Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeryy
bad company , technical itch,roni size, ez rollers, aphrodite. ezek voltak az elsok amikrol tudtam.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

DJ Skyline
Roni Size-tól most is szól a Dörti' Bícc' <#idiota><#eljen>

xy21
hát akkor már én is😄
Andy C, Bad Company, Roni Size, Dieselboy, Chris.su, SKC, Asian Dub Foundation, Dj Freeze, Uk Apache, Shy Fx, Dj Gvozd és ezekután jött a "mészárlás" 😄

DJ Skyline
én meg: DJ Hype, DJ Zinc, DJ Dara, úgy 2001-ben, meg GTA III MSX FM is eléggé jó: Omni Trio, Calyx, Ryme Tyme, Rascal and Klone

Timbo
én is megyek xD

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

VRSDM
én DJ DONGO-val kezdtem, Harley tulaj Dobai Attila fia. azóta már goát játszik. de tõle hallottam életem elsõ drum&bass-ét, ezzel egyidõben jött a régi kosheen-album az " empty skies "-al. stb. számok. aztán folyamatosan jöttek a lágyabb ismeretlen elõadók. egyre durvulva, áttérve chris.su skc noisia concord dawn (ezis hyperpopulár, mégsem fikázza senki) bad company visage klute commercial suicide matrix and futurebound hospital skeema ez rollers és még sorolhatnám, ezek voltak nagyonsokáig, aztán az elmúlt 1éves bulizós korszakban kezdték elnyomni a szcénát az agybontó zenék. current - panacea - spor - raiden - limeway - techi itch - audio - cooh - loxy - robyn chaos - dylan - evol intent - the sect - propaganda - counterstrike - lethal - kanage ... rövidenn ennyi elõadó jutott eszembe a dnbs idõskálámból 😄

u dont have to listen anybody else but me

ngcsnet
hopp én Omni Trioval kezdtem
mellesleg penduláré szerintem nem olyan rossz zene(nekem nem tetszik túlságosan, Granite az OK, de egyhangú picit), az pedig csak általános emberi jellemzõ, hogy ami felkapott, az ellen is lázad valaki😊

offkorz
ja,hát az megesik :_DSD_SDSDS
nekem minden este ^^

Rockynhooo
én pénteken mek Palotaira 😄 Szeged Jate klub 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

xy21
Pendulummal kezdtem😄 (najó az elsõ déenbé amit halottam azaz MBEAT feat GENERAL LEVY - Incredible)
Amugy meg
Szombat-Debrecen-FesztelenFesztivál-BasslineSmith & Mc Youngman és Palotai<#worship>

magus
ha végre valaki sikeres, elér vmit akkor rögtön jön a fröcsögés, hogy jajj ezmár pop jajjmár ezt mindenki ismeri, gy már nem vagyok laza

akkor már inkább azt mondjátok, hogy mindenki a pendulummal kezdi, mert ez inkább igaz.

xy21
bébipüré lett az agyam...x)

Phate
akkor úgyírom számomra 😊
valóban jó szám ez a szló mósün

[ edrink.blog.hu ]

Geeryy
"a slam nekem akkor is mindentvisz... " hozza teszed, hogy "szerintem" es akkor senki nem tud beledkotni. ez nem csak rad vonatkozik.izlesrol vitatkozni izlestelen.

Logistics * Slow Motion [ Reality Checkpoint LP Part 1 ]
kis nyugtato.szerintem.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Phate
höh, amúgy most ez taxman-tól a scan darker a top hallgatós

[ edrink.blog.hu ]

Phate
mindenki b@sztat mindenkit <#mf1>
a slam nekem akkor is mindentvisz...
az nem jelenti azt, h mást nem hallgatok, de azér f*ck <#vigyor2>

[ edrink.blog.hu ]

offkorz
mibajod volt a darksteptõl ?😄SA::ADSASD

xy21
Hát énis mint írtam áttértem a liquidfunkra mert már minden bajom volt a darksteptõl^^
Én meg azért is szeretem a trendulumot mert azzal kezdtem(mint minden csinpokomon<#idiota>)
De nálam akkor is a Ragga viszi a pálmát!

offkorz
énis hallgatok lágyabbat is,de a pendulától agybajt kapok fõleg attól aki így isteníti,"mindentvisz" meg hasonlók :I

DJ Skyline
én is így vagyok ezzel, vannak még az õsidõkbõl (90-es évek eleje) zenéim, meg akadnak legfrissebbek is. van elmebajt okozó darkstepbõl is, nem kevés, meg akad lágyabb is.

VRSDM
akkor énvagyok ajó, mert én eztis aztis 😄 pendulumot már nem szoktam, nem azért mert gáznak tartom de vannak számok amik csak szezonzenék, pendulum nálam ilyen volt.

