5978
-
#3534 nah egy gyors kérdés:
cooh - froger kivan már adva? megvan valakinek? ha nincs mikor adják ki? -
#3533 -
#3532 én nem tom -
derwin #3531 Meik idióta találta ki h hétköznap legyen? -
#3530 Audiora jön le vki Szegedre? :) -
#3529 nincs meg valakinek véletlenül ez a szám(?): Insulin - Intersection
köszi -
#3528 :)
-
#3527 Bladerunnaz pres. Andy C 2008.05.10 ... nemizs tavalyi :) -
#3526 hogy ne csak mindig az "add vissza a babámat" téma legyen :DDD -
#3525 nem azt mondtam hogy rossz. csak úgy :) -
ecneb #3524 osztan? :D -
#3523 ez hogy jön ide? még tavalyi :) -
#3522 -
#3521 A zene tuti jó volt, de én inkább kihagytam. Maradt inkább a f@$za kis házibuli :D -
momy #3520 gyökér(Y) -
#3519 To the edge of reason LP nincs meg vkinek ? ha igen plz dobja már fel. thx -
#3518 amúgy meg lekenték a már lejebb linkelt zenémet. iszonyulás volt. bár dylan :D annál törtebbet már nem is lehetne készíteni :) -
#3517 1500férőhelyes buliba volt kb. 3500 ember, komolyan nem bírtam felemelni a kezem, szóval a tervezett lötyögés sem jött össze. a buli atom volt a tömeg is. így néhol mosolyogva néhol bosszankodva voltam.
viszont a hely igényes, kezdésnél mystif adta neki, de olyan halk volt a zene ... nem is értettem, mondom ennyi a dokkoló, a dikkóparadicsom? kb. 500W-nak tűnt.
aztán megérkezett mastif és széjjelcsapta a helyet, nemtudom mennyi dübörgött, de a falaktól kezdve a padlón át a nadrágon át minden bizsergett a mélyektől. összeségében kár lett volna kihagyni. -
#3516 az hogy én kis suhanc tune harcos hiába hallgatok 2001óta efféle zenét és leányvállalatait, mégsincs meg minden szám mert nem tudok megszerezni mindent, és csak egy 2perces kis cut-ban tudom hallgatni éjszakákon át azt a mystif számot azért, . ennyi. no meg annyi hogy be voltam tegnap este karmolva, gép elé kerültem és eszembejutott a sok régi nyálverésed hogy dejó db9 dejó én (momy) benntvagyok. blőeee. kell a szám? dehogy adom. :D -
momy #3515 és neked meg most kiszolt be?:D én is szivesen vennék egy-két új Donny trekket partyn me még soha nem hallottam öket, pedig attól még tuti j durván jók.. szal nem értem h mi az összefüggés:D -
#3514 ezt például bárhol bármikor, és mégsem egy fletlinek való pergőslábú zene.
[center] -
#3513 nem arról van szó hogy nekem a dnb ezt jelenti, szimplán szeretek időnként ilyen bulikra is eljárni ahol lebontják az agyam.
örök trekkek még régiek 2002 körülről lassú, vokálos és szívmelengető. -
systmatyk1985 #3512 Hááááát nem tom!Világ vége hangulat?Izlések és pofonok!
Én általában azt szoktam élvezni a partyn ha valami elhúzza az agyam!
Pl amikor a szett kellős közepén rákeverik ezt!
Ezek a zenék már annyira durvák,majdnem hardtechno csak tört ütemmel! -
#3511 értem. köszi. -
#3510 a világvége katartikus hangulat -
#3509 ebbe mi a jo..........? de most halálosan komolyan kérdezem! -
#3508 én csak ezért megyek.
áve
első trekk. konkrétan földbe fogok gyökerezni behunyi a szemeimet és élvezni.
és tudod mit momy ? öröm lesz hallani mert előtte nem volt alkalmam recsegősre halgatni. ennyit rólad te kis .......................................... nem írom le mert a végén még hívsz valami redva nagyurat és felkiáltózól. -
#3507 nem tudom, nem voltam még egyik helyen sem, pedig akár gyalog is mehetnék, oly' közel van. -
#3506 csak épp egy harmadakkora helyre . sebaj én vízszintes szájjal megyek. a mosolyos helyett, aztán meglássuk.
egy biztos reggel hatalmasat fogok röhögni a sok belőtthajú fehéröltönyös köcsögön, ahogy nem találják a helyüket a saját klubjukban, mert ellepték a melegítős mészerbézes sapkás figurák :] öröm lesz nézni -
#3505 nem tették túl messze :D -
#3504 terápit átrakták EH-ból a Dokkolóba :CCCC meglássuk :/ -
#3503 elvagytok :] -
#3502 ez az 1ik hatrany ha csak batyad van -
derwin #3501 Sikeresen lemondtál ezzel a posttal a meghívódról .D -
#3500 hat batyamat tom ajanlani nemtom hogy pipazik -
derwin #3499 Szopós húggal/nővérrel rendelkező egyedek előnyben :DDD -
#3498 derwin gyorsan ismerkedjunk ossze aztan szerezz nekem 1 meghivot persze nem lennek halatlan -
GM Jojo #3497 Felháborodásom azért részben jogos, mert nézd meg miből indult ki az egész:
1, momy említette, h van eladó meghívója (gondolom mindenféle "jöttmentnek" eladó, nem csak ismerősöknek)
2, te erre válaszul írtad, h te akár ingyen is tudsz szerezni (így félig-meddig jogosan gondoltam, h akár "jöttmenteknek" is tudsz szerezni)
3, én csak azt írtam, h ha van akkor örülnék neki, ha küldenél. Szerintem nem voltam bunkó, vagy tolakodó
Persze abban igazad van, h nem azt írtad, h van. Tudom én is, hogy nem ezerszámra osztogatják a meghívókat, és ha tudsz szerezni akkor természetesen inkább az ismerősöknek szerzel mint ismeretleneknek. Tiszta sor. Én csak fent írt fejtegetésből indultam, és ezúton elnézést is kérek a kirohanásomért.
Részemről téma lezárva. peace -
derwin #3496 A tudok szerezni és a van 5-6 meghívóm közt azért érezd már a különbséget és nehogy már neked álljon feljebb h nemszerzek 1 jöttment alaknak...istenem... -
momy #3495 ezaz mit arcozolo itt?
:D:D::D