5978
  • ecneb
    jah mindenki superstar cipőt hord... anno énis akartam venni csak mindeki az van úgyhogy elég kaki... am sztem nincs olyan h dnbs öltözet... mindei úgy öltözköüdik ahogy akar a jóizlés határain belül az más h akik ilyen körökben mozognak azok ilyesmi cuccokban járnak általában nem rózsaszin nemtommilyen pólóba és ilyen szakított világos farmerba :D bár lehet az lesz lassan a divat :D
  • xy21
    Én ugy halottam kezd kimenni a divatból ezaz öltözködés!
    Meg ez ilyen Mainstream divat vagy hogyis mongyák...
  • Geeryy
    egyebkent amikor még nem volt felkapva a bogyos nyaklanc tema akkor még azt mondtam,hogy egy-ket leanyzon jol all,ma már nem alkotok velemenyt hígul a scene,de ebbe ugye nem megyunk bele,mert ugy sincs vége
  • newman21
    okéés thanx :)
    akkor beszerzek egy pár dolgot :D
  • VRSDM
    jaigen, sok ember nyomja adidasos melegítőbe. oldschoolosba...
  • xy21
    Én ugy tudom hogymég az adidas cuccok is hozzátartoznak az öltözködéshez!
  • VRSDM
    nameg ottvan a tipikal pózer dnb-s.

deszkáscipő (amivel még nem is lenne gond) - terepfarmer - vans póló kb. ezermillió ilyet látsz... :S sajnos.
  • Zizou5
    ezt igy nem keleltt volna, de... figy igy alapjaraton nincs, annyi dnbs csavot lattam mar, bo gatyaba, csonaciba, emo nem emo. az a lenyeg, hogy szerezz be valamikis deszkas faja cipot, abba jobban megy, es jol is nezki. : D a tobbi mar nem fontos ami teccik azt vegyed fel. na persze ne hammer fallos polot . D de az mar tok mind1.. sok dnbs csavo csajszi bogyos nyaklancot karkotoket hord. kb ennyi a jellegzetessege. deszkas cipo bogyo nyaklanc-karkoto. : ) [en nem igy nezek ki : D]
  • newman21
    jha és még valami :)
    kis kérdés de fontos lehet :D
    van valami jellegzetes öltözködési stílusa a D'N'B-seknek ???
    :))))
  • newman21
    Sziasztok!

Apex-Breathe
    feltudná linkelni nekem valaki ezt a zenét hogy letölthessem mert nem tudom letölteni sehonnan sem :S
    elörre is kösssz..
  • VRSDM
    jungle létezik ám :] jóltudod. bár én csak hype-től meg wolf-tól hallottam eddig...

1720 - na igen a tiedidből is átkopizhattam volna párat :] de hát minden nem juthatott eszembe :]
  • Boconadi
    még Spor is jóah !
  • ecneb
    tudnátok jungle előadókat mondani.. javítsatok ki ha nincs ilyen műfaj de én úgytudom van és az ilyen pörgősebb dnb/breakbeat vagy nemtom mire monnyák...
  • newman21
    nagyon szépen köszönöm :)
    végre lessz mit halgatni :P
  • Geeryy
    calibre,survival,break,icicle,commix,tactile,mav,implex,asc,fanu,klute,seba,paradox,macc,spinor,calxy,teebee,hive,the upbeats,icr,munk,loxy,high contrast,alix perez,double zero,zero tolerance,phace,nu tune,logistics ,beta 2
    kb igy hirtelen. mindscape-et nem irta az elottem szolo ki ezek kozul biztos megtalalod a stilusod.
  • newman21
    okés..
    köszönöm szépen :)
  • VRSDM
    pendulum kábé a populártömeg zene :]
    há' figy, olvass vissza itt. amiket látsz linkelve említve azok jók mind :] találd meg a saját ízlésed ...
    nálam a favorit kb. így néz ki...

noisia-concord.dawn-chris.su-skc-krytpic.minds-black.sun.empire-limewax-audio-matrix.and.futurebound.limewax

kb. igy ennyi jutott eszembe hirtelen szemezgess ;)
  • newman21
    Sziasztok!

