Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
honnanaz info? :$

u dont have to listen anybody else but me

Geeryy
jegyek:
április 10 - 17 > 2000 HUF (elsõ 100 db a Subvibe-ban 1500 HUF!)
április 17 - 26 > 2500 HUF
helyszínen: 3000 HUF
VIP: 5000 HUF

Elõvételes helyek:
SUBVIBE - BP., V. Irányi u. 5.
Nyugati NON-STOP - Nyugati tér (a pályaudvar mellett)
TRAFFIC Stores - WestEnd CC, Mammut bevásárlóközpontok
Ticketportál - www.ticketportal.hu - online és az oldalukon feltüntetett helyeken is

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

niiiiice <#worship><#eljen>

\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"

Phate
höhh! passwordot elfelejtettem!!
Dynosaur

[ edrink.blog.hu ]

Phate
Narcotic Jungle Drum 'n Bass
Bitráta: 192 kbps, 44100 Hz
Teljes idõtartam: 1:09:38
Teljes méret: 95,88 MB
Tracks: 20
Rapidshare-s cucc

[ edrink.blog.hu ]

ez még dubplate lehet mert hivatalosan még nem jött ki... az új CS albumon
lesz rajta aminek most kéne elvileg áprilisban kijönnie 3xVinyl + CD formában
VRSDM
vki therapy jegyekrõl nem tud még semmi? kevesebb mint egy hónap és itt a buli, de semmi hír :C

Geeryy
udv!
egy kis hallgatnivalo:

18:00 oratol Liquid Sessions w/ Implant (Celofan Kollektiva)
info

listen
chat
torespont

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
koszonom.

Phate
Klute - Toiler
Klute - Shirtless

The Emperor's New Clothes albumon fennt van ez a két szám, tess.
De ez a vinyl nincs meg.

[ edrink.blog.hu ]

Geeryy
Klute - The Emperor's New Clothes Limited Edition EP
Label: Commercial Suicide
Catalogue: SUICIDELP007LTD
Format: 2x12"
Release Date: 22nd October 2007
Comment: White Vinyl
A.Klute - Escape Let Go
B.Klute - Toiler
C.Klute - Shirtless
D.Klute - Why We Fight

ezt keresem.koszi.

xy21
Húhh...tegnap hatalmas parti volt^_^
Ska+DnB<#worship>

nemcsak te.én rühellem<#levele>

VRSDM
jövõhéten " KÚÚÚÚÚH " <#hehe> am. csak én utálom a K2-t mint helyet? :$

Rockynhooo
én tegnap voltam Palotain , yokat pakolt 😉

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Geeryy
ha esti program:
TEST
2008. április 5.
A38 állóhajó
www.a38.hu

belépõ: 3000 / 4000 HUF
Az elsõ 100 jegy a Subvibe-ban 2500 HUF!!

elõvétel: A38 hajó és www.a38.hu , Subvibe

line up
Plaid (Warp Records, Black Dog Prod., Peacefrog - UK) - live A/V set
Kode9 (Hyperdub - UK)

Cadik (All Soundz, Membran)
c0p (Hotflush)
DST (Dub Phase)

Motorbár
TB Gon
Chrom + Crimson
Mesterházy + Gördön

Plaid (Warp, Black Dog Prod., Peacefrog - UK)

xy21
Ma BasslineSmith és Palotai!!!<#mf1><#eljen><#taps><#alien>

Geeryy
Paradox * Curse of Coincidence [ PM005 ]
már linkelem, ha feltöltöttem.hatha bejon masnak is.

xy21
már megvan!nem kell thy

xy21
Vki lõjje fel a paradox - curse of coincidence számot pls!!!

Geeryy

RIZLA
ugyan nem dnb, de csak nem köveztek meg érte 😛

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

offkorz
biztosan a sok agyrákos darkstep teszi.nemtom :-|

Phate
momyval értek egyet

[ edrink.blog.hu ]

😄 hehe hát jah. Current Value-ra is rengetegen ugy mentek el h azt hitték h Evol és Tech is jáccani fog... jah rajta volt a flyeren. De akkor is ez röhelyes😄
Timbo
te egy nagyon ideges ember vagy 😄 calm down & peace 😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

RIZLA
boldog gyermek évek 😛

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

offkorz
okés,most nem is rólad van szó😊

Geeryy
öööö nem látom hol a feszültség ? csak leirtam,hogy látom én a közösséget.nem szoktam flame-elni <#papakacsint>

offkorz
szerinem õ direkt írta be,csak ezzért szóltam rá,hogy nem kell a feszültcség.

