Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Andy C, Bad Company, Roni Size, Dieselboy, Chris.su, SKC, Asian Dub Foundation, Dj Freeze, Uk Apache, Shy Fx, Dj Gvozd és ezekután jött a "mészárlás" 😄
u dont have to listen anybody else but me
mellesleg penduláré szerintem nem olyan rossz zene(nekem nem tetszik túlságosan, Granite az OK, de egyhangú picit), az pedig csak általános emberi jellemzõ, hogy ami felkapott, az ellen is lázad valaki😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amugy meg
Szombat-Debrecen-FesztelenFesztivál-BasslineSmith & Mc Youngman és Palotai<#worship>#worship>
akkor már inkább azt mondjátok, hogy mindenki a pendulummal kezdi, mert ez inkább igaz.
Logistics * Slow Motion [ Reality Checkpoint LP Part 1 ]
kis nyugtato.szerintem.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
a slam nekem akkor is mindentvisz...
az nem jelenti azt, h mást nem hallgatok, de azér f*ck <#vigyor2>#vigyor2>
[ edrink.blog.hu ]
Én meg azért is szeretem a trendulumot mert azzal kezdtem(mint minden csinpokomon<#idiota>#idiota>)
De nálam akkor is a Ragga viszi a pálmát!
u dont have to listen anybody else but me
az in silico album zenéi összemixelve, ha érdekelnek vkit..
Pendulum - In Silico
[ edrink.blog.hu ]
[ edrink.blog.hu ]
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
Hát én lesz*rom ki mit mond, nekem kib*szottul bejön ez a Propane<#mf1>#mf1>
Pendulum - Propane Nightmares / VIP
omg, this is total crap sorry! Right, dnb is all about experimenting new styles, flavaz, taking elements from other types of music...and Pendulum are very talented guys indeed but i have to say this is not the direction dnb should go, this is not the direction Pendulum's music should go. This shit has no future! Hopin the new album will be much better than this horrible single with its crap concept! fuck u Pendulum, you fuckin rockstar wannabeeeez. lol just jokin!please bring us some proper dnb, i know u guys can do it, yes U can, yes U can!😉
ha valakit megis érdekel:
A oldal
B oldal
N.O.H.A._-_Dive_In_Your_Life
kellene nekem olyan zene hogy L.A.O.S - Back No More (de az egesz album is megteszi) ha vki fel tudna ezt tolteni nekem valahova nagyon emg tudnam koszonni. keresetem amr mindenhol de csak a myspaces oldalukon talatam onnan emg nem lehet letolteni<#help>#help> elore is kosz
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
amúgy klute pajti csinált minimált is egyszerre a másik album mellé, de az bsh!t
[ edrink.blog.hu ]
Klute * Torrential Pain [ No Ones Listening Anymore ].
igazabol fogalmam sincs miert kerult az albumra de az egyik legjobb klute szerzemeny szerintem.
spectrasoul.marcus intalex.mist.mist:i:cal.lynx.survival.breakage.random movement. igy hirtelen.aztan lehet elneztem vagy kihagytam vkit.
de ha úgynézzük sok elõadónak van száma, klute saviour stb
hanem'tévedeck
[ edrink.blog.hu ]