Én most az utobbi pár hét során áltam rá a Drum'N Bass-ra :)
    De nagyon bejön :P
    Csak nem nagyon vágok előadókat csak eggyet : Pendulum :D
    Tudnátok nekem ajánlani egy pár előadót ??
    Elörre is köszönöm mindenkinek...
  • Dj Siegfried
    Apex - Same Old Blues
    Malsum - Nature infest
    Morebeat - incoma
    Dose - derailed

ezek nagyon jók ajánlom figyelmetekbe!!
  • Boconadi
    köszi!
  • Geeryy
    Calibre - Live at Radio 1 14/09/2007 (192kbps, 32mins)

Tracklist:
    Calibre - ‘Cold Blade’ (White)
    Calibre - ‘Re-Entry’ (Signature)
    Calibre - ‘Venus & Mars’ (Signature)
    Calibre feat DRS - ‘Slums’ (White)
    Calibre & St Files - ‘StCal Roller’ (Signature)
    Calibre feat Lariman - ‘Peace Of Mind’ (Signature)
    Calibre - ‘TV On’ (White)
    Calibre - ‘Acrobat’ (Signature)
    Calibre - ‘Free’ (White)
    Calibre - ‘Idris’ (White)
    link
  • OrioN the S
    Sztem erre gondoltak.
  • ecneb
    elképzelhető :)
  • VRSDM
    nemtudom, ki dicsőített szerintem elég orbitál kakkantás . pedig SKC jókat tud ám...

ezkb. a divatcommerszikszelősdnb-s gyerekek kedvence...
  • ecneb
    Eminem - Lose Yourself (SKC Remix) [02:12/05:18] [----|------]

huh ez naon kaki szám :S mindeki itt dicsőítette ... vagy csak rossazt hallgatok?
  • VRSDM
    akkor nemvágom... amúgyis túl populár nekem :]

mokkához meg hidegvanmár? nem? :D
  • Geeryy
    a pendulum nem live lesz, talan majd jovore.
    a limewax meg leirta magat nalam a "Scars On The Horizon" LP-vel.
  • DJ Skyline
    Limewaxra valaki most pénteken? :)
  • VRSDM
    [center][b]oktorber 13. pendulum LIVE. dob-gitár ami kell ;]

1705 <-
  • magus
    akkor már...
  • Dj Siegfried
    Jaja!! Ott a pont!! Hegyalján nagyon frankó volt még pár éve. Suicide!!
  • VRSDM
    még ha nemis vág annyira témába, de azért kurva élmény lehet egyszer egy ilyenre táncolni...

élő dnb :]
  • Dj Siegfried
    www.myspace.com/densitydnb
  • VRSDM
    nos. a nyári weekendbass örület ma véget ér (talán ez volt a nyaram legmeghatározóbb élménye, ha nem egyet kell kiemelni hanem úgy egy általánost ami egész nyáron emelte a szinvonalat) szóval. uccsó parti.

lesz SKC, aztmeg csípem, szóval uccsó buli a kultiba a weekendbass keretében
  • VRSDM
    buli után lesz ki minden izmod :]mint amikor másnap már felkelő nap mellett cammogok félpucéran haza, és úgy nézek ki mint valami sérves nyugdíjas :D mert kúrvára szétmegy a lábam :$
  • Adam69852
    am kössz a tanácsot :D
  • Adam69852
    váh a dölöngélés az még menne is de ezt csak pattogva jó nyomni :D
    mind1 egyenlQre még csak a zenének élek :D aztán majd késöbb miután visszaszoktam a nyári lustaságból a tesi órákkal majd akkor kezdek próbálkozni :D mert most minden izmom kivan XD
  • VRSDM
    holnap megyek kultiba, eljössz, megkeresel egy fehér dccipő.fehérvansaspkás srácot aki izzad mint a póni, és utánozod :D
    am. először énis otthon próbálgattam, de az istenért sem nézett ki jól, elmentem buliba, 15perc folyamatos tánc után, már örültem magamnak, mostmeg már aztse tudom merre kombináljam szinte :$ :D

szóval. menj buliba, less el pár könnyünek látszó mozdulatot, vagy egy alaplépést valami pózer ikszestől aki egész este egy mozdulatot ismételget, aztán ahhoz próbálj igazgatni minden féle jót amit látsz és tetszik. :]

vagy ha nem akarsz commersz ikszes lenni, akkor fogd magad, menj el, és dölöngélj jobbra balra ;) de ne úgy hogy más helyét foglald így el, mert azt nemszeretik :D
  • Adam69852
    Hali én multhéten találkoztam a müfajjal (Pendulum - Slam címü számmal és azóta már nagyon lassu a netem a sok töltögetéstöl XD) és nagyon megfogott... Láttam srácokat meg a videókat hogy hogyan nyomják a dance-t :D és én is igy akarom nyomni!!! :D szinte csinálnám is csak béna és estlen XD... Am hogy lehet ezt megtanulni(bár sztem ez nem tanulás hanem érzés kérdése...)??? vagy próbálkozzak és majd összejön valami jó is??? Sztem már válaszoltam is a kérdésemre XD de azért mondjátok el a véleményeteket...
  • Boconadi
    kurva jol nyomják!