Geeryy
látom kb egyre gondoltunk <#ravasz1>

Geeryy
[ nem lehet mar szerkeszteni]
csak egy gondolat meg:
a nagyobb baj szerintem, hogy sokan az elsõ pendulummal való találkozás után elkönyelik magukban, hogy pendulum = dnb.ami hát valljuk be igencsak "sértõ" azokra nézve akik túlléptek már ezen téveszmén. mostanában -legalábbis az én személyes tapasztalataim arra engednek következtetni - hogy az ott lévõ emberek nagy része - igen itt fõként a 15-18 éves korosztályra gondolok - azt se tudja, hogy hol van vagy, hogy ki pakolja lemezeket éppen. és most félreértés ne essék nem azt várom,hogy teljes diszkografiat mondjon ott helyben csak ha talán egy kicsit jobban érdekelné a dolog, akkor a pendulum féle bohoc dolgok mellett,lenne egy kicsit melyrehatobb ismerete, esetleg kialakulna a sájat ízlése a mûfajon belül.

Hát jah ebben nagyon igazad van! Egyébként szerintem röhejes ez a pendulum
oltogatás. Nekem semmi bajom velük. Anno a Hold Your Colour albumot meg a Spirált én is rongyosra hallgattam. Nem a trióval van itt a gond emberek, hanem azokkal akik csak és kizárólag a Pendulumot ismerik és ez alapján bõszen hírdetik magukról, h õ bizony mekkora nagy dnb-sek. Azért lefújjogni csak mert mindenki ismeri õket. Naés? A Pendulum azért lett ennyire populáris, mert olyan zenét jáccanak aki mindenki számára könnyen emészthetõ és úgymond jóval "popposabb".. DE emiatt az egyedi hangzásvilág miatt nem lenézni kell õket. Ez nem õket illeti, hanem azokat az emos köcsögöket akik a Mokkás Limewaxra mertek ugy eljönni h õk bizony mekkora déenbések... holott csak a Pendulumot ismerték és amikor a mûfaj legnagyobb mestermûveiõl kérdeztem õket, akkor csak értetlenül néztek rám h azok meg mik... na ezekkel van itt a baj gyerekek.
Geeryy
nem játszik. ha neki pendulum akkor pendulum. ez a szep ebben az egészben.hogy azt mondom h drum and bass mégis gondolhatsz - és most direkt nem artist-okat hanem kiadókat mondok - a freak recordings-re vagy a new hospitalra vagy épp akár fokuzra.mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelõt "mûfajon" belül.
LYNX & MAPLE * Shaku (Digital Soundboy Dub) [ ? ]
itt van példának okáért ez.biztos nem lesz kozonseg kedvenc, mert nem popularisabb darabok koze tartozik.lnyx -ahogy sok más "feltörekvõ"- producer is probal vmi ujat mutatni.ezt kb most ugy képzeltem el mint azt a upc-s reklamot amiben telefonal es kozben festi a vonalat,hogy hol a hátar.ha nem jó akkor nyilvan nem fogjak szeretni és elindul egy masik irányba,ha jó akkor meg hozzajárul ahhoz,hogy zene amit annyira szeretunk ne haljon ki.

offkorz
most direkt jáccol? -.-
halgassad ha azt szereted :C

Olcsóvér
pendulum?

Acer Aspire one

xy21
<#rinya>

Geeryy
forthcomming on (L😎 :: Cooh - New Lay / Froger
szerintem még nem szerezhetõ be.

xy21
cooh - froger
Vki pls!

no fosing<#vigyor2>

RIZLA
don't fosing 😊

hát ha vki bemószerol,akkor így jártam...
igazából se nem reklámozni akartam,se semmien plussz pontokat(vagy miket?!)nem akartam szerezni,csak gondltam bedobom.
ennyi.
azér kösz h szóltál..

offkorz
besarazni modoknál nemfogom,csak figyelmeztettem. :c

RIZLA
és az hogy fog szerinted kiderülni.........?

én hirtelen csak egy modját látom........

fogalmam nem vlt h ez tilos<#confused>.amúgy semmiféle illegal tartalom nincs rajta...

offkorz
és ugyebár nemkedvelik a fórumon se a reklámot se a torrentezést

offkorz
torrentoldalt reklámoz csupán ezért :-c

RIZLA
miértis........?

offkorz
hát szerintem ebbõl banán lesz :-|