Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Mestert a DnB topikba?...<#kacsint>#kacsint>
Jazzn'bass elemeket tartalmaznak az angol "The Egg" nevû electro-funk zenekar
dalai, és sztem megérik a próbát a De-Phazz kevésbé slágeres régi albumai
(pl Detunized Gravity).
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
de en megjobban jazzesre gondoltam...
nemtom ismered e Miles Davis Doo Bop nevu albumat. azon kiserletezgetett stiluskeveresekkel, hip hoppal pl, azon van egy szam a High Speed Chase, az egy jol sikerult dolog, majd feltoltom este. Nem dnb de egesz jo
szerintem ez tetszeni fog. amugy epp ez szol most is, szerintem kellemes.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
john b - the sky is the limit . asszem eza cime. kerestem mar csomo p2p rendszeren nincs meg veletlenul ?
fõleg a Mercury Skies... folyamatosan kiráz a hideg és ez jó a mostani 33 fok melegben! kellemes 😊
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
amúgy anima egyáltalán nem rossz, sõt egyik kedvencem a '68, és a himnusz is!
How much can you take,before you snap?
link (csak saját felelõségre 😄)