DJ Skyline
nem mindenki hallgat agyfaszt okozó darkstepet mint te <#smile><#idiota>

VRSDM
neve mögötti felkiáltó jeles 😄

Geeryy
ez milyen stilus ?

offkorz
jaj neisteníccsed már "a hold your colour... a slam, meg a tarantula mindent visz/vitt" faszomat mirõl beszélszmár?!!?úristen,az is egy szánalom volt,ááá na az ilyen fasszopó duma basz fel :-|

Phate
pendulum - in silico (mini mix)
az in silico album zenéi összemixelve, ha érdekelnek vkit..

Pendulum - In Silico

[ edrink.blog.hu ]

Phate
én továbbra is szeretem õket, de az biztos, hogy korántsem lesz jó az új album (in silico) mint a hold your colour... a slam, meg a tarantula mindent visz/vitt

[ edrink.blog.hu ]

LittleMole
nekem nincs bajom a pendulummal, a "régi"vel, de az újabb albumok, bazz ráadásul múltkor valam klábbcsárt vagy milyen mûsoron 1 volt a sok fos zene közt,akkor néztem egyet h hova jutott.

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

xy21
phetsta - from my eyes
Vki keresse meg nekem pls mert én nem találom sehol...

Geeryy
nekem nem azzal van a bajom,hogy pendulum es rogton szar.mert meghallgattam es utana mondtam hogy nekem nem tetszik.csak ez mar annyira gagyi,hogy nem is tudok ra jelzot. pendulum * sound of life. ez is gagyi, ezt is sokan szeretik,ez is divat,de mégis szeretheto,amit errol a propane nightmares-rol mar nem igazan tudok elmondani.de lehet hogy csak album sampler ilyen, az album meg hallgathato lesz. majus 12 vagy hamarabb. majd meglatjuk.

offkorz
szíved joga szeretni,ezvan én nemszeretem mert nemjönbe :c

xy21
Hát még mindig ott tartunk hogy divat utálni a trendulumot...
Hát én lesz*rom ki mit mond, nekem kib*szottul bejön ez a Propane<#mf1>

offkorz
siralmas,megnéztem csak mert mérne,letöltöttem az új pendulát,hallgathatatlan 😞

Geeryy
Pendulum Propane Nightmares Ear Storm (PRO17086)
Pendulum - Propane Nightmares / VIP
omg, this is total crap sorry! Right, dnb is all about experimenting new styles, flavaz, taking elements from other types of music...and Pendulum are very talented guys indeed but i have to say this is not the direction dnb should go, this is not the direction Pendulum's music should go. This shit has no future! Hopin the new album will be much better than this horrible single with its crap concept! fuck u Pendulum, you fuckin rockstar wannabeeeez. lol just jokin!please bring us some proper dnb, i know u guys can do it, yes U can, yes U can!😉

ha valakit megis érdekel:
A oldal
B oldal

offkorz
egy nagyon kedves lány barátomtól kaptam,kellemes kis zene. 😊
N.O.H.A._-_Dive_In_Your_Life

xy21
Nekem meg ez kéne^^
phetsta - from my eyes

krampusz140
cs all<#wave>
kellene nekem olyan zene hogy L.A.O.S - Back No More (de az egesz album is megteszi) ha vki fel tudna ezt tolteni nekem valahova nagyon emg tudnam koszonni. keresetem amr mindenhol de csak a myspaces oldalukon talatam onnan emg nem lehet letolteni<#help> elore is kosz

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

magus
london elektricity ha jól tudom az... vagy nu tone... vagy minden ami hospital records. ha egy kicsit intelligensebbre vágysz a csörtetõs, zúzós ikszelõs csimpokomon zenénél

Geeryy
Logistics * Reality Checkpoint LP Part 1-2 szerezd be.

xy21
húúú kössz emberek, ezek nagyon jók^^

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Geeryy
Commix * Japanese Electronics [ Call To Mind ] <#finom>

J Majiktól van 1 track a Crazy World az naon állat fõleg a VIP mix!
xy21
J Majik se rossz...

xy21
Dánkesõn^^

Phate
nekem a saviour a kedvencem, de am mindjó,
amúgy klute pajti csinált minimált is egyszerre a másik album mellé, de az bsh!t

[ edrink.blog.hu ]

Geeryy
ha mar szoba kerult a saviour:
Klute * Torrential Pain [ No Ones Listening Anymore ].
igazabol fogalmam sincs miert kerult az albumra de az egyik legjobb klute szerzemeny szerintem.

Geeryy
calibre.
spectrasoul.marcus intalex.mist.mist:i:cal.lynx.survival.breakage.random movement. igy hirtelen.aztan lehet elneztem vagy kihagytam vkit.

Phate
Soul Function, pölö
de ha úgynézzük sok elõadónak van száma, klute saviour stb
hanem'tévedeck

[ edrink.blog.hu ]

xy21
Mostanában kezdet elpépesedni az agyam a sok zúzdától, és elkezdtem lájtos Ltj Bukem féle zenéket meg Liquidfunk-ot hallgatni^^<#eljen>
Amugy vki mondhatna pár liquid elõadót ha kérhetném...