5978
  • xy21
    nah egy gyors kérdés:
    cooh - froger kivan már adva? megvan valakinek? ha nincs mikor adják ki?
  • RIZLA
  • Rockynhooo
    én nem tom
  • derwin
    Meik idióta találta ki h hétköznap legyen?
  • Rockynhooo
    Audiora jön le vki Szegedre? :)
  • DJ Skyline
    nincs meg valakinek véletlenül ez a szám(?): Insulin - Intersection
    köszi
  • RIZLA
    :)
  • RIZLA
    Bladerunnaz pres. Andy C 2008.05.10 ... nemizs tavalyi :)
  • RIZLA
    hogy ne csak mindig az "add vissza a babámat" téma legyen :DDD
  • VRSDM
    nem azt mondtam hogy rossz. csak úgy :)
  • ecneb
    osztan? :D
  • VRSDM
    ez hogy jön ide? még tavalyi :)
  • RIZLA
  • LittleMole
    A zene tuti jó volt, de én inkább kihagytam. Maradt inkább a f@$za kis házibuli :D
  • momy
    gyökér(Y)
  • Rockynhooo
    To the edge of reason LP nincs meg vkinek ? ha igen plz dobja már fel. thx
  • VRSDM
    amúgy meg lekenték a már lejebb linkelt zenémet. iszonyulás volt. bár dylan :D annál törtebbet már nem is lehetne készíteni :)
  • VRSDM
    1500férőhelyes buliba volt kb. 3500 ember, komolyan nem bírtam felemelni a kezem, szóval a tervezett lötyögés sem jött össze. a buli atom volt a tömeg is. így néhol mosolyogva néhol bosszankodva voltam.

viszont a hely igényes, kezdésnél mystif adta neki, de olyan halk volt a zene ... nem is értettem, mondom ennyi a dokkoló, a dikkóparadicsom? kb. 500W-nak tűnt.
    aztán megérkezett mastif és széjjelcsapta a helyet, nemtudom mennyi dübörgött, de a falaktól kezdve a padlón át a nadrágon át minden bizsergett a mélyektől. összeségében kár lett volna kihagyni.
  • VRSDM
    az hogy én kis suhanc tune harcos hiába hallgatok 2001óta efféle zenét és leányvállalatait, mégsincs meg minden szám mert nem tudok megszerezni mindent, és csak egy 2perces kis cut-ban tudom hallgatni éjszakákon át azt a mystif számot azért, . ennyi. no meg annyi hogy be voltam tegnap este karmolva, gép elé kerültem és eszembejutott a sok régi nyálverésed hogy dejó db9 dejó én (momy) benntvagyok. blőeee. kell a szám? dehogy adom. :D
  • momy
    és neked meg most kiszolt be?:D én is szivesen vennék egy-két új Donny trekket partyn me még soha nem hallottam öket, pedig attól még tuti j durván jók.. szal nem értem h mi az összefüggés:D
  • VRSDM
    ezt például bárhol bármikor, és mégsem egy fletlinek való pergőslábú zene.

[center]
  • VRSDM
    nem arról van szó hogy nekem a dnb ezt jelenti, szimplán szeretek időnként ilyen bulikra is eljárni ahol lebontják az agyam.

örök trekkek még régiek 2002 körülről lassú, vokálos és szívmelengető.
  • systmatyk1985
    Hááááát nem tom!Világ vége hangulat?Izlések és pofonok!
    Én általában azt szoktam élvezni a partyn ha valami elhúzza az agyam!
    Pl amikor a szett kellős közepén rákeverik ezt!
    Ezek a zenék már annyira durvák,majdnem hardtechno csak tört ütemmel!
  • RIZLA
    értem. köszi.
  • VRSDM
    a világvége katartikus hangulat
  • RIZLA
    ebbe mi a jo..........? de most halálosan komolyan kérdezem!
  • VRSDM
    én csak ezért megyek.

áve

első trekk. konkrétan földbe fogok gyökerezni behunyi a szemeimet és élvezni.

és tudod mit momy ? öröm lesz hallani mert előtte nem volt alkalmam recsegősre halgatni. ennyit rólad te kis .......................................... nem írom le mert a végén még hívsz valami redva nagyurat és felkiáltózól.
  • DJ Skyline
    nem tudom, nem voltam még egyik helyen sem, pedig akár gyalog is mehetnék, oly' közel van.
  • VRSDM
    csak épp egy harmadakkora helyre . sebaj én vízszintes szájjal megyek. a mosolyos helyett, aztán meglássuk.

egy biztos reggel hatalmasat fogok röhögni a sok belőtthajú fehéröltönyös köcsögön, ahogy nem találják a helyüket a saját klubjukban, mert ellepték a melegítős mészerbézes sapkás figurák :] öröm lesz nézni
  • DJ Skyline
    nem tették túl messze :D
  • VRSDM
    terápit átrakták EH-ból a Dokkolóba :CCCC meglássuk :/
  • LittleMole
    elvagytok :]
  • krampusz140
    ez az 1ik hatrany ha csak batyad van
  • derwin
    Sikeresen lemondtál ezzel a posttal a meghívódról .D
  • krampusz140
    hat batyamat tom ajanlani nemtom hogy pipazik
  • derwin
    Szopós húggal/nővérrel rendelkező egyedek előnyben :DDD
  • krampusz140
    derwin gyorsan ismerkedjunk ossze aztan szerezz nekem 1 meghivot persze nem lennek halatlan
  • GM Jojo
    Felháborodásom azért részben jogos, mert nézd meg miből indult ki az egész:
    1, momy említette, h van eladó meghívója (gondolom mindenféle "jöttmentnek" eladó, nem csak ismerősöknek)
    2, te erre válaszul írtad, h te akár ingyen is tudsz szerezni (így félig-meddig jogosan gondoltam, h akár "jöttmenteknek" is tudsz szerezni)
    3, én csak azt írtam, h ha van akkor örülnék neki, ha küldenél. Szerintem nem voltam bunkó, vagy tolakodó
    Persze abban igazad van, h nem azt írtad, h van. Tudom én is, hogy nem ezerszámra osztogatják a meghívókat, és ha tudsz szerezni akkor természetesen inkább az ismerősöknek szerzel mint ismeretleneknek. Tiszta sor. Én csak fent írt fejtegetésből indultam, és ezúton elnézést is kérek a kirohanásomért.
    Részemről téma lezárva. peace
  • derwin
    A tudok szerezni és a van 5-6 meghívóm közt azért érezd már a különbséget és nehogy már neked álljon feljebb h nemszerzek 1 jöttment alaknak...istenem...
  • momy
    ezaz mit arcozolo itt?
    :D:D::D