Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
megis van!

Snatch - Daylight Experience

Innen tudod letölteni, IPC mix 07

Van tracklist is mad wolrd a 13-as.
Gamma + Snatch - Mad World

Guer
de igen!

vmelyik mixben benne majd megkeresem... (rengeteg van a vinyon átkell nyálazzam mert nem emléxem)

BB7
Köszi szépen! 😊
ngcsnet
ilyesmire ajánlom keress rá youtuben, amatõr remixek szoktak lenni, pl. requiembõl nagyon sok van. Amúgy biztos van, de ha érdekel pár hasonló:
Matrix & Futurebound - American Beauty VIP
UE - Shadows
DC Breaks - Come Closer (Frank hangjával Donnie Darkóból, hátha érdekel, hisz Mad World is abban van^^)

#3871:
Noisia - Phace
Pendulum - Muffler, Phetsta
Spor - Apex, Rregula & Dementia
High Contrast - Logistics, Commix, Mistabishi, London Elektricity, Cyantific

Christiansen
köszi

thestcal: a 8as track iszonyat jó, kár hogy nincs meg mi az

ajánljatok még, olyasmit mint Noisia, Pendulum, Spor, High Contrast..

BB7
Én csak pár techno remixet!
Az a baj, hogy kedvenc számom, de sírhatnékom van hallgatás után! :/ Viszont egy jó kis D'n'B-el megfûszerezve nagyon csípném!
ha nem találok, akkor lehet csinálok egyet én!
az a zene úgy jó ahogy van😊 am nem ismerek.
BB7
Olyan kérdésem lenne, hogy nem ismer valaki valami Mad World D'n'B Remixet? 😊 Nagyon megköszönném!
Ha valaki feltudna tölteni Audio discografiát azt nagyon megköszönném.
Elõre is köszi!

szia.
megkedveltem a mûfaj dark részét. szeretném a segítséged kérni h Antichristus. SPL. Gravity Zero. Propaganda. Technical Itch. Gein.
kellenének albumok tõlük. kerestem ugyan de sehol se találtam albumokat tõlük pedig nagyon kellenének.:S

elõre is köszi. (:

Remélem így jó XD 😊

http://www.youtube.com/watch?v=1MvD1V4tiEQ&feature=channel_page
CheAteR88
én még youtube-on se talállom😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Hello mindenkinek 😊

Valaki nem tudja ennek a zenének a címét?Mert amit komentként írtak az nemaz :\.Megköszönném ha valaki tudna segíteni

http://www.youtube.com/watch?v=1MvD1V
FlyHigh
Köszi-köszi. Nekem pl ez is tetszik, szerintem tök jó h nem egy dobdara, még is összességében darkos és kemény.<#vigyor0>

Thrash \'Till Death

DJ Skyline
Antichristus/Peter Kurten, Audio, AXiS & Trank, C-Netik, Cooh, Counterstrike, Current Value, Dereck, Diode, Donny, Dub Elements, Forbidden Society, Gancher, Gasmask 71, iDOLEAST, Katharsys, Limewax, Lucio De Rimanez, Mark Tailor, Markoman & Tsunami, Mystification, Nanotek, N-Phonix, Proket, Qo, Raiden, Receptor, SPL, T.Z.A, Tamas, Technical Itch, The Panacea, The Sect, titanZERO, TriaMer, Vengeanze, Zardonic és még sokan mások.

igazából szerintem mindenkinél ízlés függõ, hogy mit tekint keménynek és kellõképp "darkosnak". tehát ha valaki jobban beleássa magát a témába, akkor tud találni sok érdekességet, kedvére valót bõven. a listán szereplõk közül Antichristus/Peter Kurten (tudtommal egy személy a kettõ), iDOLEAST, Katharsys, Mystification számai között van egy két olyan, ami már kettészakítja az univerzumot. Switch Technique - Inner order (Antichristus Remix), azért ez így már elég masszív szerintem. tudom elmebeteg vagyok, de valamiért nekem bejönnek az ilyen elvetemült, monoton számok. 😄 de ettõl függetlenül nálam még mindig a Moving Shadow 01.1 az alapmû, sajna nincs fent youtubeon, de Ryme Tyme - Judgement day is eléggé zúzós a maga nemében. szóval nekem a DnB-n belül elég széles az érdeklõdési köröm, hallgatok régi számokat is, meg hallgatok falat bontó elvetemültségeket is.

