * Stretch Pack [ Subtitles (SUBTITLES064) ]
Phace and Rawtekk * Life Goes On [ Subtitles (SUBTITLES064) ]
subtitles további tervezett megjelenések:
* Subtitles 66 will be a Spor EP, which should be out very soon;
* Subtitles 65 is the Phace "Hot Rock VIP" / "Brainwave VIP" 12" that's out now, with Subtitles 64 being a Phace & Rawtekk 12" that's coming soon;
* Subtitles 67 is a 12" from The Upbeats, featuring "Panic!" b/w "Troglodyte";
* Subtitles 68 features Phace & Misanthrop's "Hyzer" b/w "Fortune";

fél-folyékony:

Apex * Falling [ Horizons Music (HZN025) ]
Apex * Weeping Willow [ Horizons Music (HZN025) ]

ezek meg csak úgy vannak:
Alix Perez * Stray [ Shogun Assassins EP Vol 3 ]
Lynx * Randy [ Allegiance EP ]
randy nálam 2008 top10-ben van eddig. iszonyat hangulata van.

Geeryy
amiket feltoltok linkelem is. tessek most pl az uj critical:

Sabre and Vicious Circle * Endless [ Critical (CRIT032) ]
Sabre and Vicious Circle * Columbo [ Critical (CRIT032) ]

tehat most ez a het zene van fent.

geri miért nem lehet megnézni az összes zenét ami fennwan az oldaladon?
biztos megwan 80%a,nem azért mondom csak hátha épp vmi ami kéne..
Phate
acknowledging, habár kivi vok mijó lehet még rajta, de nem erõszakoskodom

[ edrink.blog.hu ]

Geeryy
ez a sajat tarhelyem amit nem bantunk?

Fúú ez a 2 Klute szám komoly!Fõleg a Halloween jön be!THX!

Phate
Mi ez a http://mesebelihercegn.uw.hu/ ??? 😊

[ edrink.blog.hu ]

Geeryy

xy21
Hehe én akkor éreztem magam furán mikor elõször voltam Debrecenben partizni és asszitem hogy majd ott ellesem az ikszelés mûvészetét a nagy Déenbésektõl.Aztán ahogy zajlott a parti kicsit fura volt hogy senki sem x-el csak zúúúúz😄.Késõbb olvastam vmelyik fórumon hogy bezony a debreceni nép nem szereti az ikszelést😄

LittleMole
jaja ez igaz (fikázós tömegek)

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

ÁÁÁÁÁ az az igazi!Oda kéne 1x eljutnom!Csak Fejér megye+Debrecen!Távolság.Már nagyon unom h ha úgy pattogok és zúzok ahpgy nekem teccik akkor a sok poke röhög és engem fikáz!Nem nagyon szokott ez érdekelni csak nem tudok nyugodtan partizni a sok majom miatt!

xy21
Ezért jó Debrecenben partizni mert onnan az emberek számûzték az ikszelést 😄 Sorry másképp nem tom megfogalmazni.
Ott a partikon soha nem fox látni ixelõs pokémonokat.Mindenki pogózik meg ugy zúzza ahogy érzi 😄

DJ Skyline
youtubeon lehet olvasni vicces kommenteket, meg az is vicces hogy minden harmadik dnb táncos videó valami magyar ikszelõs hacacáré.

nahát ez a "kiafaszagyerek mer ígymegúgy ikszel(már a szótól is rosszul vok)aki meg nem ikszel az kamu" téma a legnagyobb gáz szerintem!én csak szörnyülködni tudok ezen.pffffffffffffff<#wow2><#wow2><#wow2>
szóval a kihogyantáncolra csak annyi :FUCK THAT SHIT!
PÍSZ

Ha visszahúzódik a divatdnb annak én csak örülni fogok!!!Remélem újra visszatér valamien szinten a régi dnb hangulat a partykra is!És talán leszoknak az emberek errõl a kihogyantáncol baromságról!

DE szeretem!!!!szeretni is fogom!!!!!csak kezd megfertõzni a dubstep is!az nem divat zene,tehát nem azért teccik mert mindenki azt hallgat!csak a drumokból az utóbbi idõben fõleg a régi zenéket hallgatom!van az újak között is sok jó csak nem olyan hányadban mint régen!DNB-t sose fogom megunni!csak mellette szeretek mást is hallgatni.Néha goa+minimal+deep+hiphop.De etõl függetlenül dnb partykra járok és fõleg azt hallgatok!ettõl még sztem nem leszek divat dnb-s.

letisztult lágyhangzás=JX3P vagy DJ XO.néhol atmoszférikus de eszméletlen kellemes lazulós,elszállós zenéket nyomnak!1 jócigi,egy sör+napsütés és nyugágy!Eszméletlen jóóóóóóó!!!!!!😊

Geeryy
szerintem a divat hullam epp most kezd visszahuzodni, amugy meg nem azert hallgatod mert szereted? a toltelek embereken meg jokat lehet nevetni.elobb-utobb jon valami uj es akkor azt KELL szeretni.

igazad van,csak annyival kiegészíteném,hogy szerintem nem mostanában,hanem kb 3 évvel ezelõtt lett divat dárenbézesolckúl figurának lenni.sucks<#violent><#violent><#violent>

magus
concord dawn azért annyira nem hiperpopulár sztem

én pl shy fx, andy c, ez-rollers, roni sizezal kezdtem, de továbbra is csak buliban szanaszét készülve hallgatok meg noisiát, vagy hasonlót, nekem a lágyabb dallamok jönnek be.

próbálkozok új elõadókkal néha, de ha egyszerûen mindegyik kibaszott szám ugyanolyan, minden egyes kibaszott szám.

Ja az utobbi idõben kezd magával húzni rendesen a Dubstep meg a Breakbeat! A dnb divattá vált és elvesztette a varázsát.Számomra!Ezek a stílusok letisztultak,és tudnak nekem olyan érzést nyújtani amit a régi dnb.

Az elsõ album ami elindított a "lejtõn" olyan 99 környékén 1 Bassface Sasha mixlemez volt.A címére nem emlékszem.halgattam én is mindent,Bad Company,ed rush,konflict,stb.Aztán jött a liquides korszak.1 év után kicsit keményebb vonal Chris.su,BSE,Calyx,stb!ÉS ÉN IS HALLGATTAM ÉS HALLGATOK IS PENDULUMOT!Nekik is van 1-2 jó zenéjük és nem az összes szar!Más nem populárisabb dnb producerenek is van szar száma(Tech itch 1-2 zenéjétõl is a falnak megyek pedig szeretem,és õ nem nevezhetõ popinak)!Ezek a mai agy elfolyósító zúzdák nekem annyira nem jönnek be,Sztem a legkomolyabb zenéket 99-2001 max 2002ig csinálták,azok még!elég sötétek voltak,teljesen más hangulatuk volt és van a mint a mai zenéknek.PL KONFLICT-NEW WORLD ORDER,KONFLICT-ROADBLOCK,KLUTE-AMBIENT HELL sztem ezek alapmûvek,kötelezõ darabok!Ezek voltak illetve a mai napig ezek az igazi party zenék.Teljesen más érzéseket hoznak ki mint a mai zenék!

LittleMole
Evol_Intent-Era_Of_Diversion-EICD01-2008-sour nem rossz :] weehheee

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

RIZLA
<#puszi>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pendulum,Technical Itch,Concord Dawn -> Noisia,Evol Intent,Spor -> Limewax (Itt romlottam el xD) azóta meg -> Apex,Audio,Cooh,Counterstrike,Current Value,
Donny,Gein,Panacea,Raiden,The Sect,T.Z.A. 😊
Geeryy
ed rush kimaradt.