5978
-
#3574 tess neked spor -
EK1TEP #3573 Hali!
Valaki megtudna dobni Spor számokkal?Zeneletöltőm istennek se akar találni...Megköszönném! -
BenShee #3572 tracklist:
01. Limewax - Onkey (Audio Remix) [Lost Soul]
02. Current Value & Donny - Nightmare Man (SPL remix) [Future Sickness]
03. Nphonix - Sever [Algorythm]
04. Donny - Symptomless Coma (Current Value Remix) [Barcode]
05. Spl - Run From The Feeling
06. Spl - ???
07. Spl - ???
08. The Outside Agency - Hell's Basement
09. Spl & Eye D - Pyramid Punk
10. Spl - ??? -
BenShee #3571 turbo alliance and recon - time served featuring Spl<---ez eléggé fincsi mix:P : http://dnbshare.com/download/SPL_-_Live_On_Dnbradio.com-12.10.2008.mp3.html -
#3570 Distorted Minds - Ghost Town, aprít -
#3569 Scott Allen aka Neosoul - Moment In Time (10/2008)
Tracklist:
01. Electrosoul System - So Close [Fokuz Recordings]
02. Seba & Krazy - Arsenic [Innerground Recordings]
03. Break - Enigma (Calibre Rmx) [Quarantine Recordings]
04. Mindmapper - A Crunched World [Crunch Recordings]
05. Marcus Intalex - Astro Dance [Meatalheadz]
06. Apex - The Yearning [Horizon Music]
07. Stereotype - Say Yes [Breakbeat I/O System]
08. Submorphics - Love Is Gone [Breakbeat I/O System]
09. Lenzman - String City [Fokuz Recordings]
10. Decem - Don’t Sleep [Breakbeat I/O System]
11. Donnie Dubson - Sou Don’t Deserve Me [Have A Break]
12. Apex - By The Way [Horizon Music]
13. Kubiks & Lomax - Deep Dune [Rubik Recordings]
14. Q Project - Divide We Stand [Machine Funk]
13. Calibre - Roundhouse [Signature]
link -
#3568 ja ok -
#3567 sehogy -
#3566 fuckda packokat valaki tolt innen? a septemberi nagyon odavag :) -
#3565 nekem is volna egy kérdésem,tehát VirtualDj-ben mikor mixelek zenét,és elmentem,na azt hogyan tudom folytatni?tehát hogy mikor újabb zenét akarok még belevinni és már mondjuk 10 perces mixem van,ne kelljen újra betennem azt a készt,és felvenni újra,és úgy hozzáadni az új zenét,hanem 10 perces mix betesz,és felvételt indítom és ahhoz hozzáadom az újakat,ez érdekelne,valaki help plz,thx -
#3564 -
#3563 -
#3562 okk köszönöm szépen :) -
#3561 töröld ki a "VirtualDJ Local Database v5.xml" és hasonló adatbázis fájlokat, amik a gépeden valahol találhatóak. Nem tudom megmondani pontosan hol, mert nálam spec a d. meghajtó. -
#3560 mégegy VDJ-s kérdés, hogyan lehetne resetelni a számok mellett látható ikon miszerint volt/ nemvolt már játszva? :$ -
#3559 Ott leszek:D -
#3558 nem is akarki. inf \m/ -
#3557 nem is akármi. ha nem jönne közbe barátnőszülinap még el is tudnék menni.
imádom szút. örök kedvenc :) -
#3556 jeejee végre vmi miskolcon is!!! -
neophytednb #3555
várunk mindekit sok szeretettel Miskolcon a Mad Clubban. -
#3554 oké -
#3553 ó köszönöm :) megnézem remélem sikerül. -
#3552 1. hangkártya driver frissítés
2. virtualdj -> config -> performances fülecske -> presets-et húzd fastestre, a sound card latency-jét 2048 v. 1024-re // amúgy itt lehet állítgatni a neked megfelelő beállításokat -
#3551 virtualdj (nemröhög)
ha a bal sávon szól zene és a crossfade-t huzigálom akkor elkezd akadozni az ütem, de a jobbon szól akkor meg nem.
ötlet? :$ /két hangkaris megoldással van beállítva. -
neviccelj #3550 a sony sound forge programot ajánlom. kis jack-rca kábel. kis jack meg a hangkártyába, rca pedig a keverőbe. a sound forge-ban állítsd be a felvétel előtt a jelet, a signal semmiképpen ne menjen pirosba, mert akkor torzít. elég triviális magyarázat, de tényleg egyszerű. -
#3549 van innen valakinek két csatornás usb-s keverője? valami egyszerű hangszín, hangerő dolog. -
#3548 pc-vel. mp3. -
#3547 mivel szeretnéd a hangot rögziteni, kazettás magnoval? :) -
#3546 van itt valaki aki tud felvenni pc audio kimenetről zenét? az okés hogy felveszem de valami kegyetlenül torzít, mint valami predator hang olyan :D -
#3545 méég dubstep?
csekkdisz
tracklist -
#3544 Sunchase - Something White, -
Csucsu00 #3543 ennyi! -
#3542 hát ez kúrva nagy:_SDASD -
#3541 micsoda James Brownos mozdulatok :D kész, ikszelés kiment a divatból, új értelmet nyert a dnb-re való táncolás :D -
Csucsu00 #3540 current value - tektonic vs. részeg cigány békéscsaba 08.10.17 hajnal 4 után :D -
#3539 -
derwin #3538 Kisejött még az csak egy felturbózott szarcut,mi a k. anyádért kell köztelenkedned? LB recordingsnál fog megjelenni és ott még csak a FORTHCOMING a Frogger...istenem. -
#3537 amugy apádf@szát! Régebben is megkérdeztem ezt és aszontad hogy sokat kéne fizetni azért hogy felrakd a frogert. Akkor? -
#3536 nem kell már köszi megvan! kemény 4 óra keresés után meglett^^ -
derwin #3535 nincs még,nemtudni mikor