Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
olvastam a nagy veszekedéseket,és csak azért regeltem ide,hogy leírjama véleményemet ezzel kapcsolatban...
szóval elég nagy divat lett az elmúlt egy évben a drum and bass..szal nagyon sok ember csak divatból hallgatja..vannak akik azt hiszik,attól,hogy tudnak ikszelni,és felteszik magukat yútúbra nagy májerek,és a dnb császárai..szerintem nem attól lesz vaaki igaziból srumos,hogy tud ikszelni,meg veszi orrba szájba az adio,dc..stb cipõket.
a másik amit nem szeretek a magyar dnb közösségben,hogy nagyon sokan azzal akarják bebizonyítani királyságukat,h oltják a népet,h nekik ilyen unreleased,me olyan dubplatek vannak meg,amiket 5 év múlva adnak ki..és akkor megy a versengés,hogy kinek van több zenéje,meg ki ismer több számot..ez igen..tényleg nagy májerek vagytok..és lehet engem oltani,meg anyázni nekem,de sztem valahol igazam van..mi lenne ha mindenki kussolna..élvezzétek a zenét,hagyjátok hogy színessé tegye a világotokat,és minden jó lesz 😉 a drum and bass nem errõl szól amit sokan csinálnak. na béke mindenkinek 😊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"If today you were almost dying Well tomorrow you might be flying\" /Etro Anime/

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"
Engedjétek meg hogy idézzek tõle:
na tessék :] ha meg bárki okosabbnak képzeli magát nála, ki kell ábrándítsam :]
ezek így az agyrákot okozó elõadók. vannak még, de most így ezeket válogattam össze a zenetárból 😄
amugy a belinkelt zenéknek és spec örültem... örülnék még egy kis hc drum and bassnek...vagy legalabb par elõadonak hasonló stílusban. elõre is köszi
\"If today you were almost dying Well tomorrow you might be flying\" /Etro Anime/
[ edrink.blog.hu ]
könyörgöm ez néhány zeneszám! nem meg a lottó ötös, meg a diploma meg a családod meg a tökönszúrommagamnagybetûs élet...
ekkora rinyákat levágni.
és ha derwin kirakja? akkor meghalgatjuk. buliba attól még elmegyek mert ott jobb hallgatni. és ha momy sír és nemrakja ki? akkor mivan, 1hónappal késõbb hallom meg. na aztán istenem. évek óta hallgatok drumandbass-t (7évemár) de komolyan nem áll így fel rá mint nektek.
Ezek után fel se rakom a Kristall Weizen-t,a sok okoskodó miatt...
[ edrink.blog.hu ]
Hardstyl3r :
Counterstrike and Donny - Tear your soul apart
Majd holnap a maradék trackokat is feldobálom csak most mék sleepelni..
Kárpótol a Kristall Weizen <3 <3 <3
Inkább az Error lesz a faktor száma Audionak----
Nah meg Coohtól a Vtakt 😛 Még jó h evvel a Myspace hackel lecsórtam azt a mixcutot 😄
nah pont ezzel van a baj.. szerintetek a ritualst meg a new bournt miért olya lehetetlen megszerezni?? a két szám kivételével az egész LP-t még tavaly novemberben kileakelték... persze h erre a két trekkere már ugyvigyáznak mint a szemük fényére. Ha minden kis fránya oldalra feltöltenek mindent azzal éppen csak az esély csökken h késõbb bármilyen dubplate kiszivárogjon akármilyen módon is..
1 hét múlva fenn lesz minden oldalon úgyis...
jobb lenne ha csak beirna hogy megvan neki,de ne is almodjon rola senki??
pfff
amugy nem szedegetek innen zeneket,nem azert irom ezt,de tokre nem ertem miert faj ez valakinek?!?
a fel vilag erre veri?
es?!tolem verheti az egesz is,attol meg nem szarabb zene.
de ez csak egy velemeny
peace
\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"