*Limewax

Panacea,Linewax,Counterstrike ezek darkosak inkább de nem Spor félék, eléggé zúzósak bár nekem nem jönnek be mert sokszor annyira tolják már a darát mintha nem is zene lenne, Spor inkább hajlik technoid dnb felé mint darkstep felé akkor viszont már ajánlom a Noisia,Audio,Gridlok,Telemetrik,The Sect és társaikat ( kedvenceim <#vigyor5> ) <#eljen>

FlyHigh
Keményebb darkos dnb-t kik csinálnak? Spor szerûségre gondolok, vagy még mélyebbre. Csak nekem unalmasak ezek az éneklõs vagy rádió slágerekbõl feltuningolt zenék?<#vigyor>

Thrash \'Till Death

DJ Skyline
dnb guruktól kérdem, hogy Lucio De Rimanez - Talking head mikorra várható? aki nem ismerné, annak link.

CheAteR88
<#puszis>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

BB7
Köszi szépen, ez nekem is nagyon bejön! 😊
Guer
FlyHigh
Q Project.<#kacsint>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Q projet-et ismeritek? Ez nagyon veretõs pl.<#taps>

Thrash \'Till Death

CheAteR88

ngcsnet
pm ment😉

Spaow számokat nem tudna valaki feldobni? Elõre is köszönöm <#worship>

az az, sajnos jobb minõségû videók nincsenek a srácról youtubon.
viszont van egy halom letölthetõ mixe, csupa jó dubwise.
BB7
A zene tetszik, csak a minõség gyengusz! :/
CheAteR88
<#eljen>

EnZsolt
Eszem a zuzádat 😄 THX

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

CheAteR88
A Firefox nem találja a fájlt a(z) http://ddl2.data.hu/get/0/1309574/Unknown_Artist_vs_Katie_Perry_-_Kissed_A_Girl_.mp3 helyen.?

ngcsnet
ez óriási szám, én John B re-editet keresem már régóta ebbõl, de ezért is óriási köszönet momy😉

I Kissed A Girl (Body & Soul Remix) újra

egyem a szívedet😄

http://rapidshare.com/files/154687787/Make_Up_Your_Mind__Alex_Metric_Remix_.mp3
EnZsolt
Sziasztok!

Nagyon régóta keresem letölthetõ formában ezt:

The Locarnos - Make up your mind (Alex Metric remix)

Ha valaki tud adni egy linket, vagy bármi egyéb, kérem írjon, köszi 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

CheAteR88
jaja az rohadtul tetszk
kiváncsi vok a másikra is😊

a 4. az a : Stakka & Skynet - Timelines
ngcsnet
na, miért nem szóltatok korábban, majd késõbb felteszem😉
de Receptor remixét érdemes leszedni, az ütõs😉

CheAteR88
az elsõt vhogy sehogyse tom letölteni:|
0byte

ngcsnet
The Garrett
ah sry mindenkitol, csak most olvastam o😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Katy Perry - i kissed a girl (DnB Receptor remix)
Unknown Artist vs Kate Perry - I Kissed a Girl

Ez a 2 szám kéne nekem valaki feltudná tölteni nekem?Elõre is köszi!
Ha még van hasonló szívesen fogadom!

thestcal
Sziasztok!
Már egy párszor olvasgattam itt a hozzászólásokat és látom, hogy vagytok egy páran akik képben vannak elõadó / számcím témában. Keresek egy pár zenét..már elég régóta. Olyan 2000 körüliek, de van amelyk újabb. Zippysharre töltöttem fel kb 1 perces részeket. Nem kell letölteni, ott bele tudtok hallgatni. Aki felismeri valamelyket az legyen szives írjon akár ide akár privátba. Elõre is 1000 köszönet!

mih_untitled track 01.mp3
mih_untitled track 02.mp3
mih_untitled track 03.mp3
mih_untitled track 04.mp3
mih_untitled track 05.mp3
mih_untitled track 06.mp3
mih_untitled track 07.mp3
mih_untitled track 08.mp3
mih_untitled track 09.mp3
mih_untitled track 10.mp3
untitled break.mp3

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

BB7
Ez nem geciség! Nem így kell felfogni! Egy ilyen villogós banner igenis zavar a fórumozásban, s elrondítja a topikot! Míg, egy-két ref.-es link oké... de ma már abból is tendencia lett! 😮
VRSDM
csak idõ kérdése, má' szótam. gecivagoyk. igen köptem. 😊

u dont have to listen anybody else but me

BB7
Ez nem fog büntivel járni?
Ez jól jött nekem is!
THX!

CheAteR88
HTX_!!!!!!